KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Colombia senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Colombia. Du kan få skræddersyet din rejse til Colombia helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Colombia.

Viser 11 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Colombias højdepunkter

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Få et indblik i Colombias spændende historie på denne rundrejse, som også byder på storbyen Bogota, besøg på lokale kaffeplantager, vandring i Cocora Valley, historiske Cartagena og Medellín samt caribisk stemning på øen Baru.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - MARTS
fra 19.295,-
Rafting ved San Gil

Colombia adventure & Lost City trek

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev Colombias spændende hovedstad Bogotá fra en cykelsaddel, prøv kræfter med adventure- og adrenalinsport i San Gil, udfordre dig selv med et trek til The Lost City og slut af med afslapning ved den smukke caribiske kyst.
Læs mere
17 dage
DECEMBER - MARTS
fra 16.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Med familien på eventyr i Colombia

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Rejs med familien på eventyr til Colombia. Her venter jer en cykeltur rundt i Bogotá, fantastiske dyreoplevelse i Amazonas, historiske Cartagena og badeferie på den caribiske ø Rosario.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - MARTS
fra 22.995,-
fra 22.495,-
Tag på det ultimative trek til Lost City i Colombia

Backpacking i Colombia

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Colombias caribiske kyst byder både på udfordrende trekking til The Lost City, fantastiske naturoplevelser i Tayrona N.P., kaffeplantager i Minca, historiske Medellín, farverige Cartagena og selvfølgelig afslapning ved smukke strande.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - MARTS
fra 23.195,-
By Dwayne Reilander - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=63661639

Det bedste af Colombia

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Colombia har utrolig meget at byde på inden for kultur, historie og natur. Denne rejse tager dig til Kogi-indianerne i Sierra Nevada bjergene, kaffeplantagerne i Mindo, historiske Cartagena og slutter på den caribiske paradis-ø San Andrés.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - MARTS
fra 24.495,-
Historiske Cartagena

Klassisk Colombia rundrejse

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. På denne klassiske rundrejse tager dig til mange af Colombias højdepunkter: Bogota, Villa de Leyva, Zona Cafetera, Salento, Medellín, Cartagena, Santa Marta, Palomino, Sierra Nevada bjergene og Tayrona N.P.
Læs mere
17 dage
DECEMBER TIL MARTS
fra 28.495,-
Tayrona Beach i Santa Marta

Colombia på egen hånd

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Rejs på egen hånd i fantastiske Colombia! Med en flybilllet og en ankomstpakke i Bogotá, sikrer du dig en god start på din rejse.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 7.995,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 21.495,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

4 kontinenters backpackereventyr

Sydafrika, Brasilien, Argentina, Chile, Peru, Ecuador, Columbia, USA og Island: Tag på jordomrejse og oplev Afrikas vilde dyr, udlev livet som surfer i Cape Town, se solopgang over Machu Picchu, lev storbylivet i New York og kom tæt på Islands rå natur.
Læs mere
3-12 måneder
fra 14.995,-
Lama-selfie!!!

Backpacking i Sydamerika

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia, Peru og Ecuador: Oplev karneval i Brasilien, dans tango i Argentina, udforsk amazonjunglen, kom tæt på Galapagos vilde dyr, mærk stemning på lokale markeder, trek af incastien til Machu Picchu og nyd udsigten fra toppen af en sneklædte vulkaner.
Læs mere
3-6 måneder
fra 7.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Colombia

Få info og fakta om Colombia lige her!
weather

Vejret i Colombia

Colombia er et stort land med store regionale vejrforskelle. Området omkring Bogotá, Medellin og Cali har regntid fra april-maj og igen fra oktober-november. Ved den caribiske kyst er der regntid fra april-november, mens der ved Stillehavskysten og i Amazonjunglen falder regn hele året rundt.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Regntid i Colombia betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger. Derfor kan du sagtens besøge Colombia - trods regntid. Mange rejsende foretrækker at tage til Colombia i perioden fra december-marts, hvor vejret holder mest tørt i de fleste områder af landet.

Tag på en sanserig rejse til Colombia

Colombia er spækket med berigende kultur, storslået natur, episk adventure og en betagende historie, der stikker dybt. Det fascinerende - og til tider en smule oversete - land i det nordvestlige Sydamerika er en sand perle, der byder på utallige eventyr og oplevelser. Det er et land, som både skal ses, smages på, duftes til, nyde lyden af og mærkes på egen krop. Overalt på din rejse til Colombia møder du nye sanseindtryk og ikke mindst en imødekommende befolkning.

