Søg
Søg
Luksustelt-safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Luksustelt-safari i Masai Mara
Masai Mara I Kenya
Safari i Masai Mara
Masai Mara Safari
Safari i Masai Mara
Bo i telt midt i Nairobi
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Luksustelt-safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Løver i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Masai Mara - en af Afrikas største safarioplevelser
Safari i Masai Mara i Kenya
Luksustelt-safari i Masai Mara
Luksustelt-safari i Masai Mara
Luksustelt-safari i Masai Mara
Luksustelt-safari i Masai Mara
Luksustelt-safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Stonetown på Zanzibar
En lokal fisker på Zanzibar
Zanzibar
Zanzibar ved lavvande
Zanzibar
Zanzibar
Zanzibar
Zanzibar har mange eventyrlige strande
Zanzibar
Zanzibar
Mnemba Island ved Zanzibar
Zanzibar
Zanzibar
Zanzibar

Luksustelt-safari i Masai Mara & Zanzibar

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-

Varighed: 15 dage

Kombiner en luksustelt-safari i det berømte Masai Mara med vidunderlig afslapning på Zanzibar.

Oplev Masai Mara
En safaritur på tværs af Kenya giver dig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr på tæt hold. Tag på opdagelse efter ”The Big Five” i Masai Mara: elefanter, løver, bøfler, leoparder og næsehorn. Kom også tæt på giraffer, flodheste, hyæner, zebraer og de mange antilopearter.

Postkortsmukke Zanzibar
På Zanzibar finder du nogle af verdens flotteste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Der er mange muligheder for forskellige aktiviteter som f.eks. at besøge de mange bountystrande og hyggelige landsbyer, opleve kæmpe landskildpadder og snorkle blandt imponerende koraller i Det Indiske Ocean.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Tanzania her

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson
Turen kan gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i Masai Mara i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts.

Vejret I Østafrika og Zanzibar er bedst fra januar til marts, hvor februar er den varmeste måned på året. Igen fra juli til oktober kan temperaturene komme op på omkring 30 grader.
Regntiden starter som oftest i slutningen af marts til start juni og har desuden en kort regnperiode i november og december.

Vær desuden opmærksom på, om der er Ramadan i løbet af din rejse. På Zanzibar er 98 % af befolkningen muslimer, og selv som turist er det velset at gå med tøj under Ramadanen, der dækker skuldre og knæ og ikke spise og drikke på åben gade i løbet af dagen. De fleste lokale butikker og caféer er lukket i dagtimerne, mens større turisthoteller og afsides caféer har åbent for turister. Til gengæld liver øen op igen hver aften efter solnedgang, hvor de lokale spisesteder åbner. Den ultimative oplevelse er Ramadanens sidste festdage, kaldet Eid al-Fitr, som er fyldt med glæde, underholdning og lækker madZanzibar har mange eventyrlige strande

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst i Nairobi
Du ankommer til Nairobi hvor du vil blive mødt af en af vores chauffører, der vil køre dig til dit hotel. Her kan du nyde en stille og blød start på dit afrikanske eventyr.

3. dag: Dagstur i Nairobi
Dagen står på et kulturelt møde med nogle af Nairobis højdepunkter, med afhentning på hotellet om formiddagen. Du kommer til at opleve:

 • Elefantbørnehjem – Du besøger Sheldrick Elephant Orphanage. Det er hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.


 • Giraf center – Turen fortsætter med et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i første sals højde, kan få lov at se Rotchilds giraffer i øjenhøjde. Rotchilds er en truet race i Kenya og kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en flot udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.


 • Karen Blixens hus - Din tur fortsætter videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største turistattraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til museum i anledning af filmatiseringen af den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.

(M)

4. dag: Nairobi – Masai Mara
Afhentning om morgenen fra Nairobi hvor du bliver kørt langs ”The Great Rift Valley” til byen Narok og spiser tidlig frokost. Herefter fortsætter du mod vildtreservatet Masai Mara med ankomst sidst på eftermiddagen. Du får de første smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab på en sen eftermiddagskøretur.
Overnatning i stationære luksustelte . (M, F, A)

5. dag: Safari i Masai Mara
Hele dagen er sat af til at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet. Kenyas største safarireservat, Masai Mara, hænger sammen med Serengeti naturreservatet i Tanzania og er verdensberømt for den enestående og spektakulære vandring af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big Five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Parken har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter.
Du har mulighed for at besøge en lokal Masai landsby, hvor du bliver inviteret indenfor i en traditionel hytte bygget af grene og mudder. Her kan du se og lære om Masaiernes stærke kultur og traditionsbundne levevis. Eller nyde de vilde dyr fra en varmluftballon (tilkøb).
Overnatning i stationære luksustelte . (M, F, A)

6. dag: Masai Mara – Nairobi
Du kører ud tidligt om morgenen hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst. Efter morgensafari returnerer du til campen for at spise morgenmad. Retur til Nairobi og overnatning på Wildebeest Eco Camp.
(M, F )

7. dag: Med fly til Zanzibar - Nungwi Beach
Denne morgen bliver du hentet på dit hotel og kørt til Nairobi Lufthavn, hvorfra du flyver til den smukke ø Zanzibar, der ligger øst for Tanzanias kyst. På Zanzibar finder du nogle af verdens smukkeste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Der er rig mulighed for forskellige aktiviteter som f.eks. solbadning, snorkling og dykning i det Indiske Ocean. Zanzibar byder også på andre seværdigheder. Eksempelvis byen Stone Town, hvor du finder små snævre gader fyldt med hyggelige souvenirbutikker, caféer, restauranter og lokale markeder. Et andet besøgelsesværdigt sted er Changuu, også kaldet Prison Island, hvor du kan snorkle ved de imponerende koralrev. Derudover er der på denne ø en stor bestand af kæmpe landskildpadder, som du har mulighed for at komme helt tæt på.
Efter ankomst til Zanzibar, bliver du kørt til dit strandhotel ved Nungwi Beach, hvor du bor resten af rejsen. Resten af dagen har du på egen hånd. (M)

8.-13. dag: Strandferie ved Nungwi Beach
Nungwi Beach er blandt Zanzibars flotteste strande, der strækker sig ned langs den nordlige vestkyst. Nungwi Beach er kridhvid og omgives af azurblåt vand og svajende palmer spredt langs kyststrækningen. Stranden påvirkes af tidevand og når det sker, kan du nyde tiden ved hotellets poolområde eller nyde en kold drink, øl eller cola i hotellet strandbar.
På stranden er det muligt at booke massage eller bestille vandaktiviteter som f.eks. snorkling og dykning. Fra Nungwi Beach kan du også booke bådture til koralrevet ved den lille koral-ø, Mnemba Island. Dagene er til fri disposition. (M)

14. dag: Afrejse fra Zanzibar
Du bliver kørt til Zanzibar lufthavn i Stone Town, hvorfra hjemrejsen begynder.

15. dag: Ankomst til Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Tanzania kommer du tilbage til Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Kenya
3 overnatninger på Wildebeest Eco Camp i Nairobi
2 overnatninger ved en luksus tented-camp i Masai Mara Nationalpark
7 overnatninger på et 4-stjernet hotel på Nungwi Beach.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk, at dette rejseforslag er til inspiration. Vi tilpasser meget gerne rejsen så den passer til dine behov. Tag meget gerne kontakt til en af vores rejsekonsulenter.

Kombiner eventuelt denne rejse med:
Ballonsafari

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-


Prisbemærkning

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Ture
 • Park fees
 • Guide
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevare
 • Drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Tilvalgsprodukter

fra: 3.795,-
Ballonsafari, Kenya.

Ballonsafari i Masai Mara

Masai Mara set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
Til top
Find os på: