5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.998,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Madrid er solskin, tapasbarer med andalusiske klinker på væggene, vespaer, fine vinbarer, snævre middelaldergader og liv alle vegne.

Et besøg på et af verdens største og mest betydningsfulde museer i verden - Prado-museet - er næsten et must. Museet rummer en enorm samling af spanske malere som El Greco, Goya og Vellázquez, ligesom man også her finder værker af f.eks. den italienske maler Botticelli.

Shoppingtur i Chueca, flamencoshow på en tablao, bådtur i Retiro-parken eller hvad med et besøg i badstuen Hammam al Andalus? Badeanstalten er en ”hammam” – et tyrkisk bad med damp og vandbassiner i smukke omgivelser, som nærmest minder om ”Tusind og én nat”. Der lukkes max 20 personer ind ad gangen.

Romerske mosaikker og potteskår fundet langs Manzanares-floden vidner om områdets tidligere beboere.

Romerne byggede akvædukter og veje f.eks. i Segovia, hvor byens vartegn netop er den smukke 2000 år gamle romerske akvædukt i centrum.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Besøg f.eks. El País – en af Spaniens største aviser eller få en rundvisning på Børsen. Tag til en fodboldkamp - med besøg på Bernabéu stadium. Det er også muligt at se parlamentet eller måske lave et virksomhedsbesøg på Danone (kræver busleje og guide). Eller måske en rundvisning på en spansk vingård, en heldagstur til Segovia eller en bustur til Toledo med besøg på El Escorial – verdens 8. vidunder. Mulighederne er mange!

Prisen er inklusiv

  • Madrid 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – Madrid t/r
  • Overnatning i flersengsværelser inkl. morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Det er en god idé at starte opholdet i Madrid med en guidet byrundtur til fods. Der er mulighed for tematiske rundvisninger eller f.eks. rundvisninger til gadeteater med lokale skuespillere som guider.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top