Søg
Søg
Helengeli Island, Maldiverne
Nyd hinanden og fald helt ned i gear på Maldiverne inden eventyret fortsætter på New Zealand
Reethi Beach Resort
Beach Villa
Vandsport på Reethi Resort
Reethi Beach Resort

Strandferie på Maldiverne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 10 dage

Reethi Beach Resort byder på en fantastisk udsigt til et hav i alle blå nuancer, blændende hvide sandstrande og et sandt dykker- og snorkelparadis.

Afslapning, strand og spændende oplevelser over og under vandet

Maldiverne beskrives ofte som et paradis på jorden og Reethi Beach Resort er ingen undtagelse. Øen ligger ikke langt med lokalfly fra Male International lufthavn, så det er nemt og hurtigt at komme ud til resortet.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Sæson

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Maldiverne_strand

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Male
Ved ankomst til Male vil du blive hentet i lufthavnen og med lokal fly samt speedbåd blive transporteret til Reethi Beach Resort. Et sandt paradis venter dig, smid sko og sandaler og nyd barfodslivet på øen.

3. – 8. dag: Reethi Beach Resort
Reethi Beach Resort udgør rammerne om din bounty-ferie på Maldiverne. Nyd livet på din terrasse og brug dagene på almindeligt strand daseri, nyd en god bog eller tag en lur i skyggen. Ønsker du lidt mere aktivitet, kan du dykke eller snorkle til solen går ned i den fascinerende undervandsverden og snuppe en tenniskamp i skumringen. I det turkisklare vand, kan du svømme mellem koraller og fisk i alle farver, måske du er heldig at se en skildpadde langsomt svømme forbi eller spotte en legesyg delfin.

9. dag: Afrejse fra Reethi Beach Resort
Efter en skøn uge på Maldiverne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hotel og sejlet samt fløjet retur til Male lufthavn. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.

10. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Maldiverne
7 overnatninger på Reethi Beach Resort inkl. halvpensionOBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Prisen inkluderer halvpension

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Der er mulighed mod merpris at opgradere fra halvpension til både helpension eller All Inclusive.
Der er mulighed mod merpris at opgradere fra indenrigsfly og speedbåd til vandflyver.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet fra Danmark - Male t/r
  • Transfer med fly og speedbåd
  • Overnatninger på Reethi Beach Resort i deluxe beach villa med halvpension

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring.
  • Drikkevarer og drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-10-2019 18:00:00 : 13445
Aarhus
21. oktober 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: