KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 9.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med en kort flyrejse til Sloveniens hovedstad, Ljubljana. Her har du to dage på egen hånd til at udforske den charmerende by, inden du afhenter din camper. Herefter kan du sætte kursen mod spændende destinationer som f.eks. den smukke bjergsø Lake Bled, adventureoplevelser i Triglav National Park, Kroatiens hovedstad Zagreb, de smukke vandfald og søer i Plitvice Lakes National Park, trekking i Mljet National Park, Game of Thrones byen Dubrovnik (King's Landing) og de mange smukke strande og øer langs den dalmatiske kyst.

Camperen afleveres igen i charmerende Split i Kroatien, og det er også herfra du flyver hjem til Danmark. Balkan byder på masser af spændende steder og det er muligt at forlænge lejen af camper, så du kan udforske andre lande som f.eks. Bosnien, Albanien og Montenegro.

Det er oplagt at leje en camper i Slovenien og Kroatien, når du vil rejse billigt på egen hånd og overnatte i landets smukke natur. Du kan frit vælge dit tempo, stoppe lige præcis hvor du har lyst, og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro.

Rejseforslaget er baseret på en camper med plads til 2 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr så som sengetøj og køkkenudstyr, lovpligtig forsikring, fri kilometer samt envejsleje. Der findes mange forskellige størrelser af campers med plads til 2-5 personer. Se billedgalleriet her i rejseforslaget igennem for at se de forskellige modeller, der tilbydes. Der vil dog for flere modeller være en merpris ved opgradering til de større campere (kontakt en rejsekonsulent for specifik pris for din rejseperiode).

Få information og fakta om Kroatien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kroatien her

Bedste rejseperiode

Der findes to slags klima i Kroatien og Slovenien:
 • De sydlige kystområder ved Adriaterhavet er der tropisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Den bedste rejseperiode er fra slut april til og med oktober. Fra november til og med marts falder der en del mere regn og temperaturen kan komme helt ned på frysepunktet.
 • Bjergene i den centrale del af Kroatien, den nordlige Kroatien samt hele Slovenien byder på tempereret fastlandsklima. Det betyder kolde vintre med temperaturer der kommer under frysepunktet. Til gengæld byder forårs-, sommer og efterårsmånederne fra maj til oktober på behagelige temperaturer.
Vejret i Slovenien og Kroatien er meget foranderligt, og du bør være forberedt på uventede vejrforhold specielt i de bjergrige områder af landene.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Slovenien og Kroatien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Ljubljana
Afgang fra Danmark mod Ljubljana med ankomst samme dag. Fra lufthavnen kan du tage en bus eller taxa til dit hostel i Ljubljanas bymidte. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske Sloveniens smukke hovedstad.
2. dag: På eventyr i Ljubljana
Brug dagen på at udforske det historiske centrum i Ljubljana til fods, hvor der flere steder er forbud mod bilkørsel. Det betyder at du i ro og mag kan nyde de fine butikker og hyggelige caféer. Ljubljana er langt mindre turistet end andre storbyer, og meget overskuelig, da den størrelsesmæssigt minder meget om Aarhus. Du finder også de fleste seværdigheder i det historiske centrum som f.eks. Ljubljana slottet, rådhuset, Robbafontænen, Dragebroen, domkirken og centralmarkedet.
3. dag: Afhentning af camper i Ljubljana
Nyd morgenen i Ljubjiana, inden du går til camperdepotet centralt i byen, hvor din camper står klar. Her får du en gennemgang af camperen, inden du sætter kursen ud i Sloveniens fantastiske natur.
4-11. dag: På eventyr i camper
Du fortsætter din rejse rundt i Slovenien og Kroatien i camperen. Sæt kurs mod spændende destinationer som f.eks. de smukke bjergsøer Lake Bled og Lake Bohinj. Besøger du Lake Bled, er der værd at lægge vejen forbi Vintgar Gorge. I Bovec kan du nyde storslåede omgivelser og enorme bjergtindinger. Her kan du prøve kræfter med river rafting eller kajak, mens du ligeledes kan forsøge dig med det smukke Soca Trail, der går langs den krystalklare flod af samme navn. Er du til mere vandring, kan du nappe en dag eller to på Juliana Trail, som er et i alt 270 km trail, der går rundt om Triglav National Park. I Triglav National park er der også gode muligheder for vandring. Bl.a. kan du bestige Triglav, hvis du er opsat på et udfordrende hike. I Kranjska Gora finder du mere smuk natur og hyggeligt lokalliv. Izola er til dig, som vil opleve Sloveniens kyst. I Kroatien kan du besøge hovedstaden Zagreb, som huser prægtige bygninger og en hyggelig stemning. Her kan du opleve seværdigheder som St. Marks-kirken, katedralen og et finurligt musem om forliste forhold (Museum of Broken Relationships). Få timers kørsel fra Zagreb finder du de smukke vandfald og søer i Plitvice Lakes National Park, som er et must under ethvert besøg i Kroatien. Krka National Park huser ligeledes smukke vandfald og indbydende naturpools, og her må du endda bade i søerne. I Mljet National Park kan du vandre, mens du i Dubrovnik og Split kan opleve ægte Game of Thrones-stemning. Pula, Zadar og Sibenik er andre skønne kystbyer i Kroatien. I disse byer kan du opleve alt fra historiske bygninger og ruiner til indbydende sandstrande og havvand. De mange kroatiske øer ud for den dalmatiske kyst lokker desuden med skøn ø-stemning, olivenlunde, charmerende små byer og noget af Europas bedste badevand. F.eks. kan du tage til øer som Hvar, Vis og Pag.
12. dag: Aflevering af autocamper i Split og hjemrejse til Danmark
I dag afleverer du din camper ved lufthavnen i Split, hvorefter du påbegynder din hjemrejse til Danmark med ankomst samme dag. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel i Ljubljana

Der er ikke campingpladser inkluderet i rejseforslaget, da du selv booker dette under selve rejsen.

Bemærkninger

Alder / kørekort
Minimumsalder for leje af camper er 20 år - det er dog muligt at være 18 år, men så skal der tilkøbes en ekstra forsikring.

Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt internationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet.

Forsikringer
Lejen inkluderer ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af camperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på EUR 100,-. Det er muligt at vælge en selvrisiko på EUR 500,-, som giver en besparelse på cirka EUR 19,5,- pr. lejedag af camperen (skal oplyses når du booker rejsen).

Kilometer
Der er 200 km inkluderet i lejen pr. dag.

Udstyr
Der er inkluderet køkkenudstyr, sengetøj, havestole, gasflasker m.m. i prisen. Derudover kan der tilkøbes leje af udstyr som f.eks. grill, cykler m.m.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Ljubljana // Split - Danmark (inkl. bagage)
 • 2 overnatninger på hostel i Ljubljana
 • 10 dages leje af camper med plads til 2 personer inklusiv 200 km pr. dag, autocamperudstyrspakke (køkkenudstyr, sengetøj, gasflaske, m.m.) samt kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på EUR 100,- (muligt at tilkøbe ekstra forsikring som nedsætter selvrisiko) - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Leje af ekstraudstyr som grill, havebord, m.m.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsonpris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top