Jysk Rejsebureau tilbyder aktive rejser med dansk rejseleder til Spanien.

På vores aktive rejser med dansk rejseleder til Spanien får du indsigt i landets interessante og anderledes kultur og får naturen helt ind under huden.

Du introduceres for spændende oplevelser, som du på egen hånd ikke ville kunne opleve på samme tid og med samme intensitet. Gruppestørrelsen er typisk på mellem 10-20 personer.

Se alle aktive rejser med dansk rejseleder her

MED DANSK REJSELEDER

Tamarit Beach Resort

Padel Camps by Match Padel Academy i Catalonien

En times kørsel syd for Barcelona har vi fundet og allieret os med det lækre Tamarit Beach Resort. Her har Match Padel og Jysk Rejsebureau sørget for, at du får maksimal spilletid på resortes padelbaner. Glæd dig til at rejse sammen med en gruppe af mennesker, der ligesom dig elsker at spille padel.
Læs mere
5 dage
08-09-2024
fra 5.890,-
Padelbane, Finca Naundrup

Padel Camp på Finca Naundrup i Malaga

Rejs med til Malaga og spil padel under varmere himmelstrøg. Match Padel har i samarbejde med Jysk Rejsebureau sammensat et program, hvor du får maksimal spilletid ud af dit ophold. Samtidig rejser du sammen med en gruppe af mennesker, der ligesom dig elsker at spille padel, og der er god tid til at nyde de skønne omgivelser samt til at udvikle dit spil.
Læs mere
5 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 6.990,-

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga

Få udviklet dine padelfærdigheder i Malaga, hvor der venter tre fulde dage på banen. Match Padel har - i samarbejde med Jysk Rejsebureau - sammensat et lækkert program med masser af tid til padel, hvor vi har det sjovt i hinandens selskab. Glæd dig til at nyde de lækre omgivelser og til at få spillet en masse padel.
Læs mere
5 dage
14-09-2024
fra 7.995,-
Padel Camp i Malaga i luksuriøse rammer

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga med luksus

Få udviklet dine padelfærdigheder under luksuriøse forhold i Malaga. Jysk Rejsebureau og Match Padel har i samarbejde lavet en padelrejse med fokus på at udvikle dig som padelspiller, mens du nyder dit ophold på et ekslusivt 5-stjernet hotel.
Læs mere
5 dage
06-09-2024
fra 9.795,-
GR221 Mallorca vandring

Vandring på Mallorca i Tramuntana-bjergene

Tag med på vandretur på Mallorca med dansk rejseleder. Vi går Tørstensruten - Ruta de Pedra Sec - der strækker sig fra syd til nord i de UNESCO-fredede Tramuntanabjerge på Mallorca. Ruten følger GR221 og går gennem de hyggelige bjerglandsbyer Valldemossa, Deia, Soller og slutter i Pollença. Undervejs bor vi på charmerende hoteller, klosteret i Lluc og det unikke refugie i Tossals Verde.
Læs mere
8 dage
28-09-2024
fra 11.995,-
Camino Portugues

Camino Portugues - den portugisiske rute

Vi begynder vores vandring ad Camino Portugues i Baiona. De første dage vandrer vi langs kysten og herefter går det ind i landet mod Santiago de Compostela. Vandredagene byder på små stier, smukke views, strande og mindre fiskerbyer, inden vi ankommer til Santiago de Compostela.
Læs mere
8 dage
24-08-2024
fra 10.995,-
Cami de Ronda, vandresti

Costa Brava til fods langs Cami de Ronda

Vi vandrer langs den smukke kyst på Cami de Ronda – en storslået sti, der strækker sig langs Costa Bravas vilde og bjergrige kystlinje. Cami de Ronda blev oprindeligt brugt af vagter til at patruljere kysten og holde øje med pirater og smuglere. I dag er stien populær blandt vandrere og rejsende, der ønsker at udforske det smukke landskab og de betagende udsigter, som området har at tilbyde.
Læs mere
7 dage
22-09-2024
fra 10.995,-
Pilgrimsvandring på Caminoen med dansk rejseleder

Pilgrimsvandring på Caminoen

Gå den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela på denne vandretur på Caminoen. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.
Læs mere
8 dage
10-08-2024
fra 10.995,-
Tenerife og La Gomera

Vandring på Tenerife og La Gomera

På denne kombinationsvandretur til Tenerife og La Gomera vil vi opleve rå månelignende landskaber, vulkanske farvespil, frodige laurbærskove og storslåede udsigter fra toppen og kraterkanten af Pico del Teide i 3.718 meters højde.
Læs mere
8 dage
22-11-2024
16.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Michael Daater Iversen

Rejsekonsulent

mida|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk
Mille Holm Isholdt, rejsekonsulent

Mille Holm Isholdt

Rejsekonsulent

miho|jr.dk
Til top