17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.995,-
FRA 15.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatninger, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser med højest en mellemlanding, hoteller og resorts på destinationen, og vi har sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
På denne rejse kommer du afsted på spændende ture i mindre grupper, men har også en masse frihed til at opleve landet på egen hånd.

Udforsk Vietnam fra nord til syd på denne spændende oplevelsesrejse, der er spækket med oplevelser. Start i den charmerende hovedstad Hanoi med en street food-tur og bo i den gamle bydel i nærheden af Hoan Kiem-søen. Nyd de unikke klippeformationer på en sejltur gennem Ha Long- og Bai Tu Long-bugten, og tag derefter nattoget til det centrale Vietnam for at vandre og udforske de naturlige huler. Kom med og oplev livet under havets overflade på en snorkeltur fra hyggelige Hoi An og slut rejsen af med et besøg ved Mekong deltaet og Cu Chi-tunnelerne ved Ho Chi Minh City.


På denne rejse kan du glæde dig til:
• Street food tur i Hanoi
• Eventyrligt cruise i Ha Long- og Bai Tu Long-bugten
• Grottevandring ved Phong Nha nationalpark
• Snorkling ved Hoi An
• De historiske Cu Chi tunneler
• Autentisk liv ved Mekong Delta

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men vi har valgt at lægge disse afgange i perioden februar til april, hvor vejret generelt er bedst i både det nordlige, centrale og sydlige Vietnam.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du rejser i dag fra København mod Vietnams hovedstad Hanoi.
2. dag: Ankomst til Hanoi
Velkommen til Hanoi! Efter du har hentet din bagage, fortsætter du til ankomsthallen, hvor din chauffør står klar til at tage dig med til Hanoi Chic Hotel, hvor du skal tilbringe rejsens første 3 nætter. Brug resten af ankomstdagen til at slappe af og nyde Hanoi, der er en utrolig charmerende by. Gå en tur i de historiske gader og oplev den afslappede stemning ved Hoan Kiem Lake – en ferskvandssø i centrum af byen. Overnatning på Hanoi Chic Boutique Hotel i standard værelse.
3. dag: Smagfuld street food walk
Tilbring morgenen i dit eget tempo, du kan f.eks. besøge Ho Chi Minhs Mausoleum eller det spændende etnografiske museum, hvor du kan lære mere om Vietnams 54 forskellige etniske befolkningsgrupper. Om eftermiddagen starter et kulinarisk eventyr, når du skal på Street Food Walk gennem de travle gader i Hanois Old Quarter. På turen kommer du bl.a. til at opleve Hanois ikoniske, cremede æggekaffe, fyldte vietnamesiske rispandekager og mange andre smagfulde specialiteter. Ledet af guiden bliver du vist rundt gennem labyrinten af smalle gader, så du kan fordybe dig i den levende atmosfære i Hanois street food-scene, samtidig med at du opdager Vietnams hovedstads rige kulinariske arv. Overnatning på Hanoi Chic Boutique Hotel i standard værelse. (M)
4. dag: På egen hånd i Hanoi
Vågn op til lydene og duftene af Hanoi om morgenen. Her i byen starter de lokales dag meget tidligt, når de sætter deres boder op på det lokale marked. Så er der liv i gaderne fra ganske tidligt om morgenen. I dag har du hele dagen til at udforske resten af denne spændende by på egen hånd. Vil du have et særligt indblik i den vietnamesiske kultur, kan du tage ind og overvære en traditionel vanddukketeaterforestilling. Tag også forbi den berømte Train Street, hvor du kan nyde en forfriskning mens toget kører tæt forbi i høj fart. En helt speciel og vild oplevelse, som tager pusten fra dig. Lad eventyret begynde! Overnatning på Hanoi Chic Boutique Hotel i standard værelse. (M)
5. dag: Eventyrlige Ha Long og Bai Tu Long Bay
Efter morgenmad og check-ud på hotellet bliver du hentet og taget med til den fantastiske Ha Long-bugt, som er berømt for sine eventyrlige kalkstensklipper, som skyder op af de turkisblå vand i bugten. Efter en velkomstdrink og sikkerhedsbriefing, finder du din kahyt, hvor du kan nyde en lækker vietnamesisk frokost menu. Denne eftermiddag bliver du sejlet via Ha Long-bugten til den mindre besøgte, men mindst ligeså spektakulære, Bai Tu Long-bugt. Her er der færre turistbåde, og du får i høj grad oplevelsen af den smukke natur. Fra båden kan du tage med på kajaktur gennem det krystalklare vand og opleve den uberørte skønhed af Cap La Island. Tilbage på båden kan du nyde solnedgangen, hvorefter en lækker middag bliver serveret. Brug aftenen på at spille spil, prøve kræfter med blæksprutte-fiskeri fra bådens dæk eller bare nyde den fredelige atmosfære på vandet. Overnatning på Renea Cruise i Deluxe dobbelt-kahyt. (M, F, A)
6. dag: Bai Tu Long Bay og nattog til Centralvietnam
Hører du til de morgenfriske, kan du starte dagen med Tai Chi på bådens soldæk. Morgenmaden serveres i vestlig stil, hvorefter du sejler i land til en af bugtens små øer. Her udforsker du den skjulte Thien Canh Son drypstenshule. Tilbage på båden bliver du inviteret ind i det vietnamesiske køkken, hvor du selv kan deltage og lære nye vietnamesiske madlavningsteknikker. Efter frokost på båden vender du tilbage til havnen i Ha Long og kører retur til Hanoi, hvor du kan aflevere din bagage på Hanoi Chic Hotel og udforske byen på egen hånd. Sørg for at købe nogle snacks til aftenens togtur og noget morgenmad til næste morgen, da dette ikke serveres på togrejsen. Ved aftentid bliver du hentet ved Hanoi Chic Hotel og kørt til jernbanestationen, hvor du går om bord på nattoget til Dong Hoi i det centrale Vietnam. Overnatning på toget i en 4-personers sovekupé. (M, F)
7. dag: Phong Nha og Tu Lan Village
Efter en nat på toget bliver du hentet på Dong Hoi togstation og kørt dit homestay i Tu Lan, som er hjemsted for et omfattende netværk af imponerende huler og grotter. Her kan du opleve de fantastiske naturlige drypstensformationer, der er blevet skulptureret gennem århundreder. Du er velkommen til at aflevere din bagage på dit overnatningssted og udforske området, før du tjekker ind. Om eftermiddagen har du tid til at slappe af, eller du kan tage på opdagelse i den nærliggende Phong Nha nationalpark, som er et slaraffenland for naturelskere. Overnatning på Tu Lan Lodge i Rural Homestay værelse.
8. dag: Grottevandring
I dag venter dig endnu et eventyr, når du skal på trekking ud i det centrale Vietnams imponerende, uberørte natur. Efter en sikkerhedsbriefing starter udflugten, som tager dig forbi grønne marker, gennem rolige vandløb, smukke dale og hen over de udfordrende naturlige forhindringer. Frokostpausen bliver holdt ved det flotte Rat Cave Waterfall, hvor du kan svømme, så husk badetøjet! Efter frokost ifører du dig sikkerhedshjelm og pandelampe og vandrer op til udgangen af Rat Cave. Herfra kan du klatre ned ad den klippefyldte skråning med hjælp fra teamet, for at udforske den 300 meter lange Rat Cave - en fantastisk hule med imponerende klippeformationer. Turen gennem grotten tager dig med til hulens naturlige indgang, hvor du vil se hele passagen oplyst af sollyset - en storslået scene til nogle gode billeder. Efter grottevandringen vender du tilbage i god tid til at slappe af og få en kølig drink inden solnedgangen, som er den perfekte afslutning på en fantastisk eventyrdag. Turen i dag er mildt udfordrende og kan gennemføres af børn ned til 6 år. Der vandres i alt ca. 6-7 km. Overnatning på Tu Lan Lodge i Rural Homestay værelse. (M, F)
9. dag: Hué og Vietnams Demilitariserede Zone
Efter morgenmaden går rejsen videre til byen Hué. Undervejs på turen gør du holdt ved den Demilitariserede Zone (DMZ) i Quang Tri, et område der engang markerede opdelingen mellem Nord- og Sydvietnam. Her kan du dykke ned i Vietnams barske krigshistorie. Du besøger også Hien Luong-broen og Ben Hai-floden, som begge er symboler på Vietnams deling. Efter ankomst til Hué kan du slappe af og udforske den charmerende bys gader. Overnatning på Rosaleen Boutique Hotel i Deluxe værelse(M)
10. dag: Over det smukke Hai Van Pass til Hoi An
Nyd den fredelige morgen i Hué. Tag på opdagelse i den gamle kejserby på egen hånd og vend tilbage til dit hotel før middagstid for at tjekke ud. Om eftermiddagen går turen til Hoi An, en fortryllende by berømt for sin rige kulturarv og velbevarede gamle arkitektur. På vejen dertil passerer du det berømte Hai Van Pass, der byder på betagende udsigter over kysten og byen Danang. På toppen af Hai Van Pass bliver du mødt af "Ocean Cloud Pass", hvor skyerne synes at møde havet. Dette sted tilbyder en af de mest spektakulære panoramiske udsigter i Vietnam, som er helt ideel til at tage et billede eller to. Ved ankomst til Hoi An checker du ind på dit hotel, og kan tilbringe resten af dagen som du har lyst. Overnatning på Hoian Central Hotel i Superior værelse. (M)
11. dag: På egen hånd i Hoi An
Nyd din dag i Hoi An. Vil du have skræddersyet tøj med hjem, så start dagen med at besøge en af byens mere end 400 dygtige skrædderbutikker, hvor du får lavet tøj helt fra bunden i rigtig god kvalitet. Du kan også bruge dagen på et madlavningskursus eller tage ind og lave din egen traditionelle silkelanterne, som du kan se overalt i byen. Det er også muligt at leje en cykel og cykle en tur til den fine An Bang beach, der ligger 4-5 km udenfor byen. Når mørket falder på, kan du besøge det livlige Night Market og finde en souvenir eller to at tage med hjem. Overnatning på Hoian Central Hotel i Superior værelse. (M)
12. dag: Snorkling ved Cham Islands
I dag skal du på tur til Cham Islands, som ligger ud for kysten. Oplev det fængslende syn over Au Thuyen-tyfonhavnen og gå gennem maleriske rismarker for at nå den smukke Hai Tang-pagode. Dernæst er det tid til snorkling i det blå havvand. En båd vil tage dig med til fantastiske snorklesteder, hvor du kan fordybe dig i en fortryllende undervandsverden af farverige koraller og havliv. Nyd en lækker frokost og slap af på øens uberørte hvide sandstrande. Om eftermiddagen vender du retur til dit hotel i Hoi An. Overnatning på Hoian Central Hotel i Superior værelse. (M, F)
13. dag: Videre til Can Tho i Mekong Deltaet
Denne morgen flyver du sydpå og lander i lufthavenen ved Ho Chi Minh City. Derfra har du en transfer videre til det berømte Mekong Delta, kendt for sine maleriske vandveje og frodige landskaber. Du skal bo i byen Can Tho, som ligger midt i den vietnamesiske del af floddeltaet. Nyd aftenen på et madlavningskursus, hvor du lærer at lave lækre, traditionelle vietnamesiske retter. Her smager du på god mad og får også en forståelse for de teknikker og ingredienser, der gør det vietnamesiske køkken særligt fortryllende. Overnatning på Mekong Silt Ecolodge i Standard værelse (M, A)
14. dag: Mekong Deltaet og Ho Chi Minh City
Denne morgen får du et indblik i livets gang for de lokale, der bor i Mekong deltaet. Du skal på bådtur på kanalerne og opleve de flydende markeder, hvor de lokale handler med hinanden. Før i tiden var de flydende markeder kæmpestore, men med teknologiens fremskridt er det nu blevet nemmere at handle med hinanden online. I dag er markederne derfor mindre, men stadig et besøg værd. På turen tilbage til Ho Chi Minh City besøger du en lokal familie i Ben Tre, der specialiserer sig i traditionel kokosnøddebehandling. Her får du indsigt i hvert trin i kokosnøddens forvandling, en hjørnesten i den lokale industri. Du ser alt hvad kokosnødden kan bruges til og smager på forskellige kokosspecialiteter. Sidst på eftermiddagen ankommer du til Ho Chi Minh City, som er Vietnams største by og rejsens sidste stop. Overnatning på Acnos Hotel i Superior værelse (M)
15. dag: Ho Chi Minh City og Cu Chi Tunnels
Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, er Vietnams største by og en pulserende metropol fyldt med liv og energi. Byen er centrum for handel, kultur og økonomi i landet, og byder på en blanding af traditionel vietnamesisk kultur og moderne byliv. I dag skal du besøge Cu Chi-tunnelerne, et netværk af tunneler, der strakte sig over 200 km til den cambodjanske grænse og blev legendariske i 1960'erne. De blev bygget over 25 år, med start i 1948 under den vietnamesisk-franske krig, og fungerede som et kommunikationsmiddel mellem landsbyer. Tunnelerne spillede senere en afgørende rolle i den vietnamesisk-amerikanske krig, fordi de tillod Viet Cong at kontrollere et stort landområde kun 30 til 40 km væk fra Ho Chi Minh City. Tunnelerne er mellem en halv og en hel meter brede, lige nok til en person at kravle igennem, hvilket giver dig et glimt af, hvordan livet under jorden var under krigen. Under dit besøg kan du lære mere om krigen med amerikanerne og, hvis du har lyst, få oplevelsen af selv at møve dig igennem en af de trange underjordiske tunneler. Overnatning på Acnos Hotel i Superior værelse (M)
16. dag: Hjemrejsen påbegyndes
I dag er din sidste dag i Vietnam, og det er tid til at sige "Tam biet", hvilket betyder farvel på vietnamesisk. Du har det meste af dagen til at opleve byen, og det kan anbefales at besøge det store Ben Thanh Marked, hvor du kan købe de sidste souvenirs med hjem. Som en sen frokost kan du tage forbi Ben Nghe Street Food markedet, som ligger lige overfor genforeningspaladset. På Street Food markedet kan du købe masser af lækker mad fra hele verden. Ud på aftenen bliver du hentet og kørt til lufthavnen, hvor din hjemrejse til Danmark starter. (M)
17. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter en rejse spækket med spændende indtryk.

Overnatninger

3 overnatninger på Hanoi Chic Boutique Hotel, Hanoi – Standard værelse
1 overnatning på Renea Cruise skib, Bai Tu Long – Deluxe værelse
1 overnatning på nattog mellem Hanoi og Dong Hoi – 4-personers sovekupé
2 overnatninger på Tu Lan Lodge, Tu Lan Village – Rural Homestay værelse
1 overnatning på Rosaleen Boutique Hotel, Hué – Deluxe værelse
3 overnatninger på Hoian Central Hotel, Hoi An – Superior værelse
1 overnatning på Mekong Silt Ecolodge, Can Tho – Standard værelse
2 overnatninger på Acnos Hotel, Ho Chi Minh City – Superior værelse

Alle hoteller på rejsen er mellemklasse hoteller.

Bemærkninger

Bemærk at kupéen i nattoget er til 4 personer og deles med andre, hvis ikke I rejser 4 personer sammen. Kontakt os, hvis I rejser færre end 4 samlet, men I ønsker at reservere hele kupéen til jer selv.

I den nordlige del af Vietnam kan det godt blive køligt i årets første måneder. Husk derfor en lun trøje og et par lange bukser på denne rejse.

Vandreturen til Tu Lan Cave er passende for familier med børn ned til 6 år. Der vandres i alt ca. 6-7 km. og små vandløb skal krydses. Forvent derfor at få våde sko.

Bemærk at chaufføren på transporter undervejs på rejsen normalt taler meget begrænset engelsk.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd på det meste af rejsen. Dog har vi sørget for delt transport mellem lokationerne, og de arrangerede ture foregår ligeledes i grupper.

Næste: 06-02-2025
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Kamera
 • Solcreme
 • Solhat
 • Insektspray
 • Badetøj
 • Kondisko, som kan tåle at blive våde
 • Varm trøje og lange bukser

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Afrejselufthavn 1 voksen 2/3 voksne Barn (2-11) Spædbarn (0-2)
Ledige pladser Afrejsedato06.02.25 - 22.02.25 UdrejseKøbenhavn

Info

6. feb.: København - Dubai: 14:20 - 23:45 7. feb.: Dubai - Hanoi: 03:40 - 12:40 21. feb.: Ho Chi Minh City - Dubai: 23:55 - 04:25 (22. feb.) 22. feb.: Dubai - København: 08:30 - 12:30 *Alle tider er lokale og med forbehold for ændringer

1 voksen26.990,- 2/31 voksen19.995,- Barn (2-11)16.495,- Spædbarn (0-2)2.995,- Reserver
Ledige pladser Afrejsedato09.03.25 - 25.03.25 UdrejseKøbenhavn

Info

9. mar.: København - Dubai: 14:20 - 23:45 10. mar.: Dubai - Hanoi: 03:40 - 12:40 24. mar.: Ho Chi Minh City - Dubai: 23:55 - 04:25 (25. mar.) 25. mar.: Dubai - København: 08:30 - 12:30 *Alle tider er lokale og med forbehold for ændringer

1 voksen25.990,- 2/31 voksen18.995,- Barn (2-11)15.495,- Spædbarn (0-2)2.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København – Hanoi og Ho Chi Minh City – København, inkl. check-in bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen i Vietnam
 • Morgenmad alle dage bortset fra dag 7 (efter rejsen med nattog)
 • Frokost på dag 5, 6, 8 og 12
 • Eftermiddags-snacks på street food tur på dag 3
 • Aftensmad på dag 5 og 13
 • Transfer ved ankomst i Hanoi lufthavn til hotel i Hanoi
 • Transfer fra hotel i Hanoi til havnen i Ha Long og retur dagen efter
 • Transfer til togstationen i Hanoi
 • Transfer fra togstationen i Dong Hoi til hotel i Tu Lan Village
 • Transfer fra Tu Lan Village til Hué
 • Transfer fra Hué til Hoi An via Hai Van Pass
 • Transfer fra Hoi An til Danang lufthavn
 • Transfer fra Ho Chi Minh City til Can Tho og retur dagen efter
 • Transfer fra hotel i Ho Chi Minh City til Ho Chi Minh City lufthavn
 • Flyrejse fra Danang til Ho Chi Minh City
 • Street Food Walking Tour i Hanoi
 • 2 dages/1 nats cruise på Ha Long og Bai Tu Long bugterne
 • 1 nat på nattog
 • Heldagsvandretur til Tu Lan Cave
 • Heldags-snorkeltur til Cham Islands
 • Halvdagsudflugt til Cu Chi tunnelerne
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Afrejsegaranti
 • Ekspeditionsgebyr
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Enkeltværelsestillæg
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Transporter der ikke er nævnt i programmet
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Aarhus eller Aalborg for 1.495 kr. pr person. Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning samt at der er plads.

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-11 år. Prisen varierer pr. afgang: fra 15.495 kr.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år, som deler seng med forældrene - Prisen på alle afgange: 2.995 kr.

Enkeltværelsestillæg på alle afgange: 6.995 kr.

Bemærk at der maksimalt kan være 3 voksne pr. værelse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Vietnam

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Hanoi

Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top