17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På med rygsækken - Colombia venter! Dette skønne land har rigtig meget at byde på og denne tur giver dig en lille smagsprøve af det hele.
Fra cykelsadlen får du oplevet den pulserende storby Bogotá. Du cykler bl.a. rundt i det historiske område La Candelaria med smukke bygninger og kirker fra kolonitiden.
Fra Bogotá går turen videre med lokalbus til San Gil, som byder på adventure-aktiviteter i alle afskygninger. Du kan prøve kræfter med floden Suarez på en raftingtur, downhill mountainbiking, canyoning eller måske paragliding.
Efter San Gil venter den caribiske kyst og den legendariske trekkingtur til The Lost City. Du har to dage i kystbyen Taganga inden dit udfordrende fire dages trek gennem den frodige colombianske regnskov starter. Du kommer til at vandre af små stier, krydse floder og slutter af med at bestige 1.200 stejle trin op til indgangen af The Lost City Teyuna.
Nyd et par dage i det lille surfer- og backpackersamfund ved Palomino efter dit Lost City Trek. Rejsen sluttes i den smukke havneby Cartagena. Oplev den helt specielle stemning der er i den gamle bydel, hvor farverige bygninger fra kolonitiden vil forbløffe dig. Du kan også besøge en af de omkringliggende strande og slappe af efter dit colombianske eventyr.

Få information og fakta om Colombia her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Colombia her

Bedste rejseperiode

Colombia er et stort land og pga. landets topografi, er der store regionale forskelle i vejr og temperatur.
Området omkring Bogotá, Medellin og Cali har regntid fra april til maj og igen i oktober til november.
Ved den Caribiske kyst ligger regntiden fra april til november.
Stillehavskysten og Amazonjunglen har ingen rigtig tørtid. Her regner det året rundt.
Regntid betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger. Landet kan altså sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá
Du rejser fra Danmark og ankommer om eftermiddagen i hovedstaden Bogotá (lokal tid). I lufthavnen bliver du hentet og kørt til dit hostel.
2. dag: Bogotá byrundtur på cykel
I dag skal du opleve Bogotá fra cykelsadlen. Du kommer på en spændende tur forbi de smukke kirker, pladser og bygninger i den gamle bydel La Candelaria. Du besøger nogen af de smukkeste parker i byen og ser den gamle tyrefægterarena, hvor modige tyrefægtere kæmpede mod rasende tyre i gamle dage. Der er også tid til at smage en friskpresset frugtjuice på et af byens mange frugtmarkeder. En dejlig måde at se byen på og samtidig undgår du de store trafikkøer som denne storby ofte skaber.
3. dag: Bogotá til San Gil
Du bliver hentet på dit hostel og kørt til busstationen, hvor du skal med en lokal bus til San Gil. Byen ligger ca. 300 km nord for Bogotá og turen tager ca. 8 timer. Du ankommer om eftermiddagen til San Gil og har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen.
4-5. dag: Adventure i San Gil
San Gil er kendt som adventure-hovedstaden i Colombia og her er aktiviteter for alle der elsker et godt adrenalinkick. De næste par dage har du på egen hånd i byen. Du kan vælge at tage på trekkingture, rafte, mountainbiketure, canyoning eller måske paragliding. Mulighederne er mange.
6. dag: San Gil til Santa Marta
Om aftenen skal du med natbus til Santa Marta ved den caribiske kyst. Busturen tager ca. 12-13 timer, så du skal blot læne dig tilbage, se en film og sove i de bløde sæder der næsten kan lægges helt ned. Der er toilet på bussen. En til to stops er der undervejs, hvor lidt snacks kan købes, men ellers husk at medbringe mad selv.
7-8. dag: På opdagelse i Santa Marta
Om morgenen ankommer du til busstationen i Santa Marta, hvor du har to dage på egen hånd. Udenfor Santa Marta finder du den lille by Minca, som er kendt for sin kaffeproduktion og sit behagelige klima. Byen ligger i ca. 600 meters højde i Sierra Nevada bjergene. En anden dagstur kunne gå til Colombias mest besøgte nationalpark, Tayrona. Parken byder på smuk varieret natur med frodig regnskov, smukke strande og en spændende flora og fauna. Du kan tage på dagstur dertil eller vælge at overnatte derinde, hvis du forlænger din tur.
9. dag: Lost City Trek
Oplev en af Colombias skjulte skatte: The Lost City Teyuna! Dybt inde i Sierra Nevada de Santa Marta bjergene ligger ruinerne fra en af de største præ-colombianske bosættelser. Man mener at området har været beboet fra det 7. århundrede af, men de ruiner du møder i dag er fra det 11-14. århundrede. Disse var beboet af Tayrona-folket. Da spanierne kom til landet i 1499, bekæmpede de Tayrona-folket og byen forsvandt sammen med befolkningen. Først i 1970’erne fandt grav-røvere frem til den skjulte by og der gik ikke lang tid før rygtet gik og der blev kamp om skattene. I 1976 sendte regeringen styrker ind og overtog området, så det kunne blive udgraveret af rigtige arkæologer og de sidste skatte kunne komme på landets museer. Du bliver hentet på dit hostel og kørt med 4WD ad snoede og bumpede veje til den lille by Mamey. Turen dertil tager ca. tre timer. Efter frokost begiver vi os i samlet gruppe ind i junglen i bedste Indiana Jones-stil. Der skal krydses floder og kravles på stejle passager, og du skal være forberedt på at blive beskidt og udfordret, men også belønnet. Den første dag trekker vi tre-fire timer og bevæger os 520 højdemeter. Der er snackpauser undervejs, så I kan få ekstra energi til den hårde vandretur ad Tayronafolkets gamle stier. Ved ankomst til campen er der tid til afslapning inden velfortjent aftensmad i stearinlysets skær. De camps vi overnatter i er primitive med fælles toiletfaciliteter. Der er plads til ca. 50 personer, så flere trekkinggrupper mødes her for natten. Der overnattes i køjesenge eller hængekøjer med myggenet. Om natten falder temperaturen til mellem 18-22 grader. (F,A) Trekkingtid: ca. 3-4 timer
10. dag: Lost City Trek
Denne dag er den mest krævende på turen og Buritaca floden skal krydses hele ni gange på dagens trek. Undervejs kommer du forbi små lokale samfund. The Lost City Teyuna er meget hellig for de lokale, så husk at respektere deres fortid, skikke og traditioner. Spørg altid inden du tager et billede og husk at tage alt affald med dig ud af junglen igen. Frokosten nydes undervejs og der bliver også sørget for frugtsnacks, men det er en god ide selv at medbringe lidt ekstra chokoladebarer og energisnacks. Det er en stor oplevelse at sove i junglen og magisk at ligge og lytte til junglens dyr og insekter som kommer til live om natten. I aften bliver det ikke svært at falde i søvn efter dagens hårde trek.(M,F,A) Trekkingtid: ca. 8 timer
11. dag: Lost City Trek
Dagen starter tidligt med en opstigning på 660 højdemeter. Denne sidste del af turen foregår ad 1.200 stejle trin til indgangen af The Lost City. I bliver belønnet for jeres indsats, når I står på toppen af byen og kan skue ud over den tætte jungle og det kuperede terræn. Det er et magisk sted og I har tre til fire timer heroppe til at gå på opdagelse i ruinerne og høre om stedets spændende historie. Efter frokost starter nedstigningen samme vej som I kom op, gennem junglen mod campen hvor der overnattes. (M,F,A) Trekkingtid: ca. 7-8 timer
12. dag: Lost City Trek til Palomino
Efter morgenmaden fortsætter vi til fods ud af junglen mod den lille by Mamey. Her står vores 4WD klar til at køre os det sidste stykke til den hyggelige surferby, Palomino. Aftenen er på egen hånd - men mon ikke du trænger til et bad og en god nattesøvn i en rigtig seng efter fire dage i junglen? (M,F) Trekkingtid: ca. 7-8 timer
13. dag: Afslapnng i Palomino
Denne dag er til fri disposition. Du kan vælge at surfe eller nyde en dag ved stranden. En ting af sikkert, du bliver grebet af den afslappede stemning der findes i byen, og kommer helt ned i gear.
14. dag: Palomino til Cartagena
I dag går turen mod Cartagena. Du bliver hentet på dit hostel af en shuttlebus med plads til 15-20 personer, som kører dig til Cartagena. Bussturen tager ca. fem-seks timer og der vil være stops ved forskellige hoteller undervejs. Cartagena er endnu et stort højdepunkt på din rejse til Colombia. Byen blev grundlagt i 1533 og opkaldt efter Cartagena i Spanien. Cartagena spillede en vigtig rolle både politisk og økonomisk i kolonitiden da spaniernes øgede deres imperium i Colombia. For at beskytte byen mod piratangreb, blev der bygget et stort fort samt den 13 km lange bymur, som i 1984 blev erklæret verdensarv af UNESCO. En gåtur i den gamle bydel med brostensbelagte gader, smukke kolonibygninger og kirker vil tage dig tilbage til en anden tid.
15. dag: På opdagelse i Cartagena
Du har denne dag på egen hånd til at opleve byen. Hvis du vil opleve smukke caribiske strande, kan du tage på udflugt til Islas del Rosario, som er en nationalpark der består af i alt 27 øer. Her finder du de karakteristiske hvide sandstrande man forbinder med Caribien samt gode muligheder for at snorkle og dykke.
16. dag: Afrejse fra Cartagena
Det er blevet tid til at tage afsked med Colombia. Du bliver hentet på dit hostel og kørt til lufthavnen, hvor du flyver via Bogotá mod Danmark.
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark er afhængig af hvilket selskab du flyver med.

Overnatninger

2 overnatninger på Hostal Masaya i Bogotá i flersengsværelse
3 overnatninger på Sam's VIP Hostal i San Gil i flersengsværelse
1 overnatning i lokalbus fra San Gil til Santa Marta
2 overnatninger på Hostal Masaya i Santa Marta i flersengsværelse
3 overnatninger i primitiv camping i hængekøjer eller køjesenge med myggenet på Lost City trekket
2 overnatninger på Selina Hostel i Palomino i flersengsværelse
2 overnatninger på Selina Hostel i Cartagena i flersengsværelse

Det er muligt at opgradere til dit eget værelse undtagen på Lost City trekket. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Trekkingturen til The Lost City er moderat til hård i sværhedsgrad og kræver en god fysik. Du skal selv bære din bagage på turen, så pak en lille rygsæk, og lad overskydende bagage blive tilbage på den restaurant i Mamey, hvor dit trek starter. Husk at aftale det med din guide.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Gruppestørrelse

På trekket til Lost City vil der være op til 20 personer i gruppen. I de lejre der overnattes på trekket, vil du møde flere trekking grupper. Raftingturen foregår også som en gruppetur.

December - marts

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Sovepose eller lagenpose (på trekket til Lost City er der tæpper du kan låne om natten)
 • Vandflaske
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Danmark - Bogotá // Cartagena - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Busbilletter ifølge program
 • Cykeltur i Bogotá med engelsktalende guide
 • 4-dages Lost City trek med lokal guide, hvis engelskkundskaber er sparsomme. Mod tillæg er det muligt at få en engelsk oversætter med på turen
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top