Søg
Søg
3-Generationsrejse til Sydafrika
Cape Town, Sydafrika
Cape Town, Sydafrika
Cape Town
Garden Route, Sydafrika
Hermanus, Sydafrika
Hermanus, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Aquila Safari Lodge, Sydafrika
Stellenbosch, Sydafrika
Tre-generationer

Tre-generationersrejse i Sydafrika

Frapris pr. pers. ved 6 voksne og 4 børn

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 10.995,-

Varighed: 14 dage

Sydafrika er et perfekt ferierejsemål for alle i familien: bedsteforældre, børn og børnebørn.

På denne rejse kan I opleve Cape Town, se hvaler i Hermanus, tage på malaria fri big-5 safari og slutteligt besøger I Stellenbosch for at smage på den gode Sydafrikanske vin. Der er på denne rejse valgt nogle gode hoteller med familie værelser og alle hoteller har swimmingpool.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika herSæson

Sydafrika kan besøges året rundt - men forår og efterår er ofte rigtig gode valg. Bemærk, at det er sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark. Sommeren er rigtig varm i hele landet. Vinteren mod nord er behagelig med lune, solrige dage og kølige nætter, dog kan der blive meget koldt, hvis man befinder sig i de højtliggende områder. Mod syd kan det regne og blæse en del om vinteren.

Aquila Safari Lodge, Sydafrika

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Danmark - Cape Town
Der er afrejse fra Danmark mod Cape Town.

2. dag: Ankomst til Cape Town
Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika så efter en god nats flyvning, ankommer I til Cape Town og er klar til at tage fat på oplevelserne. Ved ankomsten bliver I hentet og kørt til jeres hotel.

Cape Town er en spændende by, som I nemt kan bruge flere dage på at udforske. Attraktionerne tæller blandt andet Victoria & Alfred Waterfront, strandene ved Camps Bay og Clifton, Greenmarket Square, Houses of Parliament, et væld af forskellige museer og teatre samt Kirstenbosch Gardens.

3-6. dag: På egen hånd i Cape Town
Dagene er til fri disposition i Cape Town. Cape Town er den perfekte by for en rejse med tre generationer og hele familien, da der er så mange forskellige oplevelser. Vi kan arrangere mange forskellige ture eller sørge for at I har en lejet bil til rådighed, så I selv kan tage ud på opdagelse. I kunne tage ned til Cape Point og Kap Det Gode Håb. Undervejs kan I stoppe i Boulder’s Beach og besøge en pingvinkoloni. I kan også tage op til Table Mountain og nyde den fantastiske udsigt. Er vejret godt, er en tur til stranden en mulighed - tag badetøjet med og slap af på stranden eller lej et surfboard og lær at surfe, men husk at vandet godt kan være lidt køligt.

7. dag: Cape Town - Hermanus
Der er afgang fra Cape Town mod Sydafrikas hvalhovedstad, Hermanus. I sæsonen (juli – november), kan I være heldige at se den truede sydlige rethval, når de kommer tæt på kysten ved den rolige og dybe bugt ved Hermanus. Vil I helt tæt på, kan I tage på en sejltur. Hvis I ikke besøger Hermanus i hvalsæsonen, skal I ikke fortvivle - med byens hyggelige atmosfære og pragtfulde beliggenhed, kommer I ikke til at kede jer. Det tager kun et par timer at køre fra Cape Town til Hermanus. (M)

8. dag: På egen hånd i Hermanus
Dagen bruges i Hermanus. Hvis der er hvaler, kan I få det meste af dagen til at gå med at kigge på dem. De er tit legesyge og det er et fænomenalt syn, når de springer op af vandet og plasker ned igen med et ordentligt vandsprøjt til følge. Er I her udenfor hvalsæsonen, kan I hygge jer i byen, gå en lang tur langs vandet eller hygge jer på stranden. (M)

9. dag: Hermanus - Aquila Private Game Reserve
I dag går turen til Aquila Safari Lodge, hvor en ægte afrikansk safarioplevelse venter. Safari parken ligger ca. 3 timers kørsel fra Hermanus. Aquila Safari Lodge ligger i et 10.000 hektar malaria fri safari park med mulighed for at se alle ’Big 5’ dyrene (bøffel, løve, leopard, næsehorn og elefant). Lodgen har to store swimmingpools med udsigt over parken. Alle måltider, morgensafari og eftermiddagsafari er inkluderet. (M,A)

10. dag: Safari i Aquila Private Game Reserve
Denne dag kan I nyde på lodgen med safari og afslapning ved swimmingpoolen. Hvis I har lyst til safari på hesteryg eller quadbikes, så kan det købes lokalt på lodgen. (M,F,A)

11. dag: Aquila Private Game Reserve - Stellenbosch
Efter morgensafari og morgenmad tjekker I ud og fortsætter rejsen til en af Sydafrikas førende vindistrikter Stellenbosch. I skal bo på en af Sydafrikas ældste vingårde, som også fungerer som hotel, her vil der være mulighed for at spise en masse lækker mad og smage de gode vine. Hotellet har specialiseret sig i oplevelser for hele familien. Tag f. eks. en tur på segway eller deltag i deres madlavningskursus for børn. (M,F,A)

12. dag: Stellenbosch
Dagen er på egen hånd til at opleve Stellenbosch. I kunne også tage en tur til Franschhoek. Byen ligger tæt på Stellenbosch, og er ligeledes kendt for sine skønne vine samt sin franske kulturarv. Her finder I flere gode restauranter, hvoraf mange serverer udsøgt fransk ‘cuisine’. Af eksempler på gode vingårde i Franschhoek kan nævnes: La Motte, Boschendal & Graham Beck, mens gode restauranter i Franschhoek tæller blandt andet: Le Quartier Francais – en af de 50 bedste restauranter i verden, Le Petite Ferme og Reuben’s Restaurant & Bar. Hotellet ligger ikke mere end 30 min fra stranden, så hvis I vil have en afslappende sidste dag er dette også muligt. (M)

13. dag: På egen hånd i Stellenbosch - Hjemrejse
Der er afgang fra Stellenbosch til Cape Town lufthavn som kun ligger 45 min kørsel fra hotellet. (M)

14. dag: Hjemkomst til Danmark
I ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr i Sydafrika.


Overnatning:
5 nætter i lejlighed i Cape Town
2 nætter i Hermanus på hotel med morgenmad
2 nætter på Aquila Safari Lodge (Hel pension excl. drikkevare)
2 nætter i Stellenbosch på Spier Hotel med morgenmad

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. ved 6 voksne og 4 børn

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 10.995,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor I rejser på egen hånd. Priserne er baseret på en rejse med 6 voksne og 4 børn.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cape Town tur/retur
 • Transport fra Cape Town lufthavn til Cape Town lejlighed
 • 5 nætter i lejlighed i Cape Town
 • Transport fra Cape Town til Hermanus
 • 2 nætter i Hermanus på hotel med morgenmad
 • Transport fra Hermanus til Aquila Safari Lodge
 • 2 nætter på Aquila Safari Lodge (Helpension eksklusiv drikkevare)
 • Morgensafari og eftermiddagsafari på Aquila Safari Lodge med engelsktalende rangerguide
 • Transport fra Aquila Safari Lodge til Stellenbosch
 • 2 nætter i Stellenbosch på Spier Hotel med morgenmad
 • Transport fra Stellenbosch til Cape Town lufthavn

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikringer
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Transport og ture der ikke er nævnt i programmet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: