2,5 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 26.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Mellemamerika rummer alt til et fantastisk backpackereventyr med mange spændende oplevelser. På rejsen oplever I gamle pyramider og ruiner fra Maya- og Aztekertiden, bader i de azurblå vandfald og det caribiske hav, går på opdagelse i Costa Ricas frodige natur med et rigt dyreliv, besøger lokale familier og prøver kræfter med surfing ved Stillehavets kyst. Oplevelserne er mange, og Backpacker Adventure grupperejsen er sammensat, så I får mulighed for at opleve det bedste af Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica - både med tid på egen hånd og med ture arrangeret hjemmefra.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

MEXICO

1. dag: Ankomst i Mexico City
Velkommen til Latinamerika og velkommen til Mexico City! Beliggende i ca. 2.200 meters højde kan temperaturen godt overraske lidt, da det godt kan blive køligere om aftenen, end I nok har forestillet jer i Mexico. I bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til jeres hostel, der er centralt beliggende i Mexico City. Brug resten af dagen på at vænne jer til tidsforskellen, den nye verden, de nye farver, lyde og ikke mindst smagsoplevelser.
2. dag: Mexico City: Street Art cykeltur
I dag skal I på en cykeltur bag facaden til nogle af de mest farverige områder af Mexico City. I vil opleve områder af byen, som ikke mange rejsende besøger. Jeres lokale guide vil give jer indblik i Street Art kunstscenen med alt fra spraymaling til malerier på husmure.
3. dag: Mexico City: Teotihuacan-ruinerne
Et besøg i Mexico City er ikke fuldendt uden en tur til Teotihuacan-ruinerne, som ligger ca. 1,5 time fra Mexico City. I vil sammen med guiden fordybe jer i Teotihuacan-ruinernes historie, hvor I har mulighed for at bestige sol- og månepyramiderne og få en fantastisk udsigt over hele ruinkomplekset. Soltemplet er den tredje største pyramide i verden (kun to pyramider i Egypten er højere). I besøger også et lokalt marked, hvor I kan få et indblik i den mexicanske hverdag. I fortsætter til en lokal restaurant og spiser en typisk mexicansk frokost. (F)
4-22. dag: På egen hånd i Mexico med Jysk Rejsebureau i ryggen
Efter en god start på rejsen er I nu på egen hånd sammen med gruppen, og I bestemmer selv, hvor I vil rejse hen. I kunne starte med at tage bussen til Oaxaca, hvor et besøg ved Hierve el Agua er et must see. Efter nogle dage i Oaxaca kan I tage bussen videre ud til Puerto Escondido. Byen er verdensberømt for sine ”waves”, og her afholdes store surf-konkurrencer, så selvfølgelig er det her I skal have testet jeres talenter på et surfbræt. Der er god mulighed for surf-lektioner. Byen er festlig og farverig, og selvom du ikke mestrer surfbrættet, kan du sagtens blive hængende pga. den gode stemning. Efter nogle dage med gang i den kan det være tiltrængt med nogle dages afslapning. Det kunne I gøre ved de mindre turistede strandbyer, Mazunte og Zipolite. I kan fortsætte ind i landet til San Cristobal de las Casas, der er smukt beliggende i bjergene og har en helt speciel charme med sine brostensbelagte gader, smukke kolonitidsbygninger og farverige indianermarkeder. Mange siger, at denne by afspejler "det ægte Mexico". Der venter jer mange oplevelser omkring San Cristobal de las Casas, som det storslående Sumidero Canyon, Agua Azul og Misol-ha ruinerne ved Palenque.

GUATEMALA & BELIZE

1. dag: Fra San Cristobal de las Casas til homestay i San Juan La Laguna
I dag starter jeres eventyr i Guatemala. Guatemala er et farverigt land med en fascinerende kultur og befolkning. Guatemalanerne har en smittende venlighed og en enestående varme. Over halvdelen af Guatemalas befolkning er efterkommere af Mayaindianerne. I skal med bus fra San Cristobal de las Casas via små landsbyer i det sydlige Mexico til højlandet i Guatemala. Om eftermiddagen ankommer I til de familier, I skal bo ved den første nat i Guatemala. Dette korte homestay giver et indblik i hverdagslivet hos en lokal familie i San Juan La Laguna nær Lake Atitlan. Folkene i området er efterkommere af Kakchiquel-folket, som er et af de oprindelige Maya-folk i Guatemala. I spiser aftensmad ved jeres værtsfamilie, og de viser jer rundt i byen. I vil bo meget simpelt og spise det samme som familien. Familierne er ofte meget generte, da de ikke er vandt til turister, men de er meget venlige og imødekommende. Husk at spørge de lokale om tilladelse inden I tager billeder, da mange tror, at deres sjæl forsvinder ind i kameraet. (A)
2. dag: Bådtur på Lake Atitlan, Panajachel
Dagen efter besøget i landsbyen hos den lokale familie skal I sejle rundt til mange af de andre landsbyer, der er ved søen. Her skal I besøge helt små landbrug, fiskersamfund og farvestrålende lokale markeder. I vil få et unikt indblik i, hvordan de lokale lever i Guatemala. I slutter dagen af i Panajachel, hvor I har to overnatninger. (M)
3. dag: Lake Atitlan, Panajachel
Området ved Lake Atitlan har en masse at byde på. Brug dagen ude på søen i kajak eller med paddleboard, eller bevæg jer rundt om søen på land med cykler eller ATV’er og oplev de naturskønne områder med en masse imponerende udsigtspunkter. Skal dagen være mere rolig, er der mulighed for at gå ture, tage på café, prøve yoga eller besøge en chokolade- eller kaffefabrik. Mulighederne er mange, og alle oplevelser kan noget på hver deres måde, alt efter hvad humøret er til.
4. dag: Panajachel - Antigua
I kører til Antigua med shuttlebus. Antigua domineres af den spanske barok arkitektur, maleriske gårdhaver og brostensbelagte gader. Byen er omkranset af tre vulkaner, hvor den ene er aktiv. Der er mange hyggelige restauranter og cafeer. Mange rejsende ender med at bruge lang tid her, da der er gode muligheder for at tage spanskkurser eller lære at danse salsa eller merengue.
5. dag: Pacaya Volcano trek
Dagen byder på vandretur til den aktive vulkan, Pacaya Volcano. Turen op til toppen tager ca. 1,5 time, og terrænet er primært størknet lava. Den hårde stigning er det hele værd, da man fra toppen har en fantastisk udsigt. I kan næsten mærke varmen fra lavaen igennem skoene. Tag en pose skumfiduser med op på toppen, da man ofte kan få lov til at riste dem over den varme lava.
6-18. dag: På egen hånd i Guatemala og Belize med Jysk Rejsebureau i ryggen
Udforsk området omkring Lanquin med ture til de turkisblå vandfaldsterrasser Semuc Champeys, grotten Grutas de Lanquin elller vandfaldene ved Salto del Cabro, inden I fortsætter til byen Flores i junglen ved bredden af søen Lake Peten Itza. I Flores kan I tage ud og se de historiske ruiner Tikal, der ligger midt i junglen. Udsigten fra toppen af ruinerne er helt ubeskrivelig; jungle så langt øjet rækker, lyseblå himmel, dis i horisonten og lyde fra aber og fugle. Det er meget fascinerende, hvordan Mayaerne har været i stand til at bygge så store og solide templer, uden nogen form for hjælpemidler andet end deres hænder. Flores og Tikal er et fantastisk sted at slutte jeres rundrejse i Guatemala, inden I fortsætter mod Belize. Belize er kendt for at have en meget afslappet caribisk stemning, og der er gode muligheder for at komme ud og snorkle eller dykke med rokker, hajer og fisk i alle farver. I kan også leje en kajak for en dag eller kaste jer ud i at lære at kitesurfe. Ca. 100 km. fra Belizes kyst findes det store spektakulære Great Blue Hole, som er et stort sinkhul med et farverigt marineliv - et sandt mekka for dykkere. Belize har også mange spændende mayaruiner bl.a. Xunantunich og Caracol. I grotten Actun Tunichil Muknal kan man se rester af menneskeofringer tilbage fra mayatiden. Gå ikke glip af de smukke strande i det sydlige Belize og ved øerne Caye Caulker og Caye Ambergris, hvor I også kan opleve fantastisk dykning og snorkling i Hol Chan Marine Reserve. Slut dagene i Belize af på Caye Caulker.

MEXICO YUCATÁN-HALVØEN

1-2. dag: Bacalar
I tager i dag videre fra Caye Caulker til Bacalar i Mexico. Her har I har de næste to nætter på et hyggeligt hostel til at starte jeres rejse op langs kysten af Yucatan-halvøen til Cancun.
3-14. dag: På egen hånd i Mexico med Jysk Rejsebureau i ryggen
Yucatán-halvøen i Mexico er et skønt sted med lækre strande, fantastisk mad og spændende kultur. Vi vil anbefale jer at gøre stop i Tulum og se den eneste mayaruin, der ligger ud til kysten, Templo Dios del Viento, og herefter tage videre op ad kysten og ud til øen Isla Mujeres, hvor det i nogle perioder vil være muligt at svømme med hvalhajer eller se verdens største undervandsmuseum. Hvis I ikke er alt for trætte af mayaruiner, så vil et besøg ved Chichen Itza, som er et af verdens syv nye vidundere, være et oplagt valg. Tag forbi nogle af de charmerende og historiske kolonibyer som f.eks. Merida, Campeche eller Valladolid. Slut af med caribisk ø-stemning og afslapning på den lille ø uden biler, Isla Holbox.

COSTA RICA

1. dag: Fra Cancun i Mexico til San Jose i Costa Rica
Tiden er kommet til, at I skal tage fra Mexico og fortsætte sidste del af rejsen i Costa Rica. I står selv for transport til lufthavnen i Cancun, hvorfra I skal flyve til Costa Ricas hovedstad San Jose. Ved ankomst til lufthavnen i Costa Rica bliver I hentet og kørt til jeres hostel, der ligger i den historiske del af San Jose. Brug resten af dagen på at besøge nationalmuseet eller tag i Spirogyra Butterfly Garden, der ligger i gåafstand fra jeres hostel. Ellers kan I nyde dagen på jeres hostel og samle kæfte til jeres næste adventure, der starter imorgen.
2. dag: Riverrafting på Pacuare floden
I bliver hentet tidligt om morgenen på jeres hostel, og kørt derfra via den grønne og frodige Braulio Carrillo National Park for at komme til startstedet for jeres riverrafting. Undervejs stopper I ved en restaurant, hvor I får en traditionel costaricansk morgenmad og kan skifte tøj til jeres raftingtur. Herefter bliver I kørt det sidste stykke til Pacuare-floden. Her mødes I med jeres raftingguider, som giver jer en introduktion til rafting og fortæller jer om sikkerheden undervejs, så I er godt klædt på til eventyret. I vil stoppe langs floden for at nyde en hyggelig picnic-frokost. Efter frokosten fortsætter I raftingturen gennem junglen hen mod et vandfald, hvor I også har mulighed for at bade. Efter en god dag med masser af adventure, kommer I nu til jeres øde overnatningslogde ved floden. Her kan I bruge resten af eftermiddagen på at slappe af eller gå på opdagelse i de smukke omgivelser. Costa Rica er kendt for deres riverrafting, så I kan glæde jer til at rafte ned ad floden og opleve regnskoven fra vandsiden af; det er en helt unik oplevelse. (M,F,A)
3. dag: Riverrafting og ankomst til kystbyen Puerto Viejo
Efter morgenmaden pakker I sammen for at fortsætte jeres raftingeventyr. I vil igen i dag opleve flodens kræfter, se vandfald og fredfyldte vandhuller langs bredden. I vil have et kort stop langs floden, hvor I får lidt snacks inden sidste del af jeres riverrafting venter. Turen slutter med en lækker frokost, hvorefter jeres transport er klar til at køre jer til jeres hostel i den afslappende caribiske kystby Puerto Viejo, hvor I har eftermiddagen på egen hånd. (M,F)
4. dag: Vandretur i Cahuita National Park
I dag skal I ud på en vandretur. Her vil I få en smagsprøve på Costa Ricas fantastiske dyreliv, hvor I kan være heldige at se slanger, dovendyr, aber, myreslugere, sommerfugle og meget mere. Efter vandreturen går turen tilbage til jeres hostel i Puerto Viejo. I Puerto Viejo vil du opleve en caribisk backpacker-stemning, hvor I kan leje cykler og tage på opdagelse i de nærliggende omgivelser. Cykl en tur langs stranden og lyt til brøleabernes unikke lyde, og se om I kan spotte dem i trætoppene. Stop ved en lille café og nyd en kop kaffe og smag på de lokale delikatesser. (M,F)
5-22. dag: På egen hånd i Costa Rica med Jysk Rejsebureau i ryggen
Som I forhåbentligt allerede har fået en smagsprøve på, er Costa Rica verdenskendt for sit fantastiske dyreliv og sine mange smukke nationalparker. I kan blive på den caribiske side og besøge Tortuguero Nationalpark, som i mange guidebøger beskrives som en miniudgave af Brasiliens Amazon-regnskov. Her vil I bl.a. kunne spotte de grønne skildpadder, som ligger æg i tusindvis i sandet fra juli til oktober. Derudover er området omkring Arenal-vulkanen og tågeregnskoven i Monteverde et must see for de fleste rejsende. Her vil der være mulighed for bl.a. at prøve zipline, gå på hængebroer og tage på kortere eller længere vandreture. De bedste strande i Costa Rica findes ved Manuel Antonio Nationalpark og på Nicoya-halvøen. I byen Santa Teresa, der ligger på Nicoya-halvøen, er der god mulighed for at komme ud at surfe, så hvis I mangler at få sat kryds ved det, kan I nå det nu.
22. dag: Afrejse fra San Jose i Costa Rica
Jeres rejse slutter her, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 09-01-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Udsolgt Rejseperiode03.10.23 - 14.12.23 Tilmeldingsfrist06-08-2023 AldersgruppeAlder: 18-30 år
Udsolgt Rejseperiode10.10.23 - 21.12.23 Tilmeldingsfrist11-08-2023 AldersgruppeAlder: 18-30 år
Ledige pladser Rejseperiode09.01.24 - 21.03.24 Tilmeldingsfrist10-11-2023 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.01.24 - 04.04.24 Tilmeldingsfrist24-11-2023 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.02.24 - 18.04.24 Tilmeldingsfrist08-12-2023 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.03.24 - 23.05.24 Tilmeldingsfrist12-01-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.04.24 - 21.06.24 Tilmeldingsfrist10-02-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.09.24 - 05.12.24 Tilmeldingsfrist26-07-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.10.24 - 19.12.24 Tilmeldingsfrist09-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Mexico City // Cancun – San Jose / San Jose - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Mexico
 • Afhentning i lufthavnen i Mexico City
 • 3 overnatninger på hostel i Mexico City
 • Dagstur i Mexico City til Teotihuacan
 • Street art cykeltur i Mexico City
 • 2 overnatninger på hostel i Bacalar, Mexico
Guatemala
 • Bus fra San Cristobal de las Casas (Mexico) - Panajachel (Guatemala)
 • 2 overnatninger på hostel i Panajachal
 • 1 overnatning hos lokal familie ved Lake Atitlan
 • 1 dagstur med båd rundt ved Lake Atitlan
 • Bus fra Panajachel til Antigua
 • 2 overnatninger på hostel i Antigua
 • Pacaya Volcano Trek
Belize
 • Færge og shuttlebus fra Caye Caulker til Mexico
Costa Rica
 • Afhentning i lufthavnen i San Jose
 • 1 overnatning på hostel i San Jose
 • 2 dags riverraftingtur på Pacuare-floden
 • 2 overnatninger på hostel i Puerto Viejo
 • Vandring i Cahuita National Park

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Afrejseskat til Mexico, Belize og Costa Rica
 • Entre til Pacaya Volcano (ca. 7,5 USD)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top