Søg
Søg
Kilimanjaro, Tanzania, Rebecca
Kilimanjarao, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Machame ruten, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro
Kilimanjaro
Kilimanjaro
Kilimanjaro, Tanzania, Rebecca
Kilimanjaro, Tanzania, Rebecca
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Garanteret afrejse 9/7 2019

Trek til toppen af Kilimanjaro

Frapris pr. pers.

DKK 22.995,-

Varighed: 12 dage

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau til toppen af Kilimanjaro og oplev Afrikas højeste fritstående bjerg. Udsigten fra toppen er helt fantastisk, og følelsen, når du når herop er uforglemmelig.

Kilimanjaros snedækkede bjergtop er et af de mest mindeværdige billeder, du kan få med hjem fra Østafrika. Det er Afrikas højeste bjerg og det højeste fritstående bjerg i verden.

Der findes flere ruter til toppen af "Afrikas tag" – men hos Jysk Rejsebureau har vi valgt at fokusere på den mest populære rute: Machame ruten.
Machame ruten går for at være den smukkeste rute på Kilimanjaro og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og fantastiske udsigter. Her vandres igennem semi-tropisk regnskov, åbne hede- og lyngarealer, stenørken og stejle klipper samt gletsjervandløb, sne og is. Machame er en af de længere og mere fysisk krævende ruter til toppen (man trekker i alt ca. 100 km), men ruten giver bedre mulighed for akklimatisering end mange af de andre ruter, hvilket betyder, at flere har succes med at nå toppen på denne rute. På Machame ruten sover man i telte og går kun med sin dagsrygsæk. Resten af oppakningen bliver båret af bærere, og maden tilberedes af en kok.

Husk at du selv bestemmer din hjemrejsedato, så har du mod på mere eventyr, f.eks. safari eller afslapning på Zanzibar, så lad os endelig vide det og vi laver den rejser der passer til dig.

Vi tilbyder også denne tur uden dansk rejseleder, se den her

Sæson
Du kan bestige Kilimanjaro året rundt, men de bedste perioder er januar - marts og juni - oktober, da disse to perioder er tørtid. I regntiden, som falder i henholdsvis april - maj samt november - december, kan man også bestige Kilimanjaro, men hér kan der være risiko for større mængder regn. Bemærk, at vejret er uforudsigeligt og meget omskifteligt på bjerget hele året, så ha' udstyret i orden, og vær altid forberedt på regn og kulde.

Mt. Kilimanjaro fra afstand

Detaljeret beskrivelse

Kilimanjaro har tre overordnede bjergtoppe, Kibo, Shira og Mawenzi. Kibo og Mawenzi er adskilt af en bred slette, der kaldes ”The Saddle”, og det højeste punkt på Kibo er Uhuru Peak, der med sine 5.896 meter er det endelige mål for de fleste trekkere på bjerget. Solopgangen set fra ”Afrikas tag” er en fantastisk oplevelse helt uden sammenligning.

Du følger Machame ruten op og foretager normalt nedstigningen via Mweka ruten.

1. dag: Afrejse fra København
Afgang fra Danmark mod Kilimanjaro International Airport i Tanzania.

2. dag: Moshi på egen hånd
Vi ankommmer til Tanzania, hvor vi vil blive hentet og kørt til vores hotel i Moshi. Resten af dagen er på egen hånd.

3. dag: Moshi og omegn på egen hånd
Vi har dagen til fri distribution. Vi kan tage rundt i Moshis gader, nyde stemningen i byen eller bruge tiden på at få vores trekking udstyr på plads, så vi er klar til at tage på trekking næste dag. (M)

4. dag: Moshi - Machame Camp
Vi bliver hentet på vores hotel i Moshi, og kørt til Machame landsbyen, hvor der gøres et kort stop. Guider og bærere forbereder og pakker forsyninger og vores udstyr til turen. Vi får en frokostmadpakke med og har mulighed for at købe vand i landsbyen. Afhængig af vejforholdene vil vi blive kørt til Machame Gate, hvorfra dagens trek begynder. Hvis vejen er mudret, vil den tre km strækning tage en times tid at gå. Efter ankomst til gaten og indregistrering, starter vi vandringen gennem subtropisk skov op til Machame Campen i 3.000 meters højde. Frokoststop på vejen og ankomst til campen sen eftermiddag. Vores bærer har slået vores telte op, og om aftenen kan vi nyde en kop varm te samt aftenmaden, som kokken har tilberedt. Temperaturen kan allerede den første nat nå frysepunktet.
Anslået trekking tid: 7 timer, 18 km. (F,A)

5. dag: Machame Camp - Shira Camp
Denne dag starter med en god opstigning, der varer en lille times tid, hvorefter opstigningen fortsætter mere moderat de næste par timer over hede indtil frokost. Efter frokost fortsætter vi langs med den stejle klippekant igennem hede og lyngarealer mod Shira plateauet. Her drejer ruten mod vest. Målet er Shira Camp i 3.800 meters højde.
Anslået trekking tid: 6 timer, 9 km. (M,F,A)

6. dag: Shira Camp - Barranco Camp
Efter morgenmaden fortsætter vi østpå ad stenørken over gletsjervandløb, indtil vi kommer til Lava Tower, hvor vi kommer helt op i 4.600 meters højde. Her mærker mange effekten af højden første gang, men denne opstigning hjælper kroppen til hurtigere at akklimatisere. Efter frokost, i nærheden af Lava Tower, begynder nedstigningen til Barranco Camp, som er beliggende i 3.950 meters højde med udsigt til den imponerende Barranco Wall.
Anslået trekkingtid: 7 timer, 15 km. (M,F,A)

7. dag: Barranco Camp - Barafu Camp
Denne dag starter vi med at trekke/klatre op af Barranco Wall, som heldigvis er nemmere at forcere, end den ser ud til. Efter et hvil på toppen af væggen, vandrer vi ned igennem Karanga Valley og spiser frokost i Karanga Camp. Efter frokost fortsætter vi op til Barafu lejren i 4.600 meters højde, hvor vi kan tage et velfortjent hvil, inden vi senere på aftenen skal begive os ud på topforsøget.
Anslået trekkingtid: 7 timer, 13 km. (M,F,A)

8. dag: Barafu Camp – Topforsøg Uhuru Peak – Mweka Camp
Omkring midnat starter topforsøget til Uhuru Peak – Afrikas højeste punkt i 5.895 meters højde. Vi gør et kort stop ved Stella Point i 5.685 meters højde for at nyde den spæde solopgang. De sidste par timers trek til Uhuru Peak foregår normalt i sne. Når vi har nydt den smukke udsigt fra toppen, begynder vi på nedstigningen og går tilbage til Barafu Camp. Her tager vi et velfortjent hvil, får noget at spise og samler resten af vores ting, inden vi vandrer ned til Mweka lejren, der ligger i 3.100 meters højde.
Anslået trekkingtid: 8 timer, 7 km. til Uhuru Peak og 7-8 timer, 23 km til Mweka Camp. (M,F,A)

9. dag: Mweka Camp – Moshi
På trekkets sidste dag returnerer vi til Mweka Gate gennem subtropisk skov, hvor du tager afsked med dit team og får dit trek bevis. Fra gaten gå du den korte tur tilbage til Mweka landsbyen, hvor du vil blive kørt tilbage til din hotel i Moshi/Arusha. Her slutter din fantastiske oplevelse med Afrikas højeste bjerg, og du kan nu se frem til, et tiltrængt varmt bad på dit hotel i Moshi.
Anslået trekkingtid: 3 timer, 15 km. (M)

10. dag: Moshi - Afslapning
Sidste dag i Moshi. I dag er dagen til fri disposition. Måske har du brug for bare at slappe af med benene oppe. Hvis du stadig har mere energi, er der mulighed for ture på egen rundt i Moshis gader. (M)

11. dag: Afrejse fra Moshi
Vi samles og kører til lufthavnen. Vi flyver med mellemlanding til København.

12. dag: Ankomst Danmark
Vi ankommer til København.

Overnatning:
5 nætter i telt på Kilimanjaro
4 overnatninger på hotel ved Moshi

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene og mod et tillæg.

Info om højdesyge
Et trek på Kilimanjaro er et højdepunkt på enhver rejse til Afrika, og alle rejsende med et rimeligt godt helbred kan forsøge at bestige bjerget – der er ingen decideret klatring involveret i bestigningen. Vær dog forberedt på, at højdesyge kan ramme alle uanset kondition, og vær villig til at give op i tide. Husk at drikke rigeligt med vand for at minimere risikoen for højdesyge.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).

Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.

Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Du må medbringe max. 15 kilo bagage på trekking turen - resten kan du opbevarer på hotellet i Moshi.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Du indbetaler 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Turen er garanteret afgang ved 9 tilmeldte. Du vil blive informeret om turen er garanteret senest 2 måneder før afrejsedatoen og får naturligvis dit depositum refunderet, såfremt turen aflyses grundet for få tilmeldte. Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Lukket 09.07.19 - 20.07.19 22.995,-
Ledige pladser 06.08.19 - 17.08.19 22.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kilimanjaro t/r
 • 2 overnatninger i Moshi før trekket og 2 overnatninger efter trekket
 • Transfer fra/til lufthavn,
 • Trekkingguide
 • Dansk turleder
 • Engelsktalende lokal guide
 • Nationalparkgebyr
 • Måltider som nævnt i programmet
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge på i alt 250 USD
 • Personligt udstyr
 • Single værelse tillæg i Moshi hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre (ca. 1000 kr.)

Gruppestørrelse

Minimum 9 og maksimum 15 deltagere.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: