Søg
Søg
Historiske Cartagena

Klassisk Colombia rundrejse

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 17 dage

På denne klassiske rundrejse tager dig til mange af Colombias højdepunkter: Bogota, Villa de Leyva, Zona Cafetera, Salento, Medellín, Cartagena, Santa Marta, Palomino, Minca og Tayrona nationalparken. Vi har inkluderet alle ture og udflugter samt transfers, så du får mest muligt ud af din rejse.

På denne rundrejse i Colombia har du trygheden i at alt er arrangement og der vil være guidede ture alle de steder du rejser rundt.
Fra Colombias hovedstad Bogotá rejser du op til kolonibyen Villa de Leyva. Det føles næsten som at rejse tilbage i tiden, for Villa de Leyva ser ud som den gjorde for ca. 500 år siden, hvor spanierne overtog magten i Colombia.
Herfra flyver du videre til Zona Cafetera, eller kaffe-zonen, hvor du selvfølgelig skal have en spændende indsigt i kaffeproduktion, men også skal ud at vandre i den skønne Cocora dal.
Næste stop er Colombias anden største by Medellín. Byen har en dyster fortid som verdens kokainhovedstad under Pablo Escobar i 1980erne og starten af 1990erne. Byen har dog gennemgået en fantastisk forvandling og er i dag en innovativ, attraktiv og sikker storby. Her er der inkluderet byrundtur med guide, som giver dig et indblik i denne enorme forvandling byen har gennemgået de sidste 30 år.
Fra Medellín flyver du til Cartagena ved den Caribiske kyst. Den smukke gamle koloniby er Colombias helt store trækplaster og ikke uden grund. Byen kom i 1984 på UNESCOs verdensarvsliste for sine smukke, velbevarede kolonibygninger og ikke mindst byens 13 km lange bymur og fort. Din guide vil give dig et unikt indblik i byens historie.
Efter nogle dage i Cartagena fortsætter turen til Santa Marta, som også ligger ved den caribiske kyst. Her skal du opleve den hyggelige bjerglandsby Minca, på trekkingtur ind i Tayrona Nationalparken og nyde den afslappede stemning og smukke strand ved Palomino.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Colombia her.
Praktiske oplysninger om Colombia.

Sæson

Colombia er et stort land og pga. landets topografi, er der store regionale forskelle i vejr og temperatur.

Området omkring Bogotá, Medellin og Cali har regntid fra april til maj og igen i oktober til november.
Ved den Caribiske kyst ligger regntiden fra april til november.
Stillehavskysten og Amazonjunglen har ingen rigtig tørtid. Her regner det året rundt.

Regntid betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger. Landet kan altså sagtens besøges i denne periode.

De fleste rejsende besøger Colombia i perioden fra december til marts.

Tayrona Beach i Santa Marta

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá
Du tager fra Danmark og ankommer samme dag til Bogotá (lokal tid). I lufthavnen bliver du hentet og kørt til dit hotel, som ligger i den gamle bydel Candelaria.
Resten af dagen er på egen hånd. Hvis ikke du er for træt efter flyveturen, så tag at gå en tur i de hyggelige gader med smukke og farverige historiske bygninger og kirker, og spis aftensmad på én af de små restauranter.

2. dag: Saltkirken i Zipaquirá og Villa de Leyva
I dag går turen mod den smukke gamle koloniby Villa de Leyva. Du har engelsktalende lokalguide med dig på hele dagen. På vejen gør du stops ved Paloquemao markedet, som er her colombianerne og lokale kokke gør deres indkøb til eget forbrug og restauranterne. Du finder alt fra madvarer til kontorartikler.
Herfra kører du videre til Zipaquirá, som ligger ca. 50 km nord for Bogotá. Byen er kendt for sine saltminer og i én af minerne, 190 meter under jorden, finder du én af Colombias store attraktioner: Saltkirken. Et betagende og smukt syn venter. Kirken er oplyst af et kæmpe kors, som skulle være det største af sin slags under jorden.
Ved ankomst til Villa de Leyva, har du tid på egen hånd til at udforske den smukke by. Besøg Plaza Mayor, som er byens torv, gå på opdagelse i byens brostensbelagte gader og nyd de flotte kirker, huse og små butikker. (M)

3. dag: Villa de Leyva - Fly til Armenia (Zona Cafetera)
Nyd formiddagen i Villa de Leyva inden du kører til lufthavnen i Bogotá og flyver til Armenia, som ligger i Zona Cafetera, Colombias populære kaffeområde. Her skal du overnatte i skønne omgivelser på en traditionel hacienda de næste to nætter. (M)

4. dag: Zona Cafetera og udflugt til kaffeplantage
Colombia har et perfekt klima til at dyrke kaffebønner og landet har den tredje største eksport af kaffe i verden.
I dag skal du opleve Colombias kaffeproduktion på nær hånd på en kaffeplantage. Du vil få en spændende indsigt i alt fra at plante, høste, vaske og tørre kaffebønnerne og så skal der selvfølgelig smages på noget af det bedste kaffe i verden - nemlig den colombianske! (M,F)

5. dag: Cocora dalen og på egen hånd i Salento
Du starter dagen med en smuk vandretur i Cocora dalen som ligger lige i nærheden. Cocora dalen er noget af det smukkeste natur i området. Den grønne dal er omkranset af dramatiske bakketoppe, som giver en eventyrlig oplevelse. Her finder du også Colombias nationaltræ: vokspalmen (Palma de cera), som er verdens højeste palme og kan blive op til 70 meter.
Du har eftermiddagen på egen hånd i den hyggelige by Salento, som ligger 10-15 gang fra dit guesthouse. (M,F)

6. dag: Salento - Medellín
Sæt dig godt til rette i bussen og nyd udsigten på denne smukke tur til Colombias anden største by Medellín. Turen tager ca. otte timer.
Medellín har fået tilnavnet ”City of Eternal Spring” eller byen hvor det altid er forår pga. det behagelige klima året rundt. Det er dén by i Colombia der har undergået den største forvandling de sidste 25 år. Fra at være én af de farligste byer i verden under Pablo Escobar, som gjorde Medellín til verdens kokainhovedstad i 1980erne og 1990erne, til i dag at være én af de sikreste byer i Colombia. (M)

7. dag: Byrundtur i Medellín
I dag skal I på en guidet byrundtur i Medellín og høre meget mere om byens historie og forvandling fra at være det mest kriminelle sted i verden til at være en blomstrende attraktiv storby. Eftermiddagen er på egen hånd til at udforske mere af byen.

8. dag: Medellín til Cartagena
Efter morgenmaden bliver du kørt i lufthavnen og har en kort flyvning op til Colombias caribiske kyst til Cartagena. Byen blev grundlagt i 1533 og er opkaldt efter Cartagena i Spanien. Cartagena spillede en vigtig rolle både politisk og økonomisk i kolonitiden da spaniernes øgede deres imperium i Colombia. For at beskytte byen mod piratangreb blev der bygget et stort fort og en 13 km lange bymur, som i 1984 blev erklæret verdensarv af UNESCO. Der er noget helt magisk over Cartagena, som du vil opleve når du slentrer ad de brostensbelagte gader i den gamle bydel og oplever de smukke, farverige og velbevarede bygninger og kirker fra kolonitiden.

9. dag: Byrundtur i Cartagena
I dag skal du på en guidet byrundtur i Cartagena. Du vil få et spændende indblik i byens historie i den gamle bydel og efterfølgende tager guiden jer med ud af byen til La Popa bakken, hvor det smukke kloster og La Candelaria kirken ligger. Herfra er der en fantastisk udsigt ind over Cartagena.

10. dag: På egen hånd i Cartagena
Du har dagen på egen hånd til at opleve Cartagena. Du kan vælge at slentre rundt i den smukke gamle bydel eller tage på en udflugt.
Ca. 40 km fra Cartagena ligger ø-rigerne Rosario og San Bernardo, som består af i alt 27 øer. Her finder du karakteristiske hvide, caribiske sandstrande med azurblåt vand og svajende palmer, og der er god mulighed for snorkling omkring øerne.
Du kan også tage ud til El Totumo vulkanen, hvor du kan tage et mudderbad i det naturligt varme mudder fra vulkanen. Det siges at mudderet har en helbredende effekt. Efter dit mudderbad kan du blive skyllet ren i den nærliggende lagune.

11. dag: Cartagena til Santa Marta
Afsked med Cartagena og videre til Santa Marta som også ligger ved den caribiske kyst, og var spaniernes første bosættelse da de ankom til Colombia. Turen til Santa Marta tager ca. fem timer, og du har resten af dagen på egen hånd ved ankomst.

12. dag: Santa Marta til Minca
Nyd formiddagen i Santa Marta på egen hånd. Om eftermiddagen går turen fra Santa Martas tropiske klima til bjergene og den lille charmerende by Minca. Undervejs er der tid til at se flere vandfald, trekke en kort tur, og besøge en mindre kaffefarm. (M,F)

13. dag: Vandfald, kaffafarm og kultur i Minca
Du mødes om morgenen med din guide og tager i 4WD på opdagelse uden for Minca. Dagen byder på besøge på eden organiske kaffefarm La Victoria. Her vil vi få en gennemgang af farmens historie, som stammer tilbage fra 1892. Efter en 2-3 timers rundvisning er det blevet tid til en lille vandretur ud til Pozo Azul vandfaldet, hvor du kan få dig en forfriskende dukkert. På vejen tilbage til Minca gør du stop ved en lille restaurant som er kendt for sine chorizos og grillet fisk. (M)

14. dag: Trekking i Tayrona nationalpark
Én af Colombias mest besøgte nationalparker er Tayrona - og ikke uden grund! Parken byder på smuk, varieret natur med frodig regnskov og smukke strande. Sammen med en kyndig guide skal du på trekking tur i parken og lære meget mere om den spændende flora og fauna. Fra Tayona bliver du kørt til den hyggelig kystby Palomino. (M)

15. dag: Afslapning i Palomino
Du har hele dagen til at nyde stranden og den hyggelig stemning i kystbyen Palomino. (M)

16. dag: Afrejse fra Santa Marta
Det er blevet tid til at tage afsked med Colombia. Du bliver hentet på dit guesthousel og kørt i lufthavnen. Du flyver via Bogotá mod Danmark. (M)

17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark er afhængig af hvilket selskab der flyves med.

Overnatning:
1 overnatning i Bogotá på guesthouse
1 overnatning i Villa de Leyva på guesthouse
3 overnatninger i Salento på guesthouse
2 overnatninger i Medellín på guesthouse
3 overnatninger i Cartagena på guesthouse
1 overnatning i Santa Marta på guesthouse
2 overnatninger i Minca på guesthouse
2 overnatninger i Palomino på guesthouse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Sværhedsgraden er let til moderat og inkluderer flere vandreture i nationalparkerne.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Danmark - Bogotá / Bogotá - Armenia // Medellín - Cartagena / Santa Marta - Danmark
  • Overnatninger, ture og transport ifølge program
  • Måltider ifølge program
  • Dagsture ifølge program, gruppeture med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge: i Colombia er det god skik at give din guide drikkepenge efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: