21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 47.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du skal på et udfordrende cykeleventyr på ca. 225 km. på Ugandas landeveje og opleve flere at Ugandas Nationalparker. Rejsen er bestemt ikke for alle og enhver da det kræver at du er vandt til at cykle og er i god fysisk form.

Rejseforslaget starter i Kampala. Her skal du opleve byen på utraditionel vis fra bagsædet af en motorcykel. Efter dit besøg i Ugandas hovedstad tager rundrejsen dig videre rundt igennem Uganda, som er et af Afrikas smukkeste og mest kontrastfulde lande. Der vil være tidspunkter på rejsen, hvor der er lagt transfer ind i programmet, som erstatning for cykling. Dette er for at udnytte tiden bedst muligt, og give dig den bedste oplevelse.

Du cykler gennem landets naturskønne omgivelser og møder flere små landsbyer på vejen samt besøger nogle af landets mest berømte Nationalparker. Glæd dig også til cykeloplevelser ved Lake Mburo Nationalpark og Lake Bunyonyi, samt til et oplevelsesrigt besøg hos en del af Batwa Pygmæ-folket. Efter dit besøg ved ”skovens vogtere” venter et af rundrejsens absolutte højdepunkter - et besøg i Bwindi nationalpark, som har et af verdens højeste koncentration af de truede bjerggorillaer. Trekking turen i parken kan tage alt fra en halv til en fuld dagsvandring i kupereret terræn, inden du møder den gorillafamilie, som du har tilladelse til at se. Du har tilladelse til at bruge op til en time sammen med disse prægtige og truede dyr. Efter besøget hos gorillaerne vil du cykle igennem en del af Bwindi Nationalpark, hvorefter der venter dig en traditionel safari i Isasha området i Queen Elizabeth nationalpark. Det er et af de to områder i verden, hvor du kan være heldig at opleve de sjældne træklatrende løver. Efter denne safari venter der dig et oplevelsesrigt og ikke mindst udfordrende trek over tre dage i Rwenzori bjergene. Bjergkæden som følger grænsen til Congo, består af en storslået og varieret natur. Der findes alt fra regnskov til bjergskov og golde bjergsider. Flere af bjergtinderne måler over 4600 m. og den højeste er Mount Stanley som måler 5100 m. og er Afrikas tredje højeste bjerg efter Kilimanjaro og Mount Kenya. I skovene som dækker den nederste del af bjergkæden lever blandt andet de sky bjergelefanter, skovsvin, flere abearter og mange enestående fuglearter som ofte kan være svære at se i den tætte bjergskov. I bjergene oplever du flere små stier og ikke mindst nogle af Ugandas flotteste udsigtspunkter til bl.a. Lake George. Du afslutter herefter dit cykeleventyr ved kratersøerne i nærheden af Kibale Nationalpark. Her venter en sjov og lærerig dag iblandt de legesyge chimpanser. Herfra kører du til adventurebyen Jinja, en køretur på ca. 8-9 timer. Byen ligger langs bredden af Lake Victoria og en af verdens største floder, Nilen. Byen er kendt som Afrikas adventure by nummer 1. Du kan bl.a. tage på riverrafting og kajakturer på Nilen. Der er også mulighed for at afprøve Bungee Jump fra 44 meters højde fra flodbredden. Eller du kan udforske området på henholdsvis hest og mountainbike. Naturen er helt unik og fantastisk langs Nilens flotte kyststrækninger. Byen ligger naturskønt og er derfor også oplagt til et par dages afslapning inden din hjemrejse.

Få information og fakta om Uganda her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Uganda her

Bedste rejseperiode

Tørtiden i Uganda er fra januar - marts, juni - oktober og december, mens regntiden i Uganda er fra slut marts - maj og november.

