12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 26.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Din ferie starter i Dubai, hvor du kan tage på opdagelse i den lokale souq (marked), nyde de gode badestrande, opleve den imponerende udsigt over Dubai fra toppen af Burj Khalifa, nyde en romantisk middag på et dhow cruise, besøge beduinerne i ørkenen, smage på en vandpibe med de lokale, eller tage på shopping i storbyernes enorme shoppingcentre. Din rejse fortsætter til bountyøerne Praslin og Mahe på Seychellerne, hvor vi har valgt nogle charmerende og hyggelige overnatningssteder til dig. Vi har inkluderet en guidet vandretur på den nordvestlige del af Mahe, der afsluttes med et cruise på en katamaran, hvor der stoppes på smukke snorkelsteder undervejs.

Få information og fakta om Seychellerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Seychellerne her

Bedste rejseperiode

Seychellerne er altid skønne at besøge, da både luft- og vandtemperaturen er behagelig året rundt. Vejret på øerne bestemmes af de to forskellige passater, som blæser i området. Fra oktober til marts blæser nordvestpassaten og fra maj til september sydøstpassaten, der giver lidt mere vind, men også det tørreste vejr. Regntiden ligger i december, januar og februar. Der kan i perioder være udfordringer med tang på nogle af strandene - forhør dig hos din rejsekonsulent, så du undgår dette.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Med tasken pakket til både storby og bountyferie er der afgang fra Danmark med Dubai som det første stop på din tur. Ved ankomst til Dubai finder du selv en taxa til dit hotel. Overnatning på hotel i Dubai (M)
2.-3. dag: Ophold i Dubai
Du har dagene på egen hånd til at udforske Dubai. Du kan tage på opdagelse i den lokale souq (marked), nyde de gode badestrande, opleve den imponerende udsigt over Dubai fra toppen af Burj Khalifa, nyde en romantisk middag på et dhow cruise, besøge beduinerne i ørkenen, prøve en vandpibe med de lokale eller tage på shopping i storbyernes enorme shoppingcentre. Hvis du har lyst til en dag i en forlystelsespark ligger Ferrari World ikke mere end 50 minutter fra Dubai. Overnatning på hotel i Dubai (M)
4. dag: Praslin, Seychellerne
Din rejse fortsætter idag til skønne Praslin på Seychellerne. Du lander på Mahe og fortsætter med hurtigfærge til Praslin, hvor du skal bo i dejlige omgivelser ikke langt fra den skønne strand, Cote D'or. Overnatning i 1 bedroom chalet på Les Villas D'or (M)
5.-7. dag: Praslin på egen hånd
På Praslin kan du besøge nationalparken Valle de Mai, som er en fin lille udflugt - parken er blandt andet kendt for at have verdens eneste palme med tvillingekokosnødder. Vi anbefaler at du lejer en cykel og tager på tur til Anse Lazio, som er endnu en af øernes billedskønne strande. Kysten du bor på - Cote D'or - er hyggelig med mange små restauranter så en slentretur herind er også oplagt. Overnatning i 1 bedroom chalet på Les Villas D'or (M)
8. dag: Med færge til Mahe
Du bliver hentet på dit hotel og skal med færgen tilbage til Mahe, hvor du skal bo de næste nætter på Beau Vallon stranden med udsigt til havet i lækker lejlighed med separat soveværelse og køkkenfaciliteter. Her er fælles privat have, der ligger ud til vandet, hvorfra du kan nyde de smukke solnedgange. Overnatning i lejlighed med separat soveværelse Sables D'or lejligheder
9.-10. dag: Mahe
Nyd den skønne strand og tag på tur på havet med snorkelmaske eller dykkerudstyr. Du kan også tage bussen til Victoria, Seychellernes hovedstad, og se de hyggelige små markeder. Hvis du er her en onsdag er det et must at besøge Bazar Labrin - et hyggeligt streetfood marked på Beau Vallon stranden. Har du lyst, kan vi også hjælpe dig med at arrange en tur på SUP paddle board. Vi har i din rejse inkluderet en heldagstur (i perioden maj - oktober), hvor du skal på en guidet trekkingtur langs den øde nordvestlige del af Mahe. Turen tager ca. 1,5 time og slutter ved den smukke strand, Anse Major. Her ligger der en katamaran og venter på at sejle dig til Bay Ternay Marine Park, hvor der er nogle smukke snorklestop. Der serveres en lækker lokal frokost undervejs. Aftal med din rejsekonsulent, hvilken dag, det passer dig bedst at tage på turen. Overnatning i lejlighed med separat soveværelse Sables D'or lejligheder
11. dag: Hjemrejse fra Mahe
Din bountyferie er slut for denne gang, og du skal idag hjem forhåbentligt med smukke billeder på nethinden og fyldt op med gode oplevelser.
12. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

3 overnatninger på lækkert hotel i Dubai
4 overnatninger på Les Villas D'or i chalet med separat soveværelse, Praslin
3 overnatninger i Sables D'or appartements på Mahe med havudsigt

Bemærkninger

Vandre- og katamaranturen på Mahe gennemføres kun i sæsonen fra maj - oktober. Seychellerne byder på omkring 15 vandreruter, du selv kan gå, forhør dig hos din rejsekonsulent, hvis dette har din interesse.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen på Mahe med vandring og sejlads er en gruppetur der gennemføres ved minimum 12 deltagere.

Marts - November

Pakkeliste

 • Snorkleudstyr
 • Sko, du kan bruge til let vandring
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Kasket/solhat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet via Dubai til Seychellerne t/r (inkl. bagage)
 • Transport til/fra færge og lufthavn på Seychellerne
 • Overnatninger og måltider som nævnt i program
 • Heldagstrek- og sejltur på Mahe
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Transport til/fra lufthavn i Dubai
 • Drikkevarer
 • Hotel skat der opkræves lokalt og udgør fra 25 SCR til 100 SCR per person per nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top