5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.998,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I den gamle bydel finder man en interessant række af bygningsværker, som er udnævnt til verdenskulturarv, og kvarterer med en ægte folkelig atmosfære såsom Triana og La Macarena.

Et besøg i den imponerende katedral og slottet Alcázar er obligatorisk, når man besøger Sevilla. Katedralen er verdens største gotiske domkirke, og her ligger Columbus begravet.

Der afholdes næsten 3.000 festarrangementer – eller fiestas - i Spanien hele året rundt. Sevillas festkalender er bestemt ikke kedelig, for spanierne elsker at feste. Andalusien og Sevilla byder på farverige og fornøjelige festoptog, og spanierne finder altid en grund til at feste. Det være sig en religiøs højtid, en ny årstid eller måske at høsten er kommet i hus. Som regel indgår de katolske helgener i festoptogene, men selv de lidt tungere religiøse processioner ender altid i et kæmpe brag af musik, mad, landvin og dans. Især foråret (april/maj) i Sevilla er præget af de 2 store folkefester, nemlig påskeugen og festugen i april.

Sevilla kan være et oplagt rejsemål for faget religion og historie.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og eksempelvis:

Der er masser af muligheder for spændende besøg og oplevelser i Sevilla, som vi kan hjælpe med. Det kunne f.eks. være besøg på en olivenolieproduktion eller keramikfabrik, en tur på Flamenco danseskole, eller en tur til Córdoba med besøg i La Mezquita – Catedral de Córdoba.

Flyver I til Malaga, kan I med fordel arrangere et stop i Granada undervejs med besøg i Alhambra paladset.

Prisen er inklusiv

  • Sevilla 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Sevilla t/r
  • Overnatning i flersengsværelser på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Billetter til Alhambra bestilles i god tid.Der er et begrænset antal gratis billetter til skolegrupper Det er en god idé at reservere adgang til katedralen i Sevilla og La Mezquita i Córdoba via deres hjemmeside for at opnå rabat.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk

Værd at vide om Sevilla

Få info og fakta om studierejsen til Sevilla lige her!

Besøg det historiske palads Real Alcázar

Sevilla i det sydlige Spanien er fyldt med historiske seværdigheder, der gemmer på spændende fortællinger. Et absolut must-see på jeres studietur til Sevilla er det fabelagtige palads Real Alcázar, der byder på en unik sammensmeltning af maurisk, gotisk, renæssance og barok arkitektur. Det blev oprindeligt bygget som et maurisk fort i det 10. århundrede men blev senere udvidet og ombygget af kristne monarker. Paladset er især kendt for sine smukke haver, forbløffende flisværk, overdådige sale og detaljerede arkitektoniske elementer, hvilket gør det til en af Sevillas aller smukkeste seværdigheder og en fortjent plads på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Sevilla, Alcazar

Oplev Sevillas imponerende katedral

Sevilla katedral, også kaldet Catedral de Santa María de la Sede, stammer fra begyndelsen af 1500-tallet og tog over 100 år at bygge færdig. Når I ser bygningen, er det tydeligt at forstå hvorfor. Sevillas katedral er blandt de største katedraler i verden og byder på en enestående gotisk arkitektur med høje hvælvinger, rige udsmykninger, imponerende kapeller og det tilstødende tårn, Giralda, med en unik udsigt ud over byen. Som kronen på værket kan I også opleve den berømte opdagelsesrejsende Christoffer Columbus' storslåede gravsted inde i selve katedralen. Sevillas katedral er ligeledes optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Sevilla er en smuk by at besøge undervejs på en rejse til Spanien

Det spektakulære Plaza de España og det jødiske kvarter

Plaza de España er endnu et ikonisk sted i Sevilla, som I bør lægge vejen forbi på jeres studietur. Den overdådige plads er omkranset af en stor kanal og broer, der fører jer hen til den gamle hovedbygning. Bygningens facade og indvendige vægge er udsmykket med kunstværk bestående af farverige keramikfliser, der hylder hver enkelt provins i Spanien. Barrio Santa Cruz er Sevillas gamle jødiske kvarter og en labyrint af smalle gader, charmerende pladser og farverige bygninger, som I nemt kan blive helt opslugt af. Den historiske atmosfære i bydelen afspejler byens kulturarv, og det er det perfekte sted at snuse rundt i Sevillas traditionelle butikker og tage en lille pause hos de lokale spisesteder eller cafeer.

Plaza de Espana i Sevilla, Spanien

Metropol Parasol: Symbolet på det moderne Sevilla

Metropol Parasol, der også er kendt som "Champignonerne" grundet den særlige udformning, er en spektakulær træskulptur, der stiger op over Plaza de la Encarnación. Den moderne arkitektur leverer et kontrastfyldt element til byens historiske omgivelser og fungerer som et dynamisk byrum, hvor I fra toppen af konstruktionen kan nyde en spektakulær panoramaudsigt ud over Sevilla.


Plaza Del Triunfo i Sevilla

Dyk ned i Sevillas historie på de lokale museer

Archivo General de Indias, som er endnu et sted i Sevilla, der er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste, huser uvurderlige dokumenter fra den spanske koloniale æra, inklusiv gamle breve fra opdagelsesrejsende og erobrere. På jeres studietur til Sevilla kan I også besøge det arkæologiske museum i Sevilla, der åbner en fascinerende dør til byens romerske fortid. Museet huser en imponerende samling af artefakter, der bringer den antikke historie til live og giver jer et dybere indblik i Sevillas rige fortid under romersk styre.

Bæredygtige studierejser og studieture med Jysk Rejsebureau

Få Sevillas sanserige kultur helt ind under huden

En studietur til Sevilla er ikke komplet, uden at I oplever byens autentiske kultur og gastronomi på første hånd. Flamenco er ikke kun en dans men en dybtgående del af Sevillas sjæl, hvilket I har mulighed for at opleve helt tæt på hos de lokale barer og El Palacio Andaluz, der huser Sevillas største flamencoscene. Madkulturen i Sevilla er lige så indtagende med lokale delikatesser som den smagfulde tapas, den kølige gazpacho og de søde churros.Gå på opdagelse på de forskellige plazaer i Sevilla i Spanien
faq

Hvor skal man spise i Sevilla?

I Sevilla kan I smage ægte spansk tapas. For at få rigtig god tapas skal I besøge de små lokale spanske tapas-barer. Det anbefales også at I prøver den kolde suppe Gapazcho. Undgå at spise på restauranter der ligger tæt på de mest populære seværdigheder da det ofte ikke er her I får de mest autentiske madoplevelser.

Hvornår skal man besøge Sevilla?

Sevilla er kendt for at være stegende hed i sommermåneder, så marts og oktober er oplagte måneder at besøge byen. Så i forhold til temperaturen anbefales det at besøge byen i forårs- og efterårsmånederne. Det er dog også i denne periode at der er flest besøgende i byen, så hvis I vil undgå for mange mennesker kan februar og november også anbefales.

Hvor skal man bo i Sevilla?

Det afhænger lidt af hvad I søger. Udenfor det historiske centrum findes mange nyere og flotte hoteller, mens det er lidt mere stemningsfyldt at bo i det historiske kvarter.

Hvad er særligt ved Sevilla?

På en studierejse til Sevilla vil I have muligheden for at opleve byens storslåede bygningsværker, fordybe jer i den imponerende flamencodans, dykke ned i byens historie og få gastronomiske oplevelser. Derudover er Sevilla Andaluciens hovedstad.

Hvad er must-sees i Sevilla?

Der er nogle seværdigheder I ikke må gå glip af på en studietur til Sevilla. Det er bl.a. Sevilla Paladset Alcazar, Plaza Espana, Giralda Tårnet samt katedralen.

Vi skræddersyer studierejser til Sevilla lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Sevilla, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top