2-6 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Sydafrika: 400-600 kr.
 • Sri Lanka: 300-500 kr.
 • Filippinerne: 300-500 kr.
 • USA: 400-600 kr.

Gå ikke glip af: De vilde dyr som kun lever i Afrika, følelsen af at hjælpe andre igennem frivilligt arbejde, duftende te-plantager, hvide palmestrande, smukke ris-terrasser, verdensklasse snorkling, roen i de buddhistiske templer samt living the dream på den amerikanske vestkyst.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

SYDAFRIKA
Sydafrika er et enestående naturskønt og spændende rejseland. Regnbuelandet er en mangfoldighed af kulturer, natur og dyreliv. Landet byder på storslåede safarieventyr, interessante kultur- og historieoplevelser og skønne strande. Der er tilmed masser af muligheder for frivilligt arbejde i både længere eller kortere periode - så drømmer du og din familie om at hjælpe udstødte dyr fra savanen eller børn i township, så er Sydafrika lige noget for jer.
Læs mere om Sydafrika

SRI LANKA
Sri Lanka er en frodig, bjergrig ø, dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke, hvide strande. Her vrimler det med forskellige dyrearter lige fra påfugle og læbebjørne til elefanter og leoparder. Landets kultur og historie går mere end 2500 år tilbage i tiden, men er alligevel spillevende. Dans, musik og teater er tæt forbundne, og mange ældgamle danse og ritualer praktiseres stadig af de livsglade srilankanere.
Læs mere om Sri Lanka

FILIPPINERNE
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne ris-terrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammet af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv.
Læs mere om Filippinerne

USA
Hvis du gerne vil se lidt forskelligt på din rejse, så er et roadtrip i bil eller campervan en fantastisk måde at opleve USA på. Det giver en dejlig frihed til at opleve nationalparker, seværdigheder og storbyer i dit helt eget tempo. Der er også mulighed for at prøve livet som cowboy på et forrygende ranchophold.
Læs mere om USA

Rejserute

Danmark Cape Town Johannesburg Colombo Manila San Francisco Los Angeles Danmark

flystrækning,
rejse over land

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bil- og camperleje
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Frapris pr. barn under 12 år 18.995,-

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top