Søg
Søg
Tag familien med på rejse til fantastiske Mexico
Stranden ved Playa del Carmen
5th Avenue i Playa del Carmen
Den imponerende og velbevarede mayaruin, Chichen Itza
Line og famiien, Mexico
Det mexicanske køkken er noget af det bedste der fås
Ruinkomplekset ved Tulum
Tulum, Mexico
Farverige huse på Isla Mujeres
Lej en golfbil og oplev Isla Mujeres på egen hånd
Smuk solnedgang ved Playa Norte, Isla Mujeres
Playa Norte på Isla Mujeres

Familieferie i Mexico

Frapris pr. pers. v. 2 voksne og 2 børn

DKK 13.195,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 12795,-

Varighed: 15 dage

Tag på en dejlig ferie til Mexico og nyd godt af de fantastiske strande, den dejlige mad og spændende oplevelser for hele familien.

Står der familieferie på programmet? Så kan I roligt rette fokus mod Mexico og i særdeleshed Yucatanhalvøen. Her venter store oplevelser for alle aldre, uden at I behøver bruge flere timer på transport hver dag. Med lidt god planlægning kan I få en dejlig ferie, hvor der er rigeligt med plads til både oplevelser og afslapning. Selvom det er første gang I stifter bekendtskab med Mexico - eller måske endda første gang I bevæger jer udenfor Europa - så vil I opleve, at Yucatanhalvøen er både rejsevenlig og børnevenlig. Og så gør det jo heller ikke noget, at det mexicanske køkken byder på noget af det bedste mad der fås.

På denne rejse til Mexico får I en god blanding af oplevelser og tid på egen hånd. I ankommer til Cancun med fly, hvorefter I bliver kørt videre til Playa del Carmen. Her skal I tilbringe de første 5 nætter på jeres tur. Playa del Carmen sætter et relativt højt tempo, da byen er godt besøgt de fleste dage om året. Dog er der bestemt også mulighed for roligere områder, som henvender sig til familier med børn og andre, der gerne vil have lidt mere fred og ro omkring sig. I 'Playa' finder I en bred vifte af restauranter og butikker, og der er desuden et godt og varieret udbud af forskellige aktiviteter. I opholdet er der inkluderet en dagstur til den imponerende og velbevarede mayaruin, Chichen Itza.

Fra Playa del Carmen går turen sydpå, til Tulum. Lad roen falde over jer her, og nyd 4 nætter på et hotel, der ligger få skridt fra stranden. Tulum er en mindre by, men trods det, er den et klassisk stop på stort set enhver rejse til Mexico. Dagene i Tulum byder på en halvsdagstur til Sian Ka'an Biosfærereservatet samt en tur ind til Cobá pyramiderne. Resten af tiden er på egen hånd.

Sidste stop på rejsen er den fantastiske ø, Isla Mujeres, der ligger ud for Cancun. Her vil I tilbringe de sidste 4 nætter på jeres rejse. Øen er lille, rummer masser af god stemning og stort set al transport foregår til fods eller i golfbiler. Dagene på Isla Mujeres er helt på egen hånd, så I bestemmer selv om dagene skal gå med sightseeing eller ren afslapning ved øens lækreste strand, Playa Norte.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Mexico her.
Praktiske oplysninger om Mexico.

Sæson

Hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.
Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor de fleste orkaner rammer i månederne august til oktober. Orkaner og tropiske storme påvirker mest områderne ud til Stillehavskysten, den caribiske kyst, den mexicanske golf og Yucatan halvøen.

Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Playa del Carmen
I dag er der både afrejse fra Danmark og ankomst til Cancun, da I flyver mod uret på vejen hertil. Fra Cancun bliver I kørt videre til Playa del Carmen, hvor I skal tilbringe de første dage. Forvent ankomst til jeres hotel hen på aftenen.

2-6. dag: Playa del Carmen og Chichen Itza
Playa del Carmen, eller blot 'Playa', er beliggende midt på den caribiske kyst, også kaldet Riviera Maya. Byen er velbesøgt stort set året rundt, bl.a. pga. de mange krydstogtskibe, der dagligt lægger til kaj her. At opholde sig i Playa er nemt og bekvemt, grundet byens store udbud. Her er en bred vifte af forretninger, aktiviteter og restauranter, så der er stort set altid noget der falder i den rette smag. Hovedgaden, 5 Avenida, kan være travl både i dag- og aftentimerne, men man skal ikke bevæge sig langt væk før man befinder sig i roligere og knap så besøgte områder af byen.
Tiden i Playa del Carmen er på egen hånd, med undtagelse af en dagstur til den velbevarede og imponerende mayaruin, Chichen Itza. Ruinen ligger ca. 2 timers kørsel fra Playa og turen inkluderer guide og frokost. Husk at medbringe rigeligt med drikkevarer. Resten af tiden i Playa kan bruges på stranden; man kan tage en dagstur til Akumal, hvor det er muligt at snorkle med havskildpadder eller man kan besøge Xel-Há Park, en rigtig familievenlig destination med fokus på livet under vandet. (M)

6-10: dag: Tulum
Fra Playa del Carmen retter I kursen mod Tulum, længere nede af kysten. Turen hertil foregår i lokal bus og tager ca. 1 time. I bliver sat af i Tulum centrum og står selv for transporten ud til jeres hotel, som ligger tæt ved stranden.
Dagene i Tulum er fyldt med gode oplevelser. I kommer bl.a. et smut til Sian Ka'an Biosfærereservat, som ligger syd for byen. Området er ét stort naturreservat og I vil opleve både smuk natur og et spændende dyreliv.
Sidst, men ikke mindst, er der arrangeret en tur ind til Cobá Pyramiderne. Her kan I leje cykler og på den måde komme nemmere og hurtigere rundt i området.
Bemærk, at turene til Coba kun opererer mandag, onsdag og torsdag.
Resten af dagene i Tulum er på egen hånd og det er oplagt at bruge noget af tiden på at besøge områdets mayaruiner, som nok er nogle af Mexicos smukkest beliggende, lige op af det azurblå hav. (M)

10-14. dag: Isla Mujeres
Den sidste del af rejsen tilbringes på underskønne Isla Mujeres. Turen hertil foregår med fælles transfer fra hotellet i Tulum til Jeres hotel på Isla Mujeres.
Der er ikke planlagt nogen oplevelser for Jer her, så I står selv for at fylde dagene med lige præcis dét, som I har allermest lyst til. I kan leje en golfbil og tage på sightseeing på øen, tage på snorkeltur ved det undersøiske museum, MUSA, eller blot tage en velfortjent strandferie på Isla Mujeres' nok bedste strand, Playa Norte. (M)

14. dag: Hjemrejse fra Cancun
I dag siger I 'på gensyn' til skønne Isla Mujeres og vender næsen hjemad mod Danmark. Der er inkluderet transport fra Isla Mujeres og hele vejen til Cancun Lufthavn inden afrejse. (M)

15. dag: Hjemkomst til Danmark
I ankommer til Danmark efter en dejlig ferie i Mexico.

Overnatning:
14 overnatninger på hotel, inkl. morgenmad

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som I ønsker. Ønsker I at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 voksne og 2 børn

DKK 13.195,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 12795,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor du rejser på egen hånd.

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybillet Danmark - Cancún t/r
 • 14 overnatninger på touristklassehoteller, inkl. morgenmad (det er muligt at opgradere inden afrejse)
 • Transfers fra og til lufthavnen i Cancun med spansktalende chauffør
 • Transfers mellem de forskellige byer (fælles transfer og lokal bus). Bemærk, at chaufføren ikke nødvendigvis kan tale engelsk.
 • Gruppeture med engelsktalende guide til: Chichen Itza, Sian Ka'an og Cobá Pyramiderne.
 • Èntreer til de inkluderede seværdigheder.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskatter/afrejseskatter
 • Andre ture og måltider end nævnt i programmet
 • Anden transport end nævnt i programmet
 • Drikkepenge. I Mexico er det god skik at give drikkepenge til guiden efter endt tur.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: