5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.998,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I den gamle bydel finder man en interessant række af bygningsværker, som er udnævnt til verdenskulturarv, og kvarterer med en ægte folkelig atmosfære såsom Triana og La Macarena.

Et besøg i den imponerende katedral og slottet Alcázar er obligatorisk, når man besøger Sevilla. Katedralen er verdens største gotiske domkirke, og her ligger Columbus begravet.

Der afholdes næsten 3.000 festarrangementer – eller fiestas - i Spanien hele året rundt. Sevillas festkalender er bestemt ikke kedelig, for spanierne elsker at feste. Andalusien og Sevilla byder på farverige og fornøjelige festoptog, og spanierne finder altid en grund til at feste. Det være sig en religiøs højtid, en ny årstid eller måske at høsten er kommet i hus. Som regel indgår de katolske helgener i festoptogene, men selv de lidt tungere religiøse processioner ender altid i et kæmpe brag af musik, mad, landvin og dans. Især foråret (april/maj) i Sevilla er præget af de 2 store folkefester, nemlig påskeugen og festugen i april.

Sevilla kan være et oplagt rejsemål for faget religion og historie.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og eksempelvis:

Der er masser af muligheder for spændende besøg og oplevelser i Sevilla, som vi kan hjælpe med. Det kunne f.eks. være besøg på en olivenolieproduktion eller keramikfabrik, en tur på Flamenco danseskole, eller en tur til Córdoba med besøg i La Mezquita – Catedral de Córdoba.

Flyver I til Malaga, kan I med fordel arrangere et stop i Granada undervejs med besøg i Alhambra paladset.

Prisen er inklusiv

  • Sevilla 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Sevilla t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Billetter til Alhambra bestilles i god tid.Der er et begrænset antal gratis billetter til skolegrupper Det er en god idé at reservere adgang til katedralen i Sevilla og La Mezquita i Córdoba via deres hjemmeside for at opnå rabat.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top