KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Colombia senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Rejsen starter i Santa Marta, hvor du har en enkelt dag til at udforske byen. Herefter venter der dig et udfordrende fire dages trek igennem den frodige colombianske regnskov mod The Lost City. Du kommer til at vandre af små stier, krydse floder og slutter af med at bestige de 1200 stejle trin til The Lost City.
Efter en hård trekkingtur venter der dig et par dage med ren afslapning i bjerglandsbyen, Minca. Byen er kendt for sin kaffeproduktion, smukke vandfald og frodige natur.
Næste stop på rejsen er Tayrona nationalparken, som byder på fantastisk natur og skønne strande - et mekka for backpackere.
Fra Tayrona nationalparken går turen videre til skønne Cartagena. I den gamle del af byen finder du de smukke, farverige og velbevarede kolonibygninger og byens 13 km lange bymur, der skulle holde piraterne ude i gamle dage.
Rejsen slutter i Medellín, byen som Pablo Escobar gjorde til verdens kokainhovedstad. Heldigvis har byen har gennemgået en fantastisk forvandling og er i dag en attraktiv og sikker storby, som masser af streetart. Her har du god tid til at budforske byen inden din tur fortsætter tilbage til Danmark eller måske videre rundt i Sydamerika?

Få information og fakta om Colombia her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Colombia her

Bedste rejseperiode

Colombias caribiske kyst kan besøges året rundt og har en gennemsnitlig temperatur på mellem 28-32 grader.
Området har to sæsoner - den våde og den tørre. Regntiden starter i april og slutter i november, hvilket dog ikke nødvendigvis betyder heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger. Området kan derfor sagtens besøges i denne periode.
Tørtiden er fra december - marts og i denne periode kommer der flest besøgende til området.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du tager fra Danmark og ankommer næste dag til Santa Marta (lokal tid).
2. dag: Ankomst til Santa Marta
I lufthavnen bliver du hentet og kørt til dit hostel i Santa Marta.
3. dag: På opdagelse i Santa Marta
Du har dagen på egen hånd til at opleve byen.
4. dag: Lost City Trek
Oplev en af Colombias skjulte skatte: The Lost City Teyuna! Dybt inde i Sierra Nevada de Santa Marta bjergene ligger ruinerne fra en af de største præ-colombianske bosættelser. Man mener at området har været beboet fra det 7. århundrede af, men de ruiner du møder i dag er fra det 11-14. århundrede. Disse var beboet af Tayrona-folket. Da spanierne kom til landet i 1499, bekæmpede de Tayrona-folket og byen forsvandt sammen med befolkningen. Først i 1970’erne fandt grav-røvere frem til den skjulte by og der gik ikke lang tid før rygtet gik og der blev kamp om skattene. I 1976 sendte regeringen styrker ind og overtog området, så det kunne blive udgraveret af rigtige arkæologer og de sidste skatte kunne komme på landets museer. Du bliver hentet på dit hostel og kørt med 4WD ad snoede og bumpede veje til den lille by Mamey. Turen dertil tager ca. tre timer. Efter frokost begiver vi os i samlet gruppe ind i junglen i bedste Indiana Jones-stil. Der skal krydses floder og kravles på stejle passager, og du skal være forberedt på at blive beskidt og udfordret, men også belønnet. Den første dag trekker vi tre-fire timer og bevæger os 520 højdemeter. Der er snackpauser undervejs, så I kan få ekstra energi til den hårde vandretur ad Tayronafolkets gamle stier. Ved ankomst til campen er der tid til afslapning inden velfortjent aftensmad i stearinlysets skær. De camps vi overnatter i er primitive med fælles toiletfaciliteter. Der er plads til ca. 50 personer, så flere trekkinggrupper mødes her for natten. Der overnattes i køjesenge eller hængekøjer med myggenet. Om natten falder temperaturen til mellem 18-22 grader. (F,A) Trekkingtid: ca. 3-4 timer.
5. dag: Lost City Trek
Denne dag er den mest krævende på turen og Buritaca floden skal krydses hele ni gange på dagens trek. Undervejs kommer du forbi små lokale samfund. The Lost City Teyuna er meget hellig for de lokale, så husk at respektere deres fortid, skikke og traditioner. Spørg altid inden du tager et billede og husk at tage alt affald med dig ud af junglen igen. Frokosten nydes undervejs og der bliver også sørget for frugtsnacks, men det er en god ide selv at medbringe lidt ekstra chokoladebarer og energisnacks. Det er en stor oplevelse at sove i junglen og magisk at ligge og lytte til junglens dyr og insekter som kommer til live om natten. I aften bliver det ikke svært at falde i søvn efter dagens hårde trek. (M,F,A) Trekkingtid: ca. 8 timer.
6. dag: Lost City Trek
Dagen starter tidligt med en opstigning på 660 højdemeter. Denne sidste del af turen foregår ad 1.200 stejle trin til indgangen af The Lost City. I bliver belønnet for jeres indsats, når I står på toppen af byen og kan skue ud over den tætte jungle og det kuperede terræn. Det er et magisk sted og I har tre til fire timer heroppe til at gå på opdagelse i ruinerne og høre om stedets spændende historie. Efter frokost starter nedstigningen samme vej som I kom op, gennem junglen mod campen hvor der overnattes. (M,F,A) Trekkingtid: ca. 7-8 timer.
7. dag: Lost City Trek til Minca
Efter morgenmaden fortsætter vi til fods ud af junglen mod den lille by Mamey, hvor du skilles med gruppen og tager med lokalbus til Minca. Her er der booket overnatninger på hostel. (M,F) Trekkingtid: ca. 7-8 timer
8. dag: På eventyr i Minca
Nyd dagen i Minca. Byen er kendt for sin kaffe- og chokoladeproduktion og sit behagelige klima. Fra gynger og hængekøjer kan du nyde udsigten fra Sierra Nevada bjergene. Du kan også besøge Pozo Azul vandfaldet, hvor du kan få dig en forfriskende dukkert.
9. dag: På eventyr i Tayrona nationalparken
Én af Colombias mest besøgte nationalparker er Tayrona nationalparken. Parken byder på smuk varieret natur, med frodig regnskov, smukke strande og et spændende plante- og dyreliv. Du har en dagstur inkluderet til Tayrona nationalparken med guide.
10. dag: Santa Marta til Cartagena
I dag går turen mod Cartagena med shuttlebus med plads til 15-20 personer. Bussturen tager ca. fem timer og der vil være stops ved forskellige hoteller undervejs.
11-12. dag: På eventyr i Cartagena
Cartagena blev grundlagt i 1533 og er opkaldt efter Cartagena i Spanien. Cartagena spillede en vigtig rolle både politisk og økonomisk i kolonitiden, da spaniernes øgede deres imperium i Colombia. For at beskytte byen mod piratangreb blev der bygget et stort fort og en 13 km lang bymur, som i 1984 blev erklæret verdensarv af UNESCO. Der er noget helt magisk over Cartagena, som du vil opleve når du slentrer ad de brostensbelagte gader i den gamle bydel og oplever de smukke, farverige og velbevarede bygninger og kirker fra kolonitiden. Du har to dage på egen hånd til at opleve byen og de omkringliggende seværdigheder.
13. dag: Cartagena til Medellín
I dag går rejsen videre med fly til Medellín. Byen har fået tilnavnet ”City of Eternal Spring” eller byen med det evige forår pga. det behagelige klima året rundt. Det er den by i Colombia der har undergået den største forvandling igennem de sidste 25 år. Fra at være én af de farligste byer i verden under Pablo Escobar, som gjorde Medellín til verdens kokainhovedstad i 80erne og 90erne, til i dag at være én af de sikreste byer i Colombia.
14. dag: På eventyr i Medellín
Du har hele dagen til at udforske Medellín på egen hånd.
15. dag: Afrejse fra Medellín mod Danmark
Det er blevet tid til at tage afsked med Colombia. Du sørger selv for, at komme i lufthavnen.
16. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommser du til Danmark. Tidspunktet afhænger af hvilke flyselskab du flyver med.

Overnatninger

2 overnatninger på Hostel Viajero i Santa Marta i flersengsværelse
3 overnatninger primitiv camping i hængekøjer/køjesenge på Lost City trekket
2 overnatninger på Finca Masaya i Minca i flersengsværelse
1 overnatninge på Hostel Viajero i Santa Marta i flersengsværelse
3 overnatninger på Selina Hostel i Cartagena i flersengsværelse
2 overnatninger på Selina Hostel i Medellín i flersengsværelse

Det er muligt at opgradere til dit eget værelse undtagen på Lost City trekket. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Trekkingturen til The Lost City er moderat til hård i sværhedsgrad og kræver en god fysik. Du skal selv bære din bagage på turen, så pak en lille rygsæk, og lad overskydende bagage blive tilbage på den restaurant i Mamey, hvor dit trek starter. Husk at aftale det med din guide.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag, men vær opmærksom på at Tayrona nationalpark er lukket i perioderne 1-15. februar, 1-15. juni og 19. oktober - 2. november.

Gruppestørrelse

På trekket til Lost City vil der være op til 20 personer i gruppen. I de lejre der overnattes på trekket, vil du møde flere trekking grupper.

December - marts

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Sovepose eller lagenpose (på trekket til Lost City er der tæpper du kan låne om natten)
 • Vandflaske
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Danmark - Santa Marta // Cartagena - Medellín - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Busbilletter ifølge program
 • 4-dages Lost City trek med lokal guide, hvis engelskkundskaber er sparsomme. Mod tillæg er det muligt at få en engelsk oversætter med på turen
 • Dagstur til Tayrona med lokal guide, hvis engelskkundskaber er sparsomme. Mod tillæg er det muligt at få en engelsk oversætter med på turen
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top