Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Kroatien. Du kan få skræddersyet din rejse til Kroatien helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Kroatien.

Viser 7 oplevelser

Ø-hop i den dalmatiske skærgård

Ø-hop i den dalmatiske skærgård

Tag med på ø-hop mellem Dubrovnik og Split med besøg på de vidunderlige dalmatiske øer Sipan, Korčula, Brač og Hvar. Du sejler med skibet MS Dalmatia, og der er under togtet rig mulighed for at snorkle og svømme i Adriaterhavets blå vand, udforske de historiske byer og smage på lokale specialiteter og vine.
Læs mere
8 dage
MAJ - OKTOBER
fra 8.395,-
Det bedste af Kroatien

Det bedste af Kroatien

Oplev det bedste af Kroatien på denne kør-selv-rejse med fokus på mad, vin, kultur, historie, natur og smukke strande. Med fly kommer du til halvøen Istrien, som byder på italiensk-inspireret gastronomi og nogle af landets bedste vingårde. Herfra går turen via Plitvice N.P., de historiske byer, Šibenik og Split, til Dubrovnik. Her kan du nyde livet i den charmerende havneby, Cavtat, inden du flyver tilbage til Danmark.
Læs mere
11 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 8.995,-
Yacht set fra oven

Eventyrlig yachtsejlads i Kroatien & Montenegro

Tag med på dette yachteventyr hvor du skal udforske Kroatiens og Montenegros smukkeste strande. Nyd det pulserende natteliv i Budva, udforsk den historiske middelalderby Kotor, svøm og snorkle i Bigovos krystalklare vand og oplev de imponerende Balkan-landskaber. Alt sammen mens du nyder livet til søs på en lækker yacht.
Læs mere
9 dage
MAJ - OKTOBER
fra 14.995,-
Cykelferie og ø-hop

Cykelferie & ø-hop i Kroatien

Tag med på cykelferie i Kroatien og kør rundt på de historiske og naturskønne øer i den dalmatiske skærgård. Du sejler rundt til øerne med cyklen ombord, og der er rig mulighed for svømmeture i det azurblå Adriaterhav, at smage på den lokale vin og nyde lokale specialiteter.
Læs mere
10 dage
MAJ - OKTOBER
fra 7.495,-
Backpacking i camper fra Slovenien til Kroatien

Backpacking i camper fra Slovenien til Kroatien

Nyd friheden i dit eget tempo i en autocamper rundt i fantastiske Slovenien og Kroatien. Dette 12-dages rejseforslag er for dig, der vil rejse på lavt budget og nyde friheden ved at have sit "hjem" med sig rundt i den smukke natur, de charmerende byer og smukke strande.
Læs mere
12 dage
MAJ - OKTOBER
fra 9.695,-
På roadtrip i det sydlige Balkan

På roadtrip i det sydlige Balkan

Oplev det bedste af det sydlige Balkan på dette episke roadtrip gennem Kroatien, Bosnien-Hercegovina og Montenegro. Turen byder på historiske byer og minder fra borgerkrigen i Jugoslavien, smukke nationalparker, moskeer og klostre samt afslapning og badeferie ved Montenegros kyst.
Læs mere
14 dage
MAJ - OKTOBER
fra 16.995,-
Backpacking  Kroatien

Backpacking i Kroatien

Tag med på eventyrrejse til en af Europas hotteste og billigste destinationer - Kroatien! Dette rejseforslag kombinerer ø-hop med Interrail, og er den perfekte rute for backpackere, der ønsker både at opleve Kroatiens smukke øer og nyde friheden med tog fra Syd- til Nordkroatien.
Læs mere
17 dage
MAJ - OKTOBER
fra 7.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Kroatien

Få info og fakta om Kroatien lige her!
weather

Vejret på Kroatien

Kroatien ligger i en indre beskyttet krog af Middelhavet og er derfor et oplagt land at besøge om sommeren, hvor der er høj sol og næsten ingen regn. Temperaturen i sommermånederne ligger typisk omkring 30 grader. Forårs- og efterårsmånederne har mildere temperature, mens vintermånederne kan være kolde i Kroatien.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Ønsker du at rejse til Kroatien mens der er færre besøgende i landet er forårs og efterårsmånederne oplagte muligheder. Her er der lavere temperature end som sommeren men stadig behageligt til en ferie. Vinteren er kold men det betyder blot at det er anderledes oplevelser der venter dig på en rejse til Kroatien i vintermånederne.

Opdag det magiske Kroatien på din rejse

Kroatien er en sand perle på Balkanhalvøen. Fra charmerende storbyer og idylliske kystbyer med middelalderlige omgivelser og velbevarede romerske levn til frodige naturparker og eventyrlige ø-oplevelser — Kroatien har det hele. Med Jysk Rejsebureaus rejser til Kroatien kan du fylde din rejse med en kavalkade af mindeværdige og unikke eventyr efter dine ønsker.


Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kroatien

Udforsk Kroatiens charmerende middelalderbyer

Kroatien gemmer på en lang række charmerende byer med middelalderlige stenbygninger, gamle kirker og snævre stenbelagte gader. Šibenik, der er den ældste by ved Adriaterhavet, udmærker sig især for de to middelalderforte, St. Michael’s Fortress og St. Nicholas Fortress, hvor nogle scener fra Game of Thrones TV-serien er optaget. For ægte fans er Game of Thrones er UNESCO-byen Dubrovnik et must see. Det er nemlig virkelighedens King’s Landing. Motovun og Buzet er endnu to middelalderlige byer, beliggende på Istrien-halvøen, som udover deres maleriske arkitektur og betagende udsigter især kendt for den store koncentration af forskellige trøffelarter i området.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kroatien

På opdagelse i Zagreb og Splits stemningsfyldte gader

På din rejse til Kroatien er det oplagt at inkludere et besøg i mindst én af de to storbyer, Zagreb og Split. Zagrebs gamle bydel, Gornji Grad, oser af middelalderlig atmosfære med brostensbelagte gader og historiske bygninger som St. Mark's Church og den smukke Zagreb Katedral. I Split bør du især opleve Diocletians Palads, en velfortjent inklusion på UNESCOs Verdensarvsliste, der fremviser romersk arkitektur i al sin pragt. Denne imponerende befæstning blev opført af den romerske kejser Diocletian i 400-tallet og fungerede dengang som kejserens bolig og militærlejr. Og kan du ikke få nok af Game of Thrones, kan du også besøge byens museum dedikeret til den populære TV-serie.

Tag familien med på rejseeventyr i Kroatien

Tag på udflugt i Kroatiens maleriske nationalparker

Kroatien byder på flere storslåede naturområder, og nogle af de allerbedste naturoplevelser finder du i landets spektakulære nationalparker. I Kroatiens største nationalpark og UNESCO-verdensarvsstedet, Plitvice National Park, kan du følge de sceniske vandrestier, der fører dig forbi krystalklare søer, skovklædte områder og imponerende vandfald. Du kan tage en kølig dukkert i Krka National Park, der også byder på smaragdgrønne floder og betagende vandfald i flere niveauer. Uanset hvilken nationalpark, du slår din vej forbi på din rejse til Kroatien, anbefaler vi, at du afsætter den nødvendige tid til at udforske og nyde alt, hvad disse nationalparker gemmer på.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kroatien

Tag på et eventyrligt ø-hop i Kroatien

De storslåede ø-eventyr står i kø på Kroatiens mange øer. Oplev blandt andet Hvars maleriske lavendelmarker, gyldne strande og livlige natteliv eller Mljets naturoase med skovklædte cykelstier og smukke søer. På Korčula, hvis by af samme navn er Marco Polos fødested ifølge de lokale borgere, kan du udforske middelalderlige gader og lokalt håndværk, mens Brač lokker med hvide klippestrande og Vidova Gora's betagende udsigt. Dykkere og snorklere vil elske Pakleni-øernes krystalklare vand og farverige koralrev i skjulte bugter og grotter.
Tag familien med på rejseeventyr i Kroatien
faq

Hvor ligger Kroatien?

Kroatien ligger i det sydøstlige Europa på Balkanhalvøen, grænsende op til Adriaterhavet mod vest, Slovenien mod nordvest, Ungarn mod nordøst, Serbien mod øst og Bosnien-Hercegovina og Montenegro mod sydøst.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kroatien fra Danmark?

Det tager cirka 2 timer og 30 minutter at flyve fra Danmark til Kroatien hvis man flyver direkte.

Hvad er klokken i Kroatien?

Kroatien ligger i tidszonen Central European Time (UTC+1). Det er den samme tidszone, som Danmark ligger i, og derfor er klokken i Kroatien det samme som herhjemme i Danmark.

Hvad er hovedstaden i Kroatien?

Hovedstaden i Kroatien hedder Zagreb. Byen har knap 800.000 indbyggere og byder på en blanding af historiske områder, kulturelle oplevelser og moderne storbyliv.

Indret din rejse til Kroatien, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi sammensætter hellere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Kroatien-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Kroatien for dig.


Til top