5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.990,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er ikke tilfældigt, at padel er Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Det, der bedst kan beskrives som en kombination af squash og tennis, er nemt og billigt at komme igang med. Den stejle læringskurve er en stærk motivation for mange, idet du hurtigt - selv som nybegynder - kan få gang i lange dueller og spændende kampe.

Padel er oprindeligt opfundet i Mexico i 1969, men i dag betragter man snarere Spanien som sportens hjemland. Her har padel virkelig gjort sit indtog, og det ses særligt, hvis man holder sommerferie ved Costa del Sol.

På denne rejse kan du tage med til Malaga og få tid til at spille masser af padel under varmere himmelstrøg. Jysk Rejsebureau sørger for, at du får maksimal spilletid ud af dit ophold, og så kan du glæde dig til at rejse med en gruppe, der ligesom dig elsker at spille padel. Vi bor i lejligheder på Finca Naundrup, som er et danskejet 3-stjernet sportsresort. Resortet råder over flere padelbaner, der er booket til os, og derudover er der udendørspool med bar, bordfodbold, bordtennis, poolbord, petanquebane og generelt masser af udearealer, hvor der er god mulighed for at hygge sig.

Når du ikke spiller padel, er der rig mulighed for andre aktiviteter. Du kan gøre brug af de mange faciliteter på hotellet, men det er også oplagt at tage til stranden, som ligger blot 10 minutters kørsel væk. Det er muligt at bestille en taxa eller en Uber til og fra stranden. Dyp fødderne i Middelhavets lune vand og nyd en sangria på en af de mange strandbarer.

Glæd dig til fantastisk stemning på Finca Naundrup, god og sund mad samt masser af spændende dueller på padelbanerne.

Rejsen er et samarbejde mellem Match Padel og Jysk Rejsebureau, men uanset hvor du spiller padel til dagligt, er du velkommen på denne tur!

Bedste rejseperiode

Med et gennemsnit på 320 solskinsdage om året har Costa del Sol ikke fået sit navn uden grund.

Malaga og Costa del Sol kan besøges året rundt, men man oplever de mest behagelige temperaturer i forårs- og efterårssæsonen, hvor dagstemperaturerne ligger mellem 20-25°, og der er begrænset nedbør. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer omkring 30°.

Vores anbefalinger til bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er disse kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark til Malaga
Vi mødes i lufthavnen, hvorefter der er afgang mod Malaga på den spanske sydkyst. Ved ankomst bliver vi hentet og kørt til Finca Naundrup, der ligger cirka 45 minutters kørsel fra lufthavnen. Resten af dagen kan bruges på at lære hinanden og området at kende. Hvis der er stemning for det, slutter vi dagen af med en fælles middag og skåler for en god padelrejse under de varme himmelstrøg i Malaga. (A)
2. dag: Padel og afslapning
Vi starter dagen med et lækkert morgenmåltid, inden padelbattene bliver taget frem. Herefter går vi samlet ned mod resortets fire baner, og vores danske og spanske trænere er klar til at guide os gennem formiddagens træning. Trænernes rolle er at udvikle dit padelspil. Det kan være din taktiske forståelse af spillet eller coaching af slag og teknik. Vi bruger formiddagene til at udvikle vores spil, og eftermiddagene er sat af til kampe. Efter et bad og omklædning har du tid på egen hånd til at hænge ud på resortet og spise frokost eller tage en tur til stranden. Om eftermiddagen spilles der kampe, så der er god mulighed for, at kroppen er godt brugt sidst på dagen. Aftenen er på egen hånd. Måske skal der indtages en drink eller to ved poolen, inden den står på noget lækkert til aftensmad. (M) (A)
3. dag: Padel og et smut på stranden
I står op til endnu en dejlig dag i det sydlige Spanien, hvor der skal svedes igennem på resortets padelbaner. Igen i dag begynder vi med en session med både dansk og spansk træner tilknyttet, og I kan forhåbentligt allerede nu mærke, at det intensive forløb og den personlige coaching begynder at bære frugt og giver jer nye og forbedrede padelfærdigheder. Inden afrejse har hver deltager udfyldt et 'Mini Padel CV', hvor man tilkendegiver sit padelniveau samt hvilke ting, man ønsker at få sat fokus på i forhold til forbedringer af egen teknik og spillet generelt. Det er disse ting, som den danske træner har fokus på i formiddagssessionerne. Solen skinner som oftest i denne del af Spanien, så dine frie timer efter dagens første padelsession kunne eksempelvis bruges til at tage et smut på stranden eller til en tur i poolen. Stranden ligger 10 minutters kørsel væk, og her langs strandpromenaden er der en række forskellige strandbarer og restauranter, som især udmærker sig med frisk seafood. Om eftermiddagen er vi igen klar til kamp på padelbanerne, hvor den spanske varme har lagt sig en smule, og man derfor kan spille i lune og behagelige temperaturer, mens solen stille går på hæld. Igen er aftenen til fri disposition. (M)(A)
4. dag: Padel og sidste aften
Kroppen er ved at være godt brugt, så en god solid morgenmad hjælper dig til at blive klar til dagens dyster på padelbanen. Er der en eller flere, du lige skal nå at have udfordret, så er det ved at være sidste chance. Resortets baner er booket til en omgang træning om formiddagen og kampe over middag. Når sidste slag er slået er det tid til et par velfortjente drinks, en dukkert i poolen og herefter en god afskedsmiddag. (M)(A)
5. dag: Padel og afrejse med fly til Danmark
Sidste dag i det sydspanske venter. Morgenmaden indtages stille og roligt, og så er der god tid til at nyde områdets faciliteter. Ved sen flyafgang fra Malaga er det muligt at få sig en afsluttende dyst eller en velfortjent revanche. Når det er tid til at sige farvel til alle på Finca Naundrup, bliver vi hentet og kørt til lufthavnen i Malaga. Herfra går turen hjem mod Danmark, hvor vi siger tak for denne gang - forhåbentligt med både forbedrede padelfærdigheder og masser af sejre i bagagen samt flere gode bekendtskaber rigere. (M)

Overnatninger

4 overnatninger i dobbeltværelser i lejligheder på Finca Naundrup, som er et danskejet 3-stjernet sportsresort., inkl. morgenmad.

Finca Naundrup ligger små 45 minutters kørsel fra lufthavnen og 10 minutters kørsel fra stranden. På resortet er der adgang til udendørs poolområde.

Bemærkninger

På afgangene fra København spilles den første 2 timers padelsession på ankomstdagen. Hvis din afgang er fra Aalborg, er det ikke muligt at spille padel på ankomstdagen. Disse timer bliver i stedet spillet på hjemrejsedagen. Således er der inkluderet 14 timers padel på turen, uanset om der rejses til/fra Kastrup eller Billund.

Såfremt det regner under opholdet, kan de planlagte padeltimer variere og flyttes rundt. Vi bestræber os selvfølgelig på, at alle får i alt 14 timer på banerne.

Inden afrejse tilsendes en formular, hvor du bliver bedt om at oprette et 'Mini Padel CV' med specificering af dit padelniveau, samt hvilke specifikke områder af dit padelspil som du ønsker hjælp til at udvikle undervejs på rejsen.

Vi har mange forskellige Padel rejser, se dem alle her.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 10 deltagere, maksimum 16 deltagere

Næste: 28-09-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Padelbat
 • Padelsko
 • Flere sæt sportstøj til hele turen
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Gode bøger

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Cheftræner Pris
Ledige pladser Rejseperiode28.09.24 - 02.10.24 UdrejseAalborg Tilmeldingsfrist27-07-2024 CheftrænerMartin Nebrelius
6.990,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Malaga t/r (inkl. bagage)
 • Dansk rejseleder/træner fra Match Padel
 • Transfer mellem lufthavn og hotel ved både ankomst og hjemrejse
 • Overnatninger ifølge program
 • Morgenmad og aftensmad
 • 8 timers teknisk/taktisk padeltræning med dansk og spansk træner inkl. bolde
 • 6 timers padel 'Mix and Match' med dansk træner inkl. bolde
 • Nødtelefon under rejsen
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Lokale skatter og afgifter
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Alle måltider udover morgenmad og aftensmad
 • Tillæg for enkeltværelse 1895,- kr. Det er muligt at dele værelse med en deltager af samme køn. Er der ingen at dele med, opkræves enkeltværelsestillæg ved restbetaling.
 • Padelbat. Kan lejes lokalt for 4,- EUR pr. dag.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2.000 kr. er ikke refunderbart.

Fraprisen er udregnet med udgangspunkt i, at 12 personer tilmelder sig turen og i delt dobbeltværelse.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

jama|jr.dk
Carsten Banke Hansen, Rejseleder og guide

Carsten B. Hansen

Rejsekonsulent

cabh|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top