Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Maldiverne. Du kan få skræddersyet din rejse til Maldiverne helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Maldiverne.

Viser 15 oplevelser

Med egen båd mellem Maldivernes atoller

Med egen båd mellem Maldivernes atoller

Er I en større familie eller vennegruppe, som drømmer om at sejle i Maldivernes azurblå vand og blandt atoller i bedste Kurs mod fjerne kyster-stil, så er her en fantastisk mulighed.
Læs mere
9 dage
DECEMBER - APRIL
fra 16.495,-
Strandferie på Maldiverne

Strandferie på Maldiverne

Reethi Faru Resort byder på en fantastisk udsigt til et hav i alle blå nuancer, blændende hvide sandstrande og et sandt dykker- og snorkelparadis.
Læs mere
10 dage
DECEMBER - APRIL
fra 19.495,-
Snorkeling på Maldiverne

Aktiv ferie i Sri Lanka og Maldiverne

Start din ferie med et aktivt eventyr i Sri Lanka , hvor du skal trekke, rafte og cykle i den fantastiske natur. Slut af på Maldiverne, hvor du får mulighed for at snorkle, stå på stand up paddle board med mere - alt imens du nyder landets kridhvide strande.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 23.495,-
Veli Villa, Maldiverne

Lej et hus på Maldiverne

Saml familien eller vennerne og tag afsted til Maldivernes bountystrande. I kan nyde et hus for jer selv på én af Maldivernes lokal-øer, hvor husets lille have og øens skønne strande danner rammen for en dejlig ferie.
Læs mere
10 dage
DECEMBER - APRIL
fra 12.495,-
fra 8.995,-
Skønne Maldiverne med lokal charme

Skønne Maldiverne med lokal charme

Nyd de lækre strande og turkisblå vand uden at skulle betale en formue. Oplev bountyeventyret på en af de lokale øer på Maldiverne, mens du samtidig får et indblik i de lokales levevis og kultur.
Læs mere
10 dage
DECEMBER - APRIL
fra 9.995,-
Tropisk eventyr for hele familien

Tropisk eventyr for hele familien

Afslapning på tropisk resort, blændende hvide sandstrande med svajende palmer og ikke mindst et fantastisk eventyr under og over det azurblå hav. Et resort, hvor der er plads til hele familien.
Læs mere
12 dage
DECEMBER - APRIL
fra 20.995,-
fra 19.995,-
Luksus liveaboard og spa på Maldivernev

Luksus liveaboard og spa på Maldiverne

Feriens største dilemma bliver, om du skal vælge den fulde dykkerpakke, eller også sætte tid af til de lækre spabehandlinger. Hver dag er der mulighed for en yogasession, inden den skønne morgenmad nydes.
Læs mere
11 dage
DECEMBER - APRIL
fra 29.995,-
Ankomst i stil med seaplane

Maldiverne Deluxe

Er du til luksus og forkælelse i private omgivelser, så er dette turen, du vil elske. Du bor i din egen smagfuldt indrettede sunset pool villa med direkte adgang til stranden.
Læs mere
11 dage
DECEMBER - APRIL
fra 41.995,-
Cruise rundt mellem atollerne på Maldiverne

Natur og kultur i Sri Lanka og krydstogt i Maldivernes øhav

Oplev den afslappede livsstil i Sri Lanka med kultur og spiritualitet. Kom helt tæt på elefanter og blåhvaler, lær at lave traditionelle retter, bliv klog på te-produktion og fordyb dig i buddhismen. Rejsen afsluttes med et krydstogt i Maldivernes smukke øhav.
Læs mere
Op til 30 dage
DECEMBER - APRIL
fra 24.995,-
Adventure i Kerala og badeferie på Maldiverne

Adventure i Kerala og Maldiverne

Få store oplevelser i skønne Sydindien og afslut ferien med et ophold på Maldiverne med både afslapning på strandene og aktiviteter i vandet.
Læs mere
16 dage
OKTOBER - MARTS
fra 16.495,-
På egen hånd på Maldiverne

Rejs på egen hånd på Maldiverne

Rejs op til 30 dage i Maldivernes skønne ø-hav med bounty strande, svajende palmer og turkisblåt vand. Under havets overflade venter en fantastisk verden med farverige koraller, fisk, skildpadder og hajer.
Læs mere
Op til 30 dage
DECEMBER - APRIL
fra 6.995,-
Nyd de mange vandreture på vejen til Milford Sound

Maldiverne, New Zealand & USA

Tag på jordomrejse i 30 dage med alt inkluderet: ophold og alt transport på Maldiverne, overnatninger og billeje på New Zealand samt overnatninger i New York. Vi hjælper tilmed med masser af fede rejsetips og skræddersyer gerne turen, hvis du ønsker flere stop, at ændre ruten, forlænge ophold, opgradere overnatninger, m.m.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 43.995,-
Trekking i Nepal og afslapning i Maldiverne

Trekking i Nepal og afslapning på Maldiverne

Nepal og Maldiverne giver den skønneste kombination af rejsedestinationer. Oplev kulturelle Kathmandu og det storslåede Himalaya i Nepal. Ferien slutter i Maldiverne på liggestolen ved de kridhvide strande og med snorkelmasken på i det azurblå vand.
Læs mere
20 dage
FEBRUAR - MAJ
fra 24.495,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackereventyr i Asien

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar og Dubai: Dette er enhver backpackers drømmerute, hvor du oplever alt fra paradisøer til wildlife og imødekommende stammefolk. Surf, trek, dyk og snorkling af en af mange aktiviteter der venter på dette eventyr rundt i Asien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 9.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Going Down Under

Dubai, Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Australien og Thailand: Denne jordomrejse byder på alt fra fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
2-12 måneder
fra 15.595,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Maldiverne

Få info og fakta om Maldiverne lige her!
weather

Vejret på Maldiverne

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Rejsende vil opleve det bedste vejr på Maldiverne mellem november og april, takket være lidt nedbør og varme temperaturer. Maj til oktober betragtes som regntiden. Her skal forventes at der vil falde regn, mere vind og højere luftfugtighed, men også solskin og varme.
Se vejr og klima i udvalgte områder i Maldiverne.

travel

Bedste rejsetidspunkt

Det bedste tidspunkt at besøge Maldiverne er fra november til april. Desværre er dette også den travleste tid på året, og som sådan er værelsespriserne på hoteller og resorts dyrere. Maj til oktober er dog populær blandt surfere, fordi området ser større bølger og bedre dønninger til surfing. Dette er generelt lavsæson og derfor er priserne for at rejse i Maldiverne under regntiden generelt også lavere.
faq

Hvor lang tid tager det at flyve til Maldiverne?

Det tager cirka 11 timer at flyve til Maldiverne.


Hvad koster en rejse til Maldiverne?

Maldiverne er grundlæggende en dyr destination, hvor budgettet afhænger af om du bor på guesthouse på en lokal ø eller om du bor på privat ø på resort. Din rejse til Maldiverne kan sammensættes efter dine ønsker og behov samt budget.

Hvor ligger Maldiverne?

Maldiverne er en gruppe af smukke atoller i Det Indiske Ocean, som en streng af små atoller omgivet af smukke koralrev.


Hvad kan man lave på Maldiverne?

På Maldiverne findes et stort udvalg af vandsportsaktiviteter som f.eks. snorkling, dykning, surfing, m.fl.

Indret din rejse til Maldiverne, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Maldiverne-eksperter dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til din rejse på Maldiverne. Det er oplagt at kombinere din rejse til Maldiverne med spændende oplevelser på Sri Lanka.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en rejse til Maldiverne for dig.


Til top