KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
2,5 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 26.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Mellemamerika rummer alt til et fantastisk backpackereventyr med mange spændende oplevelser. På rejsen oplever I gamle pyramider og ruiner fra Maya- og Aztekertiden, bader i de azurblå vandfald og det caribiske hav. I går på opdagelse i Costa Ricas frodige natur med et rigt dyreliv, besøger lokale familier og prøver at zipline i Arenal Park. Oplevelserne er mange, og Backpacker Adventure grupperejsen er sammensat, så I får mulighed for at opleve det bedste af Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica - både med tid på egen hånd og med ture arrangeret hjemmefra.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

MEXICO

1. dag: Ankomst til Mexico City
Velkommen til Latinamerika og velkommen til Mexico City! Beliggende i ca. 2.200 meters højde kan temperaturen godt overraske lidt, da det kan blive køligere om aftenen, end I nok har forestillet jer i Mexico. I bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til jeres hostel, der er centralt beliggende i Mexico City. Brug resten af dagen på at vænne jer til tidsforskellen, den nye verden, de nye farver, lyde og ikke mindst smagsoplevelser.
2. dag: Street Art cykeltur
I dag skal I på en cykeltur bag facaden til nogle af de mest farverige områder af Mexico City. I vil opleve områder af byen, som ikke mange rejsende besøger. Jeres lokale guide vil give jer indblik i Street Art kunstscenen med alt fra spraymaling til malerier på husmure.
3. dag: Teotihuacán-ruinerne
Et besøg i Mexico City er ikke fuldendt uden en tur til Teotihuacán-ruinerne, som ligger ca. 1,5 time fra Mexico City. I vil sammen med guiden fordybe jer i Teotihuacán-ruinernes historie, hvor I har mulighed for at bestige sol- og månepyramiderne og få en fantastisk udsigt over hele ruinkomplekset. Soltemplet er den anden største pyramide i Mellemamerika. I besøger også et lokalt marked, hvor I kan få et indblik i den mexicanske hverdag. I fortsætter til en lokal restaurant og spiser en typisk mexicansk frokost. (F)
4-22. dag: På egen hånd i Mexico med Jysk Rejsebureau i ryggen
Efter en god start på rejsen er I nu på egen hånd sammen med gruppen, og I bestemmer selv, hvor I vil rejse hen. I kunne starte med at tage bussen til Oaxaca, hvor et besøg ved Hierve el Agua er et must see. Efter nogle dage i Oaxaca kan I tage bussen videre ud til Puerto Escondido. Byen er verdensberømt for sine ”waves”, og her afholdes store surf-konkurrencer, så selvfølgelig er det her I skal have testet jeres talenter på et surfbræt. Der er god mulighed for surf-lektioner. Byen er festlig og farverig, og selvom du ikke mestrer surfbrættet, kan du sagtens blive hængende pga. den gode stemning. Efter nogle dage med gang i den kan det være tiltrængt med nogle dages afslapning. Det kunne I gøre ved de mindre turistede strandbyer, Mazunte og Zipolite. I kan fortsætte ind i landet til San Cristobal de las Casas, der er smukt beliggende i bjergene og har en helt speciel charme med sine brostensbelagte gader, smukke kolonitidsbygninger og farverige indianermarkeder. Mange siger, at denne by afspejler "det ægte Mexico". Der venter jer mange oplevelser omkring San Cristobal de las Casas, som den storslående Sumidero Canyon, Agua Azul og Misol-Ha ruinerne ved Palenque.

GUATEMALA & BELIZE

1. dag: San Cristobal de las Casas til Panajachel
I dag vinker I på gensyn til Mexico, og sætter kurs mod Guatemala. I hopper på bussen tidligt om morgenen i San Cristobal de las Casas, og I kører herefter mod byen Panajachel ved Lake Atitlan i Guatemala, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. Her skal I bo de næste to nætter.
2. dag: Bådtur på Lake Atitlan
På dagens tur vil I få et helt unikt indblik i, hvordan de lokale lever i Guatemala. I skal nemlig sejle rundt til mange af de andre landsbyer, der er ved søen, og besøge helt små landbrug, fiskersamfund og forbi de farvestrålende lokale markeder. I kan godt glæde jer.
3. dag: Homestay nær Lake Atitlan
Sidst på eftermiddagen bliver I hentet og kørt til jeres homestay, her vil I få indblik i hverdagslivet hos en lokal familie. I kommer til at bo meget simpelt og spise aftensmad sammen med familien. Familierne er ofte meget generte, da de ikke er vant til turister, men de er meget venlige og imødekommende. Husk altid at spørge de lokale om tilladelse, inden I tager billeder, da mange tror, at deres sjæl forsvinder ind i kameraet. Formiddagen inden jeres homestay kan bruges ude på søen i kajak eller på paddleboard. I kan også tage en tur rundt om søen på cykler eller ATV’er. Her kan I opleve de naturskønne områder med mange imponerende udsigtspunkter. Skal dagen være mere rolig, er der mulighed for at gå ture, tage på café, prøve kræfter med yoga eller besøge en chokolade- eller kaffefabrik. Mulighederne er mange, og alle oplevelser kan noget på hver deres måde alt efter, hvad humøret er til. (A)
4. dag: Panajachel til Antigua
I vågner op hos familien, og tager derefter mod Antigua med shuttlebus. Antigua domineres af den spanske barok arkitektur, maleriske gårdhaver og brostensbelagte gader. Byen er omkranset af tre vulkaner, hvor den ene er aktiv. Der er mange hyggelige restauranter og caféer. Mange rejsende ender med at bruge lang tid her, da der er gode muligheder for at tage spanskkurser eller lære at danse salsa eller merengue. (M)
5. dag: Pacaya Volcano trek
Dagen byder på en vandretur til den aktive vulkan Pacaya Volcano. Turen op til toppen tager ca. 1,5 time og går ad størknet lava. Den hårde stigning er det hele værd, da man fra toppen har en fantastisk udsigt. I kan næsten mærke varmen fra lavaen igennem skoene. Tag en pose skumfiduser med op, da man ofte kan få lov til at riste dem over den varme lava.
6-18. dag: På egen hånd i Guatemala og Belize med Jysk Rejsebureau i ryggen
Udforsk området omkring Lanquin med ture til de turkisblå vandfaldsterrasser Semuc Champey, grotten Grutas de Lanquin elller vandfaldene ved Salto del Cabro, inden I fortsætter til byen Flores i junglen ved bredden af søen Lake Peten Itza. I Flores kan I tage ud og se de historiske ruiner Tikal, som ligger midt i junglen. Udsigten fra toppen af ruinerne er helt ubeskrivelige; jungle så langt øjet rækker, lyseblå himmel, dis i horisonten og lyde fra aber og fugle. Det er så fascinerende, hvordan Maya-folket har været i stand til at bygge så store og solide templer uden nogen form for hjælpemidler andet end deres hænder. Flores og Tikal er et fantastisk sted at slutte jeres rundrejse i Guatemala inden, I fortsætter mod Belize. Belize er kendt for at have en meget afslappet caribisk stemning, og der er gode muligheder for at komme ud og snorkle eller dykke med rokker, hajer og fisk i alle farver. I kan også leje en kajak for en dag eller forsøge at lære at kitesurfe. Ca. 100 km fra Belizes kyst finder du det store spektakulære Great Blue Hole, som er et stort sinkhul med et farverigt marineliv, et sandt mekka for dykkere. Belize har også mange spændende mayaruiner bl.a. Xunantunich og Caracol. I grotten Actun Tunichil Muknal kan du se rester af menneskeofringer tilbage fra maya-tiden. Gå ikke glip af de smukke strande i det sydlige Belize og ved øerne Caye Caulker og Caye Ambergris, hvor du også kan opleve fantastisk dykning og snorkling i Hol Chan Marine Reserve. Slut dagene i Belize af på Caye Caulker.

MEXICO YUCATÁN-HALVØEN

1-2. dag: Caye Caulker til Bacalar
I tager i dag videre fra Caye Caulker til Bacalar i Mexico. Her har I har de næste to nætter på et hyggeligt hostel til at starte jeres rejse op langs kysten af Yucatan-halvøen til Cancun.
3-14. dag: På egen hånd i Mexico med Jysk Rejsebureau i ryggen
Yucatán-halvøen i Mexico er et skønt sted med lækre strande, fantastisk mad og spændende kultur. Vi vil anbefale jer at gøre stop i Tulum og se den eneste mayaruin, der ligger ud til kysten, Templo Dios del Viento, og herefter tage videre op ad kysten og ud til øen Isla Mujeres, hvor det i nogle perioder vil være muligt at svømme med hvalhajer eller se verdens største undervandsmuseum. Hvis I ikke er alt for trætte af mayaruiner, så vil et besøg ved Chichen Itza, som er et af verdens syv nye vidundere, være et oplagt valg. Tag forbi nogle af de charmerende og historiske kolonibyer som f.eks. Merida, Campeche eller Valladolid. Slut af med caribisk ø-stemning og afslapning på den lille ø uden biler, Isla Holbox.

COSTA RICA

1. dag: Cancun til San Jose
I dag flyver I fra Cancun i Mexico til San Jose i Costa Rica. Ved ankomst til lufthavnen i Costa Rica bliver I hentet og kørt til jeres hostel.
2. dag: Tortuguero National Park
I dag går turen fra San Jose til Tortuguero National Park ved den caribiske kyst. I bliver hentet tidligt om morgenen og sætter herefter kurs mod nationalparken, som også er kendt som Centralamerikas Amazonas på grund af sit fantastiske og mangfoldige dyreliv. Efter køreturen ankommer I til havnen, hvor I hopper ombord i en motorbåd. I sejler herfra til landsbyen Tortuguero, som ligger i Tortuguero National Park. Det er her, I skal overnatte. (M)
3. dag: På kanotur i Tortuguero Nationalpark
Der er i dag booket en 2-timers guidet kanotur til jer, hvor I sejler gennem Tortugueros kanaler. På denne tur vil I opleve dele af nationalparken, som kun er muligt for mindre både (og ikke motorbåde), hvilket giver jer mulighed for at lytte til nationalparkens lyde. Jeres naturguide vil give jer et unikt indblik i nationalparkens flora og fauna, mens I langsomt bevæger jer på vandet. På kanoturen kan I bl.a. se junglens mange fuglearter, aberne i regnskoven og naturen langs flodbredden. Jeres tur i Tortuguero er et unikt møde med den caribiske natur. Der er booket transport frem og tilbage til hotellet til jer. (M) Husk at medbringe solcreme, insektspray, hat og hurtigtørrende tøj, og put jeres kameraer i en drybag.
4. dag: La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Efter morgenmaden tager I endnu engang motorbåden til havnen, hvor I skifter transportmiddel og bliver herfra kørt i bil til La Fortuna ved Arenal-vulkanen. Byen La Fortuna er ikke så stor, men den har alt, hvad man behøver af restauranter, mindre butikker og lokale barer. Resten af dagen kan I bruge på at udforske byen og dens muligheder. (M)
5. dag: Ziplining i Arenal Park
Dagen i dag består af en kombination af natur og adventure. I skal nemlig ud at zipline i en af Costa Ricas regnskove. I bliver hentet af jeres guider på jeres hostel, hvorefter I bliver kørt til Ecoglide Arenal Park. Her giver jeres guider jer en grundig introduktion til ziplining inden, I selv lader jeres fødder slippe platformen, og I oplever et sus i maven, mens I svæver gennem junglen fra den ene platform til den anden. Svæveturen består af i alt 14 platforme, hvoraf størstedelen af dem findes i trækronerne. På turen gennem trækronerne vil jeres guider også hjælpe jer med at spotte regnskovens dyr som f.eks. aber, slanger, dovendyr, vaskebjørne og forskellige fugle. Når I er kommet ned på jorden igen, bliver I kørt tilbage til jeres hostel, hvorefter I har resten af dagen på egen hånd. (M) Husk at medbringe lange bukser, lukkede sko, solcreme og insektspray.
6-22. dag: På egen hånd i Costa Rica med Jysk Rejsebureau i ryggen
Når I tjekker ud fra jeres hostel, er I klar til at opleve Costa Rica på egen hånd. Hvis I ønsker at opleve mere af området omkring La Fortuna, kan I tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, vandreture, rideture, kajakture eller udforske det vulkanske landskab på ATV. Her findes også flere adventure-oplevelser f.eks. rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. La Fortuna er det helt rigtige sted at være, hvis I ønsker et adrenalinsus. Ønsker I flere dyreoplevelser, bør I rette opmærksomheden mod naturreservaterne uden for byen, hvor I kan forsøge at spotte f.eks. dovendyr, tukaner og pilegiftfrøer. I kan også søge mod Monteverde, hvor I kan booke en vandretur til den smukke tågeregnskov, som er kendt for sine hængebroer. Trænger I derimod til at opleve bølgen blå og få sand mellem tæerne, skal I rejse videre til enten Santa Teresa, Puerto Viejo eller Manuel Antonio. Det er også muligt at surfe ved både Santa Teresa og Puerto Viejo. Costa Rica er fuld af eventyr, så kunsten er at vælge netop de oplevelser, som I ønsker jer.
22. dag: Hjemrejse fra San Jose
Jeres rejse slutter her, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 24-09-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode24.09.24 - 05.12.24 Tilmeldingsfrist28-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Udsolgt Rejseperiode08.10.24 - 19.12.24 Tilmeldingsfrist09-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Ledige pladser Rejseperiode27.10.24 - 07.01.24 Tilmeldingsfrist09-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.01.25 - 27.03.25 Tilmeldingsfrist15-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode28.01.25 - 10.04.25 Tilmeldingsfrist29-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.02.25 - 24.04.25 Tilmeldingsfrist13-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.02.25 - 08.05.25 Tilmeldingsfrist27-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.03.25 - 22.05.25 Tilmeldingsfrist10-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.03.25 - 05.06.25 Tilmeldingsfrist24-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.04.25 - 19.06.25 Tilmeldingsfrist07-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.05.25 - 24.07.25 Tilmeldingsfrist14-03-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode30.09.25 - 11.12.25 Tilmeldingsfrist01-08-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.10.25 - 18.12.25 Tilmeldingsfrist08-08-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.11.25 - 24.01.26 Tilmeldingsfrist14-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Mexico City // Cancun – San Jose / San Jose - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Mexico
 • Afhentning i lufthavnen i Mexico City
 • 3 overnatninger på hostel i Mexico City
 • Dagstur i Mexico City til Teotihuacan
 • Street art cykeltur i Mexico City
 • 2 overnatninger på hostel i Bacalar, Mexico
Guatemala
 • Bus fra San Cristobal de las Casas (Mexico) - Panajachel (Guatemala)
 • 2 overnatninger på hostel i Panajachal
 • 1 overnatning hos lokal familie ved Lake Atitlan
 • 1 dagstur med båd rundt ved Lake Atitlan
 • Bus fra Panajachel til Antigua
 • 2 overnatninger på hostel i Antigua
 • Pacaya Volcano Trek
Belize
 • Færge og shuttlebus fra Caye Caulker til Mexico
Costa Rica
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til San Jose og transfer til hostel
 • 1 overnatning i San Jose
 • Transfer fra hostel i San Jose til hotel i Tortuguero National Park
 • 2 overnatninger i Tortuguero National Park
 • Guidet kanotur i Tortuguero National Park
 • Transfer fra hotel i Tortuguero National Park til hostel i La Fortuna
 • 2 overnatninger i La Fortuna
 • Ziplining i Arenal Park
 • Alle nationalpark-gebyrer

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Afrejseskat til Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica
 • Entré til Pacaya vulkanen

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top