Søg
Søg
På hikingtur i Plettenburg Bay langs Garden Route
Cape Town, Sydafrika
Garden Route, Sydafrika
Zebraer, Kariega Game Reserve, Sydafrika
Garden Route, Sydafrika
Giraf, Kariega Game Reserve, Sydafrika
Amakhala, Sydafrika
Amakhala, Sydafrika

Sydafrika for hele familien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 10995,-

Varighed: 15 dage

Sydafrika er perfekt til en familieferie. Man får ingen jetlag af flyrejsen, og der venter de mest fantastiske dyreoplevelser. Turen her foregår ovenikøbet i malariafrit område, og køreafstandene er relativ korte, så der er god tid til blot at slappe af og hygge sig sammen.

Rejsen tager sin begyndelse i den skønne by Cape Town. I henter en lejebil allerede ved ankomsten, så I har friheden til at gøre, hvad I vil de næste dage. Vi sørger for tre overnatninger, så I har en god base at udforske fra.

Efter spændende oplevelser i byen venter landevejen, og I sætter kursen mod den smukke kyststrækning, Garden Route og Sydafrikas hvalhovedstad, Hermanus. Efter hvalhovedstaden venter strudsehovestaden, Oudtshoorn. Naturen her er helt anderledes og en spændende kontrast til den frodige kyststrækning. Det er også her i området, man finder de fantastiske huler, Cango Caves. Fra Oudtshoorn går turen tilbage til kysten, hvor et par afslappende dage venter i Knysna. Rejsen slutter af med malariafri safarioplevelser på Eastern Cape. Her er naturligvis "Big Five"; løver, elefanter, bøfler, næsehorn og leoparder!

Rejsen er særdeles velegnet til børnefamilier, men kan naturligvis også foretages uden børn.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Sæson

Årstiderne i Sydafrika er modsat af de danske.

Cape Town og Garden Route kan besøges året rundt, men den bedste sæson er den sydafrikanske sommer fra oktober til april. Om vinteren (maj-oktober) falder temperaturen til 9-10 grader om natten, og blæsten ude fra havet kan føles kølig. Hvalsæsonen er fra juni/juli til november.

Cape Town, Sydafrika

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Danmark - Cape Town
Der er afrejse fra Danmark mod Cape Town.

2. dag: Ankomst Cape Town
Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika så efter en god nats flyvning, ankommer I til Cape Town og er klar til at tage fat på oplevelserne.

Ved ankomsten henter I en lejebil i lufthavnen og finder selv til jeres hotel. Resten af dagen er til rådighed. Cape Town er en spændende by, som I nemt kan bruge flere dage på at udforske. Attraktionerne tæller blandt andet Victoria & Alfred Waterfront, strandene ved Camps Bay og Clifton, Greenmarket Square, Houses of Parliament, et væld af forskellige museer og teatre samt Kirstenbosch Gardens.

3-4. dag: På egen hånd i Cape Town
Dagene er til fri disposition i Cape Town. I har bilen til rådighed, så en mulighed er at køre ned til Cape Point og Kap Det Gode Håb. Undervejs kan I stoppe i Boulder’s Beach og besøge en pingvinkoloni. I kan også køre op til Table Mountain og nyde den fantastiske udsigt. Er vejret godt, er en tur til stranden en mulighed - tag badetøjet med, men husk at vandet godt kan være køligt.

5. dag: Cape Town - Hermanus
Der er afgang fra Cape Town mod Sydafrikas hvalhovedstad, Hermanus. I sæsonen (juli – november), kan I være heldige at se den truede sydlige rethval, når de kommer tæt på kysten ved den rolige og dybe bugt ved Hermanus. Vil I helt tæt på, kan I tage på en sejltur. Hvis I ikke besøger Hermanus i hvalsæsonen, skal I ikke fortvivle - med byens hyggelige atmosfære og pragtfulde beliggenhed, kommer I ikke til at kede jer. Det tager kun et par timer at køre fra Cape Town til Hermanus, og I kan med fordel vælge at køre den smukke tur langs kysten. Gør evt. stop ved Betty’s Bay, hvor der er en pingvinkoloni.

6. dag: På egen hånd i Hermanus
Dagen bruges i Hermanus. Hvis der er hvaler, kan I få det meste af dagen til at gå med at kigge på dem. De er tit legesyge og det er en fænomentalt syn, når de springer op af vandet og plasker ned igen med et ordenligt vandsprøjt til følge. Er I her udenfor hvalsæsonen, kan I hygge jer i byen, gå en lang tur langs vandet eller hygge jer på stranden. (M)

7. dag: Hermanus - Oudtshoorn
Fortsæt rejsen igennem byen Swellendam, der ligger ved foden af de smukke Langeberg-bjerge. Efter Cape Town og Stellenbosch er Swellendam den tredje ældste europæiske bosættelse i Sydafrika. Byen blev grundlagt af Dutch East India Company i 1745 og blev navngivet efter guvernøren Swellengrebel og hans kone Damme. Byen er kendt for sin historie og har mange flotte eksempler på den kaphollandske arkitektur. Dernæst kører I videre ad den smukke R62, som fører jer til Oudtshoorn, hvor I overnatter. Eftermiddagen kunne indeholde et besøg på en af de over 400 strudsefarme i området, hvor I kan lære meget mere om verdens største fugl. (M)

8. dag: Oudsthoorn - Knysna
I dag går turen mod de verdensberømte drypstenshuler Cango Caves. Tag evt. en guidet tur rundt i de snørklede gange og huler og bliv forbløffet over de smukke og finurlige formationer, som drypstenene har dannet i løbet af mange tusinde år. Efter frokost kører I ud mod kysten via George, som er Garden Route’s største by. I ender i Knysna. Knysna (udtales ‘Naisna’) ligger lige i hjertet af Garden Route og er en flot kystby med urskov på den ene side og en smuk lagune på denne anden. Lagunen møder havet imellem de imponerende The Heads, to store farverige sandstensklipper, hvorfra der er en fantastisk udsigt, som man ikke bør snyde sig selv for. Nyd resten af eftermiddagen på havnefronten eller på hyggelige Thesen Islands. Aftensmaden bør selvfølgelig nydes ved vandet, hvor der er masser af restauranter at vælge imellem. Knysna er bl.a. kendt for sine velsmagende østers. (M)

9-10. dag: På egen hånd i Knysna
De næste dage kan I bruge på egen hånd i Knysna og området omkring byen. Her er nogle forslag til aktiviteter: (M)

Featherbed Experience
Tag med på Featherbed Experience, som starter med en bådtur over lagunen til the Featherbed Nature Reserve på den vestlige klippe, hvor man kan nyde en smuk vandretur i det flotte naturreservat.
Bungy Jump
De virkelig modige kan udfordre sig selv med intet mindre end verdens højeste bungy jump på 183 meter ud fra Bloukrans River Bridge.
Flying Fox
For de mindre rå er der en rigtig sjov oplevelse i Flying Fox svævebanen over kløften.

11. dag: Knysna - Safarioplevelser
Vi foreslår, at I kører fra Knysna om morgenen. Dagens mål er Amakhala Game Reserve, som ligger øst for Port Elizabeth - en køretur på godt 3½ time. Spis evt. en tidlig frokost i Jeffrey’s Bay, hvor en af verdens bedste surfstrande findes. Videre til Amakhala, hvor en ægte afrikansk safarioplevelse venter!

Vildtreservatet Amakhala er privatejet og dækker et område på 7.500 hektarer - og her er naturligvis “Big Five”. Området her på Eastern Cape er malariafrit og er derfor særdeles velegnet til familier med børn. I tilbringer tre nætter på Amakhala og vi anbefaler, I tjekker ind før kl. 14.00, så I lige kan nå at blive klar til jeres første gamedrive! (M,A)

12-13. dag: Safarioplevelser i Amakhala Game Reserve
De næste dage bruges i Amakhala. Dagsprogrammet varierer lidt efter vejr og årstid men ser typisk sådan her ud:
Der er afgang på dagens første gamedrive før solopgang, da de fleste dyr er mest aktive først og sidst på dagen, når solen ikke står så højt på himmelen.
Først på formiddagen er man tilbage på lodgen, hvor en dejlig brunch venter. Derefter er der fri et par timer til at nyde poolen eller tage en lur.
Sidst på eftermiddagen spiser man igen et let måltid inden dagens anden gamedrive begynder. Her er man afsted indtil solen er gået ned og vender tilbage til lodgen og et dejligt aftensmåltid. (M,F,A)

14. dag: Amakhala - hjemrejse
Der er afgang fra Amakhala mod Port Elizabeth - en køretur på et par timer. I Port Elizabeth afleverer I bilen i lufthavnen og påbegynder hjemrejsen mod Danmark. (M)

15. dag: Hjemkomst til Danmark
I ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr i Sydafrika.

Overnatning:
12 overnatninger som beskrevet

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen kan arrangeres for familier med børn i alle aldre. Dog skal det bemærkes, at børn under 6 år ikke kan deltage på safariture af sikkerhedsmæssige årsager. Har man børn under 6 år kan vi arrangere overnatninger på en anden lodge, hvor der kan arrangeres specielle børnesafarier for børn mellem 2-6 år. Børn under 2 år kan ikke deltage på nogen former for safariaktiviteter.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 10995,-


Prisbemærkning

Sydafrika for hele familien pr. barn v. 2 voksne og 2 børn

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse med egen bil. Dog må det forventes at man er en del af en gruppe på safariturene i Amakhala.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Danmark til Cape Town samt Port Elizabeth til Danmark
  • Billeje som beskrevet inkl. fri km og forsikring
  • 12 overnatninger på guesthouses/hoteller og lodges inkl. forplejning som beskrevet
  • Helpension i Amakhala Game Reserve
  • 2 daglige gamedrives på safari med engelsktalende rangerguide

Prisen er eksklusiv

  • Kontraktgebyr ved billeje
  • Drikkevarer
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
  • Rejseforsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: