Søg
Søg
Sevilla, Spanien
Studietur

Spanien - Sevilla

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.998,-

Varighed: 5 dage

Sevilla er et af Europas største historiske bycentre og er spækket med seværdigheder og en rig arabisk kulturarv. Byen har nydt godt af sin fortid som en blomstrende handelshavn med trafik til Syd- og Mellemamerika. Alle gader og pladser i Sevillas historiske bykerne summer af liv og travlhed og Sevilla er nok noget af det meste spanske, man kan forestille sig.

I den gamle bydel finder man en interessant række af bygningsværker, som er udnævnt til verdenskulturarv, og kvarterer med en ægte folkelig atmosfære såsom Triana og La Macarena.
Et besøg i den imponerende katedral og slottet Alcázar er obligatorisk, når man besøger Sevilla.
Katedralen er verdens største gotiske domkirke, og her ligger Columbus begravet.

Der afholdes næsten 3.000 festarrangementer – eller fiestas - i Spanien hele året rundt. Sevillas festkalender er bestemt ikke kedelig, for spanierne elsker at feste. Andalusien og Sevilla byder på farverige og fornøjelige festoptog, og spanierne finder altid en grund til at feste. Det være sig en religiøs højtid, en ny årstid eller måske at høsten er kommet i hus. Som regel indgår de katolske helgener i festoptogene, men selv de lidt tungere religiøse processioner ender altid i et kæmpe brag af musik, mad, landvin og dans. Især foråret (april/maj) i Sevilla er præget af de 2 store folkefester, nemlig påskeugen og festugen i april.

Sevilla kan være et oplagt rejsemål for faget religion og historie


Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og eksempelvis:

Der er masser af muligheder for spændende besøg og oplevelser i Sevilla, som vi kan hjælpe med. Det kunne f.eks. være besøg på en olivenolieproduktion eller keramikfabrik, en tur på Flamenco danseskole, eller en tur til Córdoba med besøg i La Mezquita – Catedral de Córdoba.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.998,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Sevilla 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Sevilla t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: