11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 43.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Efter en kort flyvetur fra Male's internationale lufthavn i vandfly ankommer du til paradis. De næste 8 nætter skal du bo i din egen strandvilla med privat pool beliggende i rolige omgivelser på den nordlige spids af Kanifushi. Læn dig tilbage og lad dine sanser blive forkælet af den lækre mad, udsøgte drikkevarer og skønne aktiviteter.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Male
Du bliver mødt i lufthavnen af en repræsentant fra dit resort, som følger dig over til vandfly terminalen. Hvis der er ventetid på flyet, kan du benytte loungen i terminalen. Nyd turen i vandfly til Kanifushi hvor din ferie kan begynde for alvor. (A)
3.-9. dag: Atmosphere Kanifushi
De sværeste valg de næste dage bliver om du vil slappe af på stranden, snorkle, tage på udflugt eller spille lidt tennis. Du bor i en privat villa med egen pool, der ligger direkte ud til stranden med udendørs lækkert badeværelse med spa badekar. I dit ophold er der inkluderet en All Inclusive pakke, hvilket indeholder: Din minibar fyldes en gang dagligt, alle måltider er inkluderet på en af resortets skønne restauranter, som blandt andet også inkluderer den første vegetarrestaurant i Maldiverne. Du har én a la carte middag inkluderet i The Sunset restauranten, og du kan også nyde cocktails med og uden alkohol, samt juice, vand, te, kaffe, sodavand, øl og vin. Af aktiviteter er der inkluderet 1 solnedgangsfisketur, 1 udflugt du kan vælge lokalt, adgang til tennisbane, fitness og kids club. Alt ikke motoriseret vandsport, gratis snorkel udstyr og 2 daglige snorkelture kl. 09.30 og 14.30. (M,F,A)
10. dag: Transfer til Male og tid til at vende hjem
Du kan nyde udsigten fra dit seaplane over det smukke ø-hav, inden du skal med dit fly hjem efter en skøn ferie (M)
11. dag: Ankomst København
I dag er der ankomst til Danmark.

Overnatninger

8 overnatninger i Sunset Pool Villa

Der findes en række forskellige værelsestyper på resortet, som du kan vælge imellem. Eksempelvis villaer mere egnede til familier. Hør din rejsekonsulent for forskellige valgmuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

December - april

Pakkeliste

 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Gode bøger
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r (inkl. bagage)
 • Vandfly Male - Kanifushi t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • All inclusive pakke undervejs på hele opholdet.
 • Den lokale 'Green tax' (6 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på resortet (10%)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top