Søg
Søg
Maya-ruinerne ved Palenque i Mexico

Rejser til Mexico

Mexico er som et overdådigt og delikat måltid. Forretten er Mexico Citys overvældende charme og puls. Den indbydende hovedret er indianerruiner og farverig kolonial arkitektur, mens de bløde, rolige og paradisiske strande gør det ud for dessert. Alt sammen serveret af moderne, smilende og livsglade mexicanere.

Skarp som chili - sød som chokolade
Mexico er i sandhed noget for enhver smag. Landets fortryllende indianersagn, bevoksede grønne ruiner, svajende palmer på de lange sandstrande, buldrende storbyer, små støvede puebloer og det utællelige antal chiliarter kan mætte selv de mest sultne rejsende. Men vil man virkelig smage på Mexico, bør man skylle efter med en tequila til lyden af ihærdige mariachi musikere i baggrunden.

Indianerkultur, koloniarkitektur og det moderne Mexico
Både aztekerne i det centrale Mexico og Mayaerne i det sydlige Mexico var imponerende og inspirerende folkefærd. Med gigantiske pyramider og mytiske religioner er disse indianercivilisationer utrolig spændende at udforske. Besøg for eksempel den gamle Azteker-by Teotihuacan tæt på Mexico City, hvor man straks drages af de mægtige pyramider. Eller mayaruinerne i Palenque, der godt gemt væk i regnskoven nænsomt pirrer eventyrlysten. Den spanskkoloniale tidsalder, der tidsmæssigt efterfølger indianerkulturerne, imponerer med en farverig og gennemført arkitektur. For eksempel i byen Oaxaca, hvor også det lokale marked overrasker med sin overdådighed af forskellige stande. Her kan du købe alt fra tørrede, chilimarinerede græshopper til kridhvidt barnedåbstøj. Nord for Mexico City udfolder der sig et anderledes Mexico med ægte cowboystemning, diners og vældige kaktusser.
Vælg rejseform
8 resultater
Rejser til inspiration (Danmark t/r)
Til top
Find os på: