Søg
Søg
Firma- og forretningsrejser

B2B / Firma -og forretningsrejser

Er du en lille eller mellemstor virksomhed, så lad en dedikeret rejsekonsulent fra Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling stå for tilrettelæggelsen af jeres studietur eller forretningsrejse.

Vores rejsekonsulenter har stor erfaring med studieture og forretningsrejser og vil kunne bistå med gode råd og forslag til den mest effektive og optimale løsning. Vi er prisbevidste, lytter til jeres ønsker og opfylder dem efter bedste evne, ved at tilpasse pris, kvalitet og indhold efter jeres ønsker og behov.

Vi kan hjælpe med at arrangere alt vedrørende jeres studietur eller forretningsrejse. Vi sørger for alt det praktiske såsom flybilletter, transport, overnatninger, visum, forsikringer, forplejning, middagsarrangementer mv.
Samtidigt kan vi tilbyde et hav af forskellige aktiviteter og dagsture samt længere ture både med og uden guide.
Skal I på sightseeing, se musical på Broadway, til fodboldkamp på stadion, på museumsbesøg eller noget helt femte, så sørger vi naturligvis også for det.

Kontakt os:

Udfyld en rejseforespørgsel her eller ring 70 20 19 15 og få en snak om mulighederne for lige netop jeres firma- og forretningsrejse.
Vælg land
23 resultater
Firma- og forretningsrejser
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: