17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har længe drømt om at lave en kombinationsrejse mellem Mauritius og Reunion. Øerne supplerer hinanden rigtigt godt, så du får en perfekt sammensætning af storslået natur, mulighed for at være aktiv og vandre samt at slappe af ved skønne strande. Vi har inkluderet billeje på begge øer, så du har den fulde frihed til at udforske dem. På Reunion bor du i hyggelige guesthouses, som selvfølgelig kan opgraderes til hoteller, og på Mauritius skal du nyde livet i en villa ved havet.

Få information og fakta om Mauritius her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mauritius her

Bedste rejseperiode

Mauritius og Reunion kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Juni til august er den tørreste periode, hvor der også er mindre varmt. På østkysten af Mauritius er det typisk lidt køligere i denne periode end på vestkysten, og der forekommer ofte blæst.

Januar til marts er den varmeste periode. Disse måneder er også de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder af Mauritius.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Mauritius og Reunion er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse mod Reunion
Du rejser idag fra Danmark via Paris til vulkanøen Reunion.
2. dag: Ankomst Reunion og Hell-Bourg
Du mødes i lufthavnen af vores samarbejdspartner, som udleverer vouchers, kort og giver dig information om din kommende uge. Din bil er klar, og du kører østpå mod Hell-Bourg - en smukt beliggende by omgivet af majestætiske bjerge. I området er der gode vandremuligheder, masser af kultur og smukke bygninger. Vejen hertil er fyldt med vandfald, og du vil møde de første vaniljeplantager - måske du skal købe lidt med hjem? (M)
3. dag: Du kører mod den største sydlige by Saint Pierre
På turen til Saint Pierre anbefaler vi, at du gør stop ved Anse des Cascades - en lille bugt, der har mange små vandfald, der grænser op til strandpromenaden. Det er et populært picnicområde med skygge fra mange kokospalmer. Du kan gå langs vandfaldene på en træbro og udforske den lille fiskerihavn. Her er også en restaurant, hvis du vil spise frokost. På køreturen kommer du også forbi Pointe de la Table, som er størknede lavastrømme tilbage fra et vulkanudbrud i 1986. Husk at sætte lidt tid af til at nå at nyde Saint Pierre, som er en livlig hyggelig by fyldt med creolsk charme. (M)
4. dag: På egen hånd med mulighed for vandretur på Piton de la Fournaise
Hvis du står tidligt op, kan du nå en god vandretur (cirka 5-6 timer) i område ved Piton de la Fournaise og Pas de Bellecombe. Har du tid tilovers, er området ved Plaine des Cafres også et smukt naturområde, du kan udforske. (M)
5. dag: Kør selv mod Cilaos - vandrehjertet af Reunion
Du kører idag mod Cirque de Cilaos - Reunions grønne hjerte, der byder på et væld af mulige aktiviteter. Undervejs kan du gøre stop i L'Entre Deux - en lille fin landsby med typiske creolske huse. Selve vejen til Cilaos er fantastisk smuk med 400 hårnålesving, der snor sig langs en kløft. Byen er i sig selv hyggelig, og har et stort udvalg af restauranter, hvor du kan smage områdets specialitet: linser. Nyd dem og udsigten til bjergene omkring dig. Området byder på mulighed for trekking af varierende længde og sværhedsgrad, mountainbiketure og canyoneering (klatring i vandfald). Du kan også slappe af og hvile kroppen i en af termiske kilder, som også er her. (M)
6. dag: Cilaos på egen hånd
Vi kan anbefale, at du slentrer en tur i byen Cilaos, og gør brug af de mange muligheder for udendørsaktiviteter i det smukke område. (M)
7. dag: Kør vest på mod La Saline
Efter en morgenstund i de skønne omgivelser er det tid at køre tilbage mod vestkysten. Du kører via "Le Souffleur", som er en slags havets gejser og Pointe au Sel, hvor der stadig produceres salt. Eftermiddagen kan nydes på den hyggelige strand, der byder på gode muligheder for vandsport som eksempelvis snorkling, paddleboards og kajakker. (M)
8. dag: La Saline på egen hånd
Hvis du har lyst, kan du stå tidligt op og køre op til udsigtspunktet Piton Maïdo, hvor fra der er fantastisk udsigt over hele øen. I området er også gode hikingmuligheder og mountainbikespor. Har du lyst til at se det hele fra fugleperspektiv, kan vi booke en helikoptertur til dig. (M)
9. dag: Fly mod Mauritius
Nyd et morgendyp i havet inden du skal tilbage mod lufthavnen og videre til næste eventyr på rejsen - Mauritius. Ved ankomst til Mauritius står din bil klar, og du kan køre mod din villa, hvor du skal nyde den næste uges tid. Husk der køres i venstre side af vejen på Mauritius. Undervejs kan du stoppe ved et supermarked og proviantere til de første par dage.
10. - 15. dag: Afslappende dage i villa ved stranden på Mauritius
Nyd livet i din skønne villa ved stranden. Du skal bo på den nordvestlige del af øen ved Trou aux Biches. ). Du kan udforske øen på egen hånd. Vi kan anbefale en tur til den smukke Black River Gorges Nationalpark, Chamarel vandfaldet med de smukke farvede jordarter kendt som "coloured earth". Vi kan hjælpe dig med at booke en række aktiviteter på øen. Blandt andet ridning, dykning, vandski, ziplining, kitesurfing og fisketure.
16. dag: Hjemrejse fra Mauritius
Det er tid at tage i lufthavnen, aflevere din bil og vende næsen mod Danmark efter et par eventyrlige uger på Reunion og Mauritius
17. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer idag tilbage i Danmark

Overnatninger

1 overnatning på guesthouse i Hell-Bourg, Reunion
2 overnatninger på guesthouse i Saint Pierre, Reunion
2 overnatninger på guesthouse i Ilet á Cordes, Reunion
2 overnatninger på guesthouse i La Saline, Reunion
7 overnatninger i egen villa på Mauritius inkl. linned, håndklæder og rengøring

Bemærkninger

Hvis du ønsker det, kan vi booke hoteller på Reunion - forhør dig hos din rejsekonsulent for merpris.

Vi kan booke villaer over hele Mauritius, hvis du ønsker at bo i et andet område, ligesom vi kan booke større villaer, såfremt I er flere og har brug for mere plads.

Du skal være 21 år og i besiddelse af kreditkort for at leje bil på dette rejseforslag.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

april - december

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Sko eller trekkingsko
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kameraudstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Reunion - Mauritius - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program på Reunion og Mauritius
 • Måltider ifølge program
 • Billeje under hele opholdet i Reunion inkl. vejhjælp, fri kilometer samt kasko og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Billeje under hele opholdet i Mauritius inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring, 24 timers supportlinje og skatter - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Der skal betales 35 euro lokalt ved afhentning af bil i Reunion
 • Lokale hotel skatter på Reunion - dette beløb udgør ca. kr 200,00 per person
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - på både Reunion og Mauritius modtages drikkepenge af servicepersonale, men det er ikke obligatorisk
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Lokalt betalt ekstraudstyr (GPS, børnesæder etc.) på billejen, selvrisiko annulleringspakke , depositum på billeje samt benzin

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top