12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.995,-
FRA 11.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Tilbring en forlænget efterårsferie i Det Indiske Ocean på skønne Mauritius. Vi har booket værelser på to dejlige resorts - det 3-stjernede Friday Attitude og det 4-stjernede Zilwa Attitude. Begge resorts ligger lige ud til vandet og har den helt rigtige tilbagelænede mauritiske atmosfære. Foruden de fantastiske strande kan du køle af i poolen, da begge resorts har dejlige poolområder. Vi har inkluderet halvpenison på rejsen, så du kun skal tage stilling til frokostmåltidet under rejsen. Udover smukke strande og kyststrækninger byder Mauritius på frodig og kuperet natur, og det vil være oplagt at bruge et par dage på en udflugt til nogle af øens smukke naturområder, f.eks. Charmarel, Black River Gorges National Park eller Kestrel Valley.Bedste rejseperiode

Mauritius kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er i dag afgang fra København mod skønne Mauritius
2. dag: Ankomst Mauritius
Ved ankomst til Mauritius mærker du straks de varmere himmelstrøg. I ankomsthallen står din chauffør klar, og efter du har sat dig til rette i bilen køres der østpå mod det charmerende resort, Friday Attitude. Turen fra lufthavnen til resortet tager ca. 1 time. Efter check-in på resortet er resten af dagen til fri disposition. Lad roen sænke sig ovenpå en længere rejse fra Danmark, og mærk at du nu er i et tropisk paradis i Det Indiske Ocean. Maden er der styr på, da der er inkluderet halvpension i dit ophold. Så når sulten melder sig ved aftenstid, kan du nyde en middag på resortets stemningsfyldte og hyggelige restaurant. (A)
3. - 7. dag: Skønne dage med ophold på Friday Attitude
Du har god tid til at lade roen sænke sig på eksotiske Mauritius. Du har halvpension under dit ophold, så morgenmad og aftensmad er inkluderet alle dage. Resortet ligger lige ned til stranden og den lille fiskerlandsby Trou d`Eau Douce, så er du til at lade tæerne kilde af kridhvidt sand på stranden og ren afslapning, så er du kommet til det helt rigtige sted. Måske har du også mod på og lyst til at udforske øen eller dyrke vandsport – det er der også rigtig god mulighed for. Der kan snorkles direkte fra resortets strand, og det er også muligt at komme på en kort sejltur i en ”glass bottom boat” , hvor du kan studere livet under vandoverfladen. Friday Attitude har desuden to daglige båd-shuttles til øen Le aux Cerf, hvor der venter krystalklart vand og de lækreste strande – en rigtig dejlig udflugt. Er du mere til action, så er der også mulighed for at prøve kitesurfing, dykning eller booke en heldagstur med katamaranbåd og udforske Det Indiske Ocean. Er du mere til aktiviteter på land, så ligger naturområdet Kestrel Valley ca. 45 minutter fra resourtet i bus eller bil. Her er der mange gode gå- og vandreture på mellem 1-2 timers varighed. Under opholdet på Friday Attitude er der inkluderet madlavningskursus, hvor du sammen med resortets kok lærer at tilberede lokal mad, der både er inspireret af det afrikanske, franske, indiske og kinesiske køkken. (M,A)
7. - 12. dag: Skønne dage med ophold på Zilwa Attitude
I dag går rejsen videre til nordspidsen af Mauritius, hvor der venter fem dage på det lækre resort, Zilwa Attitude. Her har du også halvpension inkludereret i dit ophold – dejligt nemt. Også her har du god tid til at nyde stranden eller benytte dig af resortets fire swimmingpools. Er du en rigtig vandhund, er der mulighed for at prøve både kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak eller blot gribe snorkelmaske og finner for at udforske livet under vandet i Det Indiske Ocean. På resortet er der også mulighed for at dyrke yoga eller få en dejlig massage. Under opholdet på Zilwa Attitude har vi inkluderet en unik oplevelse for dig; en middag hjemme hos en af resortets ansatte. Her kan du opleve autentisk lokal mad, og har du lyst til det, kan du deltage i madlavningen. Det er uformelt og afslappende, og hvor tit bliver man lige inviteret til privat middag på Mauritius? Under opholdet på den nordlige del af øen vil det være oplagt at udforske Goodlands, hvor du kan købe lokalt-produceret kunsthåndværk og tøj eller besøge det tamilske tempel i byen. Det tager ca. 15 minutter at komme dertil i bil. Du kan også leje en cykel og cykle de ca. 6 km, der er fra resortet og til Goodlands. Har du det fint med at bruge lidt tid i en bil, så kan det anbefales at leje bil eller arrangere anden transport og køre ned til højlandet omkring Charmarel og Black River Gorges National Park. Det tager ca. 1 ½ time hver vej fra resortet. Ved Charmarel er den vulkanske jord både rød, lilla, blå, brun, orange og gul, og på vejen dertil kan du opleve flammetræer lyse op i landskabet med smukke, ildrøde blomster. Frodige Black River Gorges National Park byder på virkelig flotte gå- og vandreture af både kortere og længere varighed, og du kan med fordel benytte dig af stedets to besøgscentre for at høre mere om og få inspiration til mulige ture. Et højdepunkt i nationalparken er Alexandra Falls, som du kan gå til eller se fra Alexandra Falls viewpoint. Både Charmarel og Black River Gorges National Park kan du også besøge, mens du bor på Friday Attitude, hvis du ønsker dette. (M,A)
12. dag: Afrejse fra Mauritius og ankomst til Danmark
Det er tid til at tage tilbage til Danmark efter 10 magiske dage på Mauritius. Du bliver hentet på resortet og kørt til lufthavnen med ankomst i København sidst på dagen.

Overnatninger

Friday Attitude er et familievenligt strandresort, der ligger på Mauritius' østkyst. Resortet har en hyggelig og afslappende atmosfære, der inviterer til ro og afslapning i eksotiske omgivelser.
Du kan nyde den dejlige strand, der ligger nær resortet, og slentre langs kysten, hvor Det Indiske Ocean indbyder til en forfriskende dukkert. Er du mere til pool, så har Friday Attitude et skønt pool område, der ligger omkranset af svajende palmer, og resortet byder på en masse aktiviteter, du kan benytte dig af under opholdet. Tag f.eks. en dyst i pool, bordtennis, petanque eller strandvolley, mens solen varmer din krop. Resortet har desuden to restauranter, hvor der serveres både lokal mauritisk mad samt internationale retter. Desuden har resortet en streetfood-bod nær stranden samt to barer og en te-bar, så mad og drikke bliver ikke en mangelvare under opholdet. På resortet kan du også få hjælp til at arrangere dagsture eller billeje, hvis du ønsker at udforske Mauritius' smukke natur.

Værelsestype inkluderet i rejsen - Standardværelse med halvpension.

Zilwa Attitude ligger på nordkysten af Mauritius med udsigt til fem små øer. Resortet byder på hele fire pools og seks forskellige restauranter, og der er masser af mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Resortet er smukt og rustikt indrettet med tydeligt præg af mauritisk og kreolsk stil, hvor de rå vægge står i kontrast til møbler af drivtømmer og flet. Man kan tydeligt se, at lokale kunsthåndværkere har været med til at præge resortets interiør, så den helt særlige mauritiske atmosfære skinner igennem på stedet. Også her kan du tage et spil petanque, strandvolley eller et lokalt brætspil, hvis du da ikke hellere vil slentre en tur langs stranden. Der er rig mulighed for at besøge nogle af de små øer, der ligger spredt ud for kysten, hvor resortet kan arrangere en tur dertil med barbecue på stranden. På resortet kan du ligeledes få hjælp til at arrangere dagsture eller billeje, hvis du ønsker at udforske Mauritius' smukke natur.

Værelsestype inkluderet i rejsen - Superior-værelse med halvpension.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Denne rejse er individuel, bortset fra transfer til og fra lufthavn samt mellem de to resorts - disse foregår i mindre grupper. Ligeledes vil ture og oplevelser på destinationen som oftest være i mindre grupper.

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Gode sko
 • Gode sandaler
 • Solcreme
 • Tøj til både varme og lidt kølige temperaturer

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Udsolgt Rejseperiode14.10.23 - 25.10.23 Tilmeldingsfrist12-04-2023

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Mauritius t/r inkl. check-in bagage og håndbagage
 • Overnatninger under hele rejsen på Mauritius
 • Halvpension under hele rejsen på Mauritius
 • Transfer ved ankomst til Mauritius fra lufthavnen til dit resort
 • Transfer mellem de to resorts på dag 7 under rejsen
 • Transfer ved afrejse fra Mauritius fra dit resort til lufthavnen
 • Madlavningskursus under opholdet på Friday Attitude
 • Middag hjemme hos en lokal familie under opholdet på Zilwa Attitude
 • Gratis oplevelser (med forbehold for ledighed) under opholdet på de to resorts som f.eks.:
 • - "Glass bottom boat" tur
 • - Lån af snorkel og maske
 • - Shuttlebåd service til øen Ile Aux Cerf
 • - Lån af kajakker
 • - Lån af SUP-boards
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje en backpackerrygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Andre måltider end de nævnte i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Prisen for børn - Dkk 11.495 - gælder for børn i alderen 6-11 år.

Prisen for børn - Dkk 7.495 - gælder for børn i alderen 2-5 år

Børnepris er baseret på at man deler værelse med 2 voksne rejsende.

Bemærk at der maksimalt kan være 2 voksne og et barn i alderen 0-11 år pr værelse.

Evt. singleværelsesestillæg: 9.995 kr.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top