Søg
Søg
Ankomst i stil med seaplane
Kanifushis skønne strand
Nyd det udendørs bad under stjernerne
Katamaran Kanifushi
Den skønne fælles pool på Kanifushi
Skønne Kanifushi
Jetty Kanifushi

Maldiverne Deluxe

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 36.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 40.995,-
Varighed: 11 dage

Er du til luksus og forkælelse i private omgivelser er dette turen du vil elske. Du bor i din egen smagfuldt indrettede sunset pool villa med direkte adgang til stranden.

Efter en kort flyvetur fra Male's internationale lufthavn i seaplane ankommer du til paradis. De næste 8 nætter skal du bo i din egen strandvilla med privat pool beliggende i rolige omgivelser på den nordlige spids af Kanifushi. Læn dig tilbage og lad dine sanser blive forkælet af den lækre mad, udsøgte drikkevarer og skønne aktiviteter.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Sæson

Turen kan gennemføres hele året.
Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april men øerne kan besøges året rundt.


Helengeli Island, Maldiverne

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Male
Du bliver mødt i lufthavnen af en repræsentant fra dit resort, som følger dig over til vandfly terminalen. Hvis der er ventetid på flyet kan du benytte loungen i terminalen.
Nyd turen i vandfly til Kanifushi hvor din ferie kan begynde for alvor.

3. dag - 9. dag: Atmosphere Kanifushi
De sværeste valg de næste dage bliver om du vil slappe af på stranden, snorkle, tage på udflugt eller spille lidt tennis. Du bor i en privat villa med egen pool, der ligger direkte ud til stranden med udendørs lækkert badeværelse med spa badekar.
I dit ophold er der inkluderet Platinum All Inclusive, hvilket indeholder:
Din minibar fyldes to gange dagligt, alle måltider er inkluderet på en af resortets skønne restauranter, som blandt andet også inkluderer den første vegetar restaurant i Maldiverne. Du har 1 a la carte middag inkluderet i The Sunset restauranten og du kan også nyde cocktails med og uden alkohol, samt juice, vand, te, kaffe, sodavand, øl og vin.
Af aktiviteter er der inkluderet 1 solnedgangsfisketur, 1 udflugt du kan vælge lokalt, adgang til tennisbane, fitness og kids club. Alt ikke motoriseret vandsport, gratis snorkel udstyr og 2 daglige snorkel ture kl. 09.30 og 14.30.

10. dag: Transfer til Male og tid til at vende hjem
Du kan nyde udsigten fra dit seaplane over det smukke ø hav inden du skal med dit fly hjem efter en skøn ferie

11. dag: Ankomst København

Overnatning:
8 nætter i Sunset Pool Villa med platinum all inclusive

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Resortet tilbyder andre villatyper - også villaer velegnede til familier.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 36.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 40.995,-
Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r København - Male
  • Seaplane t/r Male - Kanifushi
  • 8 nætter i poolvilla med platinum all inclusive

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Aktiviteter der bookes lokalt
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-10-2019 18:00:00 : 13445
Aarhus
21. oktober 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: