Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Mexico. Du kan få skræddersyet din rejse til Mexico helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Mexico.

Viser 10 oplevelser

Kirken i San Cristóbal de las Casas, Mexico

Det bedste af Mexico

Oplev Mexicos enorme diversitet på denne rejse, der giver dig utallige af landets seværdigheder. Rejs til Mexico City, San Cristóbal de las Casas, Palenque, Mérida og Playa del Carmen, og oplev kløfter, vandfald, mayaruiner, lokale landsbyer, azurblåt hav og lækker gastronomi undervejs.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.495,-
Mexico, Merida, Ellen laver mad med lokale

Familieferie i Mexico

Tag på kør selv-ferie i Mexico og nyd godt af Yucutánhalvøens strande og øer, god mad og spændende oplevelser for hele familien. Glæd jer til mayaruiner, flamingoer og pudderhvidt sand mellem tæerne.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 15.995,-
fra 13.995,-
Cigar kvinde i Havana Cuba

Det bedste af Cuba og Mexico

Få det bedste af to vidt forskellige verdener. Du vil opleve det rå, uspolerede Cuba, der giver dig en følelse af at være trådt tilbage i tiden, og du vil møde et Mexico, der er fyldt med historie, lækre strande og rig mayakultur. I begge lande byder befolkningen dig velkommen med et smil.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 24.995,-
Acatenango hike i Guatemala

Farverige Mexico og vulkan-hike i Guatemala

Rejs på et eventyr, der får pulsen op og lader dig komme tæt på de spændende kulturer i Mexico og Guatemala. Glæd dig til moderne storbyer, historiske kolonitidsbyer, mayakultur og natur som kløfter, bjerge, søer og rygende vulkaner, hvoraf du skal prøve kræfter med at bestige den ene vulkan.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - MAJ
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Roadtrip i Mexico

Tag på eventyr i egen bil i Mexico. Her venter dig farverige kolonibyer, smuk natur, imponerende mayaruiner og vidunderlige caribiske strande ved Tulum og Akumal.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 17.895,-
Rejs på egen hånd i Mexico

Rejs på egen hånd i Mexico

Rejs som backpacker i Mexico i eget tempo. Her kan du opleve én af verdens største byer, Mexico City, se imponerende mayaruiner, prøve kræfter med Puerto Escondidos fantastiske surf-bølger, chille i de hyggelige kolonibyer Oaxaca og San Cristóbal og opleve dykning i verdensklasse ved Mexicos smukke caribiske kyst.
Læs mere
op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 8.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Mexico

Tre-generationersrejse til Mexico

Har I en fødselsdag, der skal fejres med en rejse sammen med hele familien? Eller ønsker I blot at tilbringe lidt kvalitetstid sammen, på tværs af generationerne, og få oplevelser og minder for livet? Så tag et kig på denne rejse til dejlige Mexico, hvor oplevelser, afslapning og dejlige hoteller serveres i én skøn blanding.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 15.295,-
fra 13.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Guatemala, Belize og Mexico

Backpacking i Mexico, Guatemala og Belize

Slå hele tre fluer med ét smæk og oplev Mexico, Guatemala og Belize. Du starter rejsen i Mexico City med andre unge og en engelsktalende guide. Herfra bevæger du dig mod Stillehavskysten med flere stops undervejs. Efter otte dage rejser du videre på egen hånd og oplever storslået natur, latinamerikansk kultur, mayaruiner, surfliv og meget mere.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 12.995,-
Eventyrlige Costa Rica & Mexico

Eventyrlige Costa Rica & Mexico

Kombiner Costa Rica og Mexico og glæd dig til eventyr, dyreliv, kultur, templer og strande. Rejsen er for både backpackere, familier og par. Oplev unikt dyreliv i Tortuguero, vulkaner og adventure i Turrialba og La Fortuna, kultur og templer ved Valladolid samt badeferie på Isla Holbox.
Læs mere
19 dage
DECEMBER - APRIL
fra 22.995,-
fra 21.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Backpacking i Central- og Nordamerika

USA, Mexico, Beliza, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica: Mærk storbyernes puls, tag på roadtrip i USA's imponerende nationalparker, trek blandt Mayar-uiner, fyld maven med lækre tascos, smag på mexikansk tequila, snorkel med hvalhajer, nyd reggaemusik og den caribiske stemning på Caye Caulker, m.m.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Mexico

Få info og fakta om Mexico lige her!
weather

Vejret i Mexico

Regntiden, som også er den varmeste årstid, falder mellem maj og oktober. Der er dog utroligt store regionale forskelle - den nordlige del får kun lidt regn, mens der på Yucatan-halvøen falder en del mere regn. Generelt kan du sagtens rejse i Mexico i regntiden, da regnen oftest begrænser sig til et par timer om dagen. Orkansæsonen er fra juni til november, hvor de fleste rammer fra august til oktober. Orkaner og tropiske storme påvirker mest kystområderne. December til april er de køligste måneder i landet. Her kan det om natten blive meget koldt i bjergene. Ude ved kysten er der i denne periode behageligt varmt døgnet rundt.
Se vejr og klima i udvalgte områder i Mexico.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Højsæsonen i Mexico ligger i tørtiden fra december til og med april og det er her, du vil opleve flest turister. Under ”Semana Santa” i påskedagene skal du som rejsende forvente mange amerikanske turister og lokale mexicanere på Yucatan-halvøen – her anbefales det, at du har alt booket i god tid, da mange hoteller og resorts bliver udsolgt.
Lavsæsonen fra maj til november betyder lavere priser på særligt Yucatan-halvøen, men også højere temperaturer og naturligvis regn samt muligheder for tropiske storme og orkaner (primært august til oktober).

Mexico - Oplev det farverige lands mange sider

Fra kridhvide strande med svajende palmer til storslåede arkæologiske levn og ikke mindst en rig kultur, der er svær ikke at lade sig fuldstændigt betage af. Det er blot et lille udpluk af de oplevelser, som rejser til Mexico har at byde på. Hos Jysk Rejsebureau kan du drømme stort, og finde inspiration til eventyrlige rejser til Mexico, der er spækket med alle de største oplevelser og skjulte perler.

Rejs Mexico tyndt, eller udvid dit mexicanske eventyr til andre fascinerende lande i Latinamerika og Caribien. Hos os finder du mange spændende rejseforslag, og du kan altid skræddersy din rejse til Mexico, så den matcher dine unikke rejsedrømme. Vores forskellige rejser til Mexico passer til både eventyrere, backpackere og familier i alle aldre.
Surfing breifing i Puerto Escondido, Mexico

Udforsk Mexicos imponerende natur

På vores eventyrlige rejser til Mexico er der rig mulighed for at komme helt tæt på Mexicos rige og mangfoldige natur byder på både frodige regnskove, enestående laguner, maleriske vandfald, unikke undervandsgrotter, dybe cenoter og selvfølgelig fantastiske strande. Din rejse til Mexico kan for eksempel føre dig til Celestun nationalparken i Yucatán. Den er særligt kendt for sit rige fugleliv, hvor du i perioden mellem august og december kan opleve store flamingo-flokke.

Her er naturligvis også plads til afslappende dage ved stranden ud til det Caribiske Hav, hvor du kan køle af i azurblåt hav og dase på de hvide sandstrande, som nærmest ligner noget fra et postkort. Og er du til udforskning under havets overflade, garanterer særligt koralrevet uden for øen Cozumel en enestående oplevelse.
Cenoterne i Mexico

Besøg Mexicos bedste azteker- og mayaruiner

Ingen historisk rejse til Mexico er fuldendt uden et besøg til en af de enestående levn fra de store indianske kulturer. Ikke så langt fra Mexico City ligger Teotihuacán ruinerne, hvor du kan gå i aztekernes fodspor og udforske nogle af verdens største pyramider, henholdsvis Måne- og Solpyramiden. Teotihuacáns historie går helt tilbage til ca. 300 f.kr. og udviklede sig til den største og vigtigste by i det præcolumbianske Amerika.

I hjertet af junglen på Yucatán-halvøen ligger nogle af de mest imponerende mayaruiner. Her kan du besøge den gamle mayaby Palenque og bestige de høje pyramider for at nyde en fantastisk udsigt ud over junglen. Inskriptionstemplet i byen står som et mageløst begravelsesmonument for kong Pascal den Store, hvor hans sarkofag også befinder sig.
Foredrag: Mexico

Smag på det autentiske mexicanske køkken

Mexicos køkken er en seværdighed i sig selv for mange rejsende. Du kender sikkert allerede flere af de klassiske mexicanske retter, såsom tacos, burritos, chili con carne m.v. De krydrede retter, der typisk også har masser af bønner og majs i sig, kombineret med kolde drikke og måske en smule smagfuld tequila er i høj grad det, der kendetegner det autentiske mexicanske køkken. Rejser du rundt i flere dele af Mexico, vil du også opleve, at hver region har sine egne særlige retter.
Backpacker Adventure rejse til Mexico

Gå på opdagelse i Mexicos fascinerende og farverige byer

Mexicos kultur skinner i den grad igennem i de forskellige byer, der hver især har en helt speciel atmosfære. I Mexico City kan du opleve de mange besøgsværdige museer og imponerende kirker samt andre seværdigheder til de mange hyggelige restauranter, sprudlende markeder og flotte parker. Her er masser af fest og farver i gaderne, hvilket er understreget af både omgivelserne og den imødekommende befolkning. Du kan nemt komme til at bruge flere dage her.

I det sydlige Mexico kan du blandt andet besøge den charmerende by Campeche, der dog gemmer på en dramatisk historie. Her kan du lade dig forføre af de idylliske brostensbelagte gader og de mange pastelfarvede bygninger, der i høj grad kendetegner det farverige land. Opdag også mange andre spændende byer på vores rejser til Mexico.
Mexico City
faq

Hvad er kl. i Mexico?

Tidszonen i Mexico er Central Standard Time (UTC-6). Tidsforskellen i forhold til Danmark er minus 7 timer.


Hvilke Mayaruiner i Mexico er de mest kendte?

De mest kendte Mayaruiner i Mexico er Chichén Itza, Coba, Calakmul og Uxmal, som alle kan findes på Yucatan-halvøen. Her kan du tilbringe mange timer med at udforske de imponerende ruiner, hvoraf mange er tæt på 3.000 år gamle.


Hvilket sprog taler man i Mexico?

Det officielle sprog i Mexico er spansk, men herudover tales der mere end 70 oprindelige sprog bl.a. maya og nahuatl.

Hvor ligger Mexico?

Mexico ligger i Nordamerika sammen med USA og Canada. Mexico grænser op til USA mod nord og Guatemala og Belize mod syd. Mod øst er den mexicanske golf, mens det nordlige Stillehav findes vest for Mexico.


Hvad er Mexico kendt for?

Mexico er kendt for imponerende Mayaruiner, buldrende storbyer, hyggelige kolonibyer og små støvede puebloer samt de smukke cenoter (jordfaldshuller med klart ferskvand, hvoraf nogle er helt overdækkede underjordiske huler), som du kan bade og dykke i. Og naturligvis de paradisiske sandstrande langs den caribiske kyst, det tempofyldte og særprægede mariachi musik, kolde margaritaer og det lækre mexicanske køkken med et utal af chili-varianter, som du kan smage på, hvis du tør.


Indret din rejse til Mexico, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Mexico-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Mexico for dig.

Til top