Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Vi har med vores oplevelsesrejser med fast dato sammensat nogle spændende rejser på en række af vores yndlingsdestinationer. Både fly, hoteller, ture og transfers er forhåndsbookede, hvilket betyder, at du kan få den største rejseoplevelse til den bedste pris. Ud over prisfordelen ved dette, kan det også være en dejlig oplevelse at møde andre eventyrlystne danskere på din rejse.

Enhver destination og kultur har sit eget særpræg, og på disse oplevelsesrejser har vi nøje udvalgt og sammensat et program, hvor du får de bedste rejseminder med hjem.
Alle vores oplevelsesrejser med fast dato er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser.

Viser 7 oplevelser

Japan, Hiroshima

Oplevelsesrejse til Japan i efterårsferien

Med behagelige dagstemperaturer er efteråret en af de skønneste og smukkeste årstider at besøge Japan. På denne oplevelsesrejse kan du glæde dig til en fantastisk efterårsferie i nogle af Japans mest interessante byer - Tokyo, Hiroshima, Osaka og Kyoto. Vi har sørget for fly, hoteller og 7 dages Japan Rail Pass, som gør det let for dig at komme rundt i landet.
Læs mere
13 dage
fra 19.995,-
fra 17995,-
Strandområde ved Zilwa Attitude Hotel

Oplevelsesrejse til skønne Mauritius

Rejs væk fra efterårets regn og blæst og oplev skønne Mauritius henover efterårsferien. Du skal bo på de to dejlige resorts, Friday Attitude og Zilwa Attitude, der danner de perfekte rammer for en eksotisk rejse på smukke Mauritius.
Læs mere
12 dage
APRIL - DECEMBER
fra 15.995,-
fra 11495,-
Nyd friheden på roadtrip i USA

Oplevelsesrejse i det vestlige USA

Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Arizona & Nevada. Ruten tager dig til de klassiske must-sees i det vestlige USA. Oplev bl.a. San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Highway 1, Yosemite, Bryce Canyon, Antelope Canyon, Grand Canyon.
Læs mere
14 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 15.495,-
fra 6995,-
New York, USA

Efterårsferie i Washington & New York

Oplev Central Park klædt i smukke efterårsfarver og sug den unikke stemning til dig i storbyen New York. Glæd dig også til at udforske monumenternes by Washington.
Læs mere
8 dage
fra 12.995,-
fra 9995,-
Afslapning i Thailand

Oplevelsesrejse i Thailand med storby, jungle og strand

Sommerferie under den åbne tropiske himmel i Thailand. Du starter i pulserende Bangkok, oplever nogle dage i junglen omkring Kanchanaburi, inden du fortsætter til vidunderlige og rolige Koh Samet, hvor du bor på øens bedste strand.
Læs mere
14 dage
fra 17.995,-
fra 13495,-

Oplevelsesrejse i Thailand med jungle og ø-hop

Læg vinteren bag dig og tag ud under den åbne tropiske himmel i Thailand. Du starter i pulserende Bangkok, oplever et par dage i junglen omkring Kanchanaburi, inden du fortsætter til Koh Chang og vidunderlige uberørte Koh Kood.
Læs mere
16 dage
fra 17.995,-
Gili Islands med familien

Oplevelsesrejse til Bali, Gili og Nusa Lembongan

Indonesien er den perfekte sommerferiedestination i Asien. Derfor har vi sammensat en spændende rejse henover sommeren til en skarp pris efter først-til-mølle princippet. Denne eventyrrejse kombinerer det kulturelle Bali med en skøn og eksotisk standferie på Gili Islands og Nusa Lembongan.
Læs mere
17 dage
JUNI, JULI OG AUGUST
fra 19.995,-
fra 12995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top