15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.495,-
FRA 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og vi har sørget for transport fra A til B på hele rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

På denne rejse skal du opleve Costa Ricas højdepunkter med rig mulighed for at udforske landets smukke og frodige natur i nogle af de mest imponerende nationalparker med et helt unikt dyreliv. Allerede dagen efter du lander i hovedstaden San José, har du en spændende dagstur til Irazu-vulkanen, der ligger ca. 50 kilometer derfra. Derefter går rejsen til den caribiske kyst i Tortuguero National Park. Her har du base på en lodge, der ligger inde i nationalparken. Henover de næste par dage skal du sammen med en guide udforske nationalparkens floder og kanaler, hvor du kan være heldig at komme tæt på Costas Ricas unikke dyreliv med bl.a. kaimaner, bæltedyr, dovendyr, aber og et væld af fuglearter og krybdyr.

Fra den caribiske kyst fortsætter rejsen til højlandet og Arenal-vulkan ved La Fortuna. Her skal du på en guidet tur, hvor du vandrer ved foden af vulkanen og besøger varme kilder. Der er også mulighed for - på egen hånd - at cykle rundt til områdets naturreservater for at spotte f.eks. pilegiftfrøer, dovendyr, tukaner og den ikoniske rødøjede træfrø. Der venter dig også en spændende aftentur med naturguide, hvor nattens dyr kommer frem i ly af mørket.

Med båd og bus går rejsen til Monteverdes tågeregnskov. Her skal du vandre på hængebroer, der giver dig en enestående mulighed for at opleve tågeregnskovens varierede dyreliv fra oven. Du kan også tage med en naturguide ud i tågeregnskovens vildnis for at spotte den smukke Quetzal-fugl og farverige kolibrier. Monteverde byder også på noget af Costa Ricas bedste zipline. De høje svævebaner tager dig fra trækrone til trækrone langt over regnskovens trætoppe - en unik adrenalinoplevelse.

Rejsen afsluttes med nogle afslappende dage ved Samaras smukke sandstrande. Her er der rig mulighed for at slappe af, men er du eventyrlysten, kan du også her udforske Nicoya-halvøens hyggelige kystbyer og de mange smukke strande samt vandfald og junglen. Det er også muligt at komme på snorkel- eller dykkerture og prøve kræfter med surfing eller dybhavsfiskeri. Pukkelhvaler migrerer langs kysten fra december til februar. Der findes også masser af gode strandrestauranter, hvor I kan smage friskfanget seafood. Én ting er sikkert - I kommer ikke til at kede jer.

På denne rejse kan du glæde dig til:
• Costa Ricas frodige og smukke natur
• Vilde bjerge, vulkaner og regnskov
• Smukke kyststrækninger og strande
• Et unikt og mangfoldigt dyreliv
• Afslapning i tropiske omgivelser

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
I dag er der afgang fra Danmark til Costa Rica med ankomst samme dag. Når du lander, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San José.
2. dag: Dagstur til Irazu-vulkanen og oplev San José
Dagen byder på den første af mange store naturoplevelser i Costa Rica. Du skal på dagstur til Irazu-vulkanen, hvor du vandrer gennem smuk natur til toppen af vulkankrateret. Her kan du nyde den spektakulære udsigt og kraterets smukke sø i blå og smaragdgrønne nuancer. Turen tager i alt ca. fem til seks timer, og du er tilbage på dit hotel i San José sidst på eftermiddagen, hvor du kan bade i hotellets pool eller udforske San José på egen hånd. Hotellet kan være behjælpeligt med at arrangere transport hen til Plaza de la Cultura, der er byens kulturelle centrum med masser af caféer, små butikker og boder. Du kan også tage til bydelen El Pueblo, hvor du finder mange forskellige restauranter og barer. (M)
3. dag: Videre til Tortuguero National Park
Denne morgen bliver du hentet på dit hotel i San José og får morgenmaden med på farten. Herfra kører du med en fælles transfer i ca. fire til fem timer, inden du ankommer til Tortuguero National Park ved den caribiske kyst. Tortuguero ligger isoleret, og selvom vejen herud er lang, så er det køreturen værd, så snart du ser den fantastiske natur og dyrelivet. På vejen kan du nyde udsigten til Costa Ricas flotte landskab med farverige plantager. Efter ankomst til nationalparkens østlige passage sejler du videre ad de smukke flodsystemer ind gennem regnskoven. Under bådturen kan du bl.a. spotte krokodiller og alligatorer i vandoverfladen, samt opleve junglens mange fuglearter og aber i regnskovens træer og langs flodbredden. Du ankommer til dit overnatningssted lige i tide til en sen frokost. Om eftermiddagen besøger du den hyggelige lille landsby Tortuguero sammen med en guide, som viser rundt i byen og fortæller om at leve i en så afsidesliggende by. Når I er tilbage igen kan du nyde din aftensmad til lyden af junglens dyr. (M,F,A)
4. dag: Tortuguero National Park med bådsafari og vandretur
Der venter dig en fantastisk dag på eventyr i Tortuguero National Park. Det starter tidligt om morgenen med en bådtur sammen med en naturguide, som tager dig med rundt på Tortugueros kanaler for at lede efter parkens spændende dyreliv - husk derfor kikkerten og kamera! På turen kan du spotte dovendyr, kaimaner, flododdere, skildpadder, edderkoppeaber, brøleaber, kapucineraber, papegøjer, søkøer og masser af forskellige krybdyr. Ved middagstid kommer du tilbage, hvor frokosten serveres i restauranten. Herefter er dagen til fri disposition og når aftenen falder på, kan du nyde aftensmaden i restauranten. (M,F,A)
5. dag: Fra Tortuguero til La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Denne morgen sejler du tilbage gennem regnskoven og kører derefter med fælles transport tværs over Costa Rica til byen La Fortuna for foden af Arenal-vulkanen. Turen tager i alt ca. seks timer, og du ankommer til dit hotel i La Fortuna om eftermiddagen. Her kan du hoppe i hotellets pool og nyde solen og de betagende udsigter til Costa Ricas frodige højland og keglevulkanerne, der findes her. Du har tre overnatninger i La Fortuna, der giver dig masser af frihed til at udforske den smukke natur omkring byen. (M,F)
6. dag: På eventyr i Arenal Volcano National Park
I dag kan du glæde dig til en vandretur ved den aktive Arenal-vulkans skråninger, hvor grøn og frodig natur møder sorte lavasten og farverige blomster. Den unikke natur i området er formet af et voldsomt vulkanudbrud i 1968, hvor mange lokale indbyggere mistede livet i lavamasserne. På denne vandretur kommer du også til Paradise Hot Springs. Her er der mulighed for at tage en lille dukkert i det varme vand. Efter en smuk dag i naturen, står den på aftensmad sammen. Herefter tager du tilbage til hotellet i La Fortuna. (M,A)
7. dag: Udforsk La Fortuna og Arenal Volcano National Park
Du har det meste af dagen til fri disposition. Tiden kan du bl.a. bruge til at udforske området på cykel, hvor du nemt kan komme rundt til naturreservater, vandfald og varme kilder. Har du lidt adrenalin i blodet, er der mulighed for oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture eller ATV i det vulkanske landskab. Der findes også flere andre adventureoplevelser som rappelling, svævebaner og riverrafting. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter end gårsdagens tur ved Arenal-vulkanen, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette seks til syv timers trek tager dig med op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov, og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten, der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat, og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler. Når mørket har lagt sig over landsbyen La Fortuna, er det tid til en guidet tur ved Arenal Oasis, hvor du går på jagt for at spotte den ikoniske rødøjede træfrø og flere andre dyr, der primært er aktive om natten. Endnu en unik og spændende oplevelse i naturens paradis, Costa Rica. (M)
8. dag: Fra La Fortuna til Monteverde
Efter morgenmaden tager du afsked med La Fortuna og rejser videre til den smukke tågeregnskov i Monteverde. Der venter en flot rejse i Costa Ricas højland med båd og bus, der samlet set tager ca. fire timer. Du skal være opmærksom på, at vejene omkring Monteverde er lidt ujævne, men du kan nyde den smukke natur undervejs. Efter ankomst til dit hotel i byen, i området Santa Elena har du resten af dagen på egen hånd. Monteverde ligger i 1.400 meters højde, og derfor er det en god ide at medbringe en varm trøje og lange bukser, da temperaturen om aftenen falder meget - ned til 8-10 grader. (M)
9. dag: På eventyr i Monteverdes tågeregnskov
I dag skal du ud på en vandretur i Monteverdes smukke og mystiske tågeregnskov. Her går du højt oppe ved trækronerne, hvor hængebroer forbinder den ene trætop med den anden. Udsigten er hel formidabel, hvad enten du kigger op eller ned. Hvis du breder armene ud, støder du på træernes blade og grene, som omringer broerne. Modsat almindelige træer er Monteverdes træers primære vandkilde ikke rødderne i jorden, men skyerne på himlen. Når vandreturen er slut, har du resten af dagen på egen hånd. Tiden kan bruges på en mavekildene zipline-tur mellem trækronerne eller en udflugt med naturguide i Monteverde Cloud Forest Reserve, der huser mere end 2.500 plantearter og 400 fuglearter. Guiden vil fortælle om fuglene og hjælpe dig med at spotte kolibrier, tukaner og den farvestrålende Quetzal-fugl, som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. (M)
10. dag: Fra Monteverde til Samara
Efter eventyr i tågeregnskoven er der transport videre mod Stillehavskysten, som er sidste stop på dit spændende eventyr i Costa Rica. Turen til Samara tager ca. fire til fem timer. Samara ligger på Nicoya-halvøen ved en rolig bugt med svajende palmer og smukke strande. Efter check-in på hotellet, kan du tage til stranden og nyde en drink, inden solen går stille ned i horisonten. (M)
11-13. dag: Afslapning og eventyr i Samara
Der venter nogle vidunderlige dage i Samara. Her er der rig mulighed for at slappe af ved stranden eller hotellets pool, men trænger du til mere eventyr, er der masser af muligheder ved Samara. Du kan udforske Nicoya-halvøens hyggelige kystbyer og de mange smukke strande, samt øens vandfald og jungleterræn. Det er også muligt at komme på snorkel- eller dykkerture og prøve kræfter med surfing eller dybhavsfiskeri. Pukkelhvaler migrerer langs kysten fra december til februar. Der findes også masser af gode strandrestauranter, hvor du kan smage friskfanget seafood. Én ting er sikkert - man kommer ikke til at kede sig på disse kanter. (M)
14. dag: Fra Samara til San José lufthavn
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig ferie med mange af Costa Ricas højdepunkter. Du bliver kørt til lufthavnen i San José (ca. fem timer), hvor du starter din hjemrejse til Danmark. (M)
15. dag: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark med skønne oplevelser og rejseminder fra Costa Rica i bagagen.

Overnatninger

Alle overnatninger er et mix af mellemklasse hoteller, budgetklasse hoteller eller B&B.

19/12 - 2/1
2 overnatninger på KC Hotel, San José
2 overnatninger på Laguna Lodge, Tortuguero National Park
3 overnatninger på Secreto la Fortuna, La Fortuna
2 overnatninger på Mar Inn, Monteverde
4 overnatninger på Montelaguna, Samara

7/1 – 22/1
2 overnatninger på KC Hotel, San José
2 overnatninger på Pachira Lodge, Tortuguero National Park
3 overnatninger på Campos Arenal, La Fortuna
2 overnatninger på Mar Inn, Monteverde
5 overnatninger på Hotel Giada eller Bella Vista, Samara

31/1 – 14/2
2 overnatninger på KC Hotel, San José
2 overnatninger på Laguna Lodge, Tortuguero National Park
3 overnatninger på Campos Arenal, La Fortuna
2 overnatninger på Mar Inn, Monteverde
4 overnatninger på Hotel Giada, Samara

7/4 - 21/4
2 overnatninger på KC Hotel, San José
2 overnatninger på Laguna Lodge, Tortuguero National Park
3 overnatninger på Campos Arenal, La Fortuna
2 overnatninger på Belcruz Hotel, Monteverde
4 overnatninger på Hotel Samara Beach, Samara

Bemærkninger

Hjemrejse i januar & februar
Bemærk, at der på alle afgange i januar & februar er afgang fra dit hotel i Samara kl 02.00, for at køre til lufthavnen hvor dit fly afgår om formiddagen fra lufthavnen i San José.

