10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du bor på en af de lokale øer i et lækkert guesthouse ved stranden, og får indblik i det daglige liv samtidig med, at du kan udforske det skønne hav eller slappe af med en god bog. Her er selvfølgelig også kridhvide sandstrande, lunt turkisblåt hav, et fantastisk rev og tit større flokke af delfiner.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Male
Afhængig af hvad tid på dagen du ankommer, kan du enten tage en lokal færge til øen Thulusdhoo (inklusiv i prisen) eller du kan booke en speedbådstransfer mod merpris. Forhør dig hos din rejsekonsulent.
3.- 8. dag: Thulusdhoo
7 overnatninger i paradis venter dig i dit guesthouse helt ud til stranden. (M) Om øen Thulusdhoo Thulusdhoo ligger kun 90 min fra Male med lokal færge. Her er et væld af oplevelser - alt fra ture til ubeboede sandbanker, verdensberømte surfspots og selvfølgelig dykning og snorkelture. Guesthouset har egen lille bikinistrand og kan arrange cykelleje, snorkelsafari, surfing, fisketure og delfincruises. Alle værelser har aircondition og fan, tv, minibar med soft drinks og roomservice. Der er inkluderet en flaske vand per dag i dit ophold.
9. dag: Afgang fra Maldiverne
Det er nu tid til en sidste dukkert inden du vender næsen hjemad, eller alternativt fortsætter din rejse til Sri Lanka. (M)
10. dag: Ankomst Danmark
I dag er der ankomst til Danmark.

Overnatninger

7 overnatninger på guesthouse i dobbeltværelse med aircondition

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at Thulusdhoo er en lokal ø. Det betyder, at der ikke serveres alkohol nogen steder på øen. Ligeledes bedes du af respekt for lokalbefolkningen klæde dig i minimum shorts og t-shirt, men gerne dækket ned over knæene og over skuldrene.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

december - april

Pakkeliste

 • Kontanter (hæv gerne lokalvaluta i lufthavnen)
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Tøj der dækker over skuldrene og knæ

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r (inkl. bagage)
 • Transfer til og fra Thulusdhoo med lokal færge
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Den lokale 'Green tax' (3 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på hotellet (10%)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top