Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt
Cape Town
Pingviner Cape Town
Kultur Sydafrika
Frivillig arbejde Cape Town Sydafrika
Sydafrika, Greater Kruger, safari
Løvemor med unger Krüger nationalpark
Fiskere Sri Lanka
Sri Lanka
Skildpaddeunger ved kysten på Sri Lanka
Teplantager Sri Lanka
El Nido, Filippinerne
barn på palme i Filippinerne
Hvalhaj ved Donsol i Filippinerne
Risterrasser ved Banaue i Filippinerne
Spøgelsesabe Bohol Filippinerne
Grand Canyon
Afslapning med familie
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USA
Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen
Mount Rushmore i et must-see i Black Hills og et spændende stop på rejsen for hele familien
Bull Moose i Yellowstone National Park
Rejser du i autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen
Lej en cykel og tag på den smukke køretur over Golden Gate Bridge til de enorme redwood træer i Muir Woods National Monument
I Monterey Bay er der god mulighed for at spotte hvaler - opleves bedst på en hvalsafari i bugten
Antelope Canyon en et klippemassiv af sandsten, der ligger placeret midt i et normalt udtørret flodleje ved byen Page

Med familien på jordomrejse

Frapris pr. person

DKK 14.995,-

Varighed: 2-6 måneder

Sydafrika, Sri Lanka, Filippinerne og USA: Kom tæt på afrikas vilde dyr, oplev den fantastiske kultur på Sri Lanka, nyd de smukke strande på Filippinerne og tag på roadtrip i USA. Dette er det perfekte jordomrejse for familien der drømmer om at komme på eventyr sammen.

Økonomi:
Dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
  • Sydafrika: 300-500 kr.
  • Sri Lanka: 200-400 kr.
  • Filippinerne: 200-400 kr.
  • USA: 300-500 kr.

Gå ikke glip af: De vilde dyr som kun lever i Afrika, følelsen af at hjælpe andre igennem frivilligt arbejde, duftende te-plantager, hvide palmestrande, smukke ris-terrasser, verdensklasse snorkling, roen i de buddhistiske templer samt living the dream på den amerikanske vestkyst.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

SYDAFRIKA
Sydafrika er et enestående naturskønt og spændende rejseland. Regnbuelandet er en mangfoldighed af kulturer, natur og dyreliv. Landet byder på storslåede safarieventyr, interessante kultur- og historieoplevelser og skønne strande. Der er tilmed masser af muligheder for frivilligt arbejde i både længere eller kortere periode - så drømmer du og din familie om at hjælpe udstødte dyr fra savanen eller børn i township, så er Sydafrika lige noget for jer.
Læs mere om Sydafrika
Praktiske oplysninger om Sydafrika

SRI LANKA
Sri Lanka er en frodig, bjergrig ø, dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke, hvide strande. Her vrimler det med forskellige dyrearter lige fra påfugle og læbebjørne til elefanter og leoparder. Landets kultur og historie går mere end 2500 år tilbage i tiden, men er alligevel spillevende. Dans, musik og teater er tæt forbundne, og mange ældgamle danse og ritualer praktiseres stadig af de livsglade srilankanere.
Læs mere om Sri Lanka
Praktiske oplysninger om Sri Lanka

FILIPPINERNE
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne ris-terrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammet af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv.
Læs mere om Filippinerne
Praktiske oplysninger om Filippinerne

USA
Hvis du gerne vil se lidt forskelligt på din rejse, så er et roadtrip i bil eller campervan en fantastisk måde at opleve USA på. Det giver en dejlig frihed til at opleve nationalparker, seværdigheder og storbyer i dit helt eget tempo. Der er også mulighed for at prøve livet som cowboy på et forrygende ranchophold.
Læs mere om USA
Praktiske oplysninger om USA

Priser

Frapris pr. person

DKK 14.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Rejserute

Danmark Cape Town Johannesburg Colombo Manila San Francisco Los Angeles Danmark

flystrækning,
rejse over land

Prisbemærkning

Frapris pr. barn under 12 år 12.495,-

  • Prisen inkluderer flybilletter som vist under ruten.
  • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.
  • Der tages forbehold for eventuelle prisændringer som påvirkes af ledighed og rejseperiode.
  • Derudover hjælper Jysk rejsebureau med at arrangere de anbefalede eller andre aktiviteter på turen som ønskes booket hjemmefra.

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: