Søg
Søg
Frivilligt arbejde i hele verden
Munk ved Angkor Way, Cambodja
Angkor Wat, Siem Reap, Cambodja
Greenway frivilligt arbejde, Cambodja
Greenway skole, Cambodja
Greenway skolen, Cambodja
Greenway skolen, Cambodja

Frivilligt arbejde i Cambodja

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.405,-

Varighed: fra 2 - 9 uger

Greenway Skolen i landsbyen Pul i Cambodja underviser elever, der ellers ikke har råd til at gå i skole i forskellige fag. Du får her mulighed for at undervise lokale børn engelsk. Det gør ikke noget du ikke har undervist før, da du får de redskaber og den support, der er nødvendig, så læringen bliver en leg. Der kommer hver dag over 300 elever til skolen som alle er videbegærlige og nysgerrige.

Skolens lokale leder Mr. Nuth Ya er en lokal ildsjæl, som ved hjælpe af frivillige har fået forskellige projekter i området op at stå. Greenway skolen åbnede i 2013 og tilbyder gratis uddannelse for 6-15 årige i lokalområdet. Klasserne er typisk på mellem 25 og 30 elever, som kun kan en smule engelsk. Eleverne deltager typisk i almindelig offentlig skole 3 timer dagligt, hvor der ikke er fokus på at lære engelsk, så Greenway er et tilbud de benytter i deres fritid for at dygtiggøre sig.

Er frivilligt arbejde noget for dig?
Det er fantastisk givende at lave frivilligt arbejde og det har en mærkbar effekt for lokalbefolkningen. Frivilligt arbejde er dog også meget krævende og stiller store krav til dig som menneske og er bestemt ikke for alle.


Sæson

De frivillige projekter løber hele året rundt.

Detaljeret beskrivelse

Om stedet
Samraong is den største by i Oddar Meanchey provinsen - en af Cambodja’s nyeste provinser. Provinsen ligger nord for Siem Reap tæt på grænsen til Thailand. Siem Reap ligger 120 km og 4 timers bilkørsel væk ( når det ikke er regntid).

Projektets målsætning:
Projektet har to fokusområder - det vigtigste er uddannelse og det andet er at forsøge at skabe bedre fremtidsudsigter for de fattige børn i landsbyerne. Udover at undervise er der også et oplysningsarbejde i de forskellige områder om at muligheden for skole eksisterer.

Du har selv mulighed for at få indflydelse på din undervisning, hvis du har kreative læringsideer og du er velkommen til at inddrage tegning, musik og andre aktiviteter i din undervisning.

Ugens gang og akriviteter
Mandag - Fredag
Undervisningstid er opdelt i to hold - det første mellem 8.00 og 11.00 og eftermiddagstimerne ligger mellem 14.00 og 17.00 - du cykler selv frem og tilbage til skolen.

Det konkrete undervisningsindhold afhænger af, hvad skolen har brug for i den periode, du er der.
Din hovedroller og dine ansvarsområder er :
At undervise i engelsk og tage ugentlige tests af elevernes niveau.
At arbejde med børnene i deres grøntsagshave
At lave kreative projekter med børnene fx. tegne, synge, danse og lave sportsaktiviteter
Undervise i miljøbevidsthed, hygiejne og sundhed
At være med til at vedligeholde og renovere skolen

Skolen har en bred erfaring i forskellige læringsmetoder og er også med til at arrangere forskellige aktiviteter udenfor skoletiden.

Klasseværelserne er udstyret med de mest basale ting som tavle men vi anbefaler du tager lidt undervisningsmateriale med som du kan bruge i undervisningen og donere til skolen.

Vær opmærksom på at frivillig aktiviteterne og tidspunkterne kan ændres afhængig af, hvad det konkrete behov er på projektet.

Aften og weekendaktiviteter:
Du har som udgangspunkt fri om aftenen og i weekenderne. Du kan slappe af, hvor du bor, tage på cykeltur til byen eller tage på udflugt i området. Du kan også tage en taxa til Siem Reap, hvis du vil en tur i byen eller besøge Angkor Wat.

Helligedage
Greenway Skolen har to længere ferier hvert år:
- 10-16 April 2017 (Khmer New Year)
- 18-24 September 2017 (Ancestor's Day Holiday)
Der er stadig arbejde i disse perioder men det består mere i vedligehold af skolen som f.eks. at male, arbejde i grøntsagshaven, plante træer, bygge stole og borde og lign.

Overnatning:
Du overnatter i flersengsværelse med koldt vand, wifi og fan.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Krav til dig som frivillig:
Du skal være minimum 18 år, have ren streffeattest og et grundlæggende niveau i engelsk.
Husk vi skal have kopi af dit pas som vi sender til projektet.
Du skal være opmærksom på, at der på alle projekter kan opstå situationer, der skal løses så du skal være åben og forandringsparat. Husk også at jo mere du investerer af dig selv i projektet, jo større udbytte får du med hjem.

Du kan vælge at inkludere en introduktions uge som start på dit ophold. I løbet af denne uge lærer du om livsstilen og de lokale traditioner i Cambodja. Vi anbefaler du deltager i denne uge, hvor du også får kendskab til buddhismen. Du bor i denne uge i livlige Siem Reap på et hostel tæt på byliv og det berømte Angkor Wat tempel område.

Dress Code
Du skal være klædt efter landets skikke når du er på skolen fx i tøj der dækker dine skuldre og knæ.





Afrejsedatoer

Projektet starter hver søndag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.405,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Prisen inkluderer transfer, hvis du ankommer søndag før kl. 14.00
  • Ophold i flersengsværelse
  • Alle måltider ( 3 daglige i hverdagene og 2 i weekends) - husk at oplys hvis du har særlige ønsker til maden ( f.eks hvis du er vegetar)
  • Der er gratis cykler til rådighed

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet
  • Rejseforsikring
  • Udgift til Visa - husk at undersøge reglerne
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: