12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
FRA 22.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag familien med til Maldiverne, nyd de fantastiske strande og snup en snorkeltur i det blå hav.
Få først en spektakulær oplevelse fra oven - I flyver nemlig til resortet med en 25-minutters vandflystransfer. Land direkte i paradiset, hvor I nyder en sol- og strandferie de næste 10 nætter kombineret med masser af muligheder for aktiviteter.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Male og Nika Island
At komme fra Male og ud til Nika Island er en oplevelse i sig selv. Ved ankomst til Male vil I blive hentet i lufthavnen, og med vandflyver bliver I fløjet til Nika Island. Et sandt paradis venter jer, smid skoene og nyd barfodslivet på dette skønne resort. Overnatning på Nika Island. (F,A)
3.-10. dag: Nika Island
Udover at nyde dagene på det dejlige resort, kan I slappe af ved de blændende kridhvide strande, svømme ud til det nærliggende koralrev, og opleve det spændende liv under havets overflade. Her befinder I jer blandt stimer af farvestrålende fisk, og hvis I er heldige, oplever I skildpadder, som langsomt svømmer forbi, eller spotter en legesyg delfin. Trænger krop og sjæl til lidt ekstra pleje, er der mulighed for at blive forkælet med skønne spa behandlinger på resortet. Nika Island danner de perfekte rammer om en ferie i afslapningens tegn. Her er 43 villaer - de fleste med egen lille strand. På resortet er der fitnesscenter, restaurant, bar, cafe, dykkercenter, vandsportsaktiviteter en lang række ture tilbydes som f.eks snorkling safari, dybhavsfiskeri, besøg på naboøer og meget mere. Family Beach Villaerne ligger på øens nordside. Alle villaerne har en stor stue, to separate soveværelser, to badeværelser samt udendørs brusebad. Der er egne solsenge på egen lille strand, hvor I kan nyde udsigten fra hængekøjen. (M,F,A)
11. dag: Afrejse fra Nika Island
Efter en skøn ferie på Maldiverne går turen hjemad. I bliver hentet på dit hotel og fløjet med vandflyver retur til Male lufthavn. Tidspunktet afhænger af hvornår jeres oversøiske fly afgår. (M)
12. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

10 overnatninger på Nika Island i Family Beach Villa

Der findes en række forskellige værelsestyper på resortet, som du kan vælge imellem. Eksempelvis værelser mere egnede til par eller de mere luksusprægede watervillas. Hør din rejsekonsulent for forskellige valgmuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

December - April

Pakkeliste

 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Gode bøger
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r (inkl. bagage)
 • Transfer med vandflyver til og fra resortet
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Den lokale 'Green tax' (6 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (12%) og servicegebyrer på resortet (10%)

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Der er mulighed mod merpris at opgradere fra helpension til All Inclusive.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top