17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen går til Mauritius, hvor vi har sammensat et kør selv-program, der tager dig til flere unikke overnatningssteder rundt på øen. Dine hoteller har hvert deres særpræg, atmosfærer og byder på muligheder for dagsture. Vi har selvfølgelig også sørget for et par afslapningsdage på et skønt strandhotel.

Samtidig med at dine overnatninger er oplevelser i sig selv, så ligger de også i hver deres del af Mauritius. Dette betyder, at du får set en meget forskelligartet natur undervejs. Turen byder blandt andet på muligheder for at opleve laguner, hvide sandstrande, skovområder, vandfald og dyreliv. Vi har inkluderet en vandretur, en cykeltur på e-cykel og et skønt solnedgangscruise.

Du rejser mellem dine overnatningssteder i en lejet bil, så du har rig mulighed for at tage ud på oplevelse i dit helt eget tempo. Ønsker du at have en chauffør mellem dine overnatningssteder er dette naturligvis også muligt.

Få information og fakta om Mauritius.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mauritius.

Bedste rejseperiode

Mauritius kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Juni til august er den tørreste periode, hvor der også er mindre varmt. På østkysten er det typisk lidt køligere i denne periode end på vestkysten, og der forekommer ofte blæst.

Januar til marts er den varmeste periode. Disse måneder er også de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Mauritius er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark:
Der er i dag afgang mod skønne Mauritius.
2. dag: Ankomst Mauritius
Ved ankomst til Mauritius mærker du straks de varmere himmelstrøg. I lufthavnen samler du din bil op, som du har under hele rejsen i Mauritius. At køre i egen bil på Mauritius kan sammenlignes med at køre i det sydlige Europa i forhold til køresikkerhed, dog køres i modsatte (venstre) side af vejen. Billejen giver en dig stor fleksibilitet til at opleve landet, og da Mauritius er en mindre ø, så kan man nå at se og opleve meget på denne rejse. Du kører mod dit overnatningssted for de næste to nætter, Otentic Eco teltcamp.
3. dag : Otentic Camp
Otentic Eco Tent Experience er noget helt særligt. Ved bredden af floden Grand River South East dukker de hyggeligste glampingtelte i ren safaristil op mellem palmerne. Teltene er bygget på en skøn træterasse hævet fra jorden, så man rigtig kan sidde under palmebladene og nyde lydene fra de omkringliggende frodige områder. Bagerst i teltene træder man ud på sit lille private badeværelse med bruser og toilet i det fri – autentisk og fint! Otentic er garant for en virkelig hyggelig, autentisk og rolig atmosfære, uanset om man hænger ud i teltene, ved poolen, ved floden eller på badminton- og petanque-banerne. Trods stedet er lille og intimt, så kommer man næppe til at kede sig, da aktiviteterne er mange. Man kan kvit og frit låne stedets kajakker og sejle til de nærliggende vandfald, hoppe på mountainbikes og cykle af de nærliggende stier eller tage på ø-hop til Ile Aux Cerfs, som man bestemt ikke må gå glip af! Det bedste af det hele er det lille barhus midt i fællesområdet og det lille lokale køkken, som sørger for forplejningen morgen, middag og aften. Det smager himmelsk og er klart et af de bedste steder på Mauritius at komme ned under huden på de lokale retter. Otentic er båret på tillid, man sørger selv for at notere måltider, og de drikkevarer man finder fristende i køleskabet, i en lille bog som afregnes inden afrejse. Nemt og uformelt! Området er generelt meget uturistet, hvilket giver gode muligheder for at opleve det lokale liv og kultur. Kombinér alt dette med oplevelser såsom grotterne ved Roches Noire eller de historiske seværdigheder omkring Devil's Point, og du har dig en rigtig spændende kør-selv dag. Overnatning Otentic Camp. (M)
4. dag: Videre til Chamarel-bjergene og farmen La Vielle Cheminée
La Vieille Cheminée er en perle, en lille fungerende og idyllisk farm beliggende i Chamarel, den mest frodige og bjergrige del af øen. La Vieille Cheminée lever i ét med naturen og producerer tropiske grøntsager, frugter og kompost fra bæredygtigt landbrug. Personalet på farmen er utrolig gæstfrie og inviterer gerne gæsterne til at gå på opdagelse på farmen, nyde et utal af smukke stier enten til fods, på hesteryg eller bare nyde poolen og den betagende udsigt ud over Black River Gorge National Park. På La Vieille Cheminée bor man i rustikke men utrolig charmerende feriehytter af varierende størrelse, alle hytter er med egen forplejning og derfor udstyret med velfungerende køkken og grillfaciliteter. Har man ikke selv handlet i det nærliggende supermarked tilbyder farmen forudbestilte måltider af lokale råvarer - leveret lige til hytten, hvor du kan nyde maden i fred og ro . La Vieille Cheminée er desuden et perfekt udgangspunkt for besøg til nogle af øens unikke områder så som Chamarel vandfaldet, 7 Coloured Earth og Black River Gorges National Park. Du kan bestille måltider på forhånd eller du kan vælge selv at kokkerere i din hytte. Overnatning på La Vieille Cheminée.
5. dag : Med guide til toppen af Le Morne-bjerget
Du skal tidligt op og afsted mod Le Morne - et af de udvalgte steder i verden, der er udnævnt som World Heritage verdensarv. Trekket er en af de oplevelser på Mauritius, du absolut skal have med. Du trekker gennem grøn vegetation op mod mere golde plateauer og kan nyde de fantastiske udsigter over det smukke hav. Et godt stykke oppe ad bjerget kan du se grotter, der for mange år siden var gemmested for slaver, der var stukket af. Det er vigtigt du har gode vandresko med, da underlaget nogle steder er ustabilt. Trekket tager ca. 3-5 timer og du er sikret adgang til dele af bjerget, der ellers er utilgængelige, hvis man ikke har en guide med. Mødested ved p-pladsen ved indgangen til "Le Paradis Hotel". Min. alder for at deltage på hiket er 10 år. Overnatning på La Vieille Cheminée.
6. dag: Området udforskes på e-cykel og på hesteryg
Du kan i dag udforske farmen på hesteryg - turen er med guide og varer ca. 1 times tid. Det er en skøn oplevelse at færdes rundt i området på de rolige heste, og du får vejledning inden turen starter. Hvis du er helt nybegynder, kan du nøjes med en kort tur omkring stalden. Efter frokost er det tid til en guidet 3-timers tur på e-cykel langs den smukke kyst. Du cykler gennem hyggelige fiskelandsbyer og guiden holder stop og fortæller små historier om området undervejs. Overnatning på La Vieille Cheminée.
7.dag: Rejsen fortsætter til hyggeligt strandhotel ved Black River
I dag tjekker du ud fra farmen og fortsætter til et hyggeligt home away from home strandhotel i Black River. Nyd lidt havbad og måske en tur ud at spotte hvaler eller en eftermiddag på stand up paddleboard. Overnatning på hotel Mariposa. (M)
8. dag-9. dag: Afslapning ved Black River og Tamarin
Nåede du ikke at udforske Chamarel-bjergene kan du stadig tage et smut i bjergene og opleve Seven coloured earth eller de smukke vandfald. Du kan også bare slappe af ved stranden og nyde det turkisblå hav og udsigten til grønne bjerge eller lokalt booke et madlavningskursus. Overnatning på hotel Mariposa. (M)
10.-15.dag. Strandferie ved Trou aux Biches på lækkert hotel
Slut ferien af på det lækre Zilwa hotel på den nordlige del af øen. Udover at nyde stranden og poolen, så finder du på resortet en håndfuld restauranter og mulighed for at dyrke yoga og Tai Chi. For vandhundene er der mulighed for at snorkle, sejle i kajak eller sejle ud på stand up paddleboards - eller hvad med at tage et kitesurfingkursus? For børnene byder Zilwa Attitude på en børneklub med aktiviteter såsom bådture med glasbund, skattejagt, børnevenlige shows, spil og naturligvis leg i børnepoolen. Du kan også tage en lokal bus til hovedstaden Port Louis. Vi kan anbefale en tur på Central Market, hvor der er masser af små lokale handelsboder eller en tur langs havnepromenaden, hvor der er mange hyggelige spisesteder. Har du lyst til at se hestevæddeløb ligger der en god væddeløbs bane i byen - Champs de Mars. Overnatning på hotel Zilwa. (M,A)
16. dag: Afrejse fra Mauritius
Du tjekker ud efter morgenmaden, sætter dig i bilen og kører tilbage til lufthavnen. Her afleverer du bilen, inden du hopper på flyet mod Danmark. (M)
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger i telt på Otentic Eco Lodge
3 overnatninger i 1 bedroom lodge på La Vieille Cheminee
3 overnatninger på hotel Mariposa
6 overnatninger i superior værelse på Zilwa Attitude

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur.

april - december

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Sko eller trekkingsko
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kameraudstyr
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Mauritius t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Udflugter ifølge program
 • Billeje under hele opholdet i Mauritius inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring, 24 timers supportlinje og skatter - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Fri benyttelse af kajakker, stand up paddleboards og mountainbikes på Otentic Eco Lodge
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Mauritius modtages drikkepenge af servicepersonale, men det er ikke obligatorisk
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Lokalt betalt ekstraudstyr (GPS, børnesæder etc.) på billejen

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top