Søg
Søg
Jysk Rejsebureau afdelinger

Jysk Rejsebureaus afdelinger

Du kan møde Jysk Rejsebureau i Aalborg, Århus, Herning, København og Kolding.

På Jysk Rejsebureaus kontorer mødes du af en hyggelig, uformel og inspirerende atmosfære. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt tilpas, og mærker, at der er tid og rum til at kunne træffe beslutninger om de store rejser.

På alle vore kontorer har vi et rejsebibliotek, hvor du kan læse lidt om eventyret, der venter, låne bøger med hjem eller købe bøger og kort. Vores rejsebibliotek dækker rejsemål i hele verden. Du kan også gå på opdagelse i udvalget af kvalitets rejseudstyr. Læs mere om rejseudstyr.

Vi tager os god tid til at snakke med alle kunder og glæder os til at høre, hvor din næste rejse går hen. Det anbefales at booke en aftale med en rejsekonsulent, hvis du kommer forbi om lørdagen. Læs mere om de forskellige afdelinger nedenfor.

Afdelinger

Herningafdelingen

Herning

Den 1. maj 2013 åbnede Jysk Rejsebureau kontor i hedens hovedstad, Herning. Vi glæder os over at kunne give Midt- og Vestjyllands rejselystne endnu bedre og personlig service!
Læs mere
Kolding, Jysk Rejsbureau

Kolding

I slutningen af 2018 åbnede Jysk Rejsebureaus femte kontor i Kolding. Vi glæder os over at kunne give Syddanmarks rejselystne endnu bedre og mere personlig service fra vores nye kontor.
Læs mere
Københavner kontoret

København

I starten af 2015 drog Jysk Rejsebureau mod Sjælland og åbnede nyt kontor i hjertet af København på Knabrostræde 4. Her sidder et stærkt team klar til at servicere alle rejseglade sjællændere der vil ud og opleve verden.
Læs mere
Jysk, AAL, nyt

Aalborg

Aalborg kontoret blev oprettet i 1996 og flyttede i december 2016 til de nuværende, lækre lokaler på Vestebro. Her har vi også en veludbygget rejseudstyrsbutik.
Læs mere
Jysk Rejsebureau, Aarhus

Aarhus

På kontoret i Aarhus er vi i dag ca. 40 ansatte, som elsker at rejse og dele ud af vores viden og gode råd. Kom forbi Skt. Olufs Gade 2-4 og få en rejsesnak i vores inspirerende butik.
Læs mere
Grupperejser

Grupperejseafdelingen

Mærk verden - sammen! Gruppeafdelingen er et yderst kompetent team af rejsekonsulenter med mange års erfaring i at tilrettelægge grupperejser af enhver art, f.eks. studieture, temarejser, forretningsrejser samt rundrejser.
Læs mere
Support team

Support Team

Jysk Rejsebureaus support afdeling har primært til huse på kontoret i Aarhus, Skt. Olufsgade 2-4, men vi har også medarbejdere på vores kontorer i København og Aalborg. Vi sidder et stærkt team klar til at servicere alle vores rejseglade kunder der skal ud og opleve verden.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: