Søg
Søg
Frivilligt arbejde, Sydafrika
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Frivilligt arbejde Cape Town Sydafrika
Frivilligt arbejde Cape Town Sydafrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Varighed: Typisk 2 - 8 uger

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Sydafrika. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.

Du kan vælge “blot” at rejse til Sydafrika for at arbejde som frivillig, men det er også både nemt og oplagt at kombinere et frivilligt ophold med en rejse rundt i landet bagefter. Jysk Rejsebureau kan formidle kontakten til en lang række projekter, hvorefter du selv kan rejse videre og opleve landet.

Et ophold som frivillig giver dig et enestående indblik i en anden kultur, og samtidig er du med til at gøre en kæmpe forskel for lokalsamfundet. Måske virker 2-4 uger ikke af meget, men alt hjælp er bedre end ingen hjælp. Især i et fattigt land som Sydafrika.

Der er mange forskellige projekter, som alle er mere eller mindre fleksible og som tilpasses alt efter det lokale behov og den frivilliges interesser og kompetencer. Der er både projekter med skolebørn i townships, handicappede børn og voksne og projekter, hvor du er med til at redde truede eller skadede dyr. Vær for eksempel med til at lære børn fra Townships at svømme og kitesurfe og giv dem mål og mening samt et frirum i deres weekender eller hjælp til på et rehabiliteringscenter, hvor man tager sig af dyr, som ikke ville kunne overleve på egen hånd i naturen. Der er masser af muligheder!

Alle kan arbejde som frivillig - dog er der nogle af projekterne, som egner sig bedst til bestemte alders- eller faggrupper. Vi hjælper naturligvis med at finde det projekt, som passer bedst til dine ønsker, ambitioner og forudsætninger.

Sæson

Det er muligt at lave frivilligt arbejde hele året.

Detaljeret beskrivelse

Der er flere forskellige projekter, som du kan blive involveret i. Blandt andet.:

Adventure Surf og Skate Club:
Dette projekt er en fed måde at opnå erfaringer med frivilligt arbejde med børn og samtidig lære at surfe. Adventure Club er for børn fra ressourcesvage områder. Klubbens overordnede formål er at lære børnene nye kundskaber og samtidig holde dem væk fra gaderne. Klubben fokuserer på svømme- og surf-undervisning, men børnene kan også tage del i andre aktiviteter som hiking og sandboarding. Som frivillig får du gratis undervisning i at surfe, så du bliver i stand til at lære fra dig til de 12-14 årige børn. Klubbens aktiviteter foregår efter skoletid. Det betyder, at frivillige først på dagen kan hjælpe til ved et af de andre projekter.

Vores Skate Club er et efter skoleprojekt, der er en del af Adventure Surf Club-programmet. Frivillige vil lære at skateboard af en instruktør for derefter at kunne hjælpe med at lære børnene at skateboarde. For de fleste af børnene er dette højdepunktet på deres dag, og derfor bruger vi det også som et incitament for dem til at klare sig godt i skolen. Det vil give dem en bedre chance for en lysere fremtid. De, der kommer op til skole hver dag, og laver deres lektier, vil blive belønnet ved at komme ud og skateboarding, svømme eller surfe efter skole.

Disse projekter henvender sig primært til frivillige, som har lyst til at være sammen med børn og unge. Du lærer børn/unge at surfe og skateboarde, og skal i det hele taget have lyst til at aktivere de unge.


School / Educare:
Her får du glæden ved at se og hjælpe børn til at lære. Som frivillig på dette projekt er du tilknyttet skoler i de fattige dele af samfundet, hvor det ikke er unormalt, at der er op til 50 børn i hver klasse. Ressourcerne er presset til det yderste, og læreren kan ikke tilbyde hver enkelt elev megen opmærksomhed. Som frivillig assisterer du i klasselokalet. Du bliver tilknyttet én klasse og hjælper læreren med hans/hendes daglige gøremål. Børnene er 4-14 år. Du behøver ikke have forudgående erfaring med at undervise.

Har du ingen erfaring som frivillig, bliver du på dette projekt koblet sammen med en mere erfaren frivillig. Har du erfaring som frivillig, får du mulighed for at køre dine egne projekter.


Overnatning:
Overnatning på flersengs-værelse er inkluderet i prisen. Det er muligt at opgradere til eget værelse.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Forespørg hos din rejsekonsulent om priser på de forskellige andre projekter

Deltagere skal være minimum 18 år samt sende en straffeattest med sit CV.

Ingen forudgående forudsætninger eller kvalifikationer er påkrævet. Kom og bidrag med det du kan og brænder for. Husk dog, at der er forskel på at holde ferie og deltage i frivilligt arbejde.
Ikke alle opgaverne er nemme og “romantiske”. Du skal måske gøre rent, tage en køkkentjans eller arbejde med råt kød. Det er vigtigt, at du møder op med et åbent sind og lyst til at smøge ærmerne op og gøre en forskel. Du møder en lang række forskellige kulturer - vær åben og giv dig selv - så får du en oplevelse for livet!

Dagene er relativt fastlagte med en god kombination af arbejde og fritid, og det er vigtigt, du følger dagens program - ellers hænger det store netværk af frivillige kræfter ikke sammen. Når man arbejder med dyr og mennesker, kan der dog lynhurtigt ske ændringer, som du er nødt til at tilpasse dig. Det er dog også det, der er med til at gøre arbejdet spændende og afvekslende!

På de fleste projekter er der krav om minimum to ugers deltagelse. Enkelte projekter har dog krav om min. 4 ugers deltagelse. Jo længere tid, du har mulighed for at bruge på et projekt, jo bedre.

Priser


Prisbemærkning

Prisen varierer fra projekt til projekt. Kontakt en rejsekonsulent og hør nærmere til både priser og indhold.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Gruppestørrelse

Der er andre frivillige på de forskellige projekter. Antallet af andre frivillige kan variere meget fra projekt til projekt.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Transfer fra lufthavnen
 • Transport til og fra programmet
 • Overnatning i fællesværelse under hele opholdet
 • Infomøde og velkomst BBQ
 • 3 daglige måltider (selvbetjening på morgenmad og middagsmad. Aftensmad serveres)
 • Ugentlig socialt arrangement
 • Donation til organisationen
 • 24 timers support
 • Certifikat

Prisen er eksklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Forplejning udover det beskrevne
 • Drikkepenge eller donationer
 • Rejseforsikring
 • Visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: