Søg
Søg
Malaga, Spanien
Studietur

Spanien - Malaga

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.598,-

Varighed: 5 dage

Picassos fødeby og Costa del Sols ”hovedstad”. Det historiske centrum har et væld af arkæologiske seværdigheder, kirker, paladser og museer. Temperaturen er behagelig året rundt og byen er ligeledes et godt udgangspunkt for besøg i omkringliggende byer.

En af Málagas arkitektoniske juveler er renæssancekatedralen. Katedralen er bygget mellem år 1528 og år 1782. Selvom den officielt blev færdiggjort i 1782, er den dog ikke helt færdig. Man løb simplethen tør for penge og derfor blev det østlige klokketårn aldrig bygget. Det har resulteret i at katedralen har fået navnet "la manquita" der betyder "den enarmede kvinde".

Bag katedralen ligger det romerske teater der ført blev genfundet i år 1951, da man var ved at grave ud til en anden bygning. Desværre var teateret på det tidspunkt kun en ruin, da mange af stenene var brugt til at bygge fæstningen Alcazaba. Først i 2011 var teatret restaueret og kunne dermed åbnes for offentligheden.

Alcazaba er en af de bedst bevarede arabiske fæstninger i Spanien. Fæstningen blev blandt andet brugt til at modstå invasioner og oprør fra de kristne og inde i fæstningen ligger et lille palads som blandt andet i dag bliver brugt som museum. Fæstningen hænger med de ydre mure sammen med Gibralfaro fæstningen, hvilket gjorde at man frit kunne kommunikere mellem de to fæstninger, når vigtig information skulle videregives.

Alcazaba ligger for foden af samme bakke som Gibralfaro ligger på toppen af. Herfra har man den smukkeste udsigt over hele bugten med badebyerne Fuengirola og Torremolinos i det fjerne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport samt guidede rundvisninger.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.598,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Malaga 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Malaga t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på centralt beliggende hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: