Søg
Søg
Roadtrip i Sydafrika - her i Kruger Nationalpark
Traditionel dans, Swaziland
Johannesburg, Melville, Sydafrika
Johannesburg, Maboneng, Sydafrika
Blyde river canyon, Panorama Route, Sydafrika
Sydafrika, næsehorn i Kruger National Park
Løve i Kruger National Park
Sydafrika, Greater Kruger, safari
Sydafrika, Greater Kruger Safari.
Greater Kruger Park safari, Sydafrika
Traditionel dans, Swaziland
Traditionel græs-hytte, Swaziland
Traditionel græs-hytte, Swaziland
Mlilwane Wildlife Sanctuary, Swaziland
Mlilwane Wildlife Sanctuary, Swaziland
Mlilwane Wildlife Sanctuary, Swaziland
St. Lucia, Sydafrika
St. Lucia, Isimangaliso Wetland Park, Sydafrika
St. Lucia, Isimangaliso Wetland Park, Sydafrika
Ballito, Sydafrika
Durban, Sydafrika

Roadtrip i Sydafrika med Kruger og Swaziland

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

På roadtrip fra Johannesburg til Durban via Kruger Nationalpark, Swaziland og kystbyerne ved det Indiske Ocean St. Lucia og Ballito.

Dette roadtrip tager dig fra storbyen Johannesburg via de smukke bjerge ad Panorama Ruten, hvor du kan opleve verdens 3. dybeste kløft Blyde River Canyon. På safari i Kruger Nationalpark har du mulighed for at se savannens dyr og er du heldig ”The Big 5”. Ruten går via det lille land Swaziland, hvor du får en anderledes kulturoplevelse. Tag f.eks. en tur på hesteryg eller mt. bike blandt vilde dyr. Efter Swaziland kører du ud til St. Lucia ved det Indiske Ocean, hvor du kan besøge Isimangaliso Wetlands, og komme helt tæt på de store flodheste og krokodiller. Turen slutter med et par dage til at slappe af i den smukke kystby Ballito tæt på Durban, inden du flyver hjem.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Sæson

Sydafrika kan besøges året rundt - men forår og efterår er ofte rigtig gode valg. Bemærk, at det er sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark. Sommeren er rigtig varm i hele landet. Vinteren mod nord er behagelig med lune, solrige dage og kølige nætter, dog kan der blive meget koldt, hvis man befinder sig i de højtliggende områder. Mod syd kan det regne og blæse en del om vinteren. Dykning kan foretages året rundt, men har forskellige højsæsoner afhængigt af destinationen.

Blyde river canyon, Panorama Route, Sydafrika

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Danmark - Johannesburg
Der er afrejse fra Danmark mod Sydafrika.

2. dag: Ankomst Johannesburg
Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika så efter en god nats flyvning, ankommer du til Johannesburg, bedre kendte som Joburg. Ved ankomsten henter du lejebilen i lufthavnen og finder selv til dit hotel. Resten af dagen er til rådighed til at udforske byen på egen hånd.

Vi vil anbefale dig at besøge Apartheid Museet som genopliver historierne fra apartheid og tage en cykeltur i Soweto, hvor Nelson Mandela og Desmond Tutu boede og hvor oprørerne mod apartheid blev planlagt. Johannesburg har mange nye moderne områder som man ikke må misse. Braamfontein med små cafeer, restauranter og små lokale bryggerier og det livlige Neighbourgoods Market (kun åbent om lørdagen). Maboneng med alternative restauranter og mange små lokale kunstgallerier. Mange vælger at bo i det sikre og moderne Sandton, hvor der er mange flotte hoteller og store shopping centre.

3. dag: Johannesburg til Sabie via Panorama Route
Du skal i dag bevæge dig mod øst til Mpumalanga provinsen via den smukke Panorama rute. På vejen passerer du byerne Witbank, Belfast og Dullstroom. Hvis du ankommer i god tid, kan du besøge den nærliggende gamle guldgraverby Pilgrim's Rest, som er bevaret med de gamle huse og gader fra dengang, hvor guldgraverne havde kronede dage i Sydafrika. (M)

4. dag: Panorama Route
Efter morgenmaden har du hele dagen til at udforske højdepunkterne ved Panorama Ruten. Kører du nordpå har du allerede det første anbefalelsesværdige stop efter kort tid: Gods Window med fantastisk udsigt over Lowveld. Stedet har fået sit navn, fordi Gud må have skabt dette syn til sig selv! Cirka 10-11 km øst for Gods Window finder du to spektakulære vandfald, Berling og Lisbon waterfalls. Den flotteste strækning på Panorama Ruten er langs Blyde River Canyon. Blyde River Canyon er verdens 3. største kløft, udgravet over millioner af år af floden Blyde River. Kløften starter ved Bourke's Luck Potholes, som blev til på grund af erosion millioner af år siden. Udsigten over kløften er betagende fra udsigtsstedet, hvor Blyde River nu snor sig 800 meter længere nede. Ruten slutter ved de tre klippeformationer Three Rondavels, som vind og vejr har formet, så de ligner gammeldags runde landsbyhytter. (M)

5-7. dag: Safari i Kwa Madwala Game Reserve og Kruger Nationalpark
De næste tre dage vil stå i safariens tegn. Efter morgenmaden kører du til Kwa Madwala Game Reserve, som ligger på grænsen til den kendte Kruger Nationalpark. Alle ’Big 5’ dyr (bøffel, løve, leopard, næsehorn og elefant) findes i Kruger, og parken har flere pattedyrsarter end noget andet vildtreservat i Afrika. Der skulle også være rig mulighed for at se andre fantastiske dyr, som giraffer, zebraer, hyæner, antiloper, gnuer, geparder, vortesvin og utallige fugle (over 500 slags).

