KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbookede i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Vi har med vores oplevelsesrejser med fast dato sammensat nogle spændende rejser på en række af vores yndlingsdestinationer. Både fly, hoteller, ture og transfers er forhåndsbookede, hvilket betyder, at du kan få den største rejseoplevelse til den bedste pris. Ud over prisfordelen ved dette, kan det også være en dejlig oplevelse at møde andre eventyrlystne danskere på din rejse.

Enhver destination og kultur har sit eget særpræg, og på disse oplevelsesrejser har vi nøje udvalgt og sammensat et program, hvor du får de bedste rejseminder med hjem.
Alle vores oplevelsesrejser med fast dato er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser.

Viser 11 oplevelser

Blomstermarked i Hanoi, Vietnam

Oplevelsesrejse i Vietnam fra nord til syd

Rejs med gennem fantastiske Vietnam fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd. På rejsen kommer du til at opleve de unikke kalkstenklipper ved Ha Long Bay, en unik grottevandring i det centrale Vietnam, snorkling ud for Hoi Ans dejlige kyst og det autentiske liv i Mekong deltaet.
Læs mere
17 dage
06-02-2025
fra 18.995,-
fra 15495,-
Oplevelsesrejse i det sydlige Thailand

Oplevelsesrejse i det sydlige Thailand

Drøm dig væk til Sydthailands fantastiske strande og enestående naturoplevelser. Denne rejse tager dig med til Khao Lak, Krabi og Kho Phi Phis fantastiske strande, og krydrer din tur med spændende natur- og dyreoplevelser i uberørte Khao Sok nationalpark.
Læs mere
16 dage
18-12-2024
fra 17.995,-
fra 12995,-
Dambulla Caves

Oplevelsesrejse til Sri Lanka med natur, kultur og strand

Oplev det bedste af Sri Lanka på denne rejse, hvor du bestiger Løveklippen, mærker kulturen i Kandy, og ikke mindst kører med tog gennem det frodige og billedskønne højland. Du oplever også Sri Lankas unikke dyreliv på safari, og rejsen slutter med afslapning i tropiske omgivelser på den smukke sydkyst.
Læs mere
17 dage
20-12-2024
fra 19.995,-
fra 12495,-

Oplevelsesrejse i Thailand med jungle og ø-hop

Læg vinteren bag dig og tag ud under den åbne tropiske himmel i Thailand. Du starter i pulserende Bangkok, oplever et par dage i junglen omkring Kanchanaburi, hvor du besøger nationalparken Sai Yok, inden du fortsætter til øerne Koh Chang og vidunderlige uberørte Koh Kood.
Læs mere
16 dage
19-12-2024
fra 18.495,-
fra 13995,-
Hængebro, Costa Rica

Oplevelsesrejse til Costa Rica med natur, dyreliv og strand

Oplev Costa Ricas højdepunkter på denne spændende rejse med fantastiske natur- og dyreoplevelser i Tortuguero National Park samt besøg ved Arenal-vulkanen ved La Fortuna, tågeregnskoven i Monteverde og Irazu-vulkanen. Rejsen slutter med afslapning og strandferie ved Stillehavskysten i Samara.
Læs mere
15 dage
19-12-2024
fra 22.495,-
fra 14995,-
Oplevelsesrejse i Thailand, Luksus på Koh Chang

Oplevelsesrejse i Thailand med jungle og luksus på øen Koh Chang

Tag til fortryllende Thailand og oplev pulserende Bangkok fra en tuk-tuk og en cykelsadel. Spis street food i Chinatown og udforsk byen på egen hånd. Læg så storbyens støv bag dig, rejs ud i junglen ved Khao Yai National Park og oplev den gamle hovedstad Ayutthaya. Afslut din rejse med luksus og afslapning på øen Koh Chang.
Læs mere
16 dage
01-02-2025
fra 24.995,-
fra 16495,-
Ngorongoro Safari

Oplevelsesrejse i Tanzania med safari og badeferie på Zanzibar

Safarioplevelsen er ganske enkelt helt unik, og den kan slå benene væk under selv den mest berejste globetrotter. Tag med til Tanzania og oplev tre af de mest storslåede nationalparker: Serengeti, Ngorongoro og Lake Manyara. Slut af med afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar.
Læs mere
15 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 30.995,-
fra 23995,-

Oplevelsesrejse til skønne Mauritius

Oplev skønne Mauritius i sommer eller efterårsferien. Vi har lavet en rejse for dig, der vil opleve Det Indiske Ocean og grønne, frodige Mauritius. Du skal bo på dejlige resorts fra den lokale hotelkæde, Attitude. Her har du perfekte rammer for en eksotisk rejse på smukke Mauritius.
Læs mere
12 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 15.995,-
fra 11995,-

Oplevelsesrejse til Japans højdepunkter

Efteråret er med sine behagelige dagstemperaturer en af de smukkeste årstider at besøge Japan. Der er inkluderet fly, hoteller og 7 dages Japan Rail Pass på denne rejse. Vi har sikret 20 pladser på rejsen henover efterårsferien, hvor du besøger Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka.
Læs mere
13 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 22.995,-
fra 21995,-

Oplevelsesrejse i Thailand med jungle og strand

Sommerferie under den åbne tropiske himmel i Thailand. Du starter i pulserende Bangkok og oplever nogle dage i junglen omkring Kanchanaburi, før du fortsætter til vidunderlige og rolige Koh Samet, hvor du kan slappe og nyde øens gode strande.
Læs mere
15 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 18.995,-
fra 13995,-
Gili Islands med familien

Oplevelsesrejse til Bali, Gili og Nusa Lembongan

Indonesien er den perfekte sommerferiedestination i Asien. Derfor har vi sammensat en spændende rejse henover sommeren til en skarp pris efter først-til-mølle princippet. Denne eventyrrejse kombinerer det kulturelle og naturskønne Bali med en skøn og eksotisk standferie på Gili Islands og Nusa Lembongan.
Læs mere
17 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 21.995,-
fra 14995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
18.12.24 - 02.01.25
25.995,-
Til top