9 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du flyver fra Danmark til Adriaterhavets perle, Dubrovnik. Her har du en enkelt overnatning, før dit yachteventyr i den sydlige del af Adriaterhavet starter. På dette yachtsejlads ligger du til ved nogle af områdets smukkeste strande, hvor du kan snorkle i krystalklart vand, besøge en lille fiskerby, hvor du kan mærke den lokale stemning, og nyde de imponerende Balkan-landskaber der langsomt glider forbi, mens du ligger på soldækket af din yacht.

Efter et enkelt stop i Kroatien går turen videre til Montenegro, hvor I skal ligge til ved nogle af områdets helt store højdepunkter. Oplev bl.a. den historiske middelalderby Kotor, som ligger inde i den dybe og smukke Kotorbugt, og som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Havnepromenaden i Tivat, hvor du kan smage på lokale specialiteter og nyde et glas vin. Oplev også Budva en af de mest festlige byer i hele Balkan, men som også er kendt for smukke strande og en hyggelig bymidte.

Bemærk, at dette er en kombination af en individuel rejse og en grupperejse. Den første dag har du på egen hånd i Dubrovnik, hvorefter du følges med en gruppe ombord på en større sejlbåd de næste otte dage. Rejsen er for alle over 16 år. Unge under 18 år skal ledsages af en voksen under opholdet på båden.


Få information og fakta om Kroatien her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kroatien her.

Bedste rejseperiode

Ved de sydlige kystområder ved Adriaterhavet er der tropisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Den bedste rejseperiode er fra slut april til og med oktober. Fra november til og med marts falder der en del mere regn og temperaturen kan komme helt ned på frysepunktet.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Kroatien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Rejseleder

Under hele opholdet på sejlbåden er du ledsaget af en dygtig, certificeret kaptajn, som har et stort kendskab til Kroatien & Montenegro. Udover at navigere båden sikkert, kan din kaptajn give inspiration til aktiviteter i området. Desuden deler din kaptajn meget gerne ud af sin sejlererfaring, så du kan lære at sejle eller i hvert fald få en introduktion til det.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubrovnik
Du flyver fra Danmark til en af Adriaterhavets smukkeste byer, Dubrovnik. I lufthavnen kan du tage en bus eller taxa til Dubrovnik bymidte, hvor dit hotel ligger (det er muligt at tilkøbe lufthavnstransfer). Her har du en enkelt overnatning, og resten af dagen har du på egen hånd til at vandre rundt i den gamle bydel og ved havnen, hvor du kan udforske den kroatiske gastronomi og de velsmagende vine.
2. dag: Dubrovnik og påmønstring på din yacht
Du har formiddagen og det meste af eftermiddagen til at udforske Dubrovnik og omegnen, inden du kl. 16 skal påmønstre din yatch. Din kaptajn byder dig og resten af passagererne velkommen med en sikkerhedsbriefing og lidt praktisk information. Vær opmærksom på, at de næste dages sejlads foregår sammen med andre (dog max 8 passagerer ombord på sejlbåden, foruden besætningen). Efter briefingen er der afsat tid til, at du kan komme på plads i din kahyt. Dernæst går I i samlet flok på land for at handle til den forestående sejlads, som leder jer fra havn til havn de næste dage. Din kaptajn vil organisere et fælles madbudget, hvor hver passager betaler ca. 500 kr. (70 EUR) for en uge. Dette beløb dækker fødevarer til morgenmad og frokost, som du og de andre passagerer selv kokkererer ombord på båden. Aftensmaden vil du for det meste spise på lækre lokale restauranter på land. Efter orientering og indkøb letter I anker og sejler små 20 km sydpå til Cavtat, hvor I skal tilbringe første nat til søs. (M)
3. dag: Cavtat til Herceg Novi i Montenegro
I sætter kursen sydpå mod Montenegro og byen Herceg Novi. Byen ligger i udmundingen af Kotorbugten, der eftersigende skulle være en af verdens smukkeste bugter. Byen blev grundlagt i 1382, og emmer af kultur, lokalliv og ikke mindst middelalderhistorie, med dens smukke gamle centrum, kirker, smalle gader og gamle borge. Er du ikke til bytur, kan dagen også nydes på stranden eller du kan prøve en mudder spabehandling, som området også er kendt for.
4. dag: Herceg Novi til Budva
I sejler videre mod en af Adriaterhavets mest pulserende byer, Budva. Udover byens mange smukke og maleriske sandstrande, er den også kendt for dens natteliv. Her er der liv og glade dage både dag og aften. Budvas historiske bydel er bestemt også et besøg værd. Bag de tunge bymure snor små gader sig som en labyrint, og der er masser af hyggelige små spisesteder, hvor du kan nyde en middag eller et glas lokal vin. Udover den charmerende gamle bydel er Budva også en af Montenegros mest besøgte badebyer på grund af dens lange strandpromenade, vandsportsaktiviteter, barer og restauranter, her serveres der gode drinks og lækker mad inspireret af både det lokale køkken, Italien og Middelhavet.
5. dag: Budva til Bigovo
Kom helt ned i gear i den gamle og afslappede fiskerlandsby Bigova, i lokal munde kaldes den også Bigovo, en lille skjult perle i Kotor-bugten. Den afslappede atmosfære i byen, giver dig virkelig mulighed for at opleve det lokale liv. Byen ligger beskyttet i en lille bugt og er derfor det perfekte stop til en svømme – eller snorkeltur.
6. Dag: Bigovo til Kotor
Sejlturen fortsætter opad Kotorbugten, som også er en af de dybeste og længste i Adriaterhavet. Her, skjult bag høje bjerge og helt i bunden af denne smukke fjord, ligger I til ved middelalderbyen Kotor. Byens gamle bydel er på UNESCOS verdensarvsliste, for at være en af områdets bedst bevarede middelalderbyer. Her finder du snævre brostensgader, venetianske paladser og hyggelige fortovscafeer. Gå ikke glip af St. Johns fæstning, der til trods for den lidt strabadserende vandretur op ad trapperne til fortet, er udsigten og turen værd.
7. dag: Kotor til Tivat
Efter en kort sejltur, ankommer I til Tivat. Byen er en god kombination af nyt og gammelt, med dens gamle og charmerende bymidte i kontrast til byens marina, en gammel flådebase der i dag er bygget om til en førsteklasses moderne lystbådehavn. Du har muligheden for at opleve Tivat og dens kulturelle seværdigheder, eller du kan slappe af på stranden, Plavi Horizonti.
8. dag: Tivat til Dubrovnik
Du vinker farvel til Montenegro og sejler tilbage mod Dubrovnik, så nyd din sidste dag til søs. Udover en byrundtur langs Dubrovnik bymur, har du tid på egen hånd til at købe de sidste souvenirs eller bare nyde den sidste aften på yachten.
9. dag: Hjemrejse til Danmark
Efter morgenmaden tager du afsked med jeres crew og de andre medrejsende. Tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår, men bemærk, ender din rejse i Kroatien i dag, må dit fly ikke afgå før kl. 13. Er du ikke klar til at forlade Kroatien, kan du forlænge din rejse med ekstra dage. Tal med din rejsekonsulent herom.