Der er mange forskellige safarityper tilgændelig - alt efter dit humør og interesse.Det er lige fra den klassiske safari med guide i en åben 4x4 safari bil til walking-safari, hesteridnings-safari og mange andre ture. (M,F,A)

8. dag: Kwa Madwala Game Reserve - Swaziland
Efter morgenmaden forlader du lodgen og kørere videre mod Swaziland. Grænseovergangen giver dig en forsmag på, hvad forskellen på Sydafrika og Swaziland er. På Sydafrika-siden modtager du dit stempel af en person, som er gemt bag skudsikkert glas. I Swaziland foregår alle formaliteterne i et åbent lokale, hvor der på bagvæggen hænger et stort billede af kongen. De synes at være meget glade for kongen i Swaziland, som er den sidste absolutte monark i Afrika. Heldigvis har kongen udtalt, at turister er vigtige og skal behandles godt og det kan du regne med bliver efterlevet. Overalt er mennesker flinke, imødekommende og hjælpsomme. Samtidig er naturen smuk. Du overnatter i en traditionel men komfortabel græshytter formet som en bikube. Swaziland er et lille land med en rig kultur, hvor tempoet og attituden er mere afslappet end i de store nabolande. Du kan bruge sydafrikanske Rand her og behøver derfor ikke bekymre dig om at veksle penge før grænseovergangen. (M)

9. dag: Swaziland
Du har hele dagen til at udforske seværdighederne i Swaziland. Vi anbefaler dig at tage til Mantenga Cultural Village og besøge det spændende lokale Swazi marked, hvor du kan købe frugt og grønt, men også flotte flettede kurve og træudskæringer. Hotellet ligger i et fantastisk naturområde med vilde dyr, så det er også muligt at være aktiv og tage en tur på hesteryg eller mt. bike ud blandt zebraer og antiloper. (M)

10. dag: Swaziland – St. Lucia
I dag skal du køre sydpå tilbage til Sydafrika og byen St. Lucia, i udkanten af byen ligger det vidtstrakte vådområde Isimangaliso Wetland Nationalpark hvor du kan tage ud på en lille sejltur for at kommet helt tæt på flodheste og krokodiller. Der er så mange flodheste ved St. Lucia at det nogen gange sker, at en flodhest går gennem gaderne. (M)

11. dag: St. Lucia
Hvis du er interesseret i safari så ligger parken Hluhluwe-Imfolozi kun en times kørsel fra St. Lucia. Her er det muligt at se ’Big 5’ dyr (bøffel, løve, leopard, næsehorn og elefant).
St. Lucia ligger ud til det Indiske Ocean og om natten kommer de store Logger Head og Leather Back skildpadder op på strandene ved Isimangaliso Wetland. Det er derfor muligt at tage på en natsafari og opleve når disse imponerende dyr kommer op på stranden. (M)

12. dag: St. Lucia - Ballito
Der er ca. to timers kørsel fra St. Lucia til Ballito, så du kan godt nå at tage på en halvdagstur inden du kører mod Ballito. Ballito er en smuk kystby kun en times kørsel fra Durban hovedstaden i KwaZulu-Natal regionen. Her kan du slappe af ved stranden og poolen inden du skal hjem til Danmark. (M)

13. dag: Ballito/Durban
På dit hotel er der en dejlig have med en hyggelig lille pool og ikke langt fra hotellet finder du stranden, hvor det er muligt at surfe. Ballito ligger bare en times kørsel fra Durban, her vil vi anbefale dig at tage en gåtur på den kendte havnepromenade og tage til det farverige indiske marked. Durban er en af de områder i verden, hvor der er den største befolkning af indere udenfor Indien, så kultur og mad i denne region er meget indisk inspireret. Til de adventure lystne så er det også muligt at få en oplevelse ud over det sædvanlige og komme ned og dykke med tigerhajer. (M)

14. dag: Balito/Durban - Hjemrejse
Efter du har tjekket ud fra hotellet kl. 12, har du hele dagen på egen hånd til at slappe af, før turen går mod lufthavnen (tidspunktet afhænger af flyselskabet). Du aflevere bilen i lufthavnen, så du har den til rådighed hele dagen. Der er mulighed for at få opbevaret bagagen på hotellet, og du kan ligeledes få et bad på hotellet inden afrejse. (M)

15. dag: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr i Sydafrika.

Overnatning:
1 nat på hotel i Johannesburg
2 overnatninger på guesthouse i Sabie på Panorama Route
3 overnatninger på logde i Kwa Madwala Game Reserve ved Kruger
2 overnatninger på lodge i traditionel græs-hytte i Mlilwane Wildlife Sanctuary, Swaziland
2 overnatninger på guesthouse i St. Lucia
2 overnatninger på guesthouse i Ballito

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen kan sagtens sammensættes som en familietur med børn. Dog skal det bemærkes, at der er forskellige aldersbegrænsninger på de mulige aktiviteter i Kruger Nationalpark. Hør nærmere information hos din rejsekonsulent.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse med egen bil. Dog må det forventes at man er en del af en gruppe på safariturene i Kruger.

Prisen er inklusiv

  • Flybilletter fra Danmark til Johannesburg og Durban til Danmark
  • Billeje som beskrevet inkl. fri km og forsikring
  • 12 overnatninger på guesthouses/hoteller og lodges inkl. forplejning som beskrevet
  • Safariture som beskrevet i Kruger med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Kontraktgebyr (ca. 45 kr.), envejslejegebyr (ca. 700 kr.) og GPS til billejen
  • Ture og aktiviteter udover det beskrevne
  • Drikkevarer
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: