15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen går til Sri Lanka med trekking gennem grønne te plantager i de tågede Knuckles bjerge. Hop på en cykel gennem lokale landsbyer på små grusveje. Raft på Kelani River og få adrenalinen i sving. Du bor i skønne omgivelser og kombinerer aktiviteterne med afslutning på en af øens skønne strande.
Efter Sri Lanka smides stressen helt over skulderen med 5 dage på skønne Maldiverne, hvor du kan nyde livet over og under vandet.

Få information og fakta om Sri Lanka og Maldiverne
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka og Maldiverne

Bedste rejseperiode

Maldiverne:
Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Sri Lanka:
Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka og på Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afgang fra Danmark
Denne dag er der afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst Colombo
Sri Lanka er et af de skønneste lande i denne del af Asien med en virkelig charmerende befolkning. Ved ankomst bliver du mødt af vores repræsentant fra ”Go Beyond” og kørt til Negombo cirka 20 minutter fra lufthavnen. Efter du har checket ind og slappet lidt af byder vi på en byrundtur, hvor du kan opleve lidt stemning fra den hollandske kolonitid, lidt templer og kirker. Du kan også nyde stemningen på det livlige fiskemarked og den hektiske bazar. Overnatning i Negombo (M)
Dag 3: Negombo – Kandy
Efter morgenmad og en kop varm srilankansk kaffe går turen mod de smukke bjerge. Du ankommer til Kandy, et af UNESCOS World Heritage Sites og bliver om eftermiddagen introduceret til den flotte by på en byrundtur. Du får set den smukke sø og det hellige tempel, der eftersigende huser en af Buddhas tænder. Sidst på aftenen inviteres du til at opleve byens kulturelle show med dansere der bevæger sig til lyden af trommeslag krydret med fyrværkeri og ildshow. Overnatning i Kandy (M)
Dag 4: Kandy – Dagstrek – Kandy
I dag skal du ud i det blå med din færdigpakkede morgenmad. Målet er Knuckles bjergkæden med de tågedækkede bjergtoppe og grønne teplantager. Du bliver kørt knap 50 kilometer ud til startpunktet for dit trek, som bringer dig gennem pygmæskov, krydderimarker og langs de grønne teplantager, hvor kvinder i farverige klæder hilser dig velkommen. Hvis du er heldig, støder du på forskellige hjorteracer, Makakaber og diverse firbensarter. Du kan inden du vender næsen hjemad nyde et afkølende bad i et smukt vandfald. Trekket er ca. 16 km Overnatning I Kandy (M,F)
Dag 5: Kandy – Kitulgala
Efter gårsdagen aktive dag starter dagen i dag langsomt, hvor du kan nyde en af områdets lokale tesorter mens du vågner. Du kører herefter til Kitulgala, hvor du skal overnatte i et af områdets simple eco lodges, hvor du får følelsen af at være i et med dine omgivelser. Nyd eftermiddagen og glæd dig til aftenens middag som serveres på lodgen. Overnatning i Ecolodge, Kitulgala (M,A)
Dag 6: Kitulgala – White Water Rafting
I dag mærker du adrenalinens sus mens du padler gennem flodstrømningerne. Turen er for de eventyrlystne og går gennem spændende og udfordrende rapids, men der bliver også tid til at nyde den smukke natur og livet langs floden. Turen tager ca. fire timer. Du kan slappe af og nyde området om eftermiddagen. Overnatning i Ecolodge, Kitulgala (M,A)
Dag 7: Kitulgala – Mountainbike/Cykeltur fra Hatton til Kitulgala
I dag vil du nyde friheden på to hjul mens du kører ad grusstier langs frodige teplantager og kurvede bjergveje. Du kommer gennem små lokale landsbyer og får oplevet lokallivet langs ruten. Distancen er ca. 45 km / 6 timers cykling Overnatning i Ecolodge, Kitulgala (M,A)
Dag 8: Kitulgala – Bentota
Fra action og eventyr i bjergene til sol og strand ved havet. Efter en uge med masser af aktiviteter er det nu tid til at slappe af ved den skønne bredde Bentota strand. Overnatning: Bentota. (M)
Dag 9: Bentota
Start dagen i dit eget tempo f.eks. med en svømmetur i det skønne hav. Senere på dagen er der arrangeret en halv dags flodsafari, hvor du nyder de smukke omgivelser og kan få en naturlig omgang fiskespa. Overnatning: Bentota (M)
Dag 10: Fra Sri Lanka mod Maldiverne:
Efter morgenmaden er det tid til at tage mod lufthavnen for din flyvning til Maldiverne – en flyvetur på omkring halvanden time. Efter ankomst til Male skal du direkte videre med lokaltransport til øen Thulusdhoo - denne transfer er ikke inkluderet i prisen, men afregnes lokalt (ca. 30 USD per vej med en speedbåd og 3 USD per vej med lokalfærge). På Thulusdhoo checker du ind på dit hyggelige guesthouse, hvor du kan nyde den tropiske varme og senere opleve den smukke solnedgang fra øen. Ankommer du om formiddagen kan du tage på en snorkeltur direkte fra stranden på de smukke omkringliggende rev. Slå et smut forbi hotellets aktivitetscenter, hvor du kan få planlagt de næste dages eventyr med masser af spændende oplevelser. (M)
Dag 11-13: Thulusdhoo Island
Du kan tilpasse dine aktiviteter efter hvad der passer dig bedst. Ud over at nyde det fantastiske liv under vandet kan du eksempelvis også prøve stand-up paddleboards, kajak-roning og meget mere. Har du lyst til en dykkertur kan dette naturligvis også arrangeres gennem hotellets dykkercenter. Du kan også tage en gåtur rundt på øen, som blandt andet byder på et utrolig hyggelig lokalliv med små caféer og besøge en søpølsefarm! Vil du bare slappe af, så har du de skønne strande lige uden for døren. (M)
Dit guesthouse på Thulusdhoo Island
Du skal bo på et smagfuldt hyggeligt guesthouse med 14 værelser – de fleste med balkon og havudsigt. Værelserne har alle aircondition, tv, privat bad/toilet og et lille køleskab. Lige uden for hotellets dør finder du kridhvide strande med solsenge og hængekøjer til fri afbenyttelse. Stranden er privat, så det er helt fint at solbade i bikini.
Dag 14: Hjemrejse til Danmark
Du checker ud fra dit guesthouse og tager afsted mod lufthavnen i Male. Her fra flyver du hjemad mod Danmark med masser af gode oplevelser i bagagen.
Dag 15: Ankomst Danmark
Idag er der ankomst til Danmark

Overnatninger

8 nætter på udvalgte guesthouses og ecolodges på Sri Lanka
4 nætter på hotel på Maldiverne

Bemærkninger

Maldiverne:
Vær opmærksom på at der ikke serveres alkohol på øen, da alkohol er forbudt ved lov på de lokalt befolkede øer. Badning og afslapning i solen i bikini henvises til bikini stranden.
Vi kan via dykkercenteret hjælpe dig med at booke transfer til/fra Male. Der findes både lokal færge der afgår et par dage om ugen og ellers er der mulighed for speedbåd.

Turen er velegnet til større børn fra 12 år og opefter.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

I Sri Lanka foregår rejsen i små grupper. Normalt er der mellem 2-5 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er to rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Du kan mod et lille tillæg sikre dig at turen er privat. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

December - April

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Colombo - Maldiverne t/r
 • Transfer til/fra lufthavnen på Sri Lanka
 • 8 nætter på hotel/guesthouse/ecolodge i Sri Lanka
 • 8 x morgenmad, 1 x frokost, 3 x middag på Sri Lanka
 • Transport med chauffør, der taler begrænset engelsk
 • Aktiviteter: River safari i Bentota med fiske spa. Trekking tur i Knuckles Bjergene. White Water Rafting. Mountain bike/Cykle tur
 • Aktivitetspakke på Maldiverne
 • Ophold i 4 nætter nætter på guesthouse, Maldiverne inkl. morgenmad

Prisen er eksklusiv

 • Transfer Male-Thulusdhoo t/r
 • Visum
 • Drikkepenge
 • Forplejning udover det beskrevne
 • Rejseforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top