Søg
Søg
Små både ligger fortøjet i Mauritius' klare vand

Rejser til Mauritius

Mauritius er en sand paradis-ø, hvor balancen mellem de hvide sandstrande, dybblå laguner, smukke bjerge, hindutempler, indiske markeder og spændende udflugter udgør det ultimative fundament for en afslappende og spændende rejse.

Mauritius' mangfoldige kultur
Mauritius ligger øst for Madagaskar i Det Indiske Ocean. På trods af landets isolerede beliggenhed er befolkningssammensætningen utrolig mangfoldig. Indbyggerne på Mauritius er primært efterkommere af slaver, der kom til landet under den franske, britiske og hollandske kolonitid, men også afrikanere, indere og kinesere har fundet vej til det lille ørige. Kolonitiden har efterladt farverige, velbevarede bygninger, og den livlige kulturelle blanding smitter af på både sproget og det mauritiske køkken.

Naturskønne Mauritius
I Mauritius findes endeløse sukkerrørs- og teplantager, dramatiske bjerge, urørt og vild natur, hvide sandstrande og dybblå laguner. Havet, der omgiver Mauritius, inviterer rejsende til et koralrev, der kan udforskes med snorkel eller dykkerudstyr. Ligeledes er undervandsvandring de senere år blevet populært i Mauritius. Her kan man uden dykkercertifikat gå en tur på havbunden og fodre de farverige stimer af fisk. Der kan også arrangeres fisketure, hvor man kan være heldig at fange tun eller blå sværdfisk. Koralrevene bryder bølgerne og gør kyststrækningerne perfekte til bl.a. kajaksejlads, kite- og windsurfing.
Dyrelivet er på trods af Mauritius' størrelse imponerende - det byder på delfiner, aber, skildpadder, krokodiller og et utal af fisk.

I disse paradisiske omgivelser er de vidunderlige solnedgange, eksotiske palmer og beroligende bølgeskvulp det ideelle sted for en afslappende rejse i spændende omgivelser.

Jysk Rejsebureau skræddersyer rejser til Mauritius. Kontakt os for tilbud og rådgivning.

Fakta / Praktisk info

Indhent tilbud Book et møde
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: