11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen går til Mauritius, hvor vi har sammensat er kør-selvprogram, der tager dig til tre unikke overnatningssteder rundt på øen. Dine hoteller bærer alle sine særlige præg, atmosfærer og muligheder for dagsture.

Sideløbende med at dine overnatninger er oplevelser i sig selv, så befinder de sig også på hver deres del af Mauritius. Det medfører, at du får set en meget forskelligartet natur undervejs. Turen byder blandt på muligheder for at opleve laguner, hvide sandstrande, skovområder, vandfald og dyreliv.

Du kommer mellem dine overnatningssteder med en lejet bil, så du har rig mulighed for at tage ud oplevelser i dit helt eget tempo. Ønsker du at have en chauffør mellem dine overnatningssteder, er dette naturligvis også muligt.

Få information og fakta om Mauritius her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mauritius her

Bedste rejseperiode

Mauritius kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Juni til august er den tørreste periode, hvor der også er mindre varmt. På østkysten er det typisk lidt køligere i denne periode end på vestkysten, og der forekommer ofte blæst.

Januar til marts er den varmeste periode. Disse måneder er også de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Mauritius er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark:
Der er idag afgang mod skønne Mauritius
2. dag: Ankomst Mauritius
Ved ankomst til Mauritius mærker du straks de varmere himmelstrøg. Fra lufthavnen samler du din bil op, som du har for hele turen i Mauritius. At køre i egen bil på Mauritius kan sammenlignes med at køre i det sydlige Europa i forhold til køresikkerhed, mens der dog køres i modsatte (venstre) side af vejen. Billejen giver en dig stor fleksibilitet for at opleve landet, og da Mauritius er en mindre ø, så kan man nå at se og opleve meget på denne rejse. Du kører mod dit overnatningssted for de næste to nætter, som er Otentic Eco Lodge. Otentic Eco Tent Experience er noget helt særligt. Ved bredden af floden Grand River South East dukker de hyggeligste glampingtelte i ren safaristil op mellem palmerne.Teltene er bygget på en skøn træterasse hævet fra jorden så man rigtig kan sidde under palmebladene og nyde lydene fra de omkringliggende frodige områder. Bagerst i teltene træder man ud på sit lille private badeværelse med bruser og toilet i det fri – autentisk og fint! Otentic er garant for en virkelig hyggelig, autentisk og rolig atmosfære uanset om man hænger ud i teltene, ved poolen, ved floden eller på badminton og petanque banerne. Trods stedet er lille og intimt, så kommer man næppe til at kede sig da aktiviteterne er mange. Man kan kvit og frit låne stedets kajakker og sejle til de nærliggende vandfald, hoppe på mountainbikes af de nærliggende stier eller tage på øhop til Ile Aux Cerfs som man bestemt ikke må gå glip af! Det bedste af det hele er det lille barhus midt i fællesområdet og det lille lokale køkken som sørger for forplejningen morgen, middag og aften. Det smager himmelsk og er klart et af de bedste steder på Mauritius at komme ned under huden på de lokale retter. Otentic er båret på tillid, man sørger selv for at notere måltider, og de drikkevarer man finder fristende i køleskabet, i en lille bog som afregnes inden afrejse. Nemt og uformelt!
3. dag: Oplevelser ved laguner og mangroveskove
Otentic Eco Lodge stiller som beskrevet kajakker og Stand-Up Paddleboards (SUP) til rådighed, hvor du kan sejle gennem de flotte mangroveskove. Tag op langs floden og oplev vandfald og små skjulte strande - mange af disse kan ikke nåes af motoriserede både, så man har det som oftest for sig selv med kajakkerne. Ligeledes stilles mountainbikes til rådighed, hvor du kan cykle mellem bjerge og floder gennem plantager med sukkerrør. Derudover er der rig mulighed for små vandreture eller kitesurfing i området. Området er generelt meget uturistet, hvilket giver gode muligheder for at opleve det lokale liv og kultur. Kombinér dette med oplevelse såsom grotterne ved Roches Noire eller det historiske seværdigheder omkring Devil's Point, og du har en rigtig spændende kør-selv dag. (M)
4. dag: Skønne sandstrande omkring Zilwa Attitude
Bilen startes op med retning mod de nordlige kyster af Mauritius. Her venter et 4-nætters ophold på fantastiske Hotel Zilwa Attitude. Værelserne er indrettet i lokal, traditionel stil fra Mauritius, og har enten en terrasse eller balkon med udsigt over haven eller havet. Værelset har desuden faciliteter såsom aircondition, kaffemaskine, wifi, tv med satellitkanaler og minibar. (M,A)
5.-7. dag: Afslapning og oplevelser på nordkysten
Udover at nyde stranden og poolen så finder du på hotellet en håndfuld restauranter, mulighed for at dyrke yoga og Tai Chi. For vandhundene er der mulighed for at snorkle, sejle i kajak eller sejle ud på Stand-Up Paddleboards - Eller hvad med at tage et kitesurfingkursus? Vil du gerne ud og opleve mere af landet, så kan hotellet selvølgelig hjælpe med at arrangere dagsture, eller du kan tage bilen og drage ud på opdagelse selv. Zilwa Attitude gør en dyd ud af give gæsterne et indblik i de lokale skikke og levevis, så de arrangerer mange dags- eller halvdagsture med et lokalt præg og fokus. (M,A)
8. dag: Ind i hjertet af landet og Bubble Lodge
Efter en sidste morgenmad med udsigt over havet er det tid til at køre ind midten i landet. Her finder du det sidste ovenatningsstedet Bubble Lodge ved byen Bon Cheri. Her, midt i te-landskabet, overnatter du i de specialdesignede Bubble telte, som er delvist gennemsigtige så du føler, at du nærmest overnatter under åben himmel. Alle telte er luksuriøst indrettet og ganske unikke i sit udtryk samt udstyret med økologiske tør toiletter, en håndvask med rindende vand og en bruser under åben himmel. (M)
9. dag: Afslapning eller dagstur til Chamarel
Rejsen lakker ligeså stille mod enden, men der er stadig en dag til at opleve lidt mere af skønne Mauritius. Ønsker du en rolig dag, så kan du benytte dig af Bubble Lodge's vandcykler, kajakker eller fiskestænger som alle kan bruges ved den nærliggende sø i Domaine de Bois Chéri. Alternativt, så kan det anbefales at køre mod området omkring Black River Gorges Nationalpark. Her kan du vandre igennem grønne jungleområder, som er af yderste vigtighed for landets dyrebestand og økomiljø. Her er mange vandrestier at vælge imellem alt efter hvad der passer dig bedst og hvor meget tid du har til rådighed. I udkanten af Black River Gorges findes Chamarel-vandfaldet, som med sit fald på mere end 80 meter anses som ét af de smukkeste vandfald i landet. Ganske kort derfra er området "coloured earth", hvor smukke farvede jordarter dannet af vulkaner og farvet af vind og vejr gennem årtusinder er et must see. (M)
10. dag: Afrejse fra Mauritius
Du tjekker ud fra hotellet efter morgenmaden, sætter dig i bilen, og kører tilbage til lufthavnen. Her afleverer du bilen inden du hopper på flyet mod Danmark. (M)
11. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger i safaritelt på Hotel Otentic Eco Lodge
4 overnatninger i dobbeltværelse værelser på Zilwa Attitude
2 overnatninger i Bubble telt på Bubble Lodge, Bon Cheri

Bemærkninger

Turen kan også arrangeres for børnefamilier. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur.

april - december

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Sko eller trekkingsko
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kameraudstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Mauritius t/r ( inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Billeje under hele opholdet i Mauritius inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring, 24 timers supportlinje og skatter - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Fri benyttelse af kajakker, Stand-Up Paddleboards og mountainbikes på Otentic Eco Lodge
 • Fri benyttelse af mange af resortets tilbud. Eksempelvis kajakker, Stand-Up Paddleboards, snorklingudstyr, Tai Chi, yoga, glasbundsbåde mm. på Zilwa Attitude Hotel
 • Fri benyttelse af vandcykler, kajakker og fiskestænger på Bubble Lodge
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Mauritius modtages drikkepenge af servicepersonale, men det er ikke obligatorisk
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Lokalt betalt ekstraudstyr (GPS, børnesæder etc.) på billejen

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top