Bemærk, at vejret er uforudsigeligt og meget omskifteligt i bjergområderne hele året, så det er vigtigt at have udstyret i orden, og altid være forberedt på regn og kulde når du befinder i de højtliggende områder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark – Ankomst Entebbe
Afgang fra Danmark mod Kampala, Ugandas hovedstad, hvor du ankommer sidst på aftenen. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs. Efter ankomsten bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, en køretur på mellem 45 min til 1 time. Resten af aftenen er på egen hånd.
2. dag: Oplev Kampala fra bagsædet af en motorcykel
Efter morgenmaden på dit guesthouse bliver du hentet og kørt til startstedet for en anderledes byrundtur i Kampala. Du vil igennem dagen sidde bagpå en motorcykel. Chaufføren af motorcyklen fungerer som din guide for dagen. På turen er der lagt op til en vis grad af frihed i samarbejde med guiden og fokus vil være på at se Kampalas højdepunkter; kendte bygningsværker, historiske steder, og religiøse monumenter. På køreturen kommer du tæt på Ugandas befolkning i øjenhøjde og der venter dig en farvestrålende oplevelse denne dag. Sidst på eftermiddagen er du tilbage på dit guesthouse og resten af dagen kan bruges på egen hånd. (M)
3. dag: Cykeleventyr & Transfer fra Entebbe til Lake Mburo Nationalpark (Ca. 7-8 Km. På cykel)
Efter morgenmaden venter en forholdsvis nem cykeldag. Du starter dagen med at cykle igennem centrum af Entebbe til byens smukke botaniske have. Efter dit besøg i den smukke have kører du i bil i ca. fire timer til Nationalparken Lake Mburo. Ved indgangen til Nshara Gate cykler du de sidste 1,5 km til dit Lodge. Resten af dagen er på egen hånd. (M,F,A)
4. dag: Cykelsafari i Lake Mburo Nationalpark (Ca. 60 km. på cykel)
Efter morgenmaden venter en spændende dag i parken på cykel. Parken er kendt for et varierende dyreliv bortset fra Afrikas store katte og elefanter. Dette gør parken til en oplagt cykeldestination. I Nationalparken lever det oprindelige Ankole-folk stadig og du har chance for at se dem færdes på nogle af de mange stier i parken. Ruten tager dig igennem savannen og Lake Mburos akacie skove. Her kan du være heldig at opleve parkens zebraer, impalaer, vandbøfler, bavianer, flodheste og nogle af områdets mere end 300 fuglearter. Cykelruten i parken kan tilpasses den enkelte kundes ønsker. Dagen afsluttes sidst på eftermiddagen på dit lodge og efter ca. 60 oplevelsrige kilometer på cykel. (M,F,A)
5. dag: Lake Mburo Nationalpark (Ca. 13 km. på cykel) – Lake Bunyonyi & Cykeleventyr ved søen (Cykeldistance 40 km.)
Efter du har spist morgenmad kører du ca. 13 km på cykel igennem flere små landsbyer til Sanga porten, en anden af parkens indgange. Herfra venter bilen og du kører sydover imod Lake Bunyonyi, en køretur på ca. fire timer igennem landets varierede natur. Lake Bunyonyi er en vulkansø og en enestående oplevelse. Søen er Afrikas næst dybeste sø og måler 900 meter på det dybeste sted. Lake Bunyonyi er placeret 2100 meter over havets overflade og er omgivet af et grønt bakkelandskab, som gør det til et ideelt sted at cykle. Der findes 29 øer på søen og der er gode muligheder for at tage på kanoture til mange småøer på søen. Efter ankomst til søen spiser du frokost inden der venter dig en farvestrålende cykeloplevelse i kuperet terræn ved søen – Du cykler ca. 40 km hen på eftermiddagen. Der vil være flere oplagte udsigtspunkter på ruten. Du afslutter din cykeltur ved dit overnatningssted og resten af dagen er på egen hånd. (M,F,A)
6. dag: Cykeleventyr fra Lake Bunyonyi – Kisoro (Ca. 45 km. på cykel)
Efter morgenmaden venter dig en oplevelsrig og udfordrende cykeldag i kuperet terræn. Du cykler ca. 45 km. i Ugandas sydvestlige hjørne. Cykelruten går igennem Ugandas grønne højland og du ankommer efter ca. 4 timer, afhængig af antal stop på vejen. Du møder flere lokale landsbyer på vejen og er fremme over middag i regnskoven Echuya. Her spiser du frokost hvorefter du skal besøge Ugandas oprindelige Batwa folk. Denne skovpygmæ minoritet lever desuden henholdsvis i skovområder i Bwindi og Mgahinga. Minoriteten bruger turene i området til at videregive læring om de stolte traditioner til stammens unge og børn. Tidligere blev de omtalt af Ugandas andre folkeslag, som ”skovens vogtere”, idet det mest centrale i deres kultur var at leve bæredygtigt og derved passe på skoven og dens dyr. Efter denne unikke oplevelse bliver du transporteret resten af vejen til byen Kisoro, hvor du kan bruge resten af dagen på egen hånd. (M,F,A)
7. dag: Cykeleventyr fra Kisoro – Kanotur på Lake Mutanda – Nkuringo (Ca. 26-36 km. på cykel)
Efter du har spist morgenmad cykler du ca. 7 km inden der venter dig en vandretur på halvanden time til søen Lake Mutanda. Herfra venter en oplevelsesrig kanotur på ca. tre timer. Din cykel vil blive transporteret til den modsatte side af søen, imens du befinder dig på søen. Fra Rwanjenje venter dig en cykeltur på ca. 9 km i kuperet terræn. Denne tur tager ca. 2-3 timer afhængig af antallet af stops på vejen. Ved ankomsten til Rubuguri Junction venter bilen som kører dig de sidste 10 km ind i Bwindi Impenetrable Nationalpark og dagen afsluttes ved den skønne Nkuringo Gorilla Lodge. Såfremt du på dagen har gode ben og er klar på en udfordring kan du vælge at cykle den sidste etape på ca. to timer. Frokosten indtages undervejs på cykelturen. Efter ankomst er resten af dagen på egen hånd i og omkring Lodgen. Der venter dig to vidunderlige overnatninger i den berømte Bwindi Nationalpark. (M,F,A)
8. dag: Gorillatrekking i Bwindi Impenetrable Nationalpark
I nationalparken Bwindi Impenetrable lever næsten halvdelen af verdens ca. 880 vildtlevende bjerggorillaer ifølge WWF Verdensnaturfonden. Der lever derfor ca. 400 bjerggorillaer i Bwindi Impenetrable Nationalpark. Resten af Ugandas gorillaer lever i Mgahiga Gorilla Nationalpark, hvilket udgør ca. 80 gorillaer. De resterende 400 vildtlevende gorillaer er fordelt mellem DR Congo og Rwanda. Antallet af bjerggorillaer betyder at Bwindi Impenetrable Nationalpark er det mest betydningsfulde leveområde for dette imponerede dyr. Der lever 36 gorillafamilier her, hvor 11 har kontakt med mennesker en time om dagen og 1 familie har kontakt med mennesker i forhold til forskning, så kendskabet til dyrene kan øges. De resterende gorillafamilier har ingen kontakt med mennesker, hvilket er essentielt for eco-systemet. Tilladelserne til at komme på gorillatrekking i parken koster fra 450 USD i lavsæsonen og 600 USD i højsæsonen (Dette gebyr er inkluderet i rejsens pris). Pengene fra tilladelserne bidrager til beskyttelse og bevarelse af disse prægtige og truede dyr blandt andet ved at sørge for gode forhold til parkens rangere. Derudover er der fokus på at højne lokalbefolkningens levestandard. Der er blandt andet blevet bygget flere brønde, vandrensningsanlæg og lokale skoler. Derudover gør flere natur- og dyrefredningsforeninger en stor indsats for at beskytte bestanden og dyrenes leveområder. Interesseorganisationer har haft fokus på at opkøbe landbrugsområder i nærheden af junglen for derved at skabe en naturlig afstand mellem lokalbefolkningens landbrug og gorillaernes leveområder. Denne koordinerede indsats sammen med tilskudsordninger på regeringsniveau har betydet, at bestanden siden 2010 samlet set er steget fra 780 til 880 gorillaer på verdensplan. En af rejsens absolutte højdepunkter begynder umiddelbart efter din morgenmad denne morgen, hvor du starter med at køre til nationalparkens hovedkvarter. Her bliver du briefet inden dagens gorillatrek i den tætte bjergregnskov. Du starter dit trek kl. ca. 08:00, idet gorillafamilierne sjældent befinder sig det samme sted over flere dage. Turen kan tage fra 2-3 timer og op til 8 timer afhængigt af hvor den gorillafamilie, som I har tilladelse til at besøge, har valgt at slå sig ned aftenen før. Der er ca. 95% sikkerhed for at finde dem. Regnskoven er mange steder tætbevokset og dagen kræver at du er i god fysisk form. Parken er præget af dybe kløfter og der kan være stejle stigninger på turen. Trekkingturen kan godt være hård og lidt mudret på samme tid, så dagens udfordringer kræver også den rigtige påklædning og det rigtige fodtøj. Vi anbefaler lange bukser og langærmet trøje for at beskytte huden på turen. Mødet med regnskovens bjerggorillaer er en stor oplevelse og for mange er det rejsens absolutte højdepunkt. Du skal under mødet være i en afstand på mindst 7 meter fra gorillaerne. Efter max 1 times spændende interaktion med disse imponerede dyr går turen tilbage til dit Guesthouse eller Lodge. Din frokost denne dag medbringes som madpakker, så du kan være fleksible i forhold til gorillatrekket. Resten af dagen er på egen hånd. (M,F,A)
9. dag: Inkuringo i Bwindi Nationalpark – Buhoma (Cykeldistance 20 km.)
Der venter dig en eventyrlig cykeltur i udkanten af Bwindi Nationalpark. Du oplever området og den 36.000 år gamle regnskov fra din cykel. Der vil være flere skønne udsigtspunkter og dit cykeleventyr tager dig forbi landeveje hvor turister sjældent færdes. Du stopper i landsbyen Nteko som ligger i udkanten af nationalparken. Landsbyen er et handelssted for de mange lokale og giver på markedsdage et skøn indblik i stammernes kultur og handelsvaner. På vejen imod Buhomo stopper du ved regnskovsvandfaldet Munyanga. Efter ankomst til Buhomo er resten af dagen på egen hånd. (M,F,A)
10. dag: Buhoma – Kihili - Ishasha området i Queen Elizabeth Nationalpark
Denne formiddag venter en transfer fra Kihili til Ishasha området i Queen Elizabeth Nationalpark. Den 1978 km2 store Queen Elizabeth Nationalpark er iblandt Ugandas mest populære nationalparker og ikke uden grund. Parken er nemlig velsignet med the The Big Five - elefanter, næsehorn, løver, leoparder og bøfler. Parken ligger langs ækvator i den vestlige del af landet og tilbyder klassisk safari med savanne og skovområder som bl.a. kendes fra Kenya, Tanzania og Sydafrika. Parken består af et spændende og varieret fugleliv og det er muligt at opleve over 600 forskellige fuglearter i parken. En stor oplevelse og særsyn er løver der klatrer i træer i Ishasha området i den sydlige del af Queen Elizabeth. Du overnatter i Ishaha området og resten af eftermiddagen bruges på en spændende game drive iblandt savannes dyreliv. (M,F,A)
11. dag: Safari i Ishasha området & Bådtur i Queen Elizabeth Nationalpark
Din safari starter allerede ved solopgang, da det er i de tidlige morgentimer at dyrene er mest aktive. Du kan være heldig, at se nogle af parkens berømte løver i træerne. Derudover kan du spotte bøfler, flodheste, elefanter, hyæner og mange flere af savannes dyr. Morgenmaden spises efter morgensafarien. Over middag skal du på et 3 timers oplevelsrigt safaricruise på Kazinga-kanalen. Kanalen forbinder Lake Edward og Lake George, og er 40 km mellem søerne. Under bådturen kan du bl.a. opleve krokodiller og flodheste fra båddækket. Dagen afsluttes på dit overnatningssted og resten af dagen er på egen hånd. (M,F,A)
12. dag: Queen Elizabeth Nationalpark– Trekking i Rwenzori Bjergene – Samalira Camp (1667-3171 Meter)
Denne morgen starter med en tidlig morgenmad inden solens første stråler. Herefter skal du med en transfer til foden af de berømte Rwenzori Bjerge. Her venter dig et par eventyrlige dage og ikke mindst et udfordrende trek i Ugandas Måne-bjerge. Trekket starter mellem 08:30-09:30 fra Trekkers Hostel i byen Kyanjiki. Første etape af trekkingturen er 2,2 km op i bjergene til UWA Ranger Station (1727 m). Første del af ruten er stejl og du vandrer igennem bjergenes grønne træområder som ses inden bjergene går mere over i decideret alpin terræn. På Rangerstationen (1727 m) vil en af de lokale Rangers fortælle om området, historien, trekkingruter i nationalparken, og ikke mindst regler som den rejsende skal være opmærksom på under trekking turen. Efter briefingen vandrer du videre op i Ugandas månebjerge. Der venter en udfordrende dag med mange skønne udsigtspunkter. Undervejs kan du være heldig at høre skrigene fra chimpanserne i dalene nær Rwenzori bjergene. Derudover kan du være heldig at se Colobus aberne i træerne langs stien. Efter nogle timers vandring åbnes terrænet op og der vil her være fantastiske udsigtspunkter over dalene, samt du kan skimte Lake George og Queen Elizabeth i det fjerne. Sidst på eftermiddagen ankommer du Samalira Camp som er placeret naturskønt i 3171 meters højde. Du vandrer ca. 9 km. denne dag og du skal forvente at trekke i ca. 6 timer. Resten af dagen er på egen hånd ved campen. (M,F,A)
13. dag: Trekking i Rwenzori Bjergene – Samalira Camp – Kalalama Camp (3171 - 3515 m.)
Der venter dig en ny skøn dag i de eventyrlige Rwenzori bjerge. Efter morgenmad i bjergene starter trekket med en støt stigning og du krydser en lille bæk. Herfra går ruten ca. 200 meter op over en bjergsti, hvorfra du kan se flere af de gigantiske lyngtræer. Fra bjerget kan du skimte landsbyen Kilembe i dalen. Trekkingturen fortsætter til Kalalama Camp i 3515 meters højde over havet overflade. Efter ankomst til Kalalama Camp kan du nyde udsigten til byen Kasese og ikke mindst få en fantastisk udsigt udover Lake George. Fra campen i sydlig retning kan du opleve de dramatiske klippevægge imod toppen af bjergene Rwatamaguta og Karasimbi. Der laves aftensmad på campen. Denne dag trekker du ca. 7 km i et kuperet og stejlt terræn. Du skal forvente at trekke ca. 5 timer denne dag. Efter ankomsten er resten af dagen på egen hånd og der forberedes aftensmad sidst på eftermiddagen. (M,F,A)
14. dag: Trekking i Rwenzori Bjergene Kalalama Camp – Ranger Station – Regnskoven i Kibale Forest National Park
På trekkets tredje dag vågner du i de tidlige morgentimer til en smuk solopgang, såfremt at vejret er klart. Efter morgenmaden begynder du nedstigningen til 2600 højdemeter. Herfra går du på stier omgivet af bambus idet klimaet er varmere her og et højere regnniveau gør det til et ideel sted for bambustræer. Du spiser frokost ved Sine Rock Shelters som er opkaldt efter en krybskytte som jagtede bjergenes dyr og boede i hytten over en 30 årig periode. Frokosten indtages under nedstigningen. Du vandrer ca. 10-12 km denne dag. Trekket afsluttes med et kort besøg hos de lokale rangers inden der venter dig transfer til Kibale Forest Nationalpark. Efter ankomsten er resten af dagen på egen hånd ved din camp eller på dit Guesthouse. (M,F,A)
15. dag: Mountainbiketur ved Crater Lakes (Ca. 42 km. på cykel)
Efter morgenmaden kører du til området Kasiisi. Herefter venter rundrejsens sidste cykeltur. I løbet formiddagen skal du cykle forbi områdets tre vulkansøer og på vejen ser du flere små landsbyer og et væld af grønne te-plantager og mindst tre kratersøer. Mountainbiketuren tager ca. tre timer og du kører hovedsageligt på grusvej omgivet af flot natur. Du spiser frokost og eftermiddagen bruges på at udforske de fascinerende sumpområder magombe og Bigodi. Efter en eventyrlig og aktiv dag er resten af dagen på egen hånd på dit Camp eller Guesthouse. (M,F,A)
16. dag: Kibale Chimpanse-Tracking & Trek i regnskoven
Efter en tidlig morgenmad skal du på vandretur ind i regnskoven. Hele dagen er afsat til at udforske og lære om Kibale Forest Nationalpark. I Nationalparken findes en af verdens største koncentration af fritlevende chimpanser. Her lever ca. 1500 fritlevende chimpanser. Udover chimpansen findes der i alt 13 abearter i regnskoven. Derudover findes der skovelefanter, bøfler, vildsvin, flodheste samt antiloper og hjorte, og ikke mindre end 325 fuglearter, som gør parken et ideelt sted at spotte sjældne fuglearter. Sammen i en lille gruppe tager du ud for at finde en af regnskovens chimpansefamilier og resten af formiddagen er afsat til at spotte nogle af parkens legesyge aber. Der er en god chance for at spotte aberne, men da der er tale om fritlevende dyr plejer vi at sige, at du har næsten 95% chance for at spotte dem. Udover et fantastisk møde med chimpanserne i parken passerer du flere små kratersøer i junglen på din vej tilbage til din Camp eller Guesthouse. Resten af dagen er på egen hånd. (M,F,A)
17. dag: Transfer fra Kibale Nationalpark til Jinja
Efter din morgenmad venter dig en længere køretur, hvor du gør stop et par gange på vejen. Afhængig af trafikken ankommer du til Jinja, Afrikas adventure hovedstad, sidst på eftermiddagen. Du kører ca. 7-9 timer denne dag. Resten af dagen er på egen hånd. (M,F,A)
18-19. dag: Oplev Jinja på egen hånd
I Jinja venter dig nogle spændende dage i naturskønne omgivelser på egen hånd. Jinja ligger langs bredden af Lake Victoria og Nilen – en af verdens største floder. Byen er verdenskendt for riverrafting og kajakturer på Nilen. Der findes familievenlige turer og udfordrende rafting turer for dig som har mod på det og gerne vil udfordres. Der er mulighed for at springe Bungee Jump fra 44 meters højde fra flodbredden. Derudover kan du udforske området på henholdsvis hest og mountainbike. Naturen er helt unik og fantastisk langs Nilens flotte kyststrækninger, hvilket gør området helt ideelt til bådture og afslapning. Dagene er på egen hånd. (M)
20. dag: Jinja – Entebbe Lufthavn
Efter morgenmaden kører du tilbage til Kampala og videre til Entebbe Lufthavn. Afhængig af dit fly tidspunkt kan der være ventetid i enten Jinja eller Kampala. Forhør dig hos din Rejsekonsulent. (M)
21. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark med rygsækken fuld af skønne og storslåede dyre- og naturoplevelser.

Overnatninger

2 overnatninger på Holiday Express i Kampala /Entebbe eller lignende
2 overnatninger på Rwakoko Rock i Lake Mburo Nationalpark eller lignende
1 overnatning på Lake Bunyonyi Eco Camp Lake Bunyonyi eller lignende
1 overnatning ved Travelers rest i Kisoro eller ligneden
2 overnatninger på Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge eller lignende
1 overnatning Silver Back Lodge eller lignende
1 overnatning på Ishasha Jungle Logde eller lignende
1 overnatning på Kasenyi Safari Camp eller lignende
2 overnatninger i Rwenzori bjergene i telt eller i primitive hytter
3 overnatninger på Kibale Forrest Camp ved Kibale Nationalpark eller lignende
3 overnatninger på Haven Hotel ved Jinja

Bemærkninger

Turen kan ikke anbefales til personer som ikke er i god fysisk form.

Vi anbefaler at personer som deltager i turen har et indgående cykelkendskab.

Medbring kun det nødvendige i Rwenzori Bjergene (maks 15 kg per person).

Bemærk, at deltagelse i trekking, ture og vandsportsaktiviteter er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Minimum 2 personer og maks 5-8 personer.

januar - marts, juli - oktober

Pakkeliste

 • Stor rygsæk
 • Lille dagsrygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • Cykeltøj
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Evt. svedtransporterende undertøj
 • Vindjakke
 • Fleecejakke / -trøje
 • Godt regntøj
 • Gode trekkingstøvler
 • Uldsokker og svedtransporterende indersokker (3-4 par)
 • Hue, handsker og halstørklæde
 • Pandelygte, batterier og ekstra pærer
 • Solbriller
 • Kikkert
 • Vandflaske, gerne Sigg flaske til kogende vand
 • Tabletter til vandrensning
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Entebbe t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers ifølge program
 • Alle ture og oplevelser ifølge program
 • Cykelleje
 • Følgebil med chauffør
 • Måltider ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Oplev Kampala fra bagsædet af en motorcykel
 • Udfordrende cykeleventyr på ca. 225 km. på Ugandas landeveje
 • Cykelsafari i Lake Mburo Nationalpark
 • Gorillatrekking i Bwindi Impenetrable Nationalpark
 • Safari i Ishasha området & Bådtur i Queen Elizabeth Nationalpark
 • Trekking i Rwenzori Bjergene
 • Mountainbiketur ved Crater Lakes
 • Kibale Chimpanse-Tracking & trek i regnskoven
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Uganda er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Evt. sovepose
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top