5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.598,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
En af Málagas arkitektoniske juveler er renæssancekatedralen. Katedralen er bygget mellem år 1528 og år 1782. Selvom den officielt blev færdiggjort i 1782, er den dog ikke helt færdig. Man løb simplethen tør for penge og derfor blev det østlige klokketårn aldrig bygget. Det har resulteret i at katedralen har fået navnet "la manquita" der betyder "den enarmede kvinde".

Bag katedralen ligger det romerske teater der ført blev genfundet i år 1951, da man var ved at grave ud til en anden bygning. Desværre var teateret på det tidspunkt kun en ruin, da mange af stenene var brugt til at bygge fæstningen Alcazaba. Først i 2011 var teatret restaueret og kunne dermed åbnes for offentligheden.

Alcazaba er en af de bedst bevarede arabiske fæstninger i Spanien. Fæstningen blev blandt andet brugt til at modstå invasioner og oprør fra de kristne og inde i fæstningen ligger et lille palads som blandt andet i dag bliver brugt som museum. Fæstningen hænger med de ydre mure sammen med Gibralfaro fæstningen, hvilket gjorde at man frit kunne kommunikere mellem de to fæstninger, når vigtig information skulle videregives.

Alcazaba ligger for foden af samme bakke som Gibralfaro ligger på toppen af. Herfra har man den smukkeste udsigt over hele bugten med badebyerne Fuengirola og Torremolinos i det fjerne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport samt guidede rundvisninger.

Et ophold i Málaga kan med fordel kombineres med et par overnatninger eller en heldagstur til Granada, hvor vi anbefaler besøg i den gamle arabiske kongeborg Alhambra samt den gamle arabiske bydel Albacin.

Prisen er inklusiv

  • Malaga 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Malaga t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på centralt beliggende hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Brug evt. en dag på vandretur ved Los Cahorros, som er et smukt naturområde ved floden Monachil ca. 1 times kørsel fra Granada. Området ligger ved foden af bjergkæden Sierra Nevada.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk
Til top