Søg
Søg
Prado-museet, Madrid, Spanien
Studietur

Spanien - Madrid

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.998,-

Varighed: 5 dage

Madrid er solskin, tapasbarer med andalusiske klinker på væggene, vespaer, fine vinbarer, snævre middelaldergader og liv alle vegne.

Madrid er på listen over verdens top 20 ”Most Liveable Cities". Når det gælder livskvalitet og kulturudbud vinder Madrid over New York, London og Barcelona, og byen besøges da også hvert år af knap 8 millioner mennesker.

Et besøg på et af verdens største og mest betydningsfulde museer i verden - Prado-museet - er næsten et must. Museet rummer en enorm samling af spanske malere som El Greco, Goya og Vellázquez, ligesom man også her finder værker af f.eks. den italienske maler Botticelli.

Shoppingtur i Chueca, flamencoshow på en tablao, bådtur i Retiro-parken eller hvad med et besøg i badstuen Hammam al Andalus? Badeanstalten er en ”hammam” – et tyrkisk bad med damp og vandbassiner i smukke omgivelser, som nærmest minder om ”Tusind og én nat”. Der lukkes max 20 personer ind ad gangen.

Romerske mosaikker og potteskår fundet langs Manzanares-floden vidner om områdets tidligere beboere.

Romerne byggede akvædukter og veje f.eks. i Segovia, hvor byens vartegn netop er den smukke 2000 år gamle romerske akvædukt i centrum.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Besøg f.eks. El País – en af Spaniens største aviser eller få en rundvisning på Børsen. Tag til en fodboldkamp - med besøg på Bernabéu stadium. Det er også muligt at se parlamentet eller måske lave et virksomhedsbesøg på Danone (kræver busleje og guide). Eller måske en rundvisning på en spansk vingård, en heldagstur til Segovia eller en bustur til Toledo med besøg på El Escorial – verdens 8. vidunder. Mulighederne er mange!

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.998,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Madrid 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – Madrid t/r
  • Overnatning i flersengsværelser inkl. morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: