KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
fra 2 - 9 uger
Ekskl. fly
Fra 5.330,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Skolens lokale leder Mr. Nuth Ya er en lokal ildsjæl, som ved hjælp fra frivillige har fået forskellige projekter i området stablet på benene. Greenway-skolen åbnede i 2013 med gratis uddannelse for de 6-15 årige børn og unge i lokalområdet. Klasserne har typisk mellem 25 og 30 elever, som kun kan et begrænset engelsk. Eleverne deltager typisk i almindelig offentlig skole tre timer dagligt, hvor der ikke er fokus på at lære engelsk, så Greenway-skolen er et tilbud, som de kan benytte i deres fritid for at dygtiggøre sig og få et bedre engelsk.

Er frivilligt arbejde noget for dig?
Det er fantastisk givende at lave frivilligt arbejde, og det har en mærkbar betydning for lokalbefolkningen. Frivilligt arbejde er dog også meget krævende og stiller store krav til dig som menneske. Det er bestemt ikke for alle, men drømmer du om at gøre en forskel for andre, så kunne frivilligt arbejde godt være noget for dig.

Få information og fakta om Cambodja her.
Se flere spændende rejseforslag til Cambodja her.

Bedste rejseperiode

De frivillige projekter løber hele året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
Lokation Samraong er den største by i Oddar Meanchey-provinsen - en af Cambodjas nyeste provinser. Provinsen ligger nord for Siem Reap og tæt på grænsen til Thailand. Det tager cirka 4 timer i bil (uden for regntiden) at komme til Siem Reap, der ligger godt 120 km derfra. Projektets målsætning Projektet har to fokusområder. Det ene og vigtigste fokus er uddannelse, og det andet - som er tæt forbundet til uddannelse - er at skabe bedre fremtidsudsigter for de fattige børn i landsbyerne. Udover at undervise er der også et stort oplysningsarbejde i lokalområderne, hvor man ønsker at udbrede kendskabet til skolen og dens muligheder for børnene. Du har selv mulighed for at få indflydelse på din undervisning, hvis du har kreative læringsideer. Du er desuden velkommen til at inddrage tegning, musik og andre aktiviteter i din undervisning. Ugens gang og aktiviteter Mandag - Fredag Undervisningstid er opdelt i to hold - den tidlige undervisning er fra kl. 8-11 og eftermiddagstimerne ligger kl. 14-17. Du cykler selv til og fra skolen. Det konkrete undervisningsindhold afhænger af, hvad skolen har brug for i den periode, du er tilknyttet som frivillig. Din rolle og dine ansvarsområder
 • At undervise i engelsk og lave ugentlige tests af elevernes niveau.
 • At arbejde med børnene i deres grøntsagshave.
 • At lave kreative projekter med børnene f.eks. tegne, synge, danse og lave sportsaktiviteter.
 • AT undervise i miljøbevidsthed, hygiejne og sundhed.
 • At være med til at vedligeholde og renovere skolen.
Skolen har bred erfaring med forskellige læringsmetoder og er også med til at arrangere forskellige aktiviteter uden for skoletiden. Klasseværelserne er udstyret med de mest basale ting såsom tavle, men vi anbefaler, at du tager lidt undervisningsmateriale med, som du kan bruge i undervisningen og donere til skolen. Vær opmærksom på at frivillig-aktiviteterne og tidspunkterne kan ændre sig afhængig af behovet på det konkrete tidspunkt. Aften- og weekendaktiviteter Du har som udgangspunkt fri om aftenen og i weekenderne. Du kan slappe af, hvor du bor, tage på cykeltur ind til byen eller tage på udflugt i området. Du kan også tage en taxa til Siem Reap, hvis du vil se byen eller besøge Angkor Wat. Helligdage Greenway-skolen har to længere ferier hvert år: I 2023: 24. sep. - 2. okt. I 2024: 6. - 20. apr. og 24. sep - 2. okt. Der er stadig arbejde i disse perioder, men det består mere i vedligehold af skolen som f.eks. at male, arbejde i grøntsagshaven, plante træer, bygge stole og borde og lign.

Overnatninger

Du overnatter i flersengsværelse med koldt vand, wi-fi og fan.

Bemærkninger

Krav til dig som frivillig
Du skal være minimum 18 år, have ren straffeattest og et grundlæggende niveau i engelsk.
Husk at vi skal have kopi af dit pas, som vi sender til projektet.
Du skal være opmærksom på, at der på alle projekter kan opstå situationer, der skal løses ad hoc., så du skal være åben og forandringsparat. Husk også at jo mere du investerer af dig selv i projektet, jo større udbytte får du med hjem.

Du kan vælge at inkludere en introduktionsuge som start på dit ophold. I løbet af denne uge lærer du om livsstilen og de lokale traditioner i Cambodja. Vi anbefaler, at du deltager i denne uge, hvor du også får kendskab til buddhismen. Du bor i denne uge i livlige Siem Reap på et hostel tæt på byliv og det berømte Angkor Wat-tempel.

Dress Code
Du skal være klædt efter landets skikke, når du er på skolen, dvs. tøj, der dækker dine skuldre og knæ.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Projektet starter hver søndag

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikring
 • Myggespray

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer transfer, hvis du ankommer søndag før kl. 14
 • Ophold i flersengsværelse
 • Alle måltider (tre i hverdagene og to i weekender) - husk at oplys hvis du har særlige ønsker til maden (f.eks hvis du er vegetar)
 • Der er gratis cykler til rådighed

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Udgift til Visa - husk at undersøge reglerne

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top