14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Din rejse starter i den hyggelige kystby, Santa Marta. Santa Marta ligger ved den caribiske kyst, og det var her spanierne først bosatte sig, da de ankom til Colombia. Santa Marta bliver udgangspunktet for to dage med unikke dagsture: første dagstur tager dig til Minca’s smukke kaffeplantager, den næste dag kommer du helt tæt på Kogi-indianerne i Sierra Nevada bjergene.
Rejsen fortsætter til historiske Cartagena. I den gamle del af byen vil du blive betaget af de smukke, farverige og velbevarede kolonibygninger og ikke mindst byens 13 km lange bymur, der skulle holde piraterne ude. Byen udforsker du med din lokalguide, som tager dig til byens mange seværdigheder i de traditionelle busser, kaldet Chiva. Du har også en foodie-tur inkluderet, hvor en lokalguide vil tage dig rundt til de bedste gadekøkkener og restauranter.
Du afslutter din rejse på den caribiske paradis-ø San Andrés, hvor du har 5 nætter. San Andrés byder på bounty-strande og en afslappet caribiskstemning - den perfekte afslutning på din Colombia-rejse.

Få information og fakta om Colombia her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Colombia her

Bedste rejseperiode

Colombia er et stort land og pga. landets topografi, er der store regionale forskelle i vejr og temperatur.
På den caribiske kyst og øerne i Caribien ligger regntiden fra april til november. Regntid betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger, som afløses af blå himmel.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Santa Marta
Du tager fra Danmark og ankommer samme dag til Santa Marta (lokal tid). I lufthavnen bliver du hentet og kørt til dit hostal (guesthouse). Resten af dagen er på egen hånd. Hvis ikke du er for træt efter flyveturen, så gå en tur i de hyggelige gader med smukke og farverige historiske bygninger og kirker, og spis aftensmad på én af de små restauranter.
2. dag: Kaffeplantager og vandfald i Minca
Du mødes om morgenen med din guide og tager i 4WD på opdagelse til bjergene omkring landsbyen Minca. Dagen byder på besøg på den organiske kaffefarm La Victoria. Her vil I få en gennemgang af farmens historie, som stammer tilbage fra 1892. Efter en rundvisning er det blevet tid til en vandretur ud til Pozo Azul vandfaldet, hvor du kan få dig en forfriskende dukkert. På vejen tilbage til Santa Marta gør du stop ved en lille restaurant, som er kendt for sine chorizos og grillet fisk. (M)
3. dag: Kogi-indianerne og Sierra Nevada
I dag venter der dig et spændende møde med Kogi-indianerne i Sierra Nevada bjergene. Kogi-indianerne nedstammer fra Tairona-folket og regnes for at være en af de reneste indianerstammer tilbage i verden, da de levede i isolation i bjergene under kolonitiden. Der findes omkring 10.000 Kogi-indianere tilbage i dag, som bor i små isolerede samfund i Sierra Nevada, en bjergkæde som i deres religion er verdens centrum og livskilde. Du afhentes af din guide i Santa Marta og kører til Piedras-floden, hvor rejsen fortsætter 4,5 km til fods. Efter godt en times vandring ankommer du til landsbyen. Her vil en af de lokale vise dig rundt og fortælle alt om deres kultur, og hvordan de lever i balance med naturen. Tag en svømmetur i floden med de lokale børn og se, hvordan Kogi-indianerne har boet i flere århundreder. Efterfølgende fortsætter du til fods (cirka 5 km) til Los Cocos Beach, hvor det er tid til en svømmetur og frokost. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Santa Marta. (M,F)
4. dag: Bus til Cartagena fra Santa Marta
I dag fortsætter rejsen med bus til Cartagena. Byen blev grundlagt i 1533 og er opkaldt efter Cartagena i Spanien. Cartagena spillede en vigtig rolle både politisk og økonomisk i kolonitiden, da spanierne øgede deres imperium i Colombia. For at beskytte byen mod piratangreb, blev der bygget et stort fort samt den 13 km lange bymur, som i 1984 blev erklæret verdensarv af UNESCO. Der er noget helt magisk over Cartagena, som du vil opleve, når du slentrer gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel og oplever de smukke, farverige og velbevarede bygninger og kirker fra kolonitiden.
5. dag: Foodie-tur i Cartagena
I dag er det blevet tid til at forkæle dine smagsløg på en foodie-tur rundt i Cartagenas gader med lokalguide. Dette er en unik måde at komme helt tæt på landets fantastiske madkultur. Turen varer cirka to timer og går fra gadekøkkener til restauranter, fra lokale snacks til traditionelle desserter. (M,F)
6. dag: Byrundtur i Cartagena
I dag skal du på en guidet byrundtur i Cartagena med lokalguide. Første stop er ved klostret La Popa, hvor du har en fantastisk udsigt over Cartagena. Herefter kører du videre i Chiva (lokal farverig bus) til fæstningen Castillo de San Felipe. Fæstningen har igennem historien beskyttet Cartagenas indbyggere mod fjender under det spanske kolonistyre. Den omringer i dag den gamle bydel, som efterfølgende udforskes til fods. Undervejs på byrundturen besøger du nogle af byens kirker, museer og pladser. (M)
7. dag: Med fly fra Cartagena til paradiset San Andrés
Fra Cartagena flyver du til den caribiske-ø, San Andrés. Alle lufthavnstransfers er inkluderet. Det eneste, du skal betale, er den obligatoriske ø-skat på cirka COP 112.000,- (cirka 35 USD pr. person), som kun kan betales lokalt i colombianske pesos (COP). På San Andrés bor du på et hyggeligt hotel ved stranden. Fra din altan kan du nyde udsigten og lyden af havet fra en hængekøje. Her er der ægte caribisk stemning med svajende palmer, azurblåt vand, kridhvidt sand, og alting foregår i langsomt tempo. Jysk Rejsebureau tilbyder også mere luksuriøse resorts på San Andrés samt ophold på andre caribiske øer i Colombia.
8-12. dag: Badeferie og afslapning på San Andrés
På San Andrés kan du slappe af, sole dig, bade og fordøje dit colombianske eventyr. Det er også muligt at dykke og snorkle eller udforske øen ved at leje en golfvogn eller scooter. Dagene er på egen hånd, og du bestemmer selv tempoet. (M)
13. dag: Afrejse fra San Andrés
Det er blevet tid til at tage afsked med Colombia. Du bliver hentet på dit hotel og kørt i lufthavnen, hvorfra du flyver tilbage til Danmark. (M)
14. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer du til Danmark. Tidspunktet afhænger af hvilket flyselskab, du flyver med.

Overnatninger

3 overnatninger på Hostel Masaya i Santa Marta i eget dobbelværelse
4 overnatninger på Selina Hostel i Cartagena i eget dobbelværelse
5 overnatninger på Cocoplum Beach Hotel på San Andrés i eget dobbeltværelse

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på dagsturene ved Minca og Kogi-indianerne.

December - marts

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Danmark - Santa Marta // Cartagena - San Andrés / San Andrés - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Busbilletter ifølge program
 • Dagstur i og omkring Minca med engelsktalende guide
 • Dagstur til Kogi-indianerne med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • San Andrés Island tax, som udgør cirka COP 109.000,- (cirka 40 USD pr. person)
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top