Frugtsælger i Cartagena

Kulturelle højborge og stemningsfulde kolonitidsbyer

I Colombias mange stemningsfyldte byer venter der nye og berigende oplevelser rundt om hvert et hjørne. Hovedstaden Bogotá, der er den tredje højest beliggende hovedstad i verden, er lige så interessant, som den er livlig. Her fungerer den gamle og hyggelige bydel, La Candelaria, som hjertet i den pulserende storby med et kulørt og atmosfærisk gadebillede beklædt med smalle gader og historiske bygninger. Det er også her, du finder mange af Bogotás bedste attraktioner, museer og kulinariske oplevelser.

Byen Cartagena, der blev grundlagt i 1533, emmer af romantik og spansk kolonistemning. I den gamle bydel er billedet prydet med brostensbelagte gader, farverige bygninger og flotte kirker, der sammen med byens gamle militærfort og bymur lader dig forestille, hvordan livet var her under kolonitiden.


Historiske Cartagena

En overflod af smuk sydamerikansk natur

Colombias imponerende og alsidige natur er en flot palet af dejlige hvide strande, Amazonas’ frodige jungle og livlige floder, der snor sig gennem den tætte natur, Andesbjergenes hvidklædte bjergtoppe, mangroveskove langs Stillehavskysten og vidtstrakte savanneområder. De største naturoplevelser venter på dig i Tayrona Nationalpark med et uspoleret, smukt og varieret naturbillede, hvor frodig regnskov overgår til caribisk strandstemning ved kysten.

Colombia er samtidig hjemsted for at rigt og mangfoldigt dyreliv med både dovendyr, myreslugere, kapivarer, tapirer, jaguar, pumaer, et hav af forskellige abearter og ikke mindst et farverigt og eksotisk fugleliv.

Tayrona Beach i Santa Marta

En adventurespækket rejse til Colombia

Søger du et ægte adrenalinindspark eller et aktivt eventyr? Colombia byder på en sand perlerække af oplevelser og aktiviteter for eventyrlystne og spændingssøgende rejsende. Her er San Gil det helt store centrum for adventureoplevelser med både rafting, mountainbiketure, canyoning, trekkingture og meget mere.

Når vi er ved trekkingture, er Lost City Trek en enestående oplevelse, du bestemt ikke vil misse. Følg stien til Sierra Nevada de Santa Marta bjergenes dybe indre, og træd ind i fortiden til den isolerede og forsvundne præcolumbianske by, Ciudad Perdida, der huser imponerende ruiner fra det 11.-14. århundrede. I dag mener man stadig, at kun en brøkdel af den forsvundne by endnu er opdaget.

Tag på det ultimative trek til Lost City i Colombia

I Colombia er du omgivet af verdens bedste kaffe

Colombia er som et sandt mekka for enhver kaffenyder. Landet er nemlig kendt for at producere noget af verdens ypperste og mest velsmagende kaffe. På din rejse til Colombia har du rig mulighed for at opspore smagsoplevelserne direkte til kilden. Zona Cafetera er Colombias såkaldte ‘kaffehovedstad’, og opleves bedst til fods, så du altid kan stoppe op og lade dig betage af den himmelske aroma fra kaffeplantagerne eller nyde de smukke grønne oplevelser.

Tag med Jysk Rejsebureau på rejseeventyr til Colombia
faq

Hvor ligger Colombia?

Colombia ligger i det nordvestlige del af Sydamerika. Landet grænser op til Panama, Venezuela, Brasilien, Peru og Ecuador og har desuden kyst ud mod Stillehavet og Det Caribiske Hav.

Hvad er hovedstaden i Colombia?

Hovedstaden i Colombia hedder Bogotá. Byen har cirka 7,7 millioner indbyggere. Bogotá ligger i det centrale Colombia på en højslette i 2600 meters højde. Det gør byen til verdens tredje højest beliggende hovedstad.

Hvad er kl. i Colombia?

Tidszonen i Colombia er Eastern Standard Time (UTC-5). Tidsforskellen i forhold til Danmark er minus 7 timer.

Hvilket sprog taler man i Colombia?

I Colombia er hovedsproget spansk, og det bliver da også talt af størstedelen af landets indbyggere. Der findes dog stadig mindre grupper i de små lokale samfund, som taler andre sprog, f.eks. et oprindeligt sprog.

Hvad skal man se i Colombia?

Colombia er verdenskendt for deres kaffeproduktion. Et besøg på en af landets kaffeplantager er en helt speciel og god oplevelse, især hvis du er kaffeelsker eller bare gerne vil lære mere om kaffe. Du kan både besøge de helt store kaffeplantager og de mindre, familieejede plantager. Begge oplevelser kan noget helt særligt.

I Colombia finder du også nogle af Sydamerikas hyggeligste byer. De mange farverige bygninger er utroligt smukke, og byerne gemmer på spændende kultur og historie. Særligt Cartagena og den gamle bydel i hovedstaden Botogá er et besøg værd.

Indret din rejse til Colombia, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Colombia-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Colombia for dig.


Til top