Afgangen 7/1 - 22/1
Bemærk, at denne afgang er én dag længere end resten. Man kommer dermed hjem på dag 16.


Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Næste: 19-12-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Kikkert
 • Pandelampe
 • Håndklæde og badetøj
 • Regnjakke
 • Gode sko eller sandaler
 • Tøj til kølige dage
 • Evt. eget snorklingsudstyr

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Afrejselufthavn 1 voksen 2/3 voksne Barn (2-11) Spædbarn (0-2)
Ledige pladser Afrejsedato19.12.24 - 02.01.24 UdrejseKøbenhavn

Info

19. dec.: København - Paris: 06:55 - 09:00 19. dec.: Paris - San Jose: 13:10 - 17:50 1. jan.: San Jose - Paris: 20:05 - 13:30 (2. jan.) 2. jan.: Paris - København: 15:05 - 17:00 *Alle tider er lokale og med forbehold for ændringer

1 voksen37.990,- 2/31 voksen29.995,- Barn (2-11)24.495,- Spædbarn (0-2)2.995,- Reserver
Ledige pladser Afrejsedato31.01.25 - 14.02.25 UdrejseKøbenhavn

Info

31. jan.: København - Toronto: 12:15 - 14:30 31. jan.: Toronto - San Jose: 16:50 - 21:00 13. feb.: San Jose - Toronto: 08:55 - 15:05 13. feb.: Toronto - København: 20:30 - 10:00 (14. feb.) *Alle tider er lokale og med forbehold for ændringer

1 voksen30.490,- 2/31 voksen22.495,- Barn (2-11)14.995,- Spædbarn (0-2)2.995,- Reserver
Ledige pladser Afrejsedato07.04.25 - 21.04.25 UdrejseKøbenhavn

Info

7. apr.: København - Toronto: 12:25 - 14:40 7. apr.: Toronto - San Jose: 17:50 - 21:10 20. apr.: San Jose - Toronto: 08:55 - 16:00 20. apr.: Toronto - København: 21:15 - 10:50 (21. apr.) *Alle tider er lokale og med forbehold for ændringer

1 voksen30.490,- 2/31 voksen22.495,- Barn (2-11)14.995,- Spædbarn (0-2)2.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - San José t/r inkl. check-in bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen i Costa Rica
 • Morgenmad på hele rejsen i Costa Rica
 • Frokost på dag 3, 4 og 5
 • Aftensmad på dag 3, 4 og 6
 • Transfer ved ankomst i San José lufthavn til hotel i San José
 • Transfer fra San José til Tortuguero National Park
 • Transfer fra Tortuguero National Park til La Fortuna (Arenal)
 • Transfer fra La Fortuna (Arenal) til Monteverde
 • Transfer fra Monteverde til Samara
 • Transfer ved hjemrejse fra Samara til San José Lufthavn
 • Tur til Irazu-vulkanen
 • Bådsafari og landsbytur i Tortuguero National Park inkl. guide med begrænset engelskkundskaber
 • Vandretur og hot springs tur i Arenal Volcano National Park
 • Aftensafari - spot de natteaktive dyr ved La Fortuna
 • Vandretur på hængebroer i tågeregnskoven ved Monteverde
 • Bemærk at ture i rejseprogrammet, både kan være eksklusivt for Jysk Rejsebureau rejsende, og i nogle tilfælde være i grupper med andre rejsende.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rejserygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Afrejsegaranti
 • Ekspeditionsgebyr
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Enkeltværelsestillæg
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Transport der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge - I Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Ture og oplevelser der ikke indgår i programmet
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Aarhus eller Aalborg for 1.495 kr. pr person . Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning samt at der er plads.

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-11 år - Prisen varierer pr afgang: fra Dkk 14.995.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år - Prisen på alle afgange: Dkk 2.995.

Singleværelsesestillæg: Dkk 7.995.

Bemærk at der maksimalt kan være to voksne og to børn i alderen 0-11 år pr. værelse.

Bemærk at der maksimalt kan være tre voksne og et barn i alderen 0-11 år pr. værelse.

Bemærk at der maksimalt kan være 4 voksne pr. værelse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top