19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.995,-
FRA 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med fly går rejsen til Costa Ricas hovedstad San José, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Her har I en overnatning, hvor der er tid til at slappe af på hotellet og få sig en svømmetur i poolen.

Dagen efter afhenter I jeres lejebil og kører de cirka 60 km til Turrialba, hvor I har to overnatninger på en hyggelig hacienda. Nyd den afslappede stemning på haciendaen, hvor der også er at væld af aktiviteter, f.eks. rideture, MTB, rundvisning på lokal kaffefarm, white water rafting og canoying, vandreture, m.m. Fra Turrialba sættes kursen mod havnen i La Pavona, hvor I parkerer bilen og tager på et tre-dages ophold i Tortuguero National Park. Nationalparken går for at være Centralamerikas Amazonas grundet sit fantastiske og mangfoldige dyreliv. Her har I base på Laguna Lodge, der ligger inde i nationalparken. Henover de næste par dage skal I sammen med en naturvejleder udforske nationalparkens floder og kanaler, hvor I oplever Costas Ricas unikke dyreliv med bl.a. caymanere, bæltedyr, dovendyr, aber og et væld af fuglearter og krybdyr. Flodsafarierne foregår både om morgenen og om aftenen. I perioden fra juli til oktober kan I opleve de grønne havskildpadder lægge æg ved nationalparkens kyststrækning.

Efter nogle fantastiske dage i Tortuguero vender I tilbage til jeres lejebil i La Pavona. Fra den caribiske kyst fortsætter rejsen til højlandet og den billedskønne Arenal-vulkan ved La Fortuna. Her kan I vandre ved foden af vulkanen, bade i de varme kilder og vandfald eller cykle rundt til områdets naturreservater for at spotte f.eks. pilegiftfrøer, dovendyr, tukaner og den ikoniske rødøjede træfrø. I kan også tilkøbe en aftentur med naturguide, hvor flere andre dyr kommer frem i ly af mørket, og du vil se lysende øjne i skæret fra lommelygterne.

I sætter nu kursen tilbage til San Jose, hvor I har en enkelt overnatning, inden i om morgenen flyver direkte til Cancun. Her bliver I afhentet og kørt til Valladolid, hvor I tilbringer to overnatninger, hvilket giver jer tid til at udforske byens små og hyggelige plazas og gode restauranter med lækker mexicansk mad. I kan også tage på tur til Chichen Itza, som er en af de smukkeste og bedst bevarede mayaruiner på Yucatan.

Sidste stop på rejsen er Isla Holbox, som med sine smukke bountystrande og svajende palmer indbyder til afslapning. Øen er bilfri, så I kommer rundt til fods, på cykel, i små golfvogne eller på knallert. Isla Holbox er også hjem for en masse uberørt natur og der er mulighed for kajakture i mangroveskove og snorkelture med havskildpadder, delfiner og endda den enorme hvalhaj, der patruljerer ud for kysten fra juni til september.

Få information og fakta om Costa Rica her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag i Costa Rica her.
Få information og fakta om Mexico her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag i Mexico her.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica og Mexico hele året.
November til april er den tørre sæson. Fra maj til oktober er det regntid, men trods det kan du sagtens besøge landene i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor orkaner oftest rammer i månederne august til oktober.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Costa Rica og Mexico er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Costa Rica og Mexico kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt. Derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
Afgang fra Danmark til Costa Rica med ankomst samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i San José, hvor I kan slappe af, tage en svømmetur i poolen eller udforske Plaza de la Cultura, der er byens kulturelle centrum med masser af caféer, små butikker og boder. Hovedstaden rummer også mange spændende museer, hvor I bl.a. kan få et indblik i landets historie, opleve moderne kunst eller lære mere om den præcolumbianske æra. Om aftenen kan I udforske El Pueblo, hvor I finder mange forskellige restauranter og barer.
2. dag: Afhentning af lejebil og kør-selv til Turrialba
Fra hovedstaden San José går rejsen videre mod Turrialba. Efter morgenmaden afhenter I jeres lejebil og kører de ca. 60 km til Turrialba, hvor I har to overnatninger på en hyggelig hacienda. Nyd den afslappede stemning på haciendaen, hvor der også er at væld af aktiviteter, f.eks. rideture, MTB, rundvisning på en lokal kaffefarm, white water rafting og cannoying, vandreture m.m. (M)
3. dag: På eventyr ved Turrialba
Nyd dagen i den charmerende by Turrialba, som nok er mest kendt for den aktive vulkan af samme navn. Det vil være muligt at tage på dagstur til Turrialba Volcano National Park eller det nationale monument Guayabo, som er det største og vigtigste arkæologiske område i Costa Rica. (M)
4. dag: Kør-selv til Tortuguero National Park
Fra Turrialba sættes kursen mod havnen i La Pavona, hvor I parkerer bilen og tager på et tre-dages ophold i Tortuguero National Park ved den caribiske kyst. Tortuguero ligger isoleret, så selvom vejen derud kan være lang, er det det hele værd pga. den fantastiske natur og dyrelivet. På vejen kan I nyde udsigten til Costa Ricas flotte landskaber og landets farverige plantager. Efter ankomst til nationalparkens østlige passage sejler I videre ad de smukke flodsystemer ind gennem regnskoven. I løbet af bådturen kan I bl.a. spotte krokodiller og alligatorer i vandoverfladen samt opleve junglens mange fuglearter og aber. I ankommer til Laguna Lodge lige i tide til en sen frokost. Om eftermiddagen besøger I den hyggelige lille landsby Tortuguero sammen med en guide, som viser jer rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by. Tilbage på Laguna Lodge kan I nyde aftensmaden til lyden af junglens dyr. Det er også muligt at tilkøbe en natsafari, hvor I kan se dyrenes øjne lyse i lommelygtens skær. I perioden fra juli til oktober kan I være heldige at opleve nogle af de ca. 2.500 grønne skildpadder, der årligt går i land for at yngle. I denne periode kan I komme med en guide ud midt om natten og være heldige at se havskildpadderne lægge æg på stranden og senere følge de små, nyklækkede skildpaddeunger på deres tur mod havet. Det er vigtigt at sige, at Tortuguero National Park også er en stor oplevelse udenfor skildpaddernes yngleperiode, hvor der er tørtid i Costa Rica og dermed mindre regn. (M, F, A)
5. dag: Oplev Tortuguero på bådsafari og vandreture
Der venter jer en fantastisk dag på eventyr i Tortuguero National Park. Morgenen starter med en bådtur sammen med en naturguide, som tager jer med rundt på Tortugueros kanaler for at lede efter parkens spændende dyreliv. Husk derfor kikkerten og kameraet. I kan spotte dovendyr, kaimaner, flododdere, skildpadder, edderkoppeaber, brøleaber, kapucineraber, papegøjer, søkøer og masser af forskellige krybdyr. Ved middagstid kommer I tilbage på Laguna Lodge, hvor frokosten serveres i restauranten. Resten af dagen er til fri disposition og kan bruges på afslapning ved poolen eller gåture langs stranden eller ad små stier i regnskoven. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter. (M, F, A)
6. dag: Kør-selv fra Tortuguero til La Fortuna
Efter enestående natur- og dyreoplevelser i Tortuguero National Park vender I tilbage til jeres lejebil i La Pavona. Fra den caribiske kyst fortsætter I til højlandet og den billedskønne Arenal-vulkan ved La Fortuna. Her skal I bo med en smuk udsigt til vulkanen, omgivet af smuk natur og ro på Hotel Lomas del Volcán. (M)
7-9. dag: På eventyr i La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Dagene ved Arenal-vulkanen er til fri disposition, og i området findes et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien. I jeres bil kan I køre ud og udforske områdets naturreservater, vandfald, hængebroer og varme kilder. I kan ikke bestige selve Arenal-vulkanen, men der er stadig mulighed for fantastiske vandreture af forskellig længde og sværhedsgrad. Søger I en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for jer. Dette seks til syv timers trek tager jer med op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer I gennem den tætte regnskov, og efter flere timers udfordrende trekking når I kraterkanten, der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat, og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler. Fra La Fortuna kan I desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture eller udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som f.eks. rappelling, svævebaner og riverrafting. Mulighederne er mange, og synes I flere af oplevelserne lyder interessante, kan jeres rejsekonsulent uden problemer skræddersy ture eller forlænge jeres ophold. Ønsker I dyreoplevelser, findes der flere naturreservater udenfor byen, hvor I på egen hånd eller med en naturguide kan prøve at spotte dovendyr, tukaner og pilegiftfrøer. (M)
10. dag: Kør-selv til San José
I bestemmer selv, hvornår på dagen I kører mod San José, hvor I afleverer jeres lejebil og kan nyde resten af dagen på jeres hyggelige hotel med pool. (M)
11. dag: Med fly fra San José til Cancun
I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kørt til lufthavnen, hvor der venter jer en kort flyvetur til Canún i Mexico. Fra Cancún bliver I kørt til Valladolid, hvor I skal tilbringe to overnatninger på et centraltbeliggende hotel. Valladolid er den tredjestørste by på Yucatan-halvøen og er kendt for sine stille gader og pastelfarvede husmure. Det er værd at bruge et par dage i byen, da den på trods af sin mindre størrelse byder på en masse seværdigheder, både inden- og udenfor bygrænsen. (M)
12. dag: Cenoter og Chichén Itzá
I har hele dagen på egen hånd. Et must-do er et besøg til Chichén Itzá. Denne meget velbevarede mayaruin er på UNESCO's Verdensarvsliste og er et yderst populært stop i Mexico. I kan også besøge de smukke cenoter, som ligger i og udenfor Valladolid, hvor det vil være muligt at få sig en forfriskende svømmetur i de klare ferskvandsgrotter. Det er muligt at booke disse ture hjemmefra eller købe dem lokalt. (M)
13. dag: Valladolid til Isla Holbox
I bliver hentet på jeres hotel i Valladolid og kørt til kystbyen Chiquilá ved den ti kilometer brede lagune, der adskiller øen Isla Holbox fra fastlandet. Herfra venter jer en 30 minutters sejltur, inden I lander på Isla Holbox. På denn ø har I fem nætter på et lækkert resort med pool og naturligvis beliggende lige ved sandstranden med smukt azurblåt hav. Øen er fredet for biler, så I kommer rundt til fods, på cykel, i små golfvogne eller på knallert. Når sulten melder sig, er der et væld af friskfanget fisk og skaldyr at vælge imellem. (M)
14-17. dag: Afslapning og eventyr på Isla Holbox
Nyd dagene i de smukke omgivelser på Isla Holbox. I har mulighed for at bade ved stranden, nyde en god bog under palmerne, dase ved poolen, leje cykler, tage på kajakture i mangroveskov eller snorkelture med havskildpadder, delfiner og endda den enorme hvalhaj, der patruljerer ud for kysten fra juni til september. Isla Holbox er et sandt paradis, og lige hvad I har brug for til at afrunde en fantastisk rejse med masser af eventyr i Costa Rica og Mexico. (M)
18. dag: Afrejse fra Mexico
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig rejse. Med færge og minivan vender I retur til Cancúns internationale lufthavn, hvor I påbegynder jeres hjemrejse. (M)
19. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer I til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af det flyselskab, I flyver med.

Overnatninger

1 overnatning på La Sabana Hotel Suites Apartments i San José
2 overnatninger på Hacienda Monte Claro i Turrialba
2 overnatninger på Laguna Lodge i Tortuguero National Park
4 overnatninger på Hotel Lomas del Volcán i La Fortuna ved Arenal-vulkanen
1 overnatning på La Sabana Hotel Suites Apartments i San José
2 overnatninger på Hotel Waye i Valladolid
5 overnatninger på Villas HM Paraiso del Mar på Isla Holbox

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutiquehoteller og luksusresorts.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at internetdækningen kan være svingende, når du begiver dig rundt i bil i Costa Rica. Derfor kan det være en god idé at downloade vejkort på dine mobile enheder, som du kan bruge offline.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse.

December - april

Pakkeliste

 • Evt. kikkert
 • Pandelampe
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingudstyr
 • Regnjakke
 • Gode sko og sandaler

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San José / San José - Cancun / Cancun - Danmark (inkl. bagage)
 • Lufthavnstransfer ved ankomst i San José
 • 9 dages billeje med afhentning og aflevering i San José inkl. wifi og GPS-enhed, fri kilometer, ekstra chauffør, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Bådsafari og vandretur i Tortuguero National Park inkl. guide med begrænsede engelskkundskaber
 • Transfers ifølge program i Mexico
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - (i Costa Rica og Mexico er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører)
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Eventuelle parkeringsafgifter

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top