11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.995,-
FRA 7.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Ønsker I en bekymringsfri rejseoplevelse for familien, så er dette rejseforslag et rigtig godt bud.

Efter ankomst til landet står en chauffør parat til at køre jer til jeres hjem for de næste 8 nætter - det 4-stjernede resort Zilwa Attitude. Beliggende i den nordlige ende af landet indbyder resortet til ren afslapningsferie i charmerende rammer.

Nyd kvalitetstiden sammen på et familievenligt resort ved det azurblå Indiske Ocean. I styrer selv tempoet for rejsen - vil I helst ligge og dase, så findes der ikke mange bedre steder end her. Men I kan også vælge at lade resortet arrangere dagsture eller selv leje en bil og køre på egne oplevelser i landet.

Få information og fakta om Mauritius her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mauritius her

Bedste rejseperiode

Mauritius kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Juni til august er den tørreste periode, hvor der også er mindre varmt. På østkysten er det typisk lidt køligere i denne periode end på vestkysten, og der forekommer ofte blæst.

Januar til marts er den varmeste periode. Disse måneder er også de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Mauritius er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er idag afgang mod skønne Mauritius
2. dag: Ankomst Mauritius
Ved ankomst til Mauritius mærker I straks de varmere himmelstrøg. I ankomsthallen står jeres chauffør klar, og efter I har sat jer til rette i bilen kører han jer nordpå mod charmerende Zilwa Attitude. I bliver mødt af det rare personale, som tjekker jer ind på jeres familieværelse. Sæt jer et øjeblik for mentalt at mærke, at nu er I på ferie i et tropisk paradis. I overnatter på hotellets family deluxe værelser, som er smagfuldt indrettede og med enten balkon eller en terrasse. Her er to soveværelser - ét til voksne og ét til børnene, hvor der er plads op til 3 børn. Værelserne har også aircondition, kaffemaskine, wifi, tv med satellitkanaler og minibar. Vi har gjort det let for jer og inkluderet halvpension i jeres ophold. (A)
3. - 9. dag: Skønne dage med ophold på Zilwa Attitude
Mauritius er en perfekt destination for familierejsen, og med et ophold på Zilwa Attitude har I rigtig mange muligheder at vælge imellem. Udover at nyde stranden og poolen, så finder I på resortet en håndfuld restauranter, mulighed for at dyrke yoga og Tai Chi. For vandhundene er der mulighed for at snorkle, sejle i kajak eller sejle ud på Stand-Up Paddleboards - Eller hvad med at tage et kitesurfingkursus? For børnene byder Zilwa Attitude på en børneklub med aktiviteter såsom bådture med glasbund, skattejagt, børnevenlige shows, spil og naturligvis leg i børnepoolen. Vil I gerne ud og opleve mere af landet, så kan resortet hjælpe med med at arrangere dagsture, eller I kan nemt leje en bil og drage ud på opdagelse selv. (M,A)
10. dag: Afrejse fra Mauritius
Det er tid til at tage tilbage til Danmark. Jeres chauffør sørger derfor for at hente jer på resortet, og kører jer til lufthavnen. (M)
11. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

8 overnatninger i family deluxe værelser på Zilwa Attitude

Der er forskellige værelsestyper på resortet, så dette kan tilrettes efter familiesammensætning, ønske om standard og behov.

Bemærkninger

Der kan opgraderes fra halvpension til All-Inclusive mod merbetaling. Hvis dette ønskes, så henvend dig for priser hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur for jeres familie

april - december

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Internationalt kørekort (hvis I ønsker at leje bil lokalt)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Mauritius t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer t/r fra lufthavn til hotel Zilwa Attitude
 • Fri benyttelse af mange af resortets tilbud. Eksempelvis kajakker, Stand-Up Paddleboards, snorklingudstyr, Tai Chi, yoga, glasbundsbåde og meget mere
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Mauritius modtages drikkepenge af servicepersonale, men det er ikke obligatorisk
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top