KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 26.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne rejse til Tanzania og Zanzibar venter et spændende eventyr med safari, hvor I oplever storslået natur og Østafrikas fantastiske dyreliv. Glæd jer også til at komme tæt på Hadzabe-stammefolket og til at nyde Zanzibars turkisblå hav og kridhvide sandstrande.

Rejsen starter på fastlandet i Tanzania med besøg ved Ngorongoro National Park, Serengeti National Park og Lake Eyasi. Oplev enestående safari på de store åbne sletter i den enorme nationalpark Serengeti, tag på safari i et vulkankrater og sov i telt på hyggelige camp sites. Parkernes rige dyreliv giver de bedste forudsætninger for at komme tæt på 'The Big Five' og store flokke af bl.a. gnuer, gazeller og zebraer. Med andre ord kan I se frem til safarioplevelser i verdensklasse. I møder også det lokale stammefolk og oplever deres levevis langs søens bred ved Lake Eyasi, og de lærer jer om deres fascinerende kultur og gamle traditioner.

Senere er det tid til at udforske den eksotiske ø Zanzibar med flotte sandstrande og turkisblåt vand. Her er der mulighed for både afslapning og forskellige aktiviteter f.eks. kitesurfingskursus eller snorkling- og dykkerture blandt korallerne i Det Indiske Ocean. Besøg også Zanzibars eneste nationalpark, Jozani Forest, eller tag et smut til øens største by, Stone Town, for at se de historiske bygninger fra kolonitiden.

Der er meget at glæde sig til på denne backpacker adventure-rejse.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere mellem 18-30 år
 • Mulighed for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre

Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

TANZANIA

1-2. dag: Ankomst til Arusha
I ankommer til Kilimanjaro Lufthavn, hvorfra I bliver kørt til jeres hostel i Arusha. Om eftermiddagen på dag to skal I på en byrundtur, hvor I kommer forbi lokale markeder. På turen har I mulighed for at købe souvenirs og snacks til jeres safaritur der starter den efterfølgende dag.
3. dag: Safari ved Ngorongoro-krateret
Efter morgenmaden møder I jeres safariguide, der kører jer afsted i safaribil på eventyr til Ngorongoro-krateret. Turen går først ned i kraterbunden, hvor I kan nyde de flotte udsigter og få jeres første safarioplevelse blandt kraterets vilde dyreliv. I kan bl.a. spotte løver, bøfler, giraffer, zebraer, leoparder, geparder, flodheste og sorte næsehorn. I spiser jeres frokost i krateret inden, I kører videre ud for at finde flere dyr. Sidst på dagen kører I op til kraterkanten, hvor I slår lejr for natten med den fantastiske udsigt over det 600 meter dybe krater. (M,F,A)
4-5. dag: Safari i Serengeti National Park
I kører videre til Serengeti National Park, der med sine endeløse sletter er et perfekt sted at spotte dyr og forhåbentligt se 'The Big Five': løver, leoparder, elefanter, kafferbøfler og sorte næsehorn. I kommer til at opleve savannens dyr på alle tidspunkter af døgnet. Når I ankommer til nationalparken, starter I med eftermiddagssafari, før I kører til jeres campsite, hvor I skal bo for de næste to nætter. Næste morgen starter med en morgensafari, hvor dyrene oftest er mest aktive. Udover The Big Five er parken også hjemsted for store flokke af gnuer, zebraer, hyæner, gazeller, flodheste og mange andre dyr. Efter en hel dag med safari kører I tilbage til campen til aftensmad og afslapning. I skal glæde jer til safarioplevelser i verdensklasse på turen igennem Serengeti. (M,F,A)
6. dag: Sidste safari i Serengeti og ankomst til Lake Eyasi
I starter dagen med en tidlig morgensafari og et sidste besøg i Serengeti National Park. Herefter fortsætter rejsen mod Lake Eyasi. Køreturen foregår ad hullede og dårlige grusveje, væk fra den travle hovedvej og ud i de smukke omgivelser omkring søen Lake Eyasi. Ved søen lever bl.a. Datoka- og Hadzabe-stammerne, som I kommer til at lære mere om de næste dage. I følger deres hverdag med en kultur, der er meget anderledes end vores, og hvor de fortsat lever efter gamle traditioner. Hadzabe-samfundet tæller i dag under 1000 indbyggere og er Østafrikas sidste jægersamfund. Mændene er jægere, og kvinderne samler urter, nødder og frugter. I overnatter de næste to nætter på en campsite i simple omgivelser. (M,F,A)
7. dag: Lake Eyasi – morgenceremoni og jagt med Hadzabe-folket
Efter en tidlig morgenmad bliver I kørt ud til en af Hadzabe-stammens landsbyer. Her har I mulighed for at deltage i deres morgenceremoni, hvorefter I skal på jagt med en eller flere af stammens medlemmer, som vil lære jer jagtteknikker og vise jer, hvordan man fanger dyr med bue og pil. I er tilbage ved jeres lejr til frokost, og resten af dagen har I til afslapning og til at nyde solen, der går ned langs søbredden. (M,F,A)
8. dag: Lake Eyasi – metalarbejde og madlavning med Datoga-stammen
Datoga-stammen beskæftiger sig med metalarbejde, hvor de fremstiller pile, knive, hakker og andre ting af jern. I har mulighed for at deltage i stammens arbejde og hjælpe kvinderne med at hente vand fra åen og lave mad. Hen på eftermiddagen kører I tilbage til Arusha. Ved ankomst i Arusha tjekker I ind på jeres hostel, hvor I kan tage et tiltrængt bad efter et oplevelsesrigt eventyr. (M,F)

ZANZIBAR

9. dag: Kilimanjaro til Paje, Zanzibar
I dag flyver I videre til Zanzibar. Ved ankomst bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i Paje, hvor I skal bo den sidste tid af jeres rejse. I har alle overnatningerne inkluderet på Zanzibar, men hvad I vil lave i løbet af dagene på øen, det er helt op til jer. Det giver jer frihed til at opleve lige det, I har lyst til.
9-15. dag: På egen hånd på Zanzibar med Jysk Rejsebureau i ryggen
De næste mange dage har I til rådighed til at udforske og opleve paradisøen Zanzibar på egen hånd. Øen er fyldt med spændende aktiviteter - både til lands og til vands - og samtidig har I tid til afslapning under palmerne på sandstrandene. I bor i den lille kystby Paje, der ligger på syd-østkysten af Zanzibar. Fra stranden ved Paje er der rig mulighed for forskellige vandaktiviteter. Prøv f.eks. kræfter med kitesurfing, tag på snorkeltur eller tag et dykkercertifikat og udforsk livet under havets overflade. Tag en tur til Changuu Island, der i daglig tale kaldes Prison Island, da en engelsk general byggede et fængsel på øen, som man stadig kan se nogle af ruinerne fra. Tidligere er øen blevet brugt af en gruppe slavehandlere til oprørske og syge slaver. I dag er øens største attraktion kæmpeskildpadder fra Seychellerne, som I har mulighed for at komme helt tæt på. Zanzibars hovedstad Stone Town er også et besøg værd. Her finder I stadig de gamle koloniale bygninger, brostenbelagte gader og historiske handelspladser, der op igennem historien var kendt for handel med krydderier og slaver. Tag på en eftermiddags- og aftentur til byen for at opleve det lokale streetfood-aftenmarked og smage mange af Zanzibars specialiteter. Øen er også kendt for dens krydderiproduktion: et besøg på en krydderiplantage giver jer mulighed for at få et indblik i og læring om de mange krydderiarter, der dyrkes på øen. Et besøg her kan kombineres med en tur til Zanzibars eneste jungle og nationalpark, Jozani Forest. Her lever mange forskellige dyrearter bl.a. den sjældne røde Colobus-abe, sommerfuglearter, skildpadder og kamæleoner. På Zanzibar har I virkelig mulighed for at få en god kombination af adventure-aktiviteter, kultur, historie og ren afslapning i de smukkeste omgivelser.
15-16. dag: Hjemrejse fra Zanzibar
Jeres rejse er nået til vejs ende, og I vender i dag snuden hjemad. I ankommer til Kastrup Lufthavn i København dagen efter.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 09-10-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Lukket Rejseperiode07.08.24 - 22.08.24 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Ledige pladser Rejseperiode09.10.24 - 24.10.24 Tilmeldingsfrist11-08-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.11.24 - 28.11.24 Tilmeldingsfrist15-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.12.24 - 19.12.24 Tilmeldingsfrist06-10-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.01.25 - 28.01.25 Tilmeldingsfrist14-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.01.25 - 04.02.25 Tilmeldingsfrist21-11-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.02.25 - 26.02.25 Tilmeldingsfrist13-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.02.25 - 11.03.25 Tilmeldingsfrist26-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.03.25 - 01.04.25 Tilmeldingsfrist16-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.06.25 - 24.06.25 Tilmeldingsfrist10-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.06.25 - 08.07.25 Tilmeldingsfrist24-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.07.25 - 22.07.25 Tilmeldingsfrist08-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.07.25 - 05.08.25 Tilmeldingsfrist22-05-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.08.25 - 19.08.25 Tilmeldingsfrist05-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.08.25 - 26.08.25 Tilmeldingsfrist12-06-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.09.25 - 23.09.25 Tilmeldingsfrist10-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.10.25 - 04.11.25 Tilmeldingsfrist21-08-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.11.25 - 25.11.25 Tilmeldingsfrist11-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.12.25 - 16.12.25 Tilmeldingsfrist02-10-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
26.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København – Kilimanjaro lufthavn / Kilimanjaro lufthavn - Zanzibar / Zanzibar - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Tanzania
 • Transfer til Arusha efter ankomst til lufthavnen i Kilimanjaro
 • 3 overnatninger på hostel i Arusha
 • Byrundtur i Arusha
 • 6 dages safariprogram med engelsktalende guide, transport i 4x4WD landcruiser og måltider som nævnt i programmet
 • 1 camping-overnatning og safari ved Ngorongoro
 • 2 camping-overnatninger og safari som beskrevet i program i Serengeti National Park
 • 2 camping-overnatninger og oplevelser hos stammefolket ved Lake Eyasi
 • Alle nationalpark-gebyrer
 • Transfer fra hostel i Arusha til lufthavnen
Zanzibar
 • Transfer fra lufthavnen i Zanzibar til hostel i Paje
 • 6 overnatninger på hostel i Paje
 • Transfer fra hostel i Paje til lufthavnen i Zanzibar

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge (ca. 150 USD pr. person)
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Tanzania (købes lokalt ved indrejse)
 • Hotelskat (Zanzibar), der opkræves lokalt og udgør ca. 2 USD pr. person pr. nat.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top