Overnatninger

1 overnatning på turistklassehotel i Dubrovnik
7 overnatninger i dobbeltkahyt med delt badeværelse

Vær opmærksom på, at hvis du rejser alene kan du komme til at dele kahyt med andre passagerer af samme køn.

Bemærkninger

Information om din sejlbåd: Denne 52 fods sejlbåd er udstyret med i alt fire kahytter, tre toiletter og to badeværelser. Der er køkken ombord på båden og gode områder til afslapning og samvær både ude og inde. På dækket kan du nyde sol og stjerner. Desuden er der udendørsbad således, at du kan rense saltet af efter en tur i havet. I alt er der plads til 8 passagerer ombord på båden.

Rejsen er for alle over 16 år. Unge under 18 år skal ledsages af en voksen under opholdet på båden.

Den planlagte sejlrute overholdes så vidt muligt. Til tider kan det være nødvendigt at ændre en smule på ruten grundet vejr- og vindforhold. I så fald vil din kaptajn informere dig.

Der er begrænset plads ombord på sejlbåden. Derfor er det max tilladt at medbringe 15 kg bagage pr. person. Undgå at medbringe kuffert og hardcase tasker. Pak i stedet dine ejendele i en blød taske, da den nemmere kan opbevares og gemmes væk i din kahyt.

Der er begrænset med ferskvand ombord på båden. Derfor opfordres passagerer til korte bade og max et bad pr. dag pr. person.

Vær opmærksom på, at sengene ombord på sejlbåden er en anelse kortere end normale seng. Du kan forvente et mål på 1,80 meter i længden.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Rejseforslaget kan startes på udvalgte rejsedatoer. Kontakt en rejsekonsulent for specifikke datoer.

Gruppestørrelse

Rejsen er en kombination af en individuel rejse og en grupperejse. Den første dag er du på egen hånd, mens du rejser som en del af en international gruppe under opholdet på sejlbåden. Gruppen er på max 8 deltagere.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Blød taske til pakning af dine medbragte sager
 • Powerbank
 • Regn- og vindjakke
 • Kamera
 • Dagsrygsæk
 • Drybag
 • Ørepropper
 • Førstehjælpskit
 • Pandelampe
 • Hat eller kasket
 • Solbriller
 • Solcreme
 • Varm trøje
 • Gode sko til vandring
 • Underholdning såsom bøger
 • Badetøj
 • Snorkeludstyr
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Dubrovnik t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 8 dages sejltur i yacht i egen kahyt
 • Udflugter og oplevelser ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Udflugter ikke nævnt i programmet
 • Drikkepenge til de ansatte på båden
 • Transport til og fra lufthavnen (kan tilkøbes)
 • Havneskat på EUR 40,- pr. person, som betales lokalt i Dubrovnik

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsonpris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top