Søg
Søg
Maldiverne
Maldiverne - Kuramathi
Nika Island
Strand Nika Island
Snorkelling Maldiverne

Tropisk eventyr for hele familien

Frapris ved 2 voksne og 2 børn per voksen

DKK 20.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 19495,-

Varighed: 12 dage

Afslapning på tropisk resort, blændende hvide sandstrande med svajende palmer og ikke mindst et fantastisk eventyr under og over det azurblå hav. Et resort, hvor der er plads til hele familien.

Tag familien med til Maldiverne, nyd de fantastiske strande og snup en snorkeltur i det blå hav.

Se alle vores fantastiske rejseforslag til Maldiverne her

Sæson

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Maldiverne kan være meget omskiftelig og uforudsigelig, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Nika Island

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Male og Nika Island
At komme fra Male og ud til Nika Island er en oplevelse i sig selv. Ved ankomst til Male vil I blive hentet i lufthavnen og med vandflyver bliver I fløjet til Nika Island. Et sandt paradis venter jer, smid skoene og nyd barfodslivet på dette skønne resort. Overnatning på Nika Island.

3. – 10. dag: Nika Island
Udover at nyde dagene på det dejlige resort, kan I slappe af ved de blændende kridhvide strande, svømme ud til det nærliggende koralrev, og opleve det spændende liv under havets overflade. Her befinder I jer blandt stimer af farvestrålende fisk, og hvis I er heldige oplever I skildpadder, som langsomt svømmer forbi, eller spotter en legesyg delfin. Trænger krop og sjæl til lidt ekstra pleje, er der mulighed for at blive forkælet med skønne spa behandlinger på resortet.

Nika Island danner de perfekte rammer om en ferie i afslapningens tegn. Her er 43 villaer - de fleste med egen lille strand.
På resortet er der fitnesscenter, restaurant, bar, cafe, dykkercenter, vandsportsaktiviteter en lang række ture tilbydes som f.eks snorkling safari, dybhavsfiskeri, besøg på naboøer og meget mere.
Family Beach Villaerne ligger på øens nordside. Alle villaerne har en stor stue, to separate soveværelser, to badeværelser samt udendørs brusebad. Der er egne solsenge på egen lille strand, hvor I kan nyde udsigten fra hængekøjen.

11. dag: Afrejse fra Nika Island
Efter en skøn ferie på Maldiverne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hotel og fløjet med vandflyver retur til Male lufthavn. Tidspunktet afhænger af hvornår jeres oversøiske fly afgår.

12. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Maldiverne
10 overnatninger på Nika Island i Family Beach Villa med helpension.OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Forhør dig hos din rejsekonsulent for andre værelsestyper samt om tillæg for all inclusive

Priser

Frapris ved 2 voksne og 2 børn per voksen

DKK 20.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 19495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Oversøiske flybilletter Danmark - Male t/r
  • Transfer med vandflyver til resortet t/r
  • Overnatninger på Nika Island i Family Beach Villa med helpension. (Det er muligt at tilkøbe all inclusive eller ændre værelsestype - forhør om pris hos din rejsekonsulent).

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring.
  • Drikkevarer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-10-2019 18:00:00 : 13445
Aarhus
21. oktober 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: