Søg
Søg
Læg dig tilrette i hængekøjen på en af de lokale øer på Maldiverne
Helengeli Island Resort på Maldiverne
Solnedgang Maldiverne
Oplev det smukke koralrev der omringer Angaga Resort, og måske er du heldig at spotte en mantarokker
Canopus Retrat Maldiverne
Vandsport på Reethi Resort
Smuk Ø
Første kig til Maldiverne fra flyet
Surf på Maldiverne

Skønne Maldiverne med lokal charme

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 10 dage

Nyd de lækre strande og turkisblå vand uden at skulle betale en formue. Oplev bountyeventyret på en af de lokale øer på Maldiverne, mens du samtidig får et indblik i de lokales levevis og kultur.

Tag til Maldiverne uden at komme af med en formue. Du bor på en af de lokale øer i et lækkert guesthouse ved stranden og får indblik i det daglige liv samtidig med, at du kan udforske det skønne hav eller slappe af med en god bog. Her er selvfølgelig også kridhvide sandstrande, lunt turkisblåt hav, et fantastisk rev og tit større flokke af delfiner.

Da Thulusdhoo er en af Maldivernes lokale øer er det forbudt ved lov at servere alkohol. Man bader ligeledes kun i bikini på bikinistranden af hensyn til de lokales religion.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne herSæson

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Smuk Ø

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Male
Afhængig af hvad tid på dagen du ankommer kan du enten tage en lokal færge til øen Thulusdhoo ( inklusiv i prisen) eller du kan booke en speedbådstransfer mod merpris. Forhør dig hos din rejsekonsulent

3.- 8.dag: Thulusdhoo
7 nætter i paradis venter dig i dit guesthouse helt ud til stranden.

Om øen Thulusdhoo
Thulusdhoo ligger kun 90 min fra Male med lokal færge. Her er et væld af oplevelser - alt fra ture til ubeboede sandbanker, verdensberømte surfspots og selvfølgelig dykning og snorkelture.
Guesthouset har egen lille bikinistrand og kan arrange cykelleje, snorkelsafari, surfing, fisketure og delfincruises. Alle værelser har aircondition og fan, tv, minibar med soft drinks og roomservice. Der er inkluderet en flaske vand per dag i dit ophold.

9.dag: Afgang fra Maldiverne
Det er nu tid til en sidste dukkert inden du vender næsen hjemad eller fx. fortsætter din rejse til Sri Lanka

10. dag: Ankomst Danmark

Overnatning:
7 nætter på hyggeligt guesthouse i dobbeltværelse inkl. morgenmadOBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på at Thulusdhoo er en lokal ø. Dette betyder, at der ikke serveres alkohol ligesom det når du bevæger dig rundt på øen, er velanset at klæde sig i minimum shorts og t-shirt. Af respekt for lokalkulturen anbefaler vi dig at følge dette.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Maldiverne t/r
  • Transfer t/r fra Male - Thulusdhoo med lokal færge
  • 7 nætter på guesthouse i dobbeltværelse inkl. morgenmad
  • 1 flaske vand per dag

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Forplejning udover morgenmad
  • Eventuelle drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-10-2019 18:00:00 : 13445
Aarhus
21. oktober 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: