Søg
Søg
Frivilligt arbejde i Argentina
Argentina, frivilligt arbejde
Argentina, frivilligt arbejde
Frivilligt arbejde i Argentina
Frivilligt arbejde i Argentina

Frivilligt arbejde i Argentina

Frapris for 4 uger for 1 person

DKK 4.840,-

Varighed: Typisk 2 - 8 uger

Vil du være bedre til spansk og få Argentina ind under huden samtidig, mens du gør en forskel for andre mennesker? Så kan et ophold som frivillig måske være noget for dig.

Er frivilligt arbejde noget for dig?
Det er fantastisk givende at lave frivilligt arbejde og det har en mærkbar effekt for lokalbefolkningen. Frivilligt arbejde er dog også meget krævende og stiller store krav til dig som menneske og er bestemt ikke for alle.
Læs mere om vores frivillige projekter i hele verden her.
Vores rejsekonsulenter sidder klar til at guide og vejlede dig til at vælge det rigtige projekt for dig.

Vi arbejder sammen med en organisation i Buenos Aires, som kan formidle flere forskellige former for frivilligt arbejde. Der er f.eks. altid brug for frivillige hænder i suppekøkkenerne eller i børnehaverne.

Alle projekter begynder om mandagen. Du bør sigte efter at ankomme til Buenos Aires om fredagen, da prisen inkluderer en ”velkomst-pakke”, som består af 3 overnatninger på et hostel. Det er rart lige at lære byen lidt at kende, inden du kaster dig ud i det frivillige arbejde. Om mandagen er der introduktion til organisationen og du møder de andre frivllige, som starter den uge. En af de førstkommende dage, bliver du introduceret til dit projekt. En af organisationens medarbejder tager med dig den første dag og viser dig, hvordan du kommer det rigtige sted hen og introducerer dig til din kontaktperson. Det er vigtigt, at du skaber et godt og tillidsfuldt forhold til denne kontaktperson, da vedkommende er en vigtig forudsætninger for et godt ophold og en god oplevelse. Dette er vedkommende, du skal gå til, hvis der er problemer. Du har naturligvis også hele tiden mulighed for at komme i kontakt med personalet fra organisationen, men det er din kontaktperson på selve projektet, som kender projektet, og de andre mennesker, som hjælper til.

Hvor længe du hjælper til på dit projekt er op til dig. Enkelte projekter kræver minimum fire uger – men på en del er det muligt blot at deltage i to uger. Vi anbefaler dog så vidt muligt mindst fire uger. Det tager lidt tid lige at finde rytmen, og det er vores erfaring, at det er svært rigtigt at finde en hverdag i løbet af kun to uger. Du arbejder ikke nødvendigvis hver dag. Mange holder f.eks. fri om fredagen og bruger den forlængede weekend til at opleve landet. Arbejdstiderne aftaler du med din kontaktperson.

Sæson

Det er muligt at hjælpe i suppekøkkenet året rundt undtagen 2 uger hen over jul og nytår. Børnehaven har lukket fra midten af decemer til 1. februar samt to uger i juli.

Frivilligt arbejde i Argentina

Detaljeret beskrivelse

Eksempler på projekter, som du kan blive involveret i:

Frivillig i suppekøkken
Som frivillig i et suppekøkken hjælper du til i et lokalt køkken, der ofte også fungerer som et slags ”medborger-center”. Et suppekøkken giver frokost til mange mennesker hver dag og driver ofte også en slags ”take away-service”, hvor familier en eller to gange om ugen kan komme og hente råvarer, som de tager med hjem og tilbereder. Centeret er et vigtigt sted for hele området og gør en stor forskel for fattige familier. Der er virkelig god mulighed for at øve dit spanske både med de andre frivillige i centeret men også med de mange lokale, som kommer i centeret hver dag. Der er to suppekøkkener i Buenos Aires; et i La Boca og et i Barracas. Der hvor du skal hjælpe til afhænger af pladssituation og ledighed.

Frivillig i en børnehave
Som frivillig i en børnehave hjælper du med at tage dig af børnene. I de fattige kvarterer er der ikke organiseret børnepasning. Børnehaverne er startet af kvinder, der indså, at andre kvinder ikke have noget sted at aflevere deres børn, mens de tog på arbejde. Der er typisk omkring 40 børn i en børnehave. Dit arbejde vil bestå i at lege med børnene, lære dem sange, øve alfabetet, lære dem et par ord på engelsk, give dem mad, holde orden i børnehaven osv.

Engelskundervisning
Der findes flere projekter i Buenos Aires, som hjælper unge og voksne med engelskundervisning. Det foregår oftest på et slags ”medborger-center”, hvor det også er muligt at træne engelsk gennem forskellige aktiviteter.

Overnatning:
Overnatning på flersengs-værelse er inkluderet i prisen. Det er muligt at opgradere til eget værelse.

Du bor på hostel i Buenos Aires. Hostellet ligger centralt og her altid masser af backpackere og god stemning. Det er også muligt at bo i et af ”voluntør-husene”. Her er faciliteterne ret simple – f.eks. er her ingen aircondition, og man hjælper selv med til at holde huset i nogenlunde stand. Til gengæld bor du sammen med andre frivillige, som oplever det samme som dig i løbet af dagen. Mange frivillige begynder deres ophold på et hostel, og flytter senere til et ”voluntør-hus”, da livet som frivillig er ganske anderledes end livet som backpacker. Du møder andre udfordringer i hverdagen, end du gør som backpacker, og det kan være rart at have nogle af vende det med. Det er helt op til dig, hvad du gør. Selvom du ikke bor i ”voluntør-huset”, fungerer det stadig som mødecenter for dig, og du kan altid komme og gå og snakke med de andre frivillige eller de faste medarbejder, som indimellem også har deres gang i huset.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Minimum alder: 18
Minimum ophold: 2/4 uger
Forudsætninger: Ingen forudgående forudsætninger eller kvalifikationer er påkrævet. Kom og bidrag med det du kan og brænder for.
Sprog egenskaber: Alle projekterne forudsætter, at du har en smule kendskab til det spanske. Du behøver ikke være flydende – meget kan klares ved tegnesprog, og du skal nok hurtigt blive bedre, men det er nemmeste at hjælpe til, hvis du kan et par basis vendinger. Tag en snak med din rejsekonsulent, hvis du evt. ønsker at begynde dit ophold med et kort spanskkursus – også her kan vi hjælpe dig.
Diverse: Alle skal sende en straffeattest med sit CV.

Husk der er stor forskel på at holde ferie og arbejde som frivillig.

Afrejsedatoer

Det frivillige arbejde starter hver mandag. Prisen inkluderer dog en introweekend, så ankomst en fredag er optimalt.

Priser

Frapris for 4 uger for 1 person

DKK 4.840,-


Prisbemærkning

Prisen varierer fra projekt til projekt. Kontakt en rejsekonsulent og hør nærmere.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Daglig morgenmad mens du arbejder på projektet (hvis du bor på hostel)
  • Overnatning mens du arbejder på projektet Ankomst-transfer
  • 3 nætters ”startpakke” på hostel i Buenos Aires
  • Gratis internet/WIFI
  • Guidet cykeltur i Buenos Aires
  • Guidet gåtur i Buenos Aires
  • Donation til projektet

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet fra Danmark
  • Måltider (med mindre du bor på et hostel, hvor morgenmad er inkluderet)
  • Daglig transport til suppekøkkenet (det er muligt at tage offentlige transport-midler)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: