KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Hos Jysk Rejsebureau giver vi dig mulighed for at klimakompensere for den mængde CO2, som din flyrejse udleder. Det er vigtigt for os, at den løsning, vi tilbyder, er både gennemsigtig og ambitiøs. Derfor samarbejder vi med myclimate. Én af frontløberne indenfor frivillig kompensation af CO2-udslip.

I praksis fungerer det sådan, at du i dialogen med din rejsekonsulent får mulighed for, at sige ja tak til at klimakompensere for din flyrejse. Hvis du ønsker dette, beregner rejsekonsulenten prisen for flyrejsens CO2-aftryk ved hjælp af myclimates officielle CO2 kompensationsberegner. Dette beløb vil figurere som et seperat punkt på dit endelige rejsetilbud. Jysk Rejsebureau har ingen fortjeneste herved!

Hvis du vælger at klimakompensere din rejse, støtter du et af følgende to projekter nedenfor.

Hvilke CO2 kompensationsprojekter støtter vi?


Nicaragua
Ved at genbeplante Estero Real-regionen, så understøttes en af Nicaraguas flodmundinger, som er et af de største hjemsteder for mangrover og trækfugle i regionen. Projektet støtter biodiversiteten både lokalt og internationelt samt forbedrer de lokale småbønders livskvalitet.

Madagaskar
For at reducere CO₂ og dæmme op for den hurtige skovrydning på Madagaskar, understøtter myclimate fremstilling og distribution klimavenlige sol-ovne. At uddanne elever i miljøbeskyttelse og klimavenlig madlavning, samt genplantningen af en stikling per solgte ovn er en del af dette projekt.

Klimakompensation

Hvem er myclimate og hvorfor har vi valgt dem som vores partner?


Efter anbefaling fra et panel af uafhængige, internationalt anerkendte rådgivere har vi valgt at samarbejde med den Schweiziske organisation, myclimate. Myclimates projekter bidrager til at nå FN's verdensmål for bæredygtig udvikling bl.a. inden for klimaforandringer.

Vores top-prioriteter til en foretrukken partner:
1. De tilbyder en beregning, der gør din flyrejse CO2 neutral 1: 1
2. De har et 100% gennemsigtigt setup, så du ved præcis, hvordan pengene bliver brugt

Du kan læse mere om myclimate her.

Klimakompensation
Til top