Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Med familien på eventyr i Colombia

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 18.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 16.995,-

Varighed: 14 dage

Rejs med familien på eventyr til Colombia. Her venter jer fantastiske dyreoplevelse i Amazonas, historiske Cartagena og badeferie på den caribiske ø Rosario.

Dette rejseforslag er tilrettelagt, så det tilgodeser både børn og voksne. Ruten er udarbejdet, så I får de bedste og mest unikke oplevelser i Colombia.

Rejsen starter i Bogotá, hvor der er sat god tid af til at opleve byen eller prøve kræfter med soft adventure som trekking, canopy eller rafting.
Fra Bogota flyver I til det sydligste Colombia, hvor der venter jer fire dage med masser af wildlife-oplevelser i den colombianske del af Amazonas. Ud over mødet med Amazonas unikke dyreliv kan I svæve over trækronerne, lytte til regnskovens puls på en aftenvandring, sejle kajak blandt nysgerrige amazondelfiner, besøge Ticuna-indianerne og meget mere.
Næste stop på rejsen er historiske Cartagena. I den gamle del af byen vil du blive betaget af de smukke, farverige og velbevarede kolonibygninger og ikke mindst byens 13 km lange bymur, der skulle holde piraterne ude.
Jeres rejse sluttes af på den caribiske ø Rosario Island, hvor I har fem dage til at slappe af, snorkle, sejle kajak og nyde den afslappede stemning på øen, inden rejsen går tilbage til Danmark.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Colombia her.
Praktiske oplysninger om Colombia.

Sæson

Colombia er et stort land og pga. landets topografi, er der store regionale forskelle i vejr og temperaturer.

Området omkring Bogotá, Medellin og Cali har regntid fra april til maj og igen fra oktober til november.
Ved den Caribiske kyst ligger regntiden fra april til november.
Stillehavskysten og Amazonjunglen har ingen rigtig tørtid. Her regner det året rundt.

Regntid betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger. Landet kan altså sagtens besøges i denne periode.

De fleste rejsende besøger Colombia i perioden fra december til marts.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá
I tager fra Danmark og ankommer samme dag til Bogotá (lokal tid). I lufthavnen bliver I hentet og kørt til jeres hotel, som ligger i den gamle bydel Candelaria.
Resten af dagen har I på egen hånd. Hvis I ikke er for trætte efter flyveturen, så tag en gåtur i de hyggelige gader med smukke og farverige historiske bygninger og kirker. Spis aftensmad på én af de små restauranter.

2. dag: På opdagelse i Bogotá
Bogotá er med sine over otte millioner indbyggere smukt beliggende i Andesbjergene i 2.600 meters højde. De områder af Bogotá, hvor turister primært færdes, er i den moderne bydel mod nord, hvor du finder mange restauranter, barer og shopping-muligheder samt i den smukke gamle historiske bydel Candelaria.
I har dagen på egen hånd til at udforske byen. Besøg bl.a. Bogotás kunstmuseum (Museo del Botero) og Guldmuseum (Museo del Oro), som er berømt for verdens måske største samling af guld. Slut dagen ved Monzerate Hills, hvor I kan tage en kabelbane til toppen og nyde den fantastiske udsigt ud over Bogotá. I kan også vælge at tage på dagstur til Tobia, hvor det er muligt for hele familien at prøve kræfter med rafting, luftballon, rideture og meget mere. (M)

3-5. dag: På eventyr blandt de vilde dyr i Amazonas
Fra den travle hovedstad skal I nu opleve en helt anden side af Colombia i Amazonas. I bliver hentet på jeres hotel i Bogotá og kørt i lufthavnen. Turen til Amazonas går med fly til Leticia. I Leticia lufthavn mødes I med jeres guide, som tager jer med til lodgen dybt inde i regnskoven. Her skal I bo de næste tre nætter, og der er alle aktiviteter og måltider inkluderet. De næste par dage vil I sammen med jeres naturguide udforske Amazonas på vandreture gennem regnskoven, sejlture langs amazonfloden og møde lokale indianerstammer. Her får I mulighed for at opleve det unikke dyre- og planteliv, der findes i denne uberørte del af Amazonas. I kommer til at høre, se og dufte regnskoven både om dagen og natten. (M,F,A)

6. dag: Afrejse fra Leticia og ankomst til Cartagena
Efter morgenmaden går turen tilbage til Leticia, hvorfra I flyver til Cartagena. I bliver fra lufthavnen kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition.
Byen blev grundlagt i 1533 og er opkaldt efter Cartagena i Spanien. Cartagena spillede en vigtig rolle både politisk og økonomisk i kolonitiden, da spanierne øgede deres imperium i Colombia. For at beskytte byen mod piratangreb, blev der bygget et stort fort samt den 13 km lange bymur, som i 1984 blev erklæret verdensarv af UNESCO.
Der er noget helt magisk over Cartagena, som I vil opleve, når I slentrer gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel og oplever de smukke, farverige og velbevarede bygninger og kirker fra kolonitiden. (M)

7. dag: Cartagena - Rosario Island
Fra Cartagena går turen mod den caribiske paradis-ø, Rosario Island. I bliver hentet på jeres hotel og kørt ned til molen, og herfra vil en mindre båd sejle jer til Rosario (ca. to timer). (M)
På Rosario Island bor I på et hyggeligt resort i mindre hytter med egen terrasse i rolige omgivelser. Her er der ægte caribisk stemning med svajende palmer, azurblåt vand og kridhvidt sand, og alting foregår i langsomt tempo. Det er muligt at leje cykler, så I kan udforske øen på egen hånd.

Jysk Rejsebureau tilbyder også ophold på andre caribiske øer i Colombia, som fx Isla Mucura, San Andrés og Providencia. (M)

8-10. dag: Rosario Island på egen hånd
På Rosario Island kan I slappe af, sole jer, bade og fordøje jeres colombianske eventyr. Dagene er på egen hånd, hvor I bestemmer tempoet. (M)

11. dag: Rosario Island - Cartagena
Efter morgenmaden går turen tilbage til havnen i Cartagena, hvorfra I bliver kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition i byen. (M)

12. dag: På opdagelse i Cartagena
I har dagen på egen hånd i Cartagena. I kan vælge at bruge mere tid i byen eller tilkøbe ture og udflugter i området.
Tag f.eks. med til den lille fiskerlandsby La Boquilla og lær, hvordan de indfødte laver fiskenet, fanger fisk og krabber og tilbereder dem. I bliver inviteret med ind i køkkenet og får et lille madlavningskursus. Herefter spiser I frokost sammen med den lokale familie. Denne tur giver et unikt indblik i, hvordan livet for de afro-caribiske fiskere er.
Vi kan også hjælpe med at arrangere cykelture, rideture, madlavningskurser samt danse- og musik workshops i Cartagena og omegn.

13. dag: Afrejse fra Cartagena
Det er blevet tid til at tage afsked med Colombia. I bliver hentet på jeres hostel og kørt i lufthavnen, hvor I flyver mod Danmark. (M)

14. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommser I til Danmark. Tidspunktet afhænger af, hvilke flyselskab I flyver med.

Overnatning:
2 overnatninger i Bogotá på hotel i eget familieværelse
3 overnatninger i Amazonas på lodge i eget værelse
4 overnatninger på Rosario Island på resort i eget suite
3 overnatninger i Cartagena på hotel i eget dobbelværelse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Børn kan som udgangspunkt fint deltage på denne tur, men da det er meget individuelt hvad børn kan klare, så anbefaler vi at du tager en snak med din rejsekonsulent, om netop denne tur er velegnet til dit barns temperament og fysiske formåen.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 18.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 16.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Danmark - Bogotá / Bogotá - Leticia / Leticia - Cartagena / Cartagena - Danmark
  • 12 overnatninger på turistklasse resorts/hoteller/lodge i eget værekse
  • Tur med engelsktalende guide i Amazonas
  • Transport ifølge program
  • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt ovenfor
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge - i Colombia er det god skik at give din guide drikkepenge efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: