10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag til Maldiverne uden at komme af med en formue. Du bor på en af de lokale øer i et lækkert guesthouse ved stranden og får indblik i det daglige liv samtidig med, at du kan udforske det skønne hav eller slappe af med en god bog. Her er selvfølgelig også kridhvide sandstrande, lunt turkisblåt hav, et fantastisk rev og tit større flokke af delfiner.

Da Thulusdhoo er en af Maldivernes lokale øer er det forbudt ved lov at servere alkohol. Man bader ligeledes kun i bikini på bikinistranden af hensyn til de lokales religion.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne herBedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Male
Afhængig af hvad tid på dagen du ankommer kan du enten tage en lokal færge til øen Thulusdhoo ( inklusiv i prisen) eller du kan booke en speedbådstransfer mod merpris. Forhør dig hos din rejsekonsulent.
3.- 8.dag: Thulusdhoo
7 nætter i paradis venter dig i dit guesthouse helt ud til stranden. Om øen Thulusdhoo Thulusdhoo ligger kun 90 min fra Male med lokal færge. Her er et væld af oplevelser - alt fra ture til ubeboede sandbanker, verdensberømte surfspots og selvfølgelig dykning og snorkelture. Guesthouset har egen lille bikinistrand og kan arrange cykelleje, snorkelsafari, surfing, fisketure og delfincruises. Alle værelser har aircondition og fan, tv, minibar med soft drinks og roomservice. Der er inkluderet en flaske vand per dag i dit ophold.
9.dag: Afgang fra Maldiverne
Det er nu tid til en sidste dukkert inden du vender næsen hjemad eller fx. fortsætter din rejse til Sri Lanka.
10. dag: Ankomst Danmark
I dag er der ankomst til Danmark.

Overnatninger

7 nætter på hyggeligt guesthouse i dobbeltværelse inkl. morgenmad

Bemærkninger

Vær opmærksom på at Thulusdhoo er en lokal ø. Dette betyder, at der ikke serveres alkohol ligesom det når du bevæger dig rundt på øen, er velanset at klæde sig i minimum shorts og t-shirt. Af respekt for lokalkulturen anbefaler vi dig at følge dette.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

december - april

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Maldiverne t/r
  • Transfer t/r fra Male - Thulusdhoo med lokal færge
  • 7 nætter på guesthouse i dobbeltværelse inkl. morgenmad
  • 1 flaske vand per dag

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Forplejning udover morgenmad
  • Eventuelle drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top