12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 28.995,-
FRA 9.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag familien med til Maldiverne, nyd de fantastiske strande og snup en snorkeltur i det blå hav. På Sun Siyam bor børn gratis hvis I rejser 2 voksne og to børn under 15 år sammen.
Tag på en 45 minutters speedbådstur fra Male, og gå direkte i land i paradiset, hvor der venter 11 dages sol- og strandferie kombineret med masser af muligheder for aktiviteter og oplevelser.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Male og Sun Siyam Olhuveli
At komme fra Male og ud til øen Olhuveli er en oplevelse i sig selv. Ved ankomst til Male vil I blive hentet i lufthavnen, og tager derfra en speedbåd til øen Olhuveli. Et sandt paradis venter jer, smid skoene og nyd barfodslivet på dette skønne resort Sun Siyam. (F,A)
3.-10. dag: Afslapning og oplevelser på tropiske Olhuveli
Skønt Sun Siyam danner rammer for en ferie i afslapningens tegn, er der også rig mulighed for aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Øen har sit eget husrev, så du behøver ikke bruge tid på at sejle ud til revet, det er blot en lille svømmetur væk. Her kan du snorkle blandt stimer af farvestrålende fisk, og hvis du er heldige, oplever du skildpadder, som langsomt svømmer forbi, eller spotter en legesyg delfin. Er du til mere eventyr under havoverfladen, er der også verdensklasse dykning lige i nærheden. På resortet er der fitnesscenter, restaurant, bar, cafe, dykkercenter, vandsportsaktiviteter en lang række ture tilbydes som f.eks snorkling safari, dybhavsfiskeri, besøg på naboøer og meget mere. Trænger krop og sjæl til lidt ekstra pleje, er der mulighed for at blive forkælet med skønne spa behandlinger på resortet. De rummelige Grand Beach villaerne er indrettet med kingsize senge, klassisk ingeniør, udendørs badeværelse også ligger de selvfølgelig lige ned til stranden. Derudover har villaerne også faciliteter som, wi-fi, tv, minibar samt aircondition. Alle villaer har egen strandteresse hvor du i ro og mag kan læse en god bog i skyggen. (M,F,A)
11. dag: Afrejse fra Sun Siyam
Efter en skøn ferie på Maldiverne går turen hjemad. I bliver hentet på dit hotel og tager speedbåden retur til Male lufthavn. Tidspunktet afhænger af hvornår jeres oversøiske fly afgår. (M)
12. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

10 overnatninger på Sun Siyam i Grand Beach Villa

Der findes en række forskellige værelsestyper på resortet, som du kan vælge imellem. Eksempelvis værelser mere egnede til par eller de mere luksusprægede watervillas. Hør din rejsekonsulent for forskellige valgmuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

December - April

Pakkeliste

 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Gode bøger
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r (inkl. bagage)
 • Transfer med speedbåd til og fra resortet
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Den lokale 'Green tax' (6 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på resortet (10%)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Prisen tager udgangspunkt i 2 voksne og 2 børn under 15 år. Der er mulighed mod merpris at opgradere fra helpension til All Inclusive.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top