11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
FRA 7.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet en tur til jer, som gerne vil hygge jer med familien under varme himmelstrøg i skønne omgivelser. I bor i en hyggelig villa med god plads til alle. Villaen er beliggende på den nordvestlige del af Mauritius tæt på den lille by Pereybere, og ikke langt fra det mere travle Grand Baie. Her kan I vågne i jeres eget tempo, nyde morgenmaden på terrassen og lægge dagens planer med udsigt over havet. I prisen er inkluderet to biler, så I kan udforske øen, som det passer jer.

Få information og fakta om Mauritius her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mauritius her

Bedste rejseperiode

Mauritius kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Juni til august er den tørreste periode, hvor der også er mindre varmt. På østkysten er det typisk lidt køligere i denne periode end på vestkysten, og der forekommer ofte blæst.

Januar til marts er den varmeste periode. Disse måneder er også de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Mauritius er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark:
Der er idag afgang mod skønne Mauritius
2. dag: Ankomst Mauritius
I ankommer idag til Mauritius, hvor der står to lejebiler klar til jer. Husk at medbringe internationalt kørekort. I skal nordpå til det skønne område omkring Pereybere, hvor I bor de næste 9 dage. Villaen I skal bo i er på 270 kvm med 4 soveværelser med aircondition, 3 badeværelser, stue og fuldt udstyret køkken. Terrassen er et kapitel for sig selv med udsigt over lagunen og en privat strand, der kun deles med 3 andre villaer. Her er masser af siddepladser samt en grill til fri afbenyttelse. Ydermere inkluderer villaen vaskemaskine og tørretumbler. Sengetøj, håndklæder og badehåndklæder er der naturligvis også sørget for. I bor ikke så langt fra Grand Baie, hvor der er gode supermarkeder og shoppingmuligheder.
3. - 9. dag: Mauritius på egen hånd
Mauritius er den perfekte destination for den store rejsefamilie, der med de lejede biler selv kan tage ud på opdagelse. Om I er en familie, som hælder til afslapning eller det aktive på jeres rejse, så har landet en masse at byde på. Neden for er et par forslag, som dog på ingen måde er en udtømmelig liste for mulighederne: Black River Gorges Nationalpark: En spændende tur for både store og små er den smukke nationalpark Black River Gorges. Her kan I vandre igennem grønne jungleområder, som er af yderst vigtighed for landets dyrebestand og økomiljø. Her er mange vandrestier, hvor I selv kan vælge, hvilken der passer jer bedst ud fra fysiske form og tidsrådighed. Vandfaldet ved Chamarel og Colored Earth: I udkanten af Black River Gorges finder I Chamarel-vandfaldet, som med sit fald på mere end 80 meter anses som ét af de smukkeste vandfald i landet. Ganske kort derfra finder I området "coloured earth", hvor smukke farvede jordarter dannet af vulkaner og farvet af vind og vejr gennem årtusinder, kan opleves. Dykning: Adskillige steder langs den sydlige og vestlige kyst har I gode dykkermuligheder. Koralrevene ligger tæt på kysterne, og det er fyldt med undervandsliv. Ydermere er der også mulighed for at dykke ned til skibsvrag på havets bund, hvis det har interesse. En oplagt mulighed for jer kunne være at tage på et dykkereventyr ved Flic en Flac på Mauritius' vestkyst. Her finder I noget af det bedste dykning året rundt, som kan kombineres med en spadsertur langs byens lange strande og fine caféer. Port Louis: I kan også tage en dagstur til hovedstaden Port Louis. Vi kan anbefale en tur på Central Market, hvor der er masser af små lokale handelsboder - eller hvad med en tur langs havnepromenaden, hvor der er mange hyggelige spisesteder. Har I lyst til at se hestevæddeløb, ligger der en god væddeløbsbane i byen - Champs de Mars. Hvide sandstrande: Sidst, men ikke mindst, så er det naturligvis oplagt, at I bruger en masse familietid på Mauritius' fantastiske strande, hvor I kan slappe af med kølige drikkevarer og en god bog. Sørg for at opleve nogle af de lokale strande, såsom den i nærliggende Pereybere, som også bliver benyttet af de lokale. Strandene giver også muligheder for en række vandsportsaktiviteter såsom snorkling, kitesurfing, kajaksejlads, Stand-Up Paddleboards og meget mere.
10. dag: Afrejse fra Mauritius
Med kufferterne pakket og en solbrun kulør sætter I jer bilen, og kører tilbage til lufthavnen. Her afleveres bilerne inden I hopper på flyet mod Danmark.
11. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

8 overnatninger i egen villa som beskrevet i programbeskrivelsen. Villaen er valgt ud fra en familiestørrelse på 8 personer.

Der er et stort udvalg af villaer af forskellige størrelser og standarder, så dette kan tilrettes efter familiesammensætninger og behov.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur for jeres familie

April - december

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Internationalt kørekort
 • Evt. snorkeludstyr
 • Guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Mauritius t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 2 x lejebiler under hele opholdet i Mauritius inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring, 24 timers supportlinje og skatter - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Mauritius modtages drikkepenge af servicepersonale, men det er ikke obligatorisk
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Lokalt betalt ekstraudstyr (GPS, børnesæder etc.) på billejen

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top