Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbookede i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Vi har med vores oplevelsesrejser med fast dato sammensat nogle spændende rejser på en række af vores yndlingsdestinationer. Både fly, hoteller, ture og transfers er forhåndsbookede, hvilket betyder, at du kan få den største rejseoplevelse til den bedste pris. Ud over prisfordelen ved dette, kan det også være en dejlig oplevelse at møde andre eventyrlystne danskere på din rejse.

Enhver destination og kultur har sit eget særpræg, og på disse oplevelsesrejser har vi nøje udvalgt og sammensat et program, hvor du får de bedste rejseminder med hjem.
Alle vores oplevelsesrejser med fast dato er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser.

Viser 10 oplevelser

Santhiya Resort Koh Chang

Oplevelsesrejse i Thailand med jungle og luksus på øen Koh Chang

Tag til fortryllende Thailand og oplev pulserende Bangkok fra en tuktuk og en cykelsadel, spis street food i Chinatown og udforsk byen på egen hånd. Læg så storbyens støv bag dig, rejs ud i junglen ved Khao Yai National Park og oplev den gamle hovedstad Ayutthaya. Afslut din rejse med luksus og afslapning på øen Koh Chang.
Læs mere
16 dage
19-12-2023
fra 21.995,-
fra 14495,-
Hængebro, Costa Rica

Oplevelsesrejse til Costa Rica med natur, dyreliv og strand

Oplev Costa Ricas højdepunkter på denne spændende rejse med fantastiske natur- og dyreoplevelser i Tortuguero National Park samt besøg ved Arenal-vulkanen ved La Fortuna, tågeregnskoven i Monteverde og Irazu-vulkanen. Rejsen slutter med afslapning og strandferie ved Stillehavskysten i Samara.
Læs mere
15 dage
19-12-2023
fra 21.995,-
fra 14995,-

Oplevelsesrejse til Japan i efterårsferien

Med behagelige dagstemperaturer er efteråret en af de skønneste og smukkeste årstider at besøge Japan. På denne oplevelsesrejse kan du glæde dig til en fantastisk efterårsferie i nogle af Japans mest interessante byer - Tokyo, Hiroshima, Osaka og Kyoto. Vi har sørget for fly, hoteller og 7 dages Japan Rail Pass, som gør det let for dig at komme rundt i landet.
Læs mere
13 dage
08-10-2023
fra 19.995,-
fra 17995,-

Oplevelsesrejse til skønne Mauritius

Rejs væk fra efterårets regn og blæst og oplev skønne Mauritius henover efterårsferien. Du skal bo på de to dejlige resorts, Friday Attitude og Zilwa Attitude, der danner de perfekte rammer for en eksotisk rejse på smukke Mauritius.
Læs mere
12 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 15.995,-
fra 11495,-
Nuwara Eliya ligger i hjertet af højlandet

Oplevelsesrejse til Sri Lanka med natur, kultur og strand

Oplev det bedste af Sri Lanka på denne rejse, hvor du besøger Løveklippen og den gamle hovedstad Kandy. Udforsk også de bølgende grønne teplantager i højlandet og det unikke dyreliv i Udawalawe. Rejsen afsluttes med et ophold i Mirissa, hvor du kan nyde de smukke strande.
Læs mere
15 dage
21-12-2023
fra 18.995,-
fra 12995,-
Nyd friheden på roadtrip i USA

Oplevelsesrejse i det vestlige USA

Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Arizona & Nevada. Ruten tager dig til de klassiske must-sees i det vestlige USA. Oplev bl.a. San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Highway 1, Yosemite, Bryce Canyon, Antelope Canyon, Grand Canyon.
Læs mere
14 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 17.995,-
fra 9495,-
New York, USA

Efterårsferie i Washington & New York

Oplev Central Park klædt i smukke efterårsfarver og sug den unikke stemning til dig i storbyen New York. Glæd dig også til at udforske monumenternes by Washington.
Læs mere
8 dage
14-10-2023
fra 12.995,-
fra 9995,-

Oplevelsesrejse i Thailand med storby, jungle og strand

Sommerferie under den åbne tropiske himmel i Thailand. Du starter i pulserende Bangkok, oplever nogle dage i junglen omkring Kanchanaburi, før du via Ayutthaya, fortsætter til vidunderlige og rolige Koh Samet, hvor du bor på øens bedste strand.
Læs mere
14 dage
02-07-2023
fra 17.995,-
fra 13495,-

Oplevelsesrejse i Thailand med jungle og ø-hop

Læg vinteren bag dig og tag ud under den åbne tropiske himmel i Thailand. Du starter i pulserende Bangkok, oplever et par dage i junglen omkring Kanchanaburi, hvor du besøger nationalparken Sai Yok, inden du fortsætter til øerne Koh Chang og vidunderlige uberørte Koh Kood.
Læs mere
16 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 17.995,-
Gili Islands med familien

Oplevelsesrejse til Bali, Gili og Nusa Lembongan

Indonesien er den perfekte sommerferiedestination i Asien. Derfor har vi sammensat en spændende rejse henover sommeren til en skarp pris efter først-til-mølle princippet. Denne eventyrrejse kombinerer det kulturelle Bali med en skøn og eksotisk standferie på Gili Islands og Nusa Lembongan.
Læs mere
17 dage
23-07-2023
fra 19.995,-
fra 